Interviu despre Italia cu Laura Adamache


Un nou interviu pe HotCity.ro despre toti acesti ani peterecuti in Italia. Sper sa va placa!!Interviu despre Italia cu Laura Adamache

Multumesc mult Sabina!!

Print Friendly, PDF & Email

12 comentarii la “Interviu despre Italia cu Laura Adamache

  1. Alina Stefanescu spune:

    Minunat interviu draga mea. Mi-ar placea sa te cunosc personal intr-o zi. Din punctul meu de vedere cred ca esti o femeie implinita. Mult succes in tot ceea ce iti propui. Alina.

  2. Catalina spune:

    Am urmarit cu mare atentie raspunsul la fiecare intrebare adresata de Sabina. Chiar mi-a placut cum ai subliniat faptul ca esti romanca, si una adevarata! Laura, m-ai impresionat pana mi-au dat lacrimile…esti deosebita. Mult noroc draga mea, dar si un copil binecuvantat, poate cat de curand!Te imbratisez.

  3. ghiocel07 spune:

    Draga Laura, rar mai citesc ceva de la un cap la altul. De data aceasta interviul m-a fascinat si nu m-am oprit pana nu am savurat ultima litera. Ma bucur ca te-am cunoscut si altfel decat prin preparatele minunate, despre care stii ce parere am. Te admir pentru puterea de adaptate si pentru ca ai ramas ROMANCA.

  4. Laura spune:

    Multumesc mult Alina draga mea! Si mie mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc. Te pupic cu drag si iti doresc o zi excelenta!!

  5. Laura spune:

    Cata scumpa mea indiferent unde traiesc tot romanca raman. Imi iubesc tara enorm de mult si mi-ar place mult sa ma intorc daca s-ar putea. Te pupic cu mare drag si iti multumesc