Castiga o plita Hotpoint Ariston, design Luce cu Direct Flame

13 comentarii

www.PentruAcasa.com impreuna cu partenerul Electrocasnice SRL va propun sa participati la un concurs culinar cu tematica de sarbatoare!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne aratati indemanarea si maiestria personala in ceea ce priveste bucataritul si rezultatele aferente.

Premiul pus in joc este o plita de ultima generatie, model nou-nout:

Plita incorporabila Hotpoint Ariston Luce PK 644 D GH X, 60 cm latime, Direct Flame, gratare fonta.


Pentru o exemplificare practica a calitatilor sale, vedeti mai jos:

Acum, ca v-am captat atentia, haideti sa vedem cum puteti intra in posesia acestei plite!

Regulament

Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa preparati cel mai frumos, apetisant, aromat si parfumat cozonac din cati ati facut vreodata! (mai ales parfumat – o sa ne dam seama imediat  )
Cerinte minime obligatorii: reteta trebuie sa cuprinda ingredientele folosite (masurate exact), trebuie explicat pas cu pas procesul de realizare si poate cel mai important trebuie prezentate cateva poze realizate pe parcursul pregatirii cozonacului (ex: ingredientele, maiaua, coca, cozonacii in tava etc) dar cel mai important poza finala a produsului. In acest sens, avand in vedere sarbatorile care ne bat la usa, dorim sa prezentati cozonacul intr-un decor de sarbatoare – cu tema Craciun (ex.: o fata de masa, servetele de masa, lumanari, crengute de brad, globulete, figurine ceramica/ceara, conuri de brad, fundite s.a.m.d).

Unde se desfasoara concursul?
Concursul se desfasoara pe blog-ul nostru:

Unde trimit reteta?
Puteti trimite retetele dvs pe adresa de email: info@pentruacasa.com . Avem rugamintea sa ne furnizati urmatoarele date impreuna cu reteta dvs: nume, prenume, numar de telefon. Dupa ce vom analiza reteta reteta dvs o vom posta online la adresa de mai sus.

Cine jurizeaza acest concurs? Care sunt criteriile notate?
Fiecare reteta inscrisa la concurs va primi 2 note (una pentru complexitate si alta pentru aspect) atat de la noi (www.PentruAcasa.com ) cat si de la partenerul nostru Electrocasnice SRL.

Care este perioada de desfasurare a concursului?
Puteti sa ne trimiteti retetele dvs incepand cu data de 16 Decembrie 2011. Concursul se va incheia la data de 22 Ianuarie 2012, orele 23.59. Orice reteta primita ulterior nu va mai putea participa la concurs!

Cand este anuntat castigatorul si unde?
Castigatorul va fi anuntat in data de 26 Ianuarie 2012 atat pe site-ul nostru cat si pe site-urile partenere.

Cum intru in posesia premiului?
Daca in data de 26 Ianuarie numele tau va fi cel castigator, te rugam sa ne trimiti un email la adresa info@pentruacasa.com in care sa ne furnizezi toate datele tale de contact. Daca nu primim un raspuns in curs de 48 h premiul va fi oferit urmatorului clasat.
Din acest moment veti intra in posesia premiului in decurs de cateva zile lucratoare.
IMPORTANT!
Retetele TREBUIE sa va apartina! Nu sunt admise in concurs retete incomplete, retete neclare, poze sterse/neclare. Pozele trebuie sa fie la o rezolutie minima de 2 megapixeli si maxim 4 megapixeli. Va rugam nu incadrati pozele in frame-uri.

13 Comentarii

  1. Ce concurs frumos si ce premiu. Ma apuc de facut cozonac si o sa particip si eu. Multumesc.

    • Mioara, da, e foarte frumos concursul iar plita arata grozav!! fugi repede in bucatarie la cozonacit!!:)) Bafta!!

  2. Asa concurs mai zic si eu! Sigur o sa trimit si eu cozonacul meu. Multumim.

  3. Sara & Miki

    Laura te rog, am cateva nelamuriri. Din ce am citit, am inteles ca urmeaza sa trimit la adresa de mail de mai sus, reteta mea cu pozele ca si cum nu asi avea blog. Nu-i ca le celelalte concursuri cand postam la mine pe blog si trimiteam linkul si o poza. Am inteles bine?
    Si sper ca am dreptul sa-mi postez reteta si la mine pe blog. Multumesc anticipat, pup!

  4. Cretu Veronica

    Un asa premiu merita cel mai bun cozonac.Oricum aveam planificat de Craciun si cozonac,iata un motiv in plus sa fie sigur in lista cu bunatati.

  5. PentruAcasa.com

    Sara & Miki, permite-mi sa-ti raspund eu la intrebare.
    Ai inteles corect, trebuie sa ne trimiti reteta si poze la adresa noastra de email. Deci in loc de link catre site-ul tau ne trimiti reteta si pozele noua.
    Bineinteles ca poti posta si pe blogul tau reteta (daca vrei si cu mentiunea ca participi cu ea la concursul “Castiga o plita Hotpoint Ariston Luce”).
    Succes!

    • PentruAcasa, multumesc foarte mult pentru raspunsul dat Sarei.

    • Multumesc de raspuns. Voi da drumul la reteta si voi posta si la mine pe blog, cu trimitere catre voi, organizatorii concursului.

  6. Cretu Veronica

    Am trimis si eu o reteta, sper din tot sufletul sa va placa mult cozonacul meu.

  7. Buna,
    Putem folosi o reteta luaa de pe internet? Eu nu am nici o reteta de cozonac, si nici nu cred ca pot inventa una:).
    Multumesc!

    • Ana, draga mea, te poti inspira dintr-o reteta gasita pe net sau in cartile de bucate. Nu trebuie sa o inventezi dar trebuie sa o faci tu si sa o pozezi.
      Multa bafta iti doresc.
      Pup cu drag!

  8. Sabau Georgeta

    Buna Laura,
    te apreciez foarte mult in primul rand in ceea ce priveste profesionalismul tau si, totodata in ceea ce ne oferi pe acest blog minunat.
    Facand abstratie de faptul ca am participat la acest concurs si am luat locul III cu retea , la un punctaj foarte apropiat de primele doua pozitii, doresc sa imi exprim regretul si totodata parerea de a afirma ca acest concurs nu a fost unul obiectiv. Cu riscul de a ma repeta, facand abstractie de faptul ca am participat la concurs si poate ca acum sunt putin subiectiva, nu pot decat sa afirm ca au dat dovada de lipsa de obtivitate si, mai mult ca sigur ca nu au facut parte din juriu niste profesionisti in ale gatitului, cum ar fi fost firesc sa fie.
    In primul rand, reteta castigatoare nu este un cozonac, adica nu respecta din start tema propusa. Iarta-ma dar, un cozonac nu se face cu gem de caise ori branza de vaci (nu cred ca a fost vorba despre realizarea unei prajituri cu caise sau gem de caise sau despre traditionala Pasca de Paste, ci cu totul altul a fost tema concursului).
    De asemenea, au fost punctate pentru complexitate si alte retete cum ar fi Panettone, care cum bine cunosti este cu totul altceva decat cozonacul.
    Nu au fost punctate obiectiv bunaoara, retete pe care mi le-am insusit si eu, si pe care cu sinceritate le-as fi considerat castigatoare.
    In concluzie, dezamagire mare pentru profesionalismul celor implicati in acest concurs, cred ca sunt doar niste amatori intr-un asemenea concurs si jurizare.
    Cu stima, Georgeta Sabau

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.