Pregatiri pentru sarbatori


Concursuri, colaborari – Pregatiri pentru sarbatori

Masa Craciun 2009

Sincera sa fiu, nu stiu cand a trecut anul 2014, cert este ca peste cateva saptamani intram intr-un nou an, care, sper eu, sa fie plin de sanatate si lucruri frumoase pentru noi toti. Am avut un an interesant, nu ii spun  bun, dar nici rau, am trait experiente noi, am legat prietenii frumoase, per total as spune ca anul care a trecut m-a pus in fata unor situatii din care am invatat multe lucruri.

Peste doar cateva saptamani impodobim bradul si ne pregatim lista deliciilor culinare pentru masa de Craciun si Revelion. Lista mea nu este completa inca, dar am cateva retete care se vor afla cu siguranta pe masa mea. Chiar daca nu o sa petrecem sarbatorile in tara, vreau ca macar Craciunul sa fie unul romanesc.

In mod sigur voi pregati salata boeuf (cu carne de vita), carnati de casa si cozonac cu nuca. Nici sarmalele in foi de varza murata nu vor lipsi de Craciun. Sigur o sa vin cu noi propuneri pana la Craciun. Daca aveti sugestii de retete pe care vi le-ati dori pe blog in aceasta perioada, nu ezitati sa imi spuneti. Voi face tot posibilul sa le pregatesc pentru voi.

Retete de Craciun

Si pentru ca sarbatorile trebuie sa ne gaseasca pregatiti si din punct de vedere financiar, va lansez o invitatie la un concurs frumos. Alpha Bank ne propune 3 tipuri de carduri de cumparaturi, adaptate pe categorii de venit.

Familiile cu venituri medii pot alege Alpha Card Visa Credit. Alpha MasterCard Credit, se adreseaza persoanelor tinere cu venituri peste medie, iar Alpha Card Visa Gold ii vizeaza pe cei cu venitui mari. Cardurile Alpha Bank au o multime de beneficii. Avem 0% comison pentru toate platile cu cardul efectuate in Romania si strainatate si 0% dobanda pentru toate platile cu cardul la comerciantii din tara si strainatate, daca rambursam toata suma datorata pana la data scadenta. Serviciul “Verified by Visa” ne asigura o protectie suplimentara in momentul in care facem plati online. Perioada de gratie este de pana la 55 zile si suma minima de rambursat lunar este de doar 2,5% din suma utilizata. In plus, magazinele partenere ne ofera reduceri de pana la 50%.

Tema concursului

  1. Trebuie sa accesati urmatorul link, sa va inscrieti si sa solicitati o oferta personalizata pentru un card de credit. Ca sa participati la concursul meu, va rog sa va lasati adresa de mail.
  2. Fiecare participant are dreptul sa se inscrie doar o singura data la concurs.
  3. Participantii trebuie sa fie cetateni romani sau rezidenti pe teritoriul Romaniei la data înscrierii în concurs.
  4. Pentru mai multe detalii, va rog sa consultati regulamentul concursului.

Perioada desfasurare concurs

  • Concursul se va desfasura in perioada 03.12.2014 – 17.12.2014

Premii concurs

  1. Voi oferi 3  vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de lei in Baneasa Shopping City. Castigatorii vor fi extrasi cu ajutorul random.org
  2. In plus, toti participantii la concurs vor intra intr-o noua extragere, efectuata de Alpha Bank. Vor exista 10 premii care constau in 10 telefoane Samsung Galaxy Alpha.

Va urez mult succes si va astept sa participati la concurs!


Va multumesc pentru participarea la concursul organizat de Alpha Bank. In urma extragerii efectuate cu ajutorul random.org, fericitii castigatori ai celor 3 vouchere de cumparaturi, in valoare de 100 lei, sunt:

1. Stan Delia

2. Dobrica Carmen-Ana

3. Lepa Oana

adamache

Castigatorii vor fi contactati, prin email, de catre organizatorii concursului, pentru detalii referitoare la livrarea premiilor.

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Pregatiri pentru sarbatori
Article Name
Pregatiri pentru sarbatori
Description
Invitatie concurs AlphaBank
Author

9 comentarii la “Pregatiri pentru sarbatori

  1. ela spune:

    Din pacate spun pas la acest concur cu datorii!
    Propun sa postezi o rețetă cu o garnigura pentru friptura la masa de Craciun!

    • Laura spune:

      Draga Ela, nu este vorba despre un concurs cu datorii. Este doar o recomandare in urma careia poti sau nu sa iti faci un credit la Alpha Bank. Sunt foarte multe persoane care apeleaza la imprumuturi in zilele noastre, chiar si eu am facut-o. Pentru a participa la concurs, nu trebuie sa iti faci un credit la ei, ci doar sa soliciti o oferta.
      Daca nu te atrage concursul, te astept cu mult drag la urmatoarele.

    • Laura spune:

      Draga mea, conform regulamentului, extragerea se face astazi, 22 decembrie 2014.
      Imediat dupa ce primesc datele de la organizatorii concursului, anunt castigatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor