Pauza de dupa-amiaza, intotdeauna mai buna cu lapte


Retete culinare Colaborari, Concurs – Pauza de dupa-amiaza mai buna cu lapte

Pauza de dupa amiaza
Va amintiti iernile din copilarie? Veneau in fiecare an cu multa zapada, derdelusuri pline de copii cu nasul inghetat , bulgari imensi si reci pe care-i framantam cu mainile micute pana obtineam un “aluat” perfect rotund. Daca scotocesc in sertarul amintiror, iernile frumoase si albe de atunci imi trezesc cele mai multe nostalgii. Dupa ce ne intorceam de la derdelus, inghetati bocna si cu hainele pline de urme de bulgari, ne incalzeam  cu o cana de lapte si cu o portie de biscuiti cu ciocolata. Nimic nu mi se parea mai delicios decat acei biscuiti inmuiati in laptele fierbinte indulcit cu putina miere. Da, iubesc laptele! Il iubesc pentru ca a facut parte dintotdeauna din viata mea. Gustul lui este plin de amintiri si emotii.

Campania “Da, lapte!” ne reaminteste tuturor de importanta acestui aliment complet in viata noastra. Pe langa aportul de minerale, vitamine, proteine si lipide, laptele ne ofera momente de relaxare alaturi de familie si prieteni. Importanta lui in retetele noastre este indiscutabila. Inchipuiti-va ce gust ar avea crema de zahar ars sau laptele de pasare, doua deserturi  foarte cunoscute si iubite de noi, daca nu ar exista laptele?  Si de cate ori ati renuntat sa faceti o reteta din cauza lipsei lui?

Daca si voi iubiti laptele la fel de mult, va invit la un minunat concurs cu premii foarte atractive.

Ce aveti de facut? Nimic mai simplu! – Regulament concurs

  1. Creati o poveste despre o reteta care poate fi servita la gustarea de dupa-amiaza, impreuna cu lapte. Reteta poate fi dulce sau sarata, important este sa poata fi servita alaturi de lapte. Fiecare concurent poate inregistra mai multe retete in concurs, astfel incat sa aiba mai multe sanse de castig
  2. Alaturi de preparat trebuie sa apara un biletel real (nu se accepta suprapuneri peste imagine in diferite programe foto) pe care sa scrie “Momentul meu cu lapte”.
  3. Accesati pagina dedicata concursului “Da, lapte!” si completati campurile obligatorii: nume, adresa mail, povestea cu lapte, apoi incarcati fotografia retetei. Dimensiunea maxima a fotografiei este de 1 mb. Puteti accesa pagina concursului din meniul de sus al blogului.
  4. Trebuie sa fiti de acord ca pozele pe care mi le trimiteti sa apara pe site-ul  campaniei “Da, lapte!” si pe pagina facebook a campaniei “Bea lapte”.
  5. Fotografiile retetelor participante trebuie sa va apartina.
  6. Participantii la concurs trebuie sa distribuie pe pagina lor de Facebook , link-ul concursului insotit de poza cu care participa la concurs cu mentiunea:  Particip la concursul “Momentul meu cu lapte”

Cine poate participa la acest concurs?

  1. Toate persoanele care au implinit 18 ani si au un domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei, pot participa la acest concurs. Nu este obligatoriu sa aveti blog.

Durata concurs

  1. Concursul se desfasoara pe o perioada de 4 saptamani (04.12.2013 – 03.01.2014)  
  2. In fiecare saptamana vom avea cate un castigator care va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat  la sfarsitul fiecarei saptamani. 
  3. Retetele necastigatoare vor participa automat la tragerea la sorti din saptamanile urmatoare. 
  4. Castigatorii isi vor trimite datele pe adresa de email: contact@lauraadamache(.)ro, dupa anuntarea rezultatelor tragerilor la sorti, urmand sa fie contactati si sa isi primeasca premiul in termen de 14 zile lucratoare.
  5. IMPORTANT! Rog participantii sa verifice acest articol,  la sfarsitul fiecarei saptamani, sa vada daca au castigat.

Premii concurs

  • Premiu prima saptamana concurs: Mixer vertical Braun MR 320

Mixer vertical Braun MR 320

  • Premiu saptamana a doua:  Blender Philips HR2100/00, 1,5 l

Blender Philips HR2100

  • Premiu saptamana a treia: Robot de bucatarie Philips HR7628/00, 650 W

Robot Philips HR 7628

  • Premiu saptamana a patra: Accesorii bucatarie Tefal  (Tava de copt chec Tefal Easy Grip, Tava prajitura Tefal Easy Grip Springform 27 cm, Tigaie de clatite Tefal Just, 25 cm)

Tava de copt chec Tefal Easy Grip

 Astept cu mult drag retetele si fotografiile voastre! Mult succes la bucatarit!

Pentru mai multe sanse de castig, va invit sa va inscrieti retetele pe inca doua bloguri foarte dragi mie: Retete ca la mama si Bucataresele Vesele.

 

Print Friendly, PDF & Email

15 comentarii la “Pauza de dupa-amiaza, intotdeauna mai buna cu lapte

  1. Didi spune:

    Daca am ratat concursul Sun Food dintr-o mare lipsa de timp (si-acum mi-e gandul la mixerul acela pt. ca al meu, luat pe puncte de la Cora :)) , este o tristete, nici bezeaua nu o bate, trebuie sa o termin batand de mana), robotului i-a cedat ieri al doilea recipient dupa blender (piciorul rasnitei mici) 🙁 iar mixer vertical n-am avut niciodata … Ma si certa o doamna pe un blog ca de-aia nu mi-a reusit un sos din ou pt. ca n-am mixer vertical puternic (n-am deloc).
    Ma pregatesc de Craciun ca pe vremea bunicii, mai mult manual. Hai ca m-am lamentat ca o baba. Nu stiu pe cine ar interesa asta.
    Musai trebuie sa-mi incerc norocul la acest concurs, am toate motivele.

  2. Didi spune:

    Am inteles bine? … Poate ca sunt si altii nelamuriti si este de ajutor:
    1. Postam doar povestea, nu si reteta preparatului care merge consumat cu lapte?
    2. Deadline-ul acestei saptamani este calendaristic duminica, sau se socotesc 6-7 zile incepand cu 4 decembrie?
    Multumesc pt. raspuns!

    • Laura spune:

      Draga mea, daca doresti, poti scrie si reteta peparatului din povestea ta. Nu este conditie obligatorie, dar mie personal mi-ar placea tare mult.
      Referitor la extragerea saptamanala, aceasta se efectueaza dupa 7 zile, deci daca am inceput concursul miercuri, extragerea va avea loc saptamana viitoare, tot miercuri. Tot atunci va fi anuntat si primul castigator.
      Te pup si te astept!

  3. Aluculesei Brindusa spune:

    Buna seara si un mos Nicolae foarte generos sa ai!
    Am acestat link si am postat povestea mea de lapte si tare as dori sa imi zici daca trebuie sa o mai trimit undeva sau sa o mai postez undeva,te rog mult!
    Am dat like la pagina-https://www.facebook.com/BeaLapte.

  4. Oana spune:

    Laura, povestea trebuie sa fie reala sau poate fi doar .. o poveste?
    Am deja in minte o reteta cu atat de mult lapte, incat doar laptele o intrece in continut de lapte 🙂

    • Laura spune:

      Draga mea, trebuie sa fie o poveste care se leaga de reteta pe care vrei sa ne-o propui.
      De exemplu, de ce o vezi tu bine alaturi de lapte, o intamplare hazlie din tipul prepararii, o amintire legata de prima data cand ai facut-o.
      Astept cu drag reteta ta!

    • Laura spune:

      Tina, daca ai pe cineva in Romania care poate sa primeasca premiul in locul tau (in cazul in care castigi), poti participa.
      Te astept cu drag!

  5. da_na spune:

    nu sunt de acord cu „Retetele necastigatoare vor participa automat la tragerea la sorti din saptamanile urmatoare.”
    fiecare trebuie sa-si aleaga premiul ,deci sa participe in saptamana respectiva cand este alocat premiul dorit si nu sa primeasca prin tragere la sorti un premiu (poate) nedorit,bun de pus in raft ,ca poate mai are vreunul la fel 🙂 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor