Yummy! 300 de retete pentru bebelusi si copii


Retete culinare – Yummy! 300 de retete pentru bebelusi si copii

Yummy! Retete pentru bebelusi si copii

Dragilor, va spuneam recent ca am avut o perioada destul de incarcata si ca in curand o sa va dezvalui motivul.  In ultima vreme nu am reusit sa raspund tuturor comentariilor si email-urilor voastre si imi cer scuze pentru acest lucru. Nu am reusit sa fac asta pentru ca v-am pregatit o noua carte de bucate, de data aceasta dedicata bebelusilor si copiilor. Cartea cuprinde 300 de retete, impartite pe grupe de ani, de la diversificare si pana la varsta de 5 ani. Pe langa retete, exista numeroase sfaturi utile tinerelor sau viitoarelor mamici. Toate retetele au fost incercate si fotografiate in bucataria mea.

Lansarea cartii „Yummy! 300 de retete pentru bebelusi si copii„, va avea loc samabata, 7 decembrie 2013, ora 17.00, la Expobaby (Sala Polivalenta, Bucuresti), stand D20. Cartea va fi disponibila in librariile din toata tara incepand cu data de 10 decembrie 2013. Momentan se poate comanda de pe site-ul editurii All.

Va astept cu mare drag!

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Event
Yummy! 300 de retete pentru bebelusi si copii
Location
ExpoBaby, Bdul Expozitiei,Bucuresti,Romania-06500
Starting on
12/07/2013
Ending on
12/07/2013
Description
Expozitie pentru copii
Offer Price

25 comentarii la “Yummy! 300 de retete pentru bebelusi si copii

  1. Raluca B spune:

    Felicitari! O sa o cumpar si eu, abia astept sa o rasfoiesc si sa incerc retete pentru nepoteii mei(deocamdata).va pup

  2. mariana spune:

    buna laura, iti urmaresc blogul de fr mul timp, am incercat fr multe retete de aici de pe blogul tau, si am avut mare succes de fiecare data:)
    as vrea si eu sa cumpar cartea aceasta, livrezi si in afara tarii?
    multumesc
    cu drag
    mariana

  3. Didi spune:

    Te felicit! Excelenta ideea, o carte utila. Mi-as fi dorit sa gasesc astfel de carti cand era fata mea mica. O s-o cumpar cand va fi ocazia sa o ofer cadou mamicilor de copii mici.

  4. Florentina spune:

    Buna Laura! Felicitari!
    As fi vrut si eu cartea dar nu stiu cum sa fac rost de ea. Locuiesc in Italia. Nu poate fi trimisa si aici? Platesc transportul daca se poate.
    Multumesc! Te pup si inca o data felicitari!

  5. Catalina spune:

    Extraordinara idee!
    Ce buna ar fi fost aceasta carte acum vreo 3 ani cand am inceput diversificarea hranei copiilor. Nu m-a satisfacut nicio carte de pe piata.
    Gatesti frumos, lejer, curat si esti inspiratie pentru mine de ceva vreme.
    Felicitari!

  6. Alina spune:

    Buna ziua! Am cumparat cartea de curand si mi se pare excelenta! Nu e prima carte cu retete pentru bebelusi pe care o achizitionez, dar este cea mai completa si cu multe retete adaptate bucatariei romanesti (ma refer la ingrediente). Am si eu o intrebare: cum pot prepara legumele/fructele fara aparat de aburi? Le fierb, le coc?!

    Multumesc!

    • Laura spune:

      Draga Alina, multumesc mult ca ai cumparat cartea. Ma bucur tare mult ca-ti place.
      Pentru fierberea la aburi, nu iti trebuie neaparat un aparat. Exista chiar si in piete, un dispozitiv metalic care se introduce intr-o oala in care adaugi apa. Este foarte bun si costa foarte putin.

      Iti recomand fierberea la aburi. Prin fierberea in apa sau coacere, se pierd proprietatile nutritive ale fructelor si legumelor.
      Cu mult drag!

  7. Simona spune:

    Buna ziua, am cautat sa cumpar cartea, caci sunt la inceput de diversificare si nu vreau sa il plictisesc pe baietelul meu cu aceleasi mancaruri zilnic 🙂 Din pacate stocul este epuizat peste tot. Vreun sfat unde sa o caut sau cand revine? Am cautat pe elefant, libris, librarie.net si la all. Multumesc din suflet!

    • Laura Adamache spune:

      Simona, draga mea, stocul este epuizat, dar se va reedita in aceasta toamna. Revin cu detalii in momentul in care va fi disponibila din nou in librarii.

  8. Mariana spune:

    Buna Laura.Cum pot avea si eu cartea de unde o pot comanda sunt in Italia si nustiu de unde sa o iau..mi-o doresc foarte mult am 2 copii care sunt foarte mofturosi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor