Placinta de dovleac de post

3 comentarii

Retete culinare Revista Femeia – Placinta de dovleac de post

Revista Femeia - Placinta de dovleac de post

 

(click pe imagine pentru o vizualizare mai buna a retetei)

Pentru ca se apropie Postul Pastelui si pentru ca placinta de dovleac de post prezentata in numarul din Noiembrie 2010 al Revistei Femeia a fost absolut delicioasa, m-am gandit sa o postez si pe blog. Aluatul de placinta de post este foarte fraged si deloc complicat de facut. Puteti inlocui umplutura de dovleac cu o umplutura de mere sau, daca nu vreti sa faceti o placinta de post, puteti face o umplutura de branza cu stafide.

3 Comentarii

  1. Arata f bine dar daca as face-o cu mere tot asa ar trebui sa calesc merele inainte? Noua nu ne place dovleacul 🙂

  2. Ma bucur ca-ti place Mihaela! Daca o incerci cu mere, trebuie sa le calesti inainte de-a umple placinta. Pup!

  3. Am descoperit dovleacul acum doi ani si placinta cu dovleac e favorita mea! Imi place ca e asa de versatil,incepand cu supe si terminand cu desert poate fi folosit la orice! Adina din HR

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.