Castigatorul concursului Granarolo


Concursuri, colaborari – Castigatorul concursului Granarolo

Dragilor, va multumesc foarte mult pentru participarea la acest concurs delicios si pentru combinatiile interesante de ingrediente pe care vi le doriti in urmatoarea reteta cu mozzarella Granarolo.

Mi-a fost foarte greu sa aleg un singur castigator pentru ca toate retetele participante au fost o incantare pentru mine, sunt interesante si foarte frumos prezentate. Inainte de-a anunta fericita castigatoare, haideti sa vedem  ce retete ne recomanda participantele.

Daca Andreea ne-a propus niste delicioase Chifle cu mozzarella, Cretu Veronica ne invita la o Salata cu orez.  Poliana ne face pofta cu o reteta de Mini Tarte cu mozzarella si rosii , iar Portie de dulce ne tenteaza cu o interesanta si inedita reteta  de Cheesecake cu mozzarella. Crostini cu piersici, rosii si mozzarella este reteta propusa de Beauty and Food, iar Savoarea Bucatelor ne imbie cu o Pizza cu bordura de mozzarella.  Tarta cu smochine si mozzarella,  propusa de Monya,  si respectiv Turnuletele cu mozzarella ale Lianei Toma, incheie lista retetelor participante la concurs.

Castigatoarea premiului oferit de Granarolo este Andreea Chinesfood!

Chifle tapioca M-au intrigat atat de mult chiflele cu faina de tapioca, incat o sa incerc reteta cat se poate de curand. Bravo Andreea! Felicitari si multumim pentru reteta!

Astept adresa pentru livrarea premiului pe adresa de e-mail: contact[@]lauraadamache.ro

Pentru ca multi dintre voi va doriti sa vedeti mozzarella Granarolo intr-o reteta dulce, am ales sa fac o Pizza dulce cu struguri, smochine proaspete, mozzarella si scortisoara.

Va multumesc pentru participare si va felicit pentru creativitate!

Print Friendly, PDF & Email

3 comentarii la “Castigatorul concursului Granarolo

  1. Lia spune:

    Felicitari Andreei dar si celorlalte participante care au prezentat retete care noua ne vor fi de folos la un moment dat.

    Din punctul meu de vedere, chiflele Andreei meritau pe deplin sa castige concursul. Felicitari! 🙂

  2. Pajint Melinda spune:

    Felicitari Andreei si celorlalte participante! Reteta castigatoare este interesanta si foarte frumos prezentata!
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor