Suc de mango si kiwi


Suc de mango si kiwi  – Colaborari, Concursuri

Dragilor, pe data de 30 noiembrie s-a incheiat concursul Philips si avem si un foarte fericit comentariu castigator! In urma tragerii la sorti cu random.org, comentariul castigator este cel cu numarul 62. Castigatoarea este Popovici Catalina! Felicitari Catalina! Astept adresa ta, numele complet si un numar de telefon pe adresa de mail: contact@lauraadamache(.)ro Castigator Philips

Multumesc tututor pentru participare! Va astept cu mare drag si la concursurile viitoare!

Un alt suc natural pe care vi-l propun pentru cura de detoxifiere are in compozitie doua dintre fructele mele preferate, mango si kiwi. Pentru un plus de vitamine si minerale am folosit si doi morcovi care au adaugat savoare sucului meu natural.

Pahar suc mango si kiwi

Storcatorul Philips Avance m-a surprins foarte placut si de data aceasta. Dupa ce am introdus fructele in tubul XXL, nu am fost atenta si nu am inchis bine capacul. Storcatorul nu a pornit, spre norocul meu, daca ar fi facut-o m-as fi trezit cu fructele imprastiate prin toata bucataria. Deci, inca un plus pentru acest storcator minunat. In cazul in care vi se intampla sa nu montati corect toate componentele, nu porneste. Storcatorul Philips Avance este dotat cu doua viteze, viteza 1 este potrivita pentru fructele si legumele moi (pepeni, grapefruit, rosii, castraveti) si viteza 2 recomandata pentru toate tipurile de fructe si legume, de genul merelor, sfeclei si a morcovilor. Pentru sucul de mango si kiwi am folosit ambele viteze, viteza 1 pentru mango si kiwi si viteza a doua pentru morcovi. Dupa ce am terminat de preparat sucul, am folosit functia de pre-curatare. Am turnat apa usor calduta prin accesoriul cu care impingem fructele, am pornit storcatorul la viteza 2 si in maxim 1 minut, sita a fost curatata de fibrele fructelor.

Stocator Philips

Cum alegem un mango perfect pentru suc? Acesta trebuie sa cedeze putin atunci cand il apasam cu degetul si sa aiba un miros usor dulceag. Nu trebuie sa ne lasam inselasi de culoare, intrucat unele fructe de mango verzi sunt perfect coapte. Mango este extrem de bogat in betacaroten si in minerale, cum ar fi magneziul. Kiwi este un fruct care nu ne spune multe in momentul in care il privim. Exteriorul maroniu al acestui fruct ascunde un fruct frumos, de un verde viu, cu seminte negre. Este un fruct bogat in vitamina C si in minerale, in special potasiu.

Ingrediente  – Suc de mango si kiwi

  • 1 mango mare
  • 4 kiwi
  • 2 morcovi mari
  • 1 lingura suc de lime

Mod de preparare – Suc de mango si kiwi

  • Curatam mango si indepartam samburele. Curatam coaja fiecarui kiwi si morcovii.
  • Procesam fructele in storcator la viteza 1, apoi morcovii la viteza 2.
  • Adaugam sucul de lime si amestecam bine.

Preparare suc mango si kiwi

  • Servim sucul imediat.

Detaliu pahar suc mango si kiwi

Stiati ca storcatorul Philips Avance poate procesa 7,5 kg de morcovi in doar 60 de secunde? Dupa ce terminam de procesat morcovii, oprim aparatul si il lasam sa se raceasca 15 minute.

In incheiere as vrea sa va recomand cateva fructe si legume care ne pot ajuta in tratarea anumitor afectiuni.

Pentru raceli si gripe obisnuite: caise, broccoli, varza, morcovi, citrice, ghimbir, usturoi, varza creata, kiwi, mango, pepene galben si rosu, nectarine, ardei rosu gras, capsuni.

Pentru tuse: caise, fructe de padure, broccoli, morcovi, citrice, ghimbir, papaia, ananas, cartofi dulci, mango.

Pentru anemie: broccoli, patrunjel, varza creata, spanac, radacina de sfecla, fructe de padure, kiwi, citrice, melasa

Pentru retentia apei in organism: telina, castraveti, pepene galben, pepene verde.

Print Friendly, PDF & Email
Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Suc de mango si kiwi
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
4.51star1star1star1star1star Based on 18 Review(s)

3 comentarii la “Suc de mango si kiwi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor