Castigatorii concursului cu parfum de vanilie


Iata ca a ajuns si acest concurs la final. Va multumesc foarte mult pentru participare si va mai astept cu mare drag si la concursurile viitoare.

Retetele voastre au fost atat de interesante si frumos prezentate incat juriul chiar a avut mult de munca la acest concurs. Felicitari tuturor!!

Castigatorii concursului sunt…

Click pe tabel pentru a-l vizualiza la marimea originala.

Premiul I – 300 Ron, a fost castigat de:

Lavinia Cristea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premiul II – Produse in valoare de 100 Ron:

Catalina Zaharescu

 

 

 

 

 

 

Premiul III – Produse in valoare de 50 Ron:

Iria.ro

 

 

 

 

 

 

 

Puteti vedea toate retetele participante la acest concurs accesand link-ul de mai jos:

https://www.lauraadamache.ro/retete-concurs-castiga-300-ron-cu-desertul-tau/

Si pentru ca toate retetele au fost absolut minunate, fiecare participant va primi cate o pastaie de vanilie!!

Felicitari tuturor!!

Trimiteti adresa pentru livrare si numarul vostru de telefon la adresa de e-mail:

lucia(@)pastaidevanilie(.)ro

Print Friendly, PDF & Email

21 comentarii la “Castigatorii concursului cu parfum de vanilie

  1. zilahi adela spune:

    Felicitari castigatoarelor, meritau pe deplin, felicitari juriului pentru jurizare, Laura sper sa mai organizezi asemenea concursuri, fiindca chiar imi plac! Astept urmatorul concurs! Pupic!

  2. Mihaela Ursu spune:

    Locul I este exact reteta pe care as fi ales-o si eu 🙂 Atata munca si un aspect impecabil ca de concurs de gatit 🙂 Felicitari! Multumim Laurei si Luciei pentru acest concurs cu jurizare, ati fost f obiective

  3. Catalina spune:

    Multumesc frumos pentru premiu si felicitari Laviniei, Irinei si celorlalti participanti la concurs. 🙂 O zi cat mai frumoasa!

  4. Andreea spune:

    Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor. Din punctul meu de vedere, clasamentul final ar fi aratat altfel 😀 Si nu ma refer la locul pe care l’a ocupat reteta cu care am participat eu, pentru ca important e sa participi nu doar sa castigi. Cred totusi ca la unele retete notele nu au fost obiective, comparativ cu altele. Sper ca juriul sa nu fie deranjat de comentariul meu, stiu ca nu e usor sa organizezi un astfel de concurs si in cele din urma fiecare vede lucrurile in felul sau.

  5. roberta epure spune:

    Rar am vazut atatea retete minunate cu vanilie, buna ideea Laurei, mai ales ca se apropie sarbatorile.Va felicit pe toate, locul 1 e o splendoare, locul 2 e un deliciu sigur cu mango -ul si locul 3 e foarte interesant…dar ce sa zic ca toate din concurs merita incercate macar o data! prajiturica Andreei Dianu oricum e in plan de testat de sarbatori.Multumim si de pastaie, foarte frumos gest 🙂

  6. IriA spune:

    Multumesc mult, mult de tot pentru premiu! Dupa ce aventuri am avut cu tortuletele nu ma asteptam sa fiu printre premianti, si cand am vazut locul 3 imi venea sa topai prin birou de fericire! Abia astept sa testez toate pastaile de vanilie, sa vad diferentele dintre ele si sa imi incant familia si prietenii cu preparate vanilate.
    Felicitari Laviniei si Catalinei, dar si tuturor participantilor – au fost multe retete grozave!

  7. Elena Toma spune:

    Felicitari castigatoarelor! Si tie Laura pentru ideea acestui concurs. Din toate retetele s-a simtit parfum de vanilie si o sa testez cateva. Sunt convinsa ca a fost o munca foarte serioasa si de aceea merita juriul felicitari din partea noastra. Multumim pentru gestul de a oferi o pastaie in dar si noua, celorlalti participanti.

  8. Brindusa @ Cooking with my soul spune:

    Participanta de pe locul I, chiar merita premiul. Eu m-am indragostit de tortuletul acela. Bravo, Lavinia.

  9. Lorena spune:

    Felicitari atat castigatoarelor cat si celorlalti participanti! A fost o saptamana deosebit de…parfumata! Multumesc pentru pastaia primita cadou 🙂

  10. Cretu Veronica spune:

    Multumim pentru concurs.Eu am primit azi plicul cu pastaia de vanilie.Cum nu mai aveam,imi prinde chiar bine.
    Totodata felicitari castigatoarelor.

  11. liana spune:

    Draga Laura,
    eu tocmai mi-am ridicat un colet de la Pastai de vanilie, terminasem pastaile si am vrut sa-mi refac stocul. Am mentionat ca am participat la concursul tau si nu m-as supara daca mi-ar trimite pastaia-cadou, si n-am primit-o. Mi-am comandat tot ce aveam nevoie, nu era importanta aea pastaie, dar asa .. ca gest, m-a surprins neplacut.
    Si ca sa inchei intr-o nota mai vesela – cupcakes-urile tale cu cafea par o nebunie, mie-mi placea cafeaua oricum, oricata si oricand, asa ca trebuie sa le incerc! Iti doresc un sfarsit de saptamana placut!

    • Laura spune:

      Liana scumpa mea, imi pare tare tare rau ca nu ai primit pastaia. Astazi o sa iau legatura cu pastai de vanilie si le voi spune acest lucru.
      Puuup cu mare mare drag!!! Ma bucur tare mult ca iti plac cupcakes-ii mei!!

  12. liana spune:

    Draga Laura, daca aici i-am „parat” pe Pastai de vanilie, s-ar cuveni ca tot aici sa-i si laud pentru ca au corectat scaparea si mi-am primit pastaia! 🙂 Pup si eu! O seara frumoasa!

    • Laura spune:

      Liana iubita, tare ma bucur. Sunt extrem de seriosi cei de la pastai de vanilie si sigur a fost vorba de o mica incurcatura.
      Pup cu mare mare drag!! ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor