Bucataria Mediteraneana – Retete culinare Laura Adamache
Retete culinare de Pasti – Colombine Mini cozonaci italieni Colombinele (in lb.romana porumbite) sunt niste [...]
17 Comentarii
Pizza la tigaie – Retete culinare Pizza Pizza la tigaie, reteta rapida din bucataria italiana. [...]
91 Comentarii
Fundite cu crema de ardei, reteta de paste de casa In Italia se numesc farfalle [...]
23 Comentarii
Sofficini, placinte umplute crocante Aveam in Lazio o vecina care nu gatea nici sa o pici [...]
77 Comentarii
Retete culinare Aluaturi sarate – Piadine romagnole Am mancat aceste piadine romagnole in urma cu [...]
15 Comentarii
Retete culinare de aluaturi dulci – Minciunele fragede Crostoli Minciunelele fragede mi-au fost cele mai [...]
37 Comentarii
Retete culinare Bauturi – Cappuccino de casa Dintre toate tipurile de cafea baute pana acum, [...]
18 Comentarii
Retete culinare paste – Tagliatelle cu sos de branza Gorgonzola Pastele tagliatelle cu sos de [...]
13 Comentarii
Gnocchi fara cartofi – reteta delicioasa din sudul Italiei Gnocchi fara cartofi se fac mai [...]
8 Comentarii
Grisinele rustice crocante Grisinele rustice crocante sunt preferatele mele. Sotului meu ii plac grisinele cu [...]
16 Comentarii
Vinetele la cuptor cu mozzarella – ideale pentru un pranz rapid sau o cina lejera [...]
4 Comentarii
Retete culinare aluaturi – Briose pizza Briosele pizza se numara printre aperitivele mele preferate. Si [...]
14 Comentarii
Rulada de carne tocata (polpettone) – mancare din regiunea Emilia-Romagna Rulada de carne tocata, polpettone [...]
6 Comentarii
Rulouri cu mozzarella – Retete culinare aluaturi sarate Rulourile cu mozzarella sunt deosebit de pufoase [...]
Fursecurile fragede sunt delicioase si foarte simplu de facut. Aluatul seamana perfect la gust si consistenta [...]
7 Comentarii
Lasagne alla bolognese – reteta tipica regiunii Emilia-Romagna Lasagne alla bolognese sunt tipice regiunii Emilia-Romagna. [...]
34 Comentarii
Retete culinare – Bensone, desert italian Bensone este un desert italian simplu, ideal pentru micul [...]
Piept de Pui in Sos Bechamel – mancare cu carne de pui Pieptul de pui [...]
53 Comentarii
Panzerotti – placinte umplute prajite, foarte populare in centrul si sudul Italiei Panzerotti seamana [...]
Ciabatta – unul dintre cele mai populare tipuri de paine din Italia Ciabatta, este o [...]
48 Comentarii
Minitarte cu crema de pepene galben, reteta gustoasa cu crema si aluat fraged Nu pot [...]
27 Comentarii
Checul aperitiv cu branza si sunca afumata este deosebit de delicios si foarte simplu de [...]
19 Comentarii
Zeppole-le sunt un tip de choux-uri tipice bucatariei italiene. Sunt delicioase si simplu de facut! [...]
10 Comentarii
Pastele Pici sunt niste spaghete mai groase, caracteristice bucatariei toscane. Pastele Pici, inrudite cu spaghetele, [...]