Bomboane de post cu nuca de cocos


Retete culinare Revista Femeia – Bomboane de post cu nuca de cocos

Reteta culinara de bomboane de post cu nuca de cocos

(click pe imagine pentru o vizualizare mai buna a retetei)

Daca vreti ceva dulce, rapid si extrem de bun pentru post, va recomand din toata inima aceste bomboane de post cu nuca de cocos. Sunt atat de bune incat e greu de crezut ca sunt de post.

Print Friendly, PDF & Email

23 comentarii la “Bomboane de post cu nuca de cocos

  1. Valerie spune:

    Divinos.. me acuerdo cuando los compraba, eran muy ricos! Aunque no hay nada mejor que unos caseros, los tuyos me parecen increíbles!

    Besos

  2. Laura spune:

    Andreea draga mea, nu trebuie sa fie amarui. Sunt dulcele si bune foc. Trebuie folosita cacao dulce pentru dulciuri.
    Am sa scriu in reteta ca sa nu existe confuzii.
    Pup si sa-mi spui cum ti-au iesit!

  3. Mitinita spune:

    Mie chiar mi-ar placea sa fie amarui…trebuie sa le execut si eu! Te pup si ma uimesti cu toate retetele tale! Simple,dar delicioase,exact cum imi plac mie!

  4. El recetario de Falina spune:

    Draga Laura… M-ai pus pe ganduri… care este cacaua dulce?? aici este una doar care eu cunosc este de Nestle si pune Cacao Puro…
    Sper sa fie buna si cea pe care o am eu ca sa le fac cat mai curand… te pupicesc mult…

  5. Laura spune:

    Adinel scumpa, eu sunt mare fan al gustului amarui dar Cris nu se prea impaca cu el asa ca le fac mai dulci de obicei. Recunosc ca mai scap "din greseala" si ceva cacao amara:)))
    Pup draga mea!!

  6. Laura spune:

    Vali scumpa, exista doua tipuri de cacao: una mai deschisa la culoare care de obicei se vinde in ambalaje albastre si care e deja amestecata cu zahar si una mai inchisa la culoare, amara care se vinde in ambalaje rosii.
    Daca vrei sa iasa dulci dulci, si nu ai cacao dulce, scoate o lingura de cacao din reteta si adauga 1 cu cocos in plus.
    Pup cu drag!

  7. Andreea spune:

    Da, amarui au iesit. Daca viitoare o sa scot din cacao. Oricum e prea multa pentru fecioru-meu … care este incantat! Eu am mai adaugat 4 lingurite de zahar inainte de a le modela. Si am pus nuci in loc de alune … mai putin de o mana.
    Cu miere ar merge?
    Iar cu cacao dulce … sunt in ceata! Caut!

    Multumim de reteta! Foarte … festiva! 🙂

  8. Corina spune:

    Ce frumusele sunt..numai bune de mancat 🙂
    Le fac si eu..
    Laura de fiecare data ne uimesti cu retete minunate

    Pupici.

    Corina

  9. Laura spune:

    Anfreea draga mea, ma bucur ca ti-au placut. Nu stiu de ce imi aminteam ca si la noi exista cacao dulce, adica deja amestecata cu zahar, dar daca nu exista, scoate o lingura de cacao si pune nuca de cocos. Cu miere nu le-am incercat pentru ca nu sunt foarte prietena cu gustul foarte dulce al ei dar cred ca ar merge sigur.
    Te pup!!

  10. madalina spune:

    buna…eu stiu reteta cu biscuiti sau pesmet…tavalite prin ciocolata sau nuca de cocos…dar am sa incerc si asa ca tine

  11. doina spune:

    Draga Laura,
    Tare as vrea sa incerc reteta asta, dar cum eu nu tin post, as vrea sa inlocuiesc uleiul cu unt.
    Ce zici? Ar merge? Crezi ca se vor intari asa?
    Pupici din Viena!

    • Laura spune:

      Doina, draga mea, sigur se vor intari cu unt. Eu nu le-am incercat cu unt, dar sigur ies si asa.
      Sa imi spui cum au fost.
      Pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor