Fursecuri: Retete culinare Laura Adamache
Fursecuri – prajituri mici, rapide, din aluat fraged (cu forme variate)
Fursecuri, cat de mult imi plac! De ce? Pentru ca fursecurile sunt cu unt, cu stafide, cu vanilie, cu nutella, cu migdale, glazurate cu ciocolata (sau nu), cu nuca etc.
Si, pentru ca mi-au placut de cand ma stiu, am invatat sa prepar aceste mici prajituri in cuptorul din bucataria de acasa. Preferatele mele sunt reteta de Islere, reteta de fursecuri fragede si delicioasele fursecuri sarate de cartofi umplute cu sunca si cascaval.
Gasiti toate aceste retete aici, le puteti prepara pentru ocazii speciale (gasesti si fursecurile de post cu dovleac) sau pur si simplu atunci cand aveti pofta de un desert delicios si inedit. Mai toate retetele sunt rapide, simple, e nevoie doar de atentie si respectarea instructiunilor (sunt descrise pas cu pas, pe etape, cu imagini din timpul prepararii). Atentie la cantitati, e regula de aur cand vorbim despre deserturi!
Va astept cu drag sa incercati retetele mele si sa-mi spuneti daca v-au placut. Sunt simple si pot fi de mare efect!