Prepara retete gustoase fara efort


Concurs retete culinare – Prepara retete gustoase fara efort

Deja miroase bine a toamna si, dupa cum stim cu totii, toamna incepe sa ne revina pofta pentru mancaruri mai consistente. Eu una abia astept sa prepar o iahnie de fasole cu ciolan afumat sau o portie de sarmale cu sunculita afumata.

Iahnia este delicioasa, nimic de zis, dar timpul lung de preparare al acestei retete gustoase ne descurajeaza uneori atat de mult, incat renuntam sa o mai pregatim. Ba mai mult, cunosc multe persoane care isi satisfac pofta de iahnie…cu o conserva. La fel se intampla cand vorbim de retetele de gulas, ciorba de burta, tocanite din carne de vita, etc

Ei bine, astazi, alaturi de Delimano, va invit la un nou concurs care o sa va scurteze considerabil timpul petrecut in bucatarie.

De ce spun asta?

Pentru ca premiul consta intr-o minunata oala sub presiune Delimano Tempo Presto Pressure Cooker de 6L, in valoare de 450 LEI! Premiul este oferit de Delimano. 
Oala sub Presiune

 

De ce sa folositi oala sub presiune in locul unei oale clasice?

Pentru ca economisiti cu pana la 70% din timpul de gatit, mancarurile vor avea un gust mult mai bun si vor fi mai sanatoase, eliminati mirosurile grele din bucatarie si reduceti consumul de energie cu pana la 70%, economisind astfel bani.

Oala Delimano

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceasta minunatie? Foarte simplu!

  1. Pregatiti o reteta la alegere de pe blogul meu, apoi postati-o pe blogul personal.
  2. In introducerea retetei trebuie sa existe un text cu link spre reteta incercata de pe blogul meu si un link spre site-ul Delimano.
  3. Exemplu: „Particip cu reteta (nume reteta) la concursul organizat de Laura Adamache si Delimano„.
  4. Linkul trebuie sa includa si cuvantul reteta. Deci, textul trebuie sa arate asa: „Particip cu Reteta musaca de vinete la concursul organizat de Laura Adamache si Delimano.”
  5. Concurentii vor lasa un link la articolul de pe blogul meu cu linkul retetei pregatite de pe blogul lor.

Punctaj retete

  1. Voi puncta fiecare reteta pentru aspect si executie, cu note de la 1 la 10. La sfarsitul concursului voi face o medie pentru fiecare reteta si voi anunta castigatorul.

Durata si conditii participare concurs

  1. Concursul se desfasoara in perioada 5 – 26 septembrie, 2013, ora 23.59.
  2. Concurentii trebuie sa aiba domiciliul stabil in Romania pentru expedierea premiului.

Bafta multa tuturor!!

Print Friendly, PDF & Email

56 comentarii la “Prepara retete gustoase fara efort

  1. Alina Osiac spune:

    de ce oferi sansa asta doar pt cei ce au blog ? Cred ca majoritatea celor ce se inspira din retetele tale nu au blog

    Bafta tuturor!

    • Laura spune:

      Alina, draga mea, in momentul de fata pot participa doar cei care un blog, dar va exista in viitorul apropiat si un concurs deschis tuturor.
      Te pupic!

  2. Oana Carstea spune:

    Buna,

    Se poate sa participam chiar daca nu avem un blog? ma gandeam prin postarea pe facebook..

    Multumesc,
    Oana

    • Laura spune:

      Draga mea, la acest concurs nu pot concura decat cei care au un blog, dar promit ca voi aduce si unul deschis pentru toata lumea.
      Te pup cu drag!

  3. merlan eugenia spune:

    Am incercat mai multe din retetele postate. Totdeauna mi-au reusit foarte bine,mai ales ca sunt insotite si cu imagini. Va dorim sanatate ! Desi suntem in varsta si cu ceva experienta,mai invatam lucruri interesante.

  4. Lia spune:

    Daca am blog pe bucataras.ro se considera … blog? am 31 de retete cu poze acolo…

    … mi-ar cam trebui oala 😀 … si papica dupa reteta ta, desigur 🙂

    • Laura spune:

      Draga mea, daca pe blogul tau poti introduce cele doua linkuri (spre reteta incercata si spre Delimano), sigur ca poti participa.
      Te pup cu drag si te astept la concurs!

    • Laura spune:

      Draga mea, arata foarte bine!! Te rog mult, editeaza un pic introducerea si pune linkul in „Reteta de bagels”, nu la Laura Adamache.
      Deci, trebuie sa arate asa: Reteta de bagels la concursul organizat de Laura Adamache si Delimano.
      Te pupic!!

  5. Cretu Veronica spune:

    Ce tentant este premiul,si eu imi doresc,visez la o oala de asta…dar sunt asa de multe alte prioritati incat cine stie…am sa incerc aici,poate,poate sa am noroc!

  6. Liana Toma spune:

    Particip si eu la acest concurs cu minunatele Pariziene cu fondant de mere! Au fost de-men-ti-a-le!!! Multumesc frumos pentru reteta, draga Laura :* <3

    • Laura spune:

      Draga mea, minunate parizienele tale! Te rog mult editeaza un pic introducerea si pune linkul in “Reteta de pariziene cu fondant de mere”, nu doar la reteta.
      Pup cu mare drag!!

  7. Raluca M. spune:

    Buna,

    La concurs poate participa orice reteta sau doar una la care ar fi utila oala.

    Eu as participa cu un produs Dukan, stil de viata-dieta cu care ma joc in ultima vreme si trebuie sa recunosc incerc si testes destul de multe, dar nu stiu daca ar fi ok asa.

    Zi frumoasa!

    • Laura spune:

      Raluca, draga mea, sigur ca poti participa cu o reteta Dukan. Nu conteaza ce reteta realizezi, conteaza doar sa fie de pe blogul meu.
      Pup cu drag si te astept la concurs!

  8. Ioana D. spune:

    Buna, 🙂

    Pentru inceput particip cu reteta mousse de ton. Sper sa reusesc sa vin si cu alte retete.
    Mi-a placut mult spuma, foarte delicata si usoara.

  9. Mihaela Dumitrana spune:

    Particip si eu cu mare drag la acest concurs cu o reteta care nu a lipsit din bucataria mea tot sezonul. Am incercat-o de indata ce ai publicat-o si familia mea a apreciat-o imediat.
    Multumesc pentru aceasta reteta si pentru toate ideile minunate pe care ni le prezinti.

    Reteta cu care particip la acest concurs este „Placinta cu dovlecei si morcovi”

    Toate cele bune!!!!!!

    • Marcela spune:

      Cred ca am gresit ceva atunci cand am postat reteta. Imi pare rau de incurcatura.
      Acesta este link-ul catre articol:

      O seara placuta!

  10. Pajint Melinda spune:

    Buna,
    ma prezint cu a doua reteta, sunt foarte multe bunatati si tentatia e mare.
    Multumesc,
    toate cele bune!

  11. Mihaela spune:

    Daca tot au voie sa participe numai cei care au blogg de ce nu este pusa si a treia conditie la „Durata si conditii participare concurs”. Oricum noua celor care nu au bloog nu ni se pare corect…

  12. Pajint Melinda spune:

    Revin cu bucurie, dupa ce am incercat minunatele galuste cu prune! Sunt fantastice!!!!! Multumesc pentru reteta! Galustele cu prune au fost desertul favorit al copilariei mele si raman in continuare preferatele mele.
    Inscriu reteta in concurs.
    Cu mult drag,
    Melinda

  13. Ioana spune:

    Bună, familia mea se pare că a făcut o pasiune pentru pâinea Hokkaido, aşa că particip şi eu . Până acum nu am reuşit să o facă să stea cuminte în tavă, dar te asigur că a ieşit DElicioasă!

  14. Cretu Veronica spune:

    Pentu concurs am mai pregatit si s-au evaporata la fel de repede pe cat de multe au fost,timand cont ca am pregatit o cantitate dubla fata de reteta de pe blogul tau,atat de bune au fost.

  15. Oana Ciurea spune:

    Laura, multumesc pentru provocare 🙂

    Am facut reteta de Choux, au iesit formidabile! O sa fac pentru maine ( din pacate nu mai are timp pentru concurs) reteta de placinta cu dovlecel si morcov.

    Reteta cu care particip se afla aici :
    Desi ma inscriu pe ultima suta de metri, acasa am castigat deja premiul cel mare : nazdravanii mei mici si mari au mancat pe saturate si au avut grija sa ma intrebe , cu gura plina : mami, asa-i ca mai faci daca se termina?

  16. FLORY spune:

    Buna Laura,
    Ma alatur si eu participantilor si-ti multumesc pentru o reteta tare draga mie.

    P.s Ti-am mai lasat o data comentariul dar nu stiu de ce a disparut.Sper sa fie ok de data asta.

  17. Andreea Tanase spune:

    Salut Laura.

    Particip si eu la concurs cu o reteta poate mai putin aspectuoasa la pozat, dar cu siguranta cea mai buna la gustat!

    Multumesc.

    Andreea

  18. Didi spune:

    Particip pentru prima data la un concurs culinar.
    Pentru ca nu ma puteam decide asupra celei mai potrivite retete, voi participa cu doua pe care le-am preparat cu la fel de mare placere.

    Imi pare rau pentru inconvenientul de moment dar, din cauza unor probleme tehnice ale site-ului WordPress, unii dintre voi numai (depinde de browser), la prima accesare a blogului meu, este posibil sa vedeti unele dintre imaginile inserate in post ca fiind mici sau de diverse dimensiuni.
    Nu renuntati, doar dati click dreapta pe mouse „RELOAD” sau REFRESH” si imaginile vor fi aratate la dimensiunea corecta. Va multumesc pentru intelegere!

    Blogul meu este in constructie. Am pregatit 35 de retete insotite de imagini dar nu am avut timpul necesar ca sa le editez. De fapt participarea la acest concurs m-a motivat ca sa deschid acest blog mai repede decat imi propusesem, mai am inca de umblat la setari.

    Revin:
    Dulcele cu ciocolata m-a agatat definitiv, nu mi-am mai luat ochii de la o asemenea prezentare si ingredientul inedit mi-a starnit curiozitatea sa ca sa aflu ce gust are in combinatie cu ciocolata.
    Rafinat, ca dealtfel toata aceasta compozitie de arome si culori.

    Cu cea de a doua reteta am vrut sa probez trebuinta unei oale sub presiune. Timpul de fierbere al carnii s-ar reduce de la 2 ore la maximum 30 de minute.
    Desi imi place mancarea fiarta la foc mic indelung, atunci cand reteta o cere, uite ca timpul ne fugareste si ziua pare a fi din ce in ce mai scurta. O femeie activa trebuie sa-si gestioneze cu intelepciune acest timp.

    Multumesc, Laura, pentru oportunitatea pe care mi-ai oferit-o de a fi acum, aici.

  19. catalina b. spune:

    Buna seara.
    Particip la concursul dvs cu urmatoarea reteta .
    Din partea celor care au probleme cu glutenul va multumesc ca v ati gandit si la ei . Prin intermediul dvs. pot sa aibe posibilitatea sa incerce acest desert minunat.

  20. Laura spune:

    Vin si eu la spartul targului….. Multumim, Laura, de ocazie (de cand visez eu la oala asta) si, bineinteles de reteta.:)

  21. CALISTRU IRINA spune:

    Am incercat si minunatii biscuiti integrali, rezultatul a fost peste masura asteptarilor, prin urmare ii inscriu si pe ei in concurs
    Multumesc inca o data Laura pentru reteta!

  22. Angelica spune:

    Buna seara doamna Laura!
    Am pregatit doua dintre torturile dumneavoastra si vreau sa va spun ca sunt absolut minunate!
    Va multumesc din suflet pentru retete, sunt demential de bune!
    O seara placuta va doresc!
    Prima reteta este ”Tort de ciocolata cu crema de lapte”

  23. Angelica spune:

    Si ce-a de-a doua care pur si simplu mi-a bantuit gandurile inca de cand ati postat-o este ”Tort cu mousse de miere”.
    Sincer,n-am cuvinte pentru bunatatea asta de tort!
    Aici este link-ul:

  24. Sara & Miki spune:

    Buna Laura,
    Cand am vrut sa inscriu reteta am constatat ca am ajuns tarziu. Dar eu sunt de vina ca am retinut gresit data de 28 in loc de 26. Am facut Tortul de Salata boeuf care mi-a placut de cand l-ai realizat. Te sarut Laura!

    • Laura spune:

      Draga mea, imi pare tare rau ca nu ai ajuns, dar vin in curand alte doua concursuri frumoase foc si te astept cu drag!
      Ma bucur mult ca ti-a placut tortuletul! Pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor