Muffins cu biscuiti (reteta cu 3 ingrediente)


Muffins din 3 ingrediente, cu biscuiti, reteta simpla si rapida

muffins biscuiti detaliu

Muffins cu biscuiti, o reteta simpla din doar 3 ingrediente! O idee delicioasa de desert rapid pentru pofta de dulce, ingrediente si preparare pas cu pas.

Daca aveti in dulap o punga de biscuiti, cu cacao sau vanilie, si nu prea mai aveti chef sa ii rontaiti, va propun sa ii tranformati in muffins pufosi. Da, din biscuiti, lapte si praf de copt, putem sa obtinem acesti deliciosi muffins. Nici macar 5 minute nu dureaza prepararea lor, asa ca va recomand cu drag aceasta reteta de muffins.

Puteti adauga bobite de ciocolata sau stafide, daca doriti, dar si simpli, usor pudrati cu zahar, sunt divini. Ii puteti pastra, intr-un recipient de plastic cu capac ermetic, pana la 3-4 zile.

MAI MULTE RETETE DE MUFFINS AICI

Muffins cu biscuiti  – Ingrediente (6 muffin)

  • 200 g biscuiti cacao/vanilie
  • 200 ml lapte
  • 4 g praf de copt
  • bobite ciocolata (optional)
  • zahar pudra

Muffins cu cacao, pufosi si rapizi – Preparare pas cu pas

  • Punem biscuitii in robot si ii macinam foarte foarte fin.

  • Punem biscuitii macinati intr-un vas, adaugam praful de copt, amestecam, apoi adaugam laptele rece si amestecam din nou pana la omogenizare.
  • Daca dorim, putem adauga si cca 50 g de bobite de ciocolata. Eu aveam in dulap o punguta mica si pentru ca nu prea mai aveam ce sa fac cu ele, le-am adaugat in aluat.

Astazi am avut si un mic accident cu acesti muffins. Cand cautam in dulap bobitele de ciocolata, blatul meu de lucru se afla exact sub dulap, am rasturnat un pliculet cu boabe de piper verde. Am avut noroc ca doar cateva mi-au intrat in vasul cu aluat. Bineinteles ca le-am cules rapid cu o lingurita.

muffins pufosi biscuiti

  • Punem hartiile de muffins in forma si le umplem. Acesti muffins nu cresc foarte mult, deci formele de muffins trebuie sa fie umplute complet.

muffinsi tava

  • II coacem in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru 20 minute. Faceti proba cu scobitoarea inainte sa ii scoateti din cuptor. Daca iese uscata, muffinsii sunt copti, daca nu, ii mai lasam inca 5 minute in cuptor si repetam testul.

muffins cu biscuiti tava

  • Scoatem deliciosii nostri muffins cu biscuiti si ii asezam pe un gratar. Dupa ce s-au racit, ii pudram cu zahar si ii servim cu multa pofta! Sunt foarte pufosi.

muffins cu biscuiti reteta

 

Print Friendly, PDF & Email
Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Muffins cu biscuiti
Autor:
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
51star1star1star1star1star Based on 10 Review(s)

4 comentarii la “Muffins cu biscuiti (reteta cu 3 ingrediente)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor