Suc de ananas, mere si telina si o invitatie la concurs!


Concursuri, Colaborari – Suc de ananas si o invitatie la concurs

Detaliu suc ananas

Peste foarte putin timp vom incepe pregatirile pentru Craciun, cea mai frumoasa sarbatoare din an pe care sunt convinsa ca o asteptati cu aceeasi nerabdare ca si mine. Pe langa impodobirea bradului, goana dupa cadourile cele mai inedite pentru cei dragi, Craciunul ne aduce pe mese o multime de mancaruri traditionale absolut delicioase. Ca sa ne pregatim pentru sarmale, cozonaci, fripturi si alte delicatese, este foarte indicat sa urmam o cura de detoxifiere a organismului inainte de mesele copioase specifice acestei perioade a anului. Ce spuneti? O tinem impreuna? In saptamanile care vor urma o sa va propun cateva retete de sucuri naturale care ne vor ajuta sa intampinam sarbatorile intr-o forma absolut perfecta.

Suc ananas storcator

Am un ajutor nepretuit pentru obtinerea acestor sucuri sanatoase si vreau sa vi-l prezint pentru ca este intr-adevar un storcator de 5 stele. Este vorba despre Philips Avance, primul storcator din Romania cu functie de pre-curatare. Storcatoarele Philips sunt disponibile in modele ce variaza in putere, de la 900 la 1000 W. Cu ajutorul functiei de pre-curatare, fibrele nedorite de pe capac sunt automat eliminate, astfel incat sita se curata rapid si fara probleme. Tubul de alimentare XXL, de 80mm, ne permite sa introducem fructele intregi in storcator, un lucru care ne scuteste de taierea fiecarui fruct in parte. Inainte de Philips Avance aveam un alt storcator pe care cam evitam sa il folosesc pentru ca imi lua  o vesnicie sa il spal cum trebuie. Functia Quick Clean a noului storcator Philips ma ajuta sa-l am gata curatat in mai putin de 1 minut.

Stocator Philips

Primul suc natural pe care vi-l propun este o bomba de sanatate. Ananasul, bogat in vitamina C, B6, mangan, cupru, vitamina B1, acid folic, are proprietati antiinflamatorii, purgative, detoxifiante, antidepresive si un efect revigorant. Marul este un fruct tonic, antiseptic intestinal, depurativ, care ne ajuta sa combatem insomniile, starile de nervozitate, surmenajul, intr-un cuvant, un aliment medicament. Telina contine vitaminele A,B1, B2, B6, C. Magneziul, potasiul, calciul, fierul si fosforul prezente in aceasta leguma minune, o transforma intr-un puternic aliat in lupta cu colesterolul. Ne ajuta la imbunatatirea digestiei si la ameliorarea retentiei de lichide din organism.

Fructe folosite la suc

Este foarte important ca legumele si fructele pe care le folosim pentru sucuri sa fie biologice. Daca au fost tratate, este bine sa le curatam coaja (ma refer la fructe ca merele, perele, piersici, caise, lamai, etc). Sucurile se consuma imediat dupa preparare. In acest fel ne putem bucura de un gust proaspat si de proprietatile nutritive ale fructelor si legumelor.

Ingrediente – Suc de ananas, mere si telina (pentru 2 persoane)

  • 6 felii ananas
  • 6 felii telina
  • 3 mere
  • 2-3 cm ghimbir proaspat

Mod de preparare – Suc de ananas, mere si telina

  1. Curatam ananasul si il taiem in felii. Indepartam partea centrala a fiecarei felii de ananas.
  2. Curatam merele, daca au fost tratate, telina si ghimbirul.
  3. Punem fructele si telina in storcator si il actionam.
  4. Bem sucul imediat dupa preparare.

Preparare suc ananas

Va spuneam la inceput ca am si un concurs foarte frumos pentru voi. Premiul o sa va bucure cu siguranta!

Ce aveti de facut?

  1. Sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare prin care sa imi spuneti “Ce sucuri naturale, ideale pentru detoxifierea organismului, ati pregati cu ajutorul storcatorului Philips?”
  2. Sa dati un like paginii facebook Philips.
  3. Castigatorul va fi extras cu ajutorul random.org.

Durata concurs

  1. Concursul se desfasoara in perioada 13 noiembrie 2014 – 30 noiembrie 2014.

Premiu concurs

1 Storcator Philips Avance Collection HR 1869/80, 900 W, Curatare rapida, Tub XXL de 2,5 l, Functie anti-picurare.

Storcator Philips Avance

Print Friendly, PDF & Email
Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Suc de ananas, mere si telina
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
3.51star1star1star1stargray Based on 86 Review(s)

265 comentarii la “Suc de ananas, mere si telina si o invitatie la concurs!

  1. Liana spune:

    as putea pregati multe sucuri, printre preferatele mele fiind:sucul din castraveti,broccoli si lamaie si sucul din sfecla rosie si mere.

  2. Gabriela Rusu spune:

    Draga Laura,
    Eu personal prefer sucul de mere si morcov datorita vitaminelor si energiei pe care ti-o ofera atat marul cat si morcovul. De altfel, as mai adauga in sucul meu si putina menta pentru revigorare 😀
    Multumesc pentru reteta cu ananas, am sa o incerc cat de curand!:)

  3. Magda spune:

    mmm cred ca preferatul meu este cel cu pere, ghimbir si castravete. Abia astept sa imi fac sucuri in fiecare dimineata cu acest storcator.

