Prima pagină » Carti Publicate

Carti Publicate

Carti de bucate publicate de Laura Adamache

COMANDA CARTEA AICIEDITIA A DOUA A CARTII 300 DE RETETE PENTRU BEBELUSI SI COPII 

Autor : Laura Adamache

Format carte: 17X28
Numar pagini: 96
ISBN: 978-606-8657-28-8
Data publicatie: 16.03.2017

Rețetele sunt organizate pe grupe de vârstă (6-12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani), dar și în funcție de felul preparatelor (supe, piureuri, feluri principale, gustări, deserturi). Nu lipsesc nici sugestiile de meniuri complete și usor de preparat. Mai mult decât atât, volumul oferă o perspectivă binevenită asupra strategiilor de parenting. Un copil este fericit atunci când are o relație armonioasă cu părinții și cu mâncarea. O parte esențială a fiecărei mese este prezența părinților: pentru a-i încuraja pe cei mici să mănânce sănătos, este ideal să mâncăm alături de ei, în familie.

Yummy! Retete pentru bebelusi si copii
300 DE REŢETE PENTRU BEBELUŞI ŞI COPII – STOC EPUIZAT (cartea se va reedita in curand)
Autor – Laura Adamache

Format carte: 17 x 28
Numar pagini: 100
ISBN: 978-606-93485-3-6
Data publicatie: 30.11.2013

Editura SIAN BOOKS doreşte să vă ajute să vă creşteţi copiii mari şi sănătoşi, propunându-vă o lucrare care se axează pe alimentaţia sănătoasă şi corectă a copilului, pe grupe de vârstă.

Hrana copilului trebuie să fie diferită de cea a unui adult, atât în privința substanțelor nutritive pe care le conține, cât și în privința modului de preparare. Până la vârsta de 5 ani, când alimentele care îi sunt permise unui copil sănătos se diversifică aproape complet, copiii au nevoie de cantități mari de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi zincul, fierul și calciul. Lucrarea este utilă tuturor celor care sunt conştienţi de faptul că un copil alimentat corect înseamnă mai târziu un adult sănătos.

24 Aperitive

APERITIVE – 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor – Laura Adamache

Format carte: 15×23,5
Numar pagini: 56
ISBN: 978-606-93205-7-0
Data publicatie: 28.05.2013

Apărută la Editura Sian Books, Aperitive – 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de bucate, cuprinzând atât reţete clasice cât şi moderne. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de aperitive, potrivite pentru o gustare rapidă sau pentru a vă întâmpina oaspeţii.

Salate 24 retete

SALATE – 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor – Laura Adamache

Format carte: 15×23,5
Numar pagini: 56
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-606-93205-4-9
Data publicatie: 28.05.2013

Apărută la Editura Sian Books, Salate. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de bucate. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de salate, unele clasice, deja cunoscute, altele care propun combinaţii mai îndrăzneţe, fără investiţii suplimentare de timp sau de bani. Pe lângă reţeta propriu-zisă cititoarele au ocazia să încerce în bucătărie sosuri şi dressinguri care pot fi foarte uşor preparate în casă şi pe care le pot folosi apoi şi în alte experimente culinare.

Checuri 24 retete

CHECURI DULCI SI SARATE. 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor – Laura Adamache

Format carte: 15×23,5
Numar pagini: 56
ISBN: 978-606-93205-7-0
Data publicatie: 28.05.2013

Apărută la Editura Sian Books, Checuri dulci şi sărate. 24 de reţete deliciose şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de bucate.  Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de checuri dulci şi sărate, uşor de preparat – o gustare la îndemână pentru familie şi pentru musafiri.

Bomboane si Biscuiti 24 retete

BOMBOANE SI BISCUITI DE CIOCOLATA. 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor – Laura Adamache

Format carte: 15×23,5
Numar pagini: 56
ISBN: 978-606-93205-6-3
Data publicatie: 28.05.2013

Apărută la Editura Sian Books, Bomboane şi biscuiţi de ciocolată. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de gătit. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de bomboane şi biscuiţi de ciocolată, uşor de preparat, un desert minunat de care cititoarele se pot folosi în diferite ocazii.

24 Retete Sosuri

SOSURI 24 DE REŢETE DELICIOASE ŞI UŞOR DE PREPARAT

Autor – Laura Adamache

Format carte: x4 165×235
Numar pagini: 56
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-606-93485-7-4
Data publicatie: 18.05.2014

Apărută la Editura Sian Books, Sosuri. 24 de reţete deliciose şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de gătit. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de sosuri uşor de preparat și delicioase. 

24 Retete Omlete

OMLETE. 24 DE REŢETE DELICIOASE ŞI UŞOR DE PREPARAT

Autor – Laura Adamache

Format carte: x4 165×235
Numar pagini: 56
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-606-93485-6-7
Data publicatie: 14.05.2014

Apărută la Editura Sian Books, Omlete. 24 de reţete deliciose şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de gătit. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de omlete uşor de preparat și delicioase.  

Aluaturi dulci si sarate
ALUATURI DULCI ŞI SĂRATE 24 DE REŢETE DELICIOASE ŞI UŞOR DE PREPARAT
Autor – Laura Adamache

Format carte: 15*23,5
Numar pagini: 56
ISBN: 978-606-93800-0-0
Data publicatie: 18.11.2014

Apărută la Editura Sian Books, Aluaturi dulci şi sărate. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de gătit.  Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de aluaturi dulci şi sărate, uşor de preparat, de care cititoarele se pot folosi în diferite ocazii.

Retete cu carne de porc
REŢETE CU CARNE DE PORC 24 DE REŢETE DELICIOASE ŞI UŞOR DE PREPARAT
Autor – Laura Adamache

Format carte: 15*23,5
Numar pagini: 56
ISBN: 978-606-93800-1-7
Data publicatie: 18.11.2014

Apărută la Editura Sian Books, Reţete cu carne de porc 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de gătit. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete cu carne de porc, uşor de preparat, de care cititoarele se pot folosi în diferite ocazii.

carte-paste-laura-adamache
PASTE 24 DE REŢETE DELICIOASE ŞI UŞOR DE PREPARAT 
Autor: Laura Adamache

Apărută la Editura Sian Books, Paste. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de gătit, cuprinzând atât reţete clasice cât şi moderne. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de paste, potrivite pentru o gustare rapidă sau pentru a vă întâmpina oaspeţii.

carte-supe-ciorbe-laura-adamache
SUPE ŞI CIORBE 24 DE REŢETE DELICIOASE ŞI UŞOR DE PREPARAT
Autor: Laura Adamache

Apărută la Editura Sian Books, Supe şi ciorbe. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat face parte dintr-o serie de cărţi de gătit, cuprinzând atât reţete clasice cât şi moderne. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de supe şi ciorbe, potrivite pentru o gustare rapidă sau pentru a vă întâmpina oaspeţii.

24retete-Prajituri_rapide-C11

PRAJITURI RAPIDE. 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor: Laura Adamache

Apărută la Editura Sian Books, Prajituri rapide. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat, face parte dintr-o serie de cărţi de gătit, cuprinzând atât reţete clasice cât şi moderne. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete de prajituri rapide, potrivite pentru a vă întâmpina oaspeţii.

24retete-Peste_si_fructe_de_mare-C111

PESTE SI FRUCTE DE MARE. 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor: Laura Adamache

Apărută la Editura Sian Books, Peste si fructe de mare. 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat, face parte dintr-o serie de cărţi de gătit, cuprinzând atât reţete clasice cât şi moderne. Cu o grafică deosebită şi planşe de prezentare atractive, cărţile aduc cititoarelor reţete rapide şi sănătoase. Cartea cuprinde 24 de reţete cu peste si fructe de mare, perfect potrivite pentru a vă întâmpina oaspeţii.

CARNE DE PUI. 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor: Laura Adamache

Mâncărurile cu carne de pui sunt ideale pentru mesele zilnice în familie, pentru ocaziile festive sau pentru întâmpinarea oaspeților. Pentru fiecare rețetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Rețetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei. Cartea se mândrește cu o grafică deosebită și cu fotografii îmbietoare. La final, cuprinde două pagini de agendă pentru notițele personale.

DULCIURI CU FRUCTE. 24 DE RETETE DELICIOASE SI USOR DE PREPARAT

Autor: Laura Adamache

Dulciurile cu fructe sunt ideale ca gustări sau deserturi, pentru cei mai pofticioși membri ai familiei sau pentru întâmpinarea oaspeților. Pentru fiecare rețetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Rețetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.

RETETE PENTRU MICILE GOSPODINE

Autor: Laura Adamache

A găti este o artă, pentru că ne oferă ocazia de ne exprima creativitatea într-un mod savuros și încântător. Când pășesc copiii în bucătărie, mereu dornici de a învăța lucruri noi, arta culinară se transformă într-o joacă, cât ai zice „Poftă bună!”. Laura Adamache le propune celor mici rețete sărate și dulci pe gustul lor și, pe deasupra, ușor de pregătit.

 

In afara de librariile fizice din lista de mai sus, cartile se mai gasesc in: Carrefour, Cora, Auchan, CLB – Compania de librarii Bucuresti.

Cei care se afla in strainatate si doresc sa comande cartile, o pot face online, la una dintre urmatoarele adrese: Elefant.ro , Libris.roLibrarie.net