Retete Incepatori: Retete culinare Laura Adamache
Retete culinare pentru incepatori
Retete incepatori ilustrate si explicate pas cu pas. Retete pentru cei care abia invata sa gateasca. Reteta paine integrala pentru incepatori. Reteta maioneza pentru incepatori. Reteta choux pentru incepatori.
Sos Bechamel – sos de baza
Sos Bechamel (sosul alb), o reteta de sos de baza in bucatarie Sosul Bechamel, numit [...]
oct.
Crema de vanilie
Crema de vanilie, reteta de crema de baza pentru deserturi Crema de vanilie, una dintre [...]
5 Comentarii
sept.
Cornbread – Paine cu malai
Paine cu malai, reteta rapida de paine cu praf de copt si malai Cornbread este o [...]
15 Comentarii
feb.
Aluat foietaj cu faina integrala
Retete culinare Aluaturi – Aluat foietaj cu faina integrala Aluatul foietaj cu faina integrala are [...]
10 Comentarii
aug.
Clatite (Reteta bunicii mele)
Clatite – reteta de baza pentru aluat de clatite pufoase De cate ori ma gandesc [...]
163 Comentarii
oct.
Cozonac fara framantare
Cozonac fara framantare – o reteta simpla de cozonac pufos Cozonac fara framantare? Da, se [...]
35 Comentarii
mai
Retete pentru incepatori: Baghete integrale
Baghete integrale – Retete culinare incepatori Nu am mai postat de foarte mult timp o [...]
32 Comentarii
mai
Smantana in 3 minute
Smantana de post – reteta rapida pentru post, vegetarieni, vegani Saptamana trecuta mi s-a stricat [...]
59 Comentarii
oct.
Maioneza de casa – reteta clasica
Maioneza de casa – Reteta clasica cu galbenusuri de ou Maioneza de casa, reteta clasica [...]
31 Comentarii
feb.
Lapte Condensat Indulcit
Lapte condensat indulcit – Retete Culinare Am gasit in urma cu ceva vreme pe un [...]
71 Comentarii
feb.
Retete incepatori: Choux
Retete incepatori Laura Adamache – Choux Choux à la crème este unul dintre deserturile mele preferate. [...]
62 Comentarii
ian.
Pandispan cu Cacao
Retete culinare Incepatori – Pandispan cu cacao Pentru tortul de ciocolata cu mousse de ciocolata [...]
34 Comentarii
ian.
Cum curatam si preparam anghinarea
Anghinare – Cum se curata si cum se prepara Anghinarea, Cynara Scolynmis.L, este o planta [...]
39 Comentarii
nov.
Retete pentru incepatori: Pandispan clasic
Retete culinare pentru incepatori – Pandispan Clasic M-am gandit sa creez o noua categorie de [...]
252 Comentarii
nov.
Lapte Condensat
Lapte Condensat facut in casa – Reteta culinara Pentru ca am promis de foarte mult [...]
49 Comentarii
feb.
Branza de vaci de casa
Branza de vaci de casa, o reteta simpla si rapida de branza dulce cu lapte [...]
26 Comentarii
feb.