Legume: Retete culinare Laura Adamache
Retete cu Legume. Retete de Post cu Legume. Rulada cu Carne de Pui si Legume. Mousse De Legume Si Somon Afumat. Legume umplute, Legume cu sos de soia, Legume gratinate.
Muffins cu mazare si prosciutto
Retete culinare – Muffins cu mazare si prosciutto Perfecte ca aperitiv sau pentru pachetelul celor [...]
16 Comentarii
Cum curatam si preparam anghinarea
Anghinare – Cum se curata si cum se prepara Anghinarea, Cynara Scolynmis.L, este o planta [...]
39 Comentarii
Pesto de rucola
Reteta pesto de rucola este ideala pentru paste si bruschette Iubesc atat de mult rucola [...]
16 Comentarii
Tocanita de ciuperci
Mancare de post cu ciuperci champignon, reteta simpla Pentru ca astazi este Inaltarea Sfintei Cruci [...]
18 Comentarii
Suc de rosii cu busuioc
Retete culinare, Sosuri – Suc de rosii cu busuioc Reteta de suc de rosii este [...]
26 Comentarii
Pesto de dovlecei
Pesto de dovlecei zucchini, o reteta ideala pentru paste sau bruschette Pesto de dovlecei, sos [...]
27 Comentarii
Rosii umplute cu carne
Rosii cu carne si orez la cuptor, reteta pas cu pas Reteta de rosii umplute [...]
21 Comentarii
Merluciu la cuptor cu cartofi
Merluciu la cuptor cu cartofi, reteta simpla cu peste Merluciul la cuptor cu cartofi si ceapa [...]
19 Comentarii
Pizza cu dovlecei zucchini
Retete culinare – Pizza cu dovlecei zucchini Pentru blatul acestei delicioase pizza cu dovlecei, am [...]
26 Comentarii
Fundite cu crema de ardei
Fundite cu crema de ardei, reteta de paste de casa In Italia se numesc farfalle [...]
23 Comentarii
Gnocchi fara cartofi (de post)
Gnocchi fara cartofi – reteta delicioasa din sudul Italiei Gnocchi fara cartofi se fac mai [...]
8 Comentarii
Rösti – Placinta de Cartofi Elvetiana
Retete culinare mancare – Rosti Placinta de cartofi Originara din Elvetia, aceasta placinta rapida de [...]
19 Comentarii
Vinete la Cuptor cu Mozzarella
Vinetele la cuptor cu mozzarella – ideale pentru un pranz rapid sau o cina lejera [...]
4 Comentarii
Lasagne alla Bolognese
Lasagne alla bolognese – reteta tipica regiunii Emilia-Romagna Lasagne alla bolognese sunt tipice regiunii Emilia-Romagna. [...]
35 Comentarii
Mancare de Conopida cu Pui
Retete culinare – Mancare de conopida cu pui Mancarea de conopida cu pui se numara [...]
49 Comentarii
Paste Pici Toscane
Pastele Pici sunt niste spaghete mai groase, caracteristice bucatariei toscane. Pastele Pici, inrudite cu spaghetele, [...]
14 Comentarii
Moscardino in Sos Mediteranean
Moscardino in sos mediteranean, mancare delicioasa italiana, ideala pentru un pranz lejer Ador moscardino gatit [...]
9 Comentarii
Seitan
Ce este Seitan? Seitan-ul este un ingredient de baza pentru bucataria vegetariana. Desi este obtinut [...]
21 Comentarii
Piadine Turcesti Lahmacun
Lahmacun este o specialitate tipica Orientului Mijlociu, consumat cu precadere in Turcia. Delicioasele Lahmacun, sunt [...]
3 Comentarii
Dovlecei Umpluti cu Cascaval
Dovleceii umpluti cu cascaval se pot servi atat calzi cat si reci. Pentru ca am [...]
7 Comentarii
Supa Crema De Dovlecei Si Morcovi
Supa crema de dovlecei si morcovi este o supa foarte sanatoasa si delicioasa Va invit [...]
13 Comentarii
Budinca De Broccolo Romano
Budinca de broccolo romano – Retete culinare mancare Aceasta budinca de broccolo romano se face [...]
5 Comentarii