  4. Dorina Popa spune:

    Noi deja am facut o cura de detoxifiere, toamna trecuta, si nu cred ca ar fi rau sa o repetam si acum. Am folosit combinatii din mere, sfecla rosie (curata ficatul), morcov, telina, citrice (dar nu prea multe).

  5. Holtis Andreea Mihaela spune:

    As putea pregati un cocktail cu pere si ghimbir care este unul revigorant si cu multe beneficii pentru sanatate, stimuleaza digestia si poate lupta impotriva celulelor canceroase. Acesta contine o jumatate de lamaie, o bucata de radacina de ghimbir decojita( 2,5 cm), jumatate de castravete si o para . Se storc toate ingredientele iar sucul poate fi servit cu gheata si ornat cu o felie de castravete.

  6. Nichiforescu Florentina spune:

    Eu prefer sucul din sfecla roșie, portocala și măr sau sucul din rodie, măr și sfeclă roșie.

  7. adriana petrisor spune:

    Recomand reteta:
    Ingrediente pentru 200 ml suc:  o jumatate grapefruit, 1 ciorchine mediu strugure, o cana de afine, 1 felie de pepene rosu. 

  8. ela spune:

    Mmm as face toate sucurile posibile din lume si as începe cu cel mentionat de tine, pare tare bun si sănătos, apoi unul pe baza de spanac. Dar cel mai mult l-as folosi la început pt preparea de sucuri pt fiul meu de 1 an care refuza mancarica datorita dintisorilor di va fi si msi greu cu hrănirea cand vor apărea măselele. Accepta doar ce se poate bea cu biberonul si nu ii pot oferi doar lapte, pentru ca are nevoie de vitamine sa crească frumos si sănătos. Avem unul care nu e bun de nimic, dar a fost primit… Philips este renumita pt electrocasnicele foarte bune scoase pe piata si pentru durabilitatea lor

  9. Tamara Petrof spune:

    Cele mai bune sucuri pe care le-am facut au fost cele cu fructele din pomii din gradina mea: zarzare, da, nu cais, cirese de vara, merele golden, cele foarte coapte si combinatii inedite.

  10. Monica spune:

    Buna Laura,
    ma bucur pentru noul concurs. Mi-ar place mult sa am acest robot deoarece am vazut beneficiile lui, datorita faptului ca fratele meu are. Si sucul care l-as pregati ar fi cel din sfecla rosie, morcov si mar.

  11. Emanuela spune:

    Pentru mine a fost foarte eficient pentru detoxifiere si intarirea sistemului imunitar sucul din sfecla rosie si morcovi, apoi morcovi si mar baut in fiecare zi! Mi-ar placea sa reiau acest obicei cu ajutorul acestui storcator!

  12. Zechiu Ruxandra spune:

    Cu acest aparat, i-as face bebelusului meu o multitudine de sucuri sanatoase. Un exemplu ar fi:
    jumatate de cana de broccoli proaspat, 1 mar, 3 morcovi mici, o mana de patrunjel, jumatate de lamaie.

  13. Luiza spune:

    Cu siguranta mi-ar fi foarte de folos la pregatirea unui fresh pe care eu il ador cu: grapefruit, ananas, ghimbir si mar. E absolut senzational!

  14. Aura spune:

    Buna Laura,

    Sucul pe care il beau saptamanal este cel din portocale. Pe langa acesta, cele cu ananas si mere si ananas si banana sunt prezente in viata mea. O sursa de vitamine naturale niciodata nu trebuie refuzata!

    O zi frumoasa!

  15. radu alina spune:

    Buna Laura,

    Eu as pregatii sucurile de mar cu portocala si lamaie pentru prichindelul meu. Cu siguranta ii voi pregatii si reteta ta cu ananas.

  16. Manases Andrea spune:

    Eu beau foarte des pentru detoxifiere sucul de spanac, cu castravete, mere, lamaie si ghimbir, dar imi place sa incerc intodeauna variante noi de bauturi. Un astfel de storcator mi-ar fii de folos, cu siguranta.

  17. carmen tobias spune:

    Fix storcator imi lipseste acum. O sa incep o cura de trei zile cu suc de mere obligatoriu Ionatan 🙂 pentru curatarea bilei,ficatului,rinichilor si colonului. Tare bine mi ar prinde frumuselul asta 🙂

  18. Stefan cornelia spune:

    Mie cel mai mult imi place sucul de mar cu morcov si para si baietelului meu de asemenea, dar cel postat de tine este super bun numai cand il vad deci l-as incerca si pe acela.

  19. Simo Florina spune:

    Aș face suc din fructe de pădure, suc de morcov și măr, suc de avocado și pepene verde, suc de banane si ananas. Și multe multe alte combinații.

  20. MUSTAFA GETA spune:

    Buna ziua,
    Mi-as dori un aparat ca al dv-stra, bun pentru toata familia. Eu sunt anemica si ar trebui sa beau de ex. sfecla si morcov, iar sotul meu are o forma urata de psoriazis vulgaris. I-a afectat incheieturile coate, genunchi. Cineva ne-a spus ca sucul de sfecla cu morcov este bun si pentru afectiunile pielii. Baiatului de 12 ani ii place combinatia portocala+mar+morcov. I l-as pregati poate mai uita de sucurile din comert, atat de daunatoare. Va felicitam pentru blog!

  21. Creti Ioana spune:

    Buna Laura , e super concursul tau !! mi-ar placea tare mult sa am si eu un asemena storcator de fructe , pt copilasul meu 🙂 . as face o multime de sucuri cu el . mar-telina si putina scortisoara :p

  22. Bleotu Macrina spune:

    Introduceti in storcatorul de fructe o felie de circa 5 centimetri de ananas, doua manunchiuri de broccoli si unul bine spalat de spanac. Invartiti-le bine si consumati amestecul rezultat cu o felie de lamaie.

  23. Alexandra spune:

    Ar merge perfect la orice combinatie, in functie de fructele si legumele pe care le avem la indemana in fiecare sezon. Acum, ceva cu mar, morcovi, portocale, telina si sfecla rosie.

  24. Mariana Pavel spune:

    ador sucurile /fresurile preparate cu acest storcator…..din pacate ,recent al meu storcator s-a defectat….pregateam zilnic sucul din sfecla rosie, mere,morcovi precum si alte sucuri din portocale,kivi,si ananas,castraveti,rosii si telina sunt delicioase

  25. Popovici Catalina spune:

    Buna! Pentru detoxifiere si nu numai prepar suc din mere, sfecla rosie, cartof, telina, lamaie. Yammy! 🙂

  26. Gabriela Biclesanu spune:

    Mie îmi place combinația mere, morcovi și sfeclă roșie pentru un aport de vitamine.
    Detoxifiere am făcut week-end-ul trecut cu sare amara, suc de lămâie și ulei de măsline.

  27. Valentina Pielaru spune:

    Eu prefer sucul de mere si morcov , sucul de portocale si sucul de pepene rosu, dar am mai incercat si suc detoxifiant cu sfecla rosie si mar!
    Multumesc pentru reteta cu ananas, am sa o incerc!

  28. Oana Paval spune:

    Fetele mele prefera sucul de mere + citrice+morcov+ghimbir , dar nu le fac atât de des cât mi-as dori pentru ca evit etepa curățării storcatorului.:(
    Mi-ar placea un storcator ca cel de la Philips,atunci sigur l-as folosi des.

  29. Mihaela Bogdan spune:

    Mie îmi place sucul de măr, morcov, portocală, țelină și ghimbir.
    Voi încerca si această combinatie propusă de tine.

  30. Georgiana spune:

    Eu chiar imi doresc un storcator foarte tare! Preferatul meu e grapefruit+portocala+lamaie+ghimbir. As Incerca si spanac+castravete+kiwi+ghimbir+lamaie, si multe multe altele 🙂

    Momentan folosesc blenderul, dar blenderul e util pt smoothies. De asta am mare nevoie de un storcator 🙂

    Toate cele bune!

  31. Anca spune:

    Suc de mar , mere, sfecla ,lamaie , dar si cel de spanac si castraveti !!! ador sucurile asa ca voi incerca si cel propus , este foarte tentant ..

  32. anca spune:

    sucul de mar, morcovi si sfecla e preferat, dar ne place si spanac si castraveti si vom incerca si varianta propusa e ispititoare ,

  33. Butnariu Claudia spune:

    Buna !

    Sunt o mare iubitoare de sucuri naturale ,dar CINE nu e?! Le consum cu mare pofta-n orice moment al zilei si imi prepar ori de cate ori am timp,avand in vedere aglomeratia cu care ne confruntam zi de zi marea majoritate.
    Daca tot vine iarna si odata cu ea sarbatorile incarcate de bunatati ,care mai de care, cu acest storcator mi-as prepara urmatoarele sucuri ideale pentru detoxifiere (am 3 preferate cu care imi incant si pregatesc totodata organismul in acest anotimp ,pe care e musai sa le incercati ) :

    1) Ananas,grepfrut , si menta – Acesta este o incantare a papilelor gustative ,as putea sa beau fara oprire…si daca o sa incercati o sa imi dati dreptate !

    2) Lamaie, sirop de agave ,goji ,ghimbir si piper cayenne (Este optional,insa la mine e nelipsit pentru ca iubesc condimentele) – Daca e sa urmarim ingredientele ,ne putem da seama ca e full de vitamine si proprietati benefice.Il ador !

    3) Spanac,telina ,ghimbir,mar,kale, castravete, patrunjel si lamaie – Acest suc il consider necesar pentru ca ajuta si la combaterea aciditatii din organism provocata consumul de zahar si carne pe langa restul beneficiilor.

    Sper sa va fie de ajutor si spor la cura de detoxifiere ! Pupici

  34. Crina Petrus spune:

    Cu ajutorul storcatorului Philips as pregati suc de mere, morcovi si portocale, la care as adauga si putina miere de albine.

  35. Alina spune:

    Sunt foarte multe combinatii de legume si fructe care le-as face dar primul care as vrea sa il incerc este un suc de pere,ghimbir,castravete si lamaie.

  36. Diana spune:

    Sucurile mele preferate sunt cu portocale. le adaug mereu si frunze verzi pentru un plus de vitamine. As alege asadar: portocale(mandarine), frunze de spanac, rodie.
    Foarte tentant concursul! Multumim Laura! :*

  37. Adina spune:

    As incerca un fresh de spanac, sfecla rosie si telina, amestecat la final cu un pic de bors si o lingurita de miere de salcam.

  38. paula maxim spune:

    Efect maxim pentru cura de detoxifiere l-am avut cu o lămâie, 2 mere, 2 țeline şi o varză mică creață făcut cu ajutorul storcatorului Philips.
    La sfârșitul verii și începutul toamnei facem suc din pere, castravete, lâmâie şi ghimbir și este foarte răcoritor.
    Alt suc făcut cu ajutorul storcatorului Philips este din ananas, măr, un bulb de fenicul, o linguriță de aloe, vera şi ghimbir.

    Și acum o întrebare pe care mi-o pune fetița mea: ^ Mami dacă roșia este un fruct, atunci ketchup-ul este smoothie?^

  39. Pintilie Lorena Mihaela spune:

    Ce imi doresc acest premiu. Ar fi unul din pasurile importante intr-o alimentatie sanatoasa. Blenderul meu nu e prea bun si visez la un suc din morcov si sfecla: unul din cele mai bune sucuri antiboli crunte. Sau din ghimbir, lamaie si castravete.

    Iti multumesc pentru ocazie,
    Am dat like cu numele: Lorena Mihaela Pintilie.

  40. Simona spune:

    Trei sfecle mici, 2 mere, 200g afine si un varf de deget de ghimbir proaspat ras. Un suc numai bun ca sa iti cureti toate toxinele din sange.

  41. Diana spune:

    Cu ajutorul storcatorului Philips aș pregăti un suc de sfeclă roșie, mere și morcov – cât îmi doresc un storcător!!! 🙂

  42. Mihaela spune:

    Sucul preferat de familie, detoxifiant si energizant il preparam din fructele de sezon (merele in perioada de iarna) la care adaugam telina, sfecla si morcov. Foarte gustos!

  43. ela_blue spune:

    Minunata ideea concursului. Sucul pe care l-as prepara ar fi cel de sfecla si morcov. Pe langa abundenta de vitamine are o culoare superba ce iti da energia de dimineata numai buna sa te tina toooata ziua.

  44. Diana Damalan spune:

    Exact ce imi doresc! As incerca un mix din 2 mere, 2 morcovi, o portocala, 2-3 frunze de kale si o cescuta de afine.

  45. Persyda spune:

    Orice suc proaspat stors e super bun si sanatos!

    O combinatie care mie imi place foarte mult: mar, portocale si morcovi.

  46. Oana spune:

    As pregati suc de mere, morcovi, sfecla rosie si portocala, care este preferarul familiei mele si in special al baietelului meu de 4 ani.

  47. diana spune:

    As stoarce cu Philips ananas+morcov+ghimbir sau mar+coriandru+lime și multe alte combinații delicioase. Mulțumim, Philips.

  48. Sidy spune:

    Multe sucuri sanatoase se pot face cu un asemenea storcator, Eu as face unul pentru detoxifiere , din 2 mere, un sfert de grepfruit, un sfert de lamaie , ghimbir (dupa gust)si 1 morcov.

  49. Aluculesei Brindusa spune:

    Shache de zmeura
    shache de zmeura:
    Ingrediente-
    800 gr.zmeura,
    1 limes,
    3 linguri miere de albine de salcam,
    300 ml.smanatna cu continut redus de grasimi.
    Mod de preparare-
    Se pune la blender zmeura,smantana,mierea ,limes si se mixeaza foarte bine la viteza mare Se serveste cu cuburi de gheata sau pur si simplu rece ,daca ingredientele au fost scoase de la frigider.

    Gingerata-sucul minune din ghimbir!
    ingrediente-
    1 bucatica de ghimbir 9cam 50 gr.),
    1 lamaie,
    3 linguri de miere de albine,
    1,5 l. apa
    Mod de preparare-
    Se spala ghimbirul ,se taie cubulete mici si pe pune la blender,adaugam lamaia taiata si mierea de albine.Dam blenderul la viteza mare pentru cateva minute,apoi adaugam apa si mai mixam cateva minute , strecuram apoi sucul .Se serveste la temperatura camerei sau se poate servi rece de la frigider!

    Shake de capsuni
    O idee minunata de a savura ceva delicos din ceea ce ne ofera in aceasta perioada natura-Shache de capsuni!
    Ingrediente-
    1kg.capsuni,
    100 gr.zahar,
    300 ml.smantana cu grad scazut de grasimi,
    3-4 cuburi de gheata.
    Se spala bine capsunele si se lasa la scurs de apa,apoi se pun in blender ,se adauga zaharul ,smantana si cuburile de gheata si se mixeaza cateva minute.Se obtine o bautura minunata.Pofta buna!

  50. Didi spune:

    1. Retete sucuri / cura detoxifiere:
    a. Portocale, mandarine si lamai. Poti folosi 1 portocala, 2 mandarine si jumatate de lamaie.
    b. Dovleac crud, ghimbir si clementine/mandarine
    c. Lamai cu sfecla rosie
    d. Mere verzi, morcovi si sfecla rosie. Este o bautura faimoasa pentru detoxifiere, dar si proprietatile anti-cancer.
    e. Morcovi, frunze de patrunjel si telina. Este o bautura care se recomanda si barbatilor.
    f. Mere rosii, morcovi si lamai.
    2. Liked + Get Notifications Phillips FB
    3. Multumim L.A. si Philips pentru premiul pus la bataie. Am mare nevoie de un astfel de storcator, sper randomizer sa fie inspirat.

  51. Olbosanu Anamaria spune:

    Suc de castraveti cu menta si lime
    3 castraveti fara coaja, cateva codite de telina , 5-6 frunze de menta, 2 lime stoarse.

  52. Diana spune:

    Buna Laura,
    Te urmaresc de multa vreme. Cu drag iti citesc site-ul si incerc retete postate de tine.
    Eu as pregati un suc detoxifiant din broccoli, telina, portocale si ghimbir.

  53. Andra spune:

    suc din telina, sfecla rosie, morcov, mar si portocala, este pe primul loc, dar l-as incerca si pe cel de pe blog pentru ca suna f delicios 🙂

  54. Claudia spune:

    Mi-ar placea sa incerc un suc de morcov, cu telina, portocale si ghimbir. Cred ca ar iesi foarte gustos ai aromat 🙂

  55. Paula spune:

    Pentru detoxifierea oranismului as face suc de morcovi şi ghimbir sau suc verde cu castravete, telina, mere, spanac, lămâie si ghimbir. Mai sunt recomandate sucurile de sfecla rosie si cel de mere.

  56. Alexandra spune:

    Buna Laura,

    Sucul meu preferat detox este cel cu baby spanac, ananas, banana, avocado, lapte de migdale, bineinteles cu sau fara seminte( migdale, de in sau chia). Cel cu sfecla, lamaie si mar verde este un deliciu!

    Un astfel de aparat este intradevar foarte folositor! 😀

  57. lucia spune:

    Buna ! Sucul de sfecla rosie & mar ca tot sunt de sezon acum. Abia astept sa il fac si pe acesta cu telina si ananas.

  58. Georgia spune:

    Pe langa faptul ca as face in fiecare zi la micul dejun cate un suc natural din orice fruct as avea in casa…..cred ca m-ar face foarte fericita un Suc de ananas cu portocale si lamaie sau un Suc de morcovi si mar indulcit cu sirop de artar…

  59. Nina Iordache spune:

    Sincer, prefer sucurile simple, cate un pahar din mai multe fructe de acelasi tip la care adaug cate un condiment: de exemplu mar cu un praf de scortisoara, suc de rosii cu frunze de telina, mix de citrice cu mai putina lamaie care e mai acra, suc de lamaie cu miere, suc de corcoduse cu scortisoara si miere… Oare acest aparat se poate folosi si pentru citrice?

  60. Ivona Petracci spune:

    Imi doresc de mult un storcator bun , care sa reuseasca sa stoarca si radacinoasele, nu numai fructele. Sper in iarna asta sa-mi trec familia de la suc de portocale la combinatii mai avantajoase din punct de vedere nutritional , gen: sfecla rosie + mar + morcov , ananas + rodie + banana , lime + morcov + sfecla rosie, avocado + portocale + mar.

  61. Cristina Teodora spune:

    Nu am avut pana acum storcator, daca il castig sigur incerc toate combinatiile posibile, mai ales din citrice 🙂

  62. Iulia spune:

    Ma tenteza reteta dvs. mai ales ca sunt mare fan al ananasului.
    Eu imi preparam in fiecare zi un suc din 2 sfecle rosii, 2 mere si 3 morcovi marime medie.
    Era absolut delicios si satios. Am renuntat sa-l mai fac din cauza storcatorului care arunca cojile prin toata bucataria, asta ca sa nu mai vorbesc de zgomotul inferal pe care-l scoate.
    Dar cel mai mare chin este curatatul dupa utilizare.

    Oricum, Philipsul prezentat arata super! Mi-ar placea sa am unul la indemana si apoi sa vezi ce de combinatii de sucuri inventez. 🙂

  63. Maria spune:

    Cu siguranta ca as face un suc care sa contina tot ananas. Ananasul este fructul meu preferat, nu numai pentru gustul bun pe care il are, dar si pentru efectele bune asupra organismului. Probabil ca as face un suc doar din ananas, sau ananas cu banane, sau ananas cu capsuni. Delicios!

  64. Simona spune:

    Cu siguranta sunt multe combinatii de sucuri pe care le-as putea face, dar eu as incepe fix cu reteta ta. Toate ingredientele sunt pe gustul meu, dar nu m-am gandit pana acum sa le asociez. 🙂

  65. Murarasu Andra spune:

    Buna Laura,
    sucul meu preferat este 1 sfecla rosie, 1 lamaie, 1 mar, 3 morcovi, o mana de verdeturi, o mana de varza rosie. 🙂

  66. Andreescu Nina-Andreea spune:

    Aș pregăti toate sucurile naturale din lume! Toate sucurile la care visez dintotdeauna…și nu am reușit încă să le prepar. Cum îmi plac grapefruit-ul și merele, presupun că cel mai des aș prepara un suc de gref cu mere și țelină!

  67. Maria Meceanu spune:

    Buna Laura,

    Sunt adepta sucurilor naturale consumate dimineata pe stomacul gol. Este momentul ideal pentr asimilarea tuturor vitaminelor. Cu un astfel de aparat as incerca combinatii cu spanac sau kale, castravete, mar, lime si putina apa.

  68. Placinta Oana spune:

    Cu ajutorul storcatorului as pregati un suc de legume (4 roşii mici, 1 castravete, 2 beţe de ţelină, 1 ardei roşu, 1 ceapă roşie mică, 2 căni cu pătrunjel frunze şi codiţe, 1 lămâie verde).

  69. Alina spune:

    Cred ca pentru baiatul meu as pregati sfecla rosie cu morcov.Oricum poti jongla cu toate fructele, facand multe sucuri delicioase pentru toate gusturile.

  70. catalina bucur spune:

    draga laura,
    mie imi place mult de tot sfecla rosie! asa ca tare mi-as incepe ziua dis-de-dimineata, cu un pahar mare de suc de sfecla, morcov, mar si telina! va fi atat de aromat! 🙂
    cu drag,
    catalina.

  71. Nicoleta spune:

    Am vazut recent pe un canal tv de specialitate o reteta care m-a intrigat, sigur pe asta as incerca-o prima data: salata verde, busuioc, mere si ananas.

  72. Cipriana Viciu spune:

    Sucul meu preferat pentru detoxifiere este un mix de sfecla rosie, suc proaspat de portocale (+1 lamaie), morcov si mar. Daca portocalele nu sunt suficient de dulci mai adaug o lingurita de miere.

  73. Raluca spune:

    Buna.
    As pregati pentru mine suc din telina verde+mar+ghimbir, iar pentru fiica mea suc din mar + banana + zmeura. Tare as vrea sa pot inlocui sucurile din comert si cred ca acest storcator e ajutorul de care am nevoie.

  74. nicoletag spune:

    De cateva luni am probleme de sanatate si beau zilnic suc de sfecla+morcovi+pere. Copii prefera morcov+mar+portocala. Mi-ar fi de mare ajutor acest storcator.

  75. Veronica Iosub spune:

    Orice combinatie am alege,cu siguranta va fi benefica pentru organism.Insa eu aleg de cele mai multe ori fructe care sunt mai putin acide: struguri, pepene galben sau rosu,sau pere, mere, prune, piersici,sau nectarine, caise, mango,sau banana, fructe de padure.Sunt nemaipomenite pentru un organism sanatos.

  76. Mariana spune:

    Ce concurs minunat, draga Laura!
    Sucul meu preferat este o combinatie de sfecla rosie, portocala, lamaie, mar si ghimbir.

  77. dumitra adina spune:

    Deja avem aproape 2 luni de cand ii fac zilnic fetitei mele de 4 ani,suc de sfecla, morcov si mar, la care adaug si cateva picaturi de lamaie si putina apa.

  78. Gilda Gebaila spune:

    Sucul pe care-l fac aproape tot timpul pentru fetita mea este din morcov, mar, portocala si telina. Multumim mult pentru concurs. Ar fi grozav de util acest storcator. Numai bine.

  79. elena spune:

    Toate sucurile pregătite în casa sunt foarte bune și sănătoase, preferatul meu este_portocala+banana+mar+morcov

  80. Daniel D spune:

    Ca sportiv consum multe fructe si legume ,dar o combinatie de sucuri pe care o gasesc excelenta este : spanac, mango si ghimbir .
    Succes tuturor si mie !

  81. brindusa spune:

    desi poate exista combinatii mai cu efect mai intens, ador sucul de portocale, grepfruit si mar ! il prefer in orice moment al zilei, dar cu siguranta voi testa si retetele tale!

  82. Simona spune:

    Buna Laura,

    Iti urmaresc de mult timp blogul, am facut cateva dintre retete si imi place mult ca ies exact cum le descrii.
    E super reteta de suc, fac si eu de multe ori, dar ghimbir nu am pus pana acum, sigur am sa incerc. Sunt foarte sanatoase si anticancerigene.

    Mult succes in continuare!

  83. murariu catalina spune:

    Buna,
    Eu recomand urmatorul suc de fructe si legume, condimentat cu putin ghimbir. Avem nevoie de: 1 morcov; 1 mar; 1/2 lamaie; 1/2 portocala; radacina de ghimbir. De cand am nascut gemeneii (acum 8 ani) am incercat tot felul de sucuri pentru ei si primul lucrul pe care mi l-am cumparat a fost un storcator Philips. Dupa atatia ani si o utilizare frecventa acest storcator este in stare perfecta de functionare. A fost si este un ajutor de nadejde al familiei noastre, motiv pentru care o inlocuire a acestuia nu poate fi facuta decat cu noul storcator pe care il recomandati.

  84. Alina spune:

    Buna ziua!!…sucul preferat al familiei mele este pregatit din mere, morcovi, portocale si ananas, toate in proportii egale, insa la 2-3 zile inlocuiesc ananasul cu sfecla rosie.

  85. Ana spune:

    Sucul de mere cu morcovi este cel mai apreciat de noi.Am mai incercat si alte combinatii cu sfecla rosie de fiecare data fiind multumita de rezultat.

  86. Aurelia Calinic spune:

    As pregati un suc din : o sfecla rosie, o lamaie, un mar, 3 morcovi, o mana de verdeturi, o ceasca de varza rosie.

  87. Mihaela spune:

    Am o afectiune datorita careia urmez un tratament destul de toxic si din acest motiv sunt nevoita sa compensez cu minunatele sucuri de legume si fructe. Preferatul meu este cel din sfecla rosie,telina apio,mere,morcov si lamaie.

  88. Irina Vascenco spune:

    As prepara un suc din frunzele de la o telina, un morcov, o mana de spanac, o jumatate de legatura de patrunjel, o jumatate de lamaie, 2 tulpini de broccoli .

  89. Adri spune:

    Vedetele familiei mele-morcov cu portocala pt fetita si tata iar eu prefer lamaie cu mandarina si ghimbir +|- putina miere.

  90. Ioana spune:

    Buna,
    Imi plac sucurile naturale si folosesc foarte mult ( cca 80 %) fructe si legume bio din gradina mea.
    Combinatiile preferate sunt:
    – 3 mere, 1 morcov, 1 portocala ( va recomand sa eliminati semintele de la mere si pere, deoarece nu sunt bune pentru consum);
    – 3 pere, 1 morcov, 1 grapefruit;
    – 300 gr, zmeura/mure/afine si sucul de la 3 portocale puse in blender ( nu va recomand sa puneti zmeura, murele sau afinele in storcatorul de fructe);
    – 3 rosii, 2-3 lujeri de telina.

  91. Mihaela spune:

    Sucul meu preferat este cel de morcov, mar, telina si sfecla rosie.
    Iubesc storcatoarele de fructe, cred ca sunt un MUST in fiecare casa.

  92. Loredana spune:

    Buna Laura!Sucurile cele mai gustoase pe care mi le pregatesc in cura de detoxifiere contin ghimbir,mere,morcovi. In aceasta dimineata am optat pentru a folosi 2 mere,jumatate portocala,jumatate rodie bilute si o mica buc ghimbir, nu este indicat in cantitati mari datorita aromei puternice.Este absolut delicios! O zi frumoasa!

  93. Loredana spune:

    Buna Laura!Sucurile cele mai gustoase pe care mi le pregatesc in cura de detoxifiere contin ghimbir,mere,morcovi. In aceasta dimineata am optat pentru a folosi 2 mere,jum portocala,jum rodie bilute si o mica buc ghimbir, nu este indicat in cantitati mari datorita aromei puternice. O zi frumoasa .Este absolut delicios!

  94. Larisa Flp spune:

    suc perfect pentru detoxifiere,cred ca un suc verde. coriandru,mar verde,lime,castravete. de asemenea foarte bun si sucul de sfecla mar si morcov telina…nu stiam despre combinatia cu pere dar cu siguranta foarte buna. sper ca acest storcator sa vina ca un cadou de logodna pt a ii putea prepara sucuri delicioase in fiecare dimineata!!!

  95. loredana spune:

    Preferatul meu dar si al copiilor mei Andreea 4 ani jumatate si Tudor 7 luni este sucul de mprcov, mere si portocale.

  96. Catalina Rusu spune:

    Buna Laura 🙂

    Reteta mea preferata de suc este aceasta :

    1 Morcov mare
    2 Mere
    1 Para
    2 Lămâi
    Un sfert de Varza
    O jumătate cap Broccoli
    O Sfecla roșie medie
    O mana de Spanac
    O tija de Telina
    2-3 fire Kale (Opțional)

    Am facut de multe ori acest suc si pe langa faptul ca are un gust foarte bun, este si foarte sanatos!
    Sotul meu il prefera dimineața in locul micului dejun.
    Chiar m-as bucura daca l-ai încerca!!
    All the best!

  97. ghiocel07 spune:

    Eu aș savura cu plăcere ori-ce suc dacă este bine făcut și dacă aș avea un storcător atât de performant. Îmi place sucul de sfeclă cu măr și țelină. Este nu numai sănătos dar și cu ingrediente la îndemână.

  98. Corucle Eva spune:

    Timp de circa 2o-25 de ani am cumparat un storcator de fructe din Germania marca Phillips,care inca mai functioneaza doar ca este foarte greu deoarece intrararea pt.fructe seamana cu o semiluna si este f.mica iar eu cum in fiecare zi fac sucuri pt,4 persoana e deajuns de greu insa fac cu placere,in ultimele timp fac pt.detoxificare mere+morcovi+sfecla este recomandat pt.toate insa previne si cancerul.

  99. ruxandra spune:

    prefer sa mananc fructul nu sa il beau, in schimb consum sucuri din legume, cum nu asimilez fier , pe primul loc este cel de sfecla rosie si ca sa fixez fierul , am nevoie de vitamina C asa ca adaug 1 portocala (daca sfecla nu e suficient de dulce) sau 1 lamaie pentru o sfecla mai dulce.

  100. Mihaela Huzum spune:

    As face multe sucuri. Mereu am visat la un storcator puternic si fiabil. Deasemenea visez sa am destui bani ca sa cumpar fructe si legume cat mai variate. Pana in acel moment imi ofer doar sucuri la blender. Ca sa le proteinizez adaug pudra de canepa , in sau seminte de dovleac. In functie de sezon pun capsuni mere banane kiwi caise. Deci se observa ca nu prea am putut utliza legume caci la blender sunt dificil de blendat. Cam asta e ! Astept sa castig storcatorul ca sa gust un suc de fructe si de legume. Multumesc.

  101. Nuti Bumb spune:

    As incepe cu sucul de cartofi cruzi, care mi-a fost recomandat pentru tratarea unei afectiuni.
    Imi inchipui ca nu m-as innebuni dupa gustul sau, asadar as trece la variante mai ispititoare: suc de rodii, suc de struguri, suc de mere verzi, suc de morcovi cu ghimbir, suc de citrice si verdeturi (frunze de spanac, salata verde, castravete, clementine), sucuri simple sau combinate de patrunjel, sfecla rosie, broccoli, varza, etc. N-as duce lipsa de retete si, cu „instrumentul” in mana, as incerca o multitudine de amestecuri hranitoare si sanatoase de fructe si legume.

  102. Andra Daniela spune:

    Pentru detoxifiere,avand acest eficient storcator, as pregati sucul preferat din : sfecla roșie, mar ,morcov ,telina si ghimbir…buuun ,gustos si sanatos!

  103. Monica spune:

    Cu un astfel de robot preparatul sucurilor ar fi muuult mai usor.
    As face un suc din mar, portocala, telina, sfecla rosie, morcov.
    Imi plac foarte mult merele si le combin cu orice alt fruct sau leguma.

  104. violeta spune:

    ahhhh, sucul meu preferat:
    2 banane curatate
    3 smochine proaspete
    2 maini bune de spanac proaspat
    jumatate de pahar de apa
    este elixirul meu de mai bine de 2 ani de cand l-am descoperit!

  105. mihai alina spune:

    Buna Laura – si eu si fiica mea adoram fructele (ne incepem diminetile fie cu suc de portocale _ grapefruit, fie cu un platouas de kiwi si struguri/mandarine). ma gandesc ca un suc din kiwi, citrice si morcov ar fi o schimbare binevenita :). sa avem bafta!

  106. Meda spune:

    Cu un astfel de robot cred ca sucul de mar+morcov +sfecla sau cel de portocale+menta+lamaie+ putin ghimbir ar fi mult mai usor de preparat! Dimineata pe stomacul gol, consumul unor astfel de sucuri „iti da aripi” pentru intreaga zi!

  107. Stefania Ancuta spune:

    Iubesc catina pt proprietatiile miraculoase, iar sucul cel mai potrivit pt a trece iarna fara raceli este cel de mandarine, catina, miere si ghimbir.

  108. IoanaS spune:

    Buna Laura!

    Recomandarea mea pentru un suc de detoxifiere in combinatia de fructe sub-acide si acide, dar care pot avea un efect alcalin asupra corpului: para, ananas si lamaie.
    De curand am avut ceva probleme digestive si am facut ceva research & testing:)

    Para este un fruct sub-acid cu efect alcalin – contine vitamina C, cupru, iod, are efect diuretic, ajuta digestia datorita fibrelor pe care le contine.
    Ananasul este un fruct acid cu efect diuretic (usor laxativ) care ajuta impotriva inflamatiilor, ajuta digestia, contine vitamina C, acid folic, calciu si magneziu.
    Lamaia este un fruct acid cu efect alcalin in ciuda continutului ridicat de vitamina C. Despre acest fruct cred ca stim cu totii ca este unul dintre cel mai bun detoxifiant natural.
    Pe langa vitamina C, care ii confera minunatul gust si miros, acest fruct mai contine calciu, magneziu, fosfor si potasiu.

    Pofta buna!

  109. Andreea Oxana spune:

    Buna, sunt Andreea si imi doresc din suflet sa castig acest aparat! Primul suc pe care l-as prepara ar fi din sfecla (preferata mea), morcovi (preferatii iubitului) , mere si struguri. Yammmmyyyyy :-*

  110. alexandra spune:

    Laura, este a doua reteta testata de pe acest site si pot spune ca a fost delicios , cum spune fetita mea , de 4 ani, Karina.
    Multumesc!

  111. Mariana spune:

    Buna Laura, sucul meu preferat este din sfecla rosie, morcovi si mere. de o vreme m-am confruntat din senin cu niste balonari foare ciudate (aparent fara motiv), si acest suc m-a ajutat f mult, bat cate un pahar plin inalt, pe stomacul gol, dimineata. Acest suc ajuta f mult in procesul de digestie, detoxifiere, si intarire a celulelor ficatului, care se pot deterioara chiar si numai de la stres!

    • Laura Adamache spune:

      Draga Mariana si eu ador combinatia sfecla, mere si morcovi! Este un suc minune, te simti plina de enrgie dupa ce il bei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor