Iaurt inghetat cu ciocolata

Inghetata cu iaurt, cremoasa si aromata – reteta la masina de inghetata Iaurt inghetat, reteta de casa, cu ciocolata si sirop de artar. Reteta de casa de iaurt inghetat la masina de inghetata cu compresor. Pas cu pas, reteta cremoasa de inghetata cu iaurt. Nu stiu daca v-am mai spus, dar eu ador iaurtul inghetat! […]

Pizza cu ciuperci si carnati (reteta cu praf de copt)

Pizza rapida cu praf de copt, reteta de pizza cu blat pufos Pizza cu ciuperci si carnati, reteta rapida de pizza cu praf de copt, fara dospire. Reteta rapida de pizza pufoasa, gata in 30 de minute. Pizza coapta la cuptor cu champignon, pasta de carnati si sos de rosii, reteta pas cu pas. Una […]

Chec cu nuci, cafea si ciocolata

Chec cu nuci, cafea si ciocolata, cel mai bun desert pentru micul dejun. Reteta chec pufos cu nuci, simpla si rapida. Ingrediente si mod de preparare chec cu ciocolata, nuci si cafea.  Nu stiu voi cum sunteti, dar checurile mi se par cele mai gustoase preparate dulci pentru micul dejun. Iubesc checurile din copilarie, mami […]

Pizza cu foietaj, macrou si mozzarella

Pizza cu foietaj, reteta rapida cu aluat foietaj, macrou, mozzarella si masline. Pizza simpla crocanta, fara drojdie sau praf de copt, doar cu foietaj. Daca va este pofta de pizza, dar nu aveti drojdie sau praf de copt, va recomand aceasta reteta cu aluat foietaj. Chiar daca baza acestei pizza nu este un aluat clasic […]

Choux sarate (aperitiv cu crema de ton)

Choux sarate aperitiv cu crema de ton, castraveti murati si maioneza. Aperitiv cu ton pentru masa de Pasti. Preparare pas cu pas aluat de choux sarate. Ador choux-urile! Ani de zile le aveam pe masa de sarbatori in casa alor mei, de obicei umplute cu crema de ciocolata si frisca, dar si sarate, cu crema […]

Baghete de casa frantuzesti reteta simpla

Baghete de casa frantuzesti, reteta pas cu pas de paine de casa Baghete de casa frantuzesti, reteta pas cu pas. Paine bagheta cu coaja crocanta si miez pufos. Mini baghete crocante pentru sandvisuri, o reteta de paine de casa delicioasa.  Baguette (bagheta) este, fara indoiala, cea mai cunoscuta paine frantuzeasca. Are o forma alungita, lungimea […]

Paine pufoasa cu malai

Paine cu malai, reteta simpla la masina de paine Paine pufoasa cu malai, o reteta smpla si rapida pentru masina de paine. Paine cu malai pentru sandvisuri reteta pas cu pas. Paine cu faina de malai fina coapta la aparat.  Painea cu malai era specilaitatea bunicii mele. O facea cel putin o data pe luna […]

Paste cu carne tocata si ciuperci (reteta multicooker)

Paste cu carne tocata si ciuperci, reteta rapida la multicooker Paste cu carne tocata si ciuperci la multicooker, reteta pas cu pas la multicooker Heinner. Reteta de paste penne cu carne tocata de vita si hribi. Mod de preparare paste cu sos italian (ragù) si ciuperci.  Ador pastele cu carne tocata si ciuperci, sunt preferatele […]

Salata de cartofi cu ton si rucola

Salata de cartofi detaliu

Salata de cartofi cu ton si rucola – reteta simpla si rapida Pentru un pranz delicios va recomand aceasta salata de cartofi cu ton si rucola si sos de iaurt. Este o salata lejera si rapida, potrivita pentru intreaga familie. De obicei salatele de cartofi se fac cu maioneza, dar eu am preferat ceva mai […]

Ciorba cu coada de vita (acrita cu zeama de varza)

Ciorba cu coada de vita, reteta de ciorba cu carne si legume Ciorba cu coada de vita reteta pas cu pas. Ciorba cu legume si coada de vita ingrediente si mod de preparare. Reteta de ciorba taraneasca cu legume si carne de vita. Nici nu va spun cat de fericita am fost cand zilele trecute, […]

Sandvis cu ton, rosii si pasta de masline

Sandvis cu ton - Laura Adamache

Sandvis cu ton – Reteta rapida pentru o gustare simpla si delicioasa Ador acest sandvis cu ton, rosii si pasta de masline! Nu conteaza daca este cald sau frig afara, sandvisul acesta este unul dintre cele mai bune din bucataria mea. Este o gustare simpla si delicioasa, atat pentru pachetelul de scoala al celor mici, […]

Pui toscan cu sos cremos

Pui toscan - Reteta Laura Adamache

Pui toscan cu sos cremos la multicooker. Reteta de pui cu sos de smantana, usturoi, rosii deshidratate si spanac, un deliciu greu de refuzat. Imi place atat de mult acest pui toscan cu sos! Chiar daca nu sunteti fani carne de pui, sunt sigura ca aceasta mancare o sa va faca sa va razganditi. Este […]

Rasol de peste proaspat cu legume (morcovi si cartofi)

rasol de peste pastrav detaliu farfurie

Rasol de peste cu morcovi si cartofi, reteta cu pastrav Pot sa spun ca mami face cea mai buna reteta de rasol de peste. Sunt sigura ca si voi aveti retete din caietul mamei pe care le considerati cele mai bune din lume, nu-i asa? Eu am crescut cu aceasta reteta simpla, deci pentru mine […]

Omleta cu ciuperci si cascaval

Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci la tigaie, reteta simpla si rapida Omleta cu ciuperci si cascaval este o mancare simpla, rapida, pentru mic dejun, pranz sau cina. Eu nu refuz niciodata, indiferent de mesele principale ale zilei, o omleta cu ciuperci. Am crescut cu acest fel de mancare, mami ne facea aceasta omleta pufoasa, vara, cand eram […]

Oua umplute cu ton si maioneza

oua umplute ton detaliu

Oua umplute cu ton, reteta simpla si delicioasa Pentru ca sunt gustoase, aratoase si deloc complicat de facut, va recomand sa incercati aceste oua umplute cu ton, de sarbatori. Eu o sa le fac si de Craciun si de Revelion, niciodata nu ma satur de oua umlute, imi plac atat de mult! Sigur va intrebati […]

Bradut din foietaj cu crema de macrou

Bradut de foietaj cu macrou preparare

Reteta de bradut din foietaj cu crema de macrou este minunata! Se face atat de simplu, iar aspectul este in ton cu Craciunul. An de an, sarbatorile de iarna ne pun imaginatia la incercare. Vrem sa ne uimim familia sau prietenii cu preparate inedite, dar cat mai simplu de pregatit. Ei bine, acest brad din […]

Pui Cacciatora (pui vanatoresc) – reteta video

pui cacciatora, pui vanatoresc detaliu

Pui Cacciatora (pui vanatoresc) este o mancare simpla si delicioasa din bucataria italiana. Denumirea italiana este Pollo alla cacciatora, daca ajungeti in Italia si vedeti in meniul restaurantelor acest preparat, neaparat sa il comandati. Puiul cacciatora este o mancare taraneasca italiana. Umbria, Marche si Toscana sunt cele trei regiuni in care acest preparat este foarte […]

Biscuiti cu seminte de pin si ciocolata

Biscuiti cu ciocolata si seminte de pin

Acesti biscuiti cu seminte de pin si ciocolata sunt printre cei mai deliciosi biscuiti pe care i-am facut pana acum. Eu am o slabiciune pentru samburii de pin! Imi place la nebunie gustul lor atat in retetele dulci, cat si in cele sarate. Printre retetele preferate cu seminte de pin se afla si Tarta Bunicii […]

Bruschette cu sfecla si pasta de macrou

BRUSCHETTE CU MACROU

Bruschette cu sfecla si macrou, reteta gustare Reteta de bruschette cu sfecla si macrou este atat de simplu de facut! De ceva timp am inceput sa ma indragostesc de sfecla rosie. Ani de zile nu am putut sa ma ating de ea, stiam ca este sanatoasa, dar efectiv nu ii suportam gustul. Aceste bruschette cu […]

Rulada de curcan cu ton si oua

Rulada de curcan cu ton si oua detaliu

Rulada de curcan cu ton, reteta simpla pentru pranz O combinatie incredibil de gustoasa, putin neobisnuita, probabil, pentru multe persoane, este cea dintre carnea de curcan/pui si ton. Rulada de curcan cu ton are un gust minunat, iar ingredientele sunt la indemana oricui, deci chiar merita sa incercati aceasta reteta deosebita. Avem nevoie de piept […]

Cornulete de post cu gem si nuci

Cornulete de post cu gem si nuci detaliu

Cornulete de post cu gem si nuci, reteta simpla cu ulei si apa minerala Aceste cornulete de post cu gem si nuci sunt minunate! Nu au forma clasica de cornulet, recunosc, dar sunt atat de fragede si simplu de facut, incat chiar trebuie sa le incercati. Dolofanele mele cornulete cu ulei s-au topit ca prin […]

Spaghete cu rosii uscate si oregano

Cu doar cateva ingrediente, obtinem o reteta de paste absolut minunata! Este incredibil cat sunt de gustoase aceste spaghete cu rosii uscate. Gustul dulce acrisor al rosiilor se combina de minune cu plantele aromatice pe care le-am folosit in aceasta reteta. Prima data am mancat aceste paste intr-un mic restaurant din Toscana si, de atunci, […]

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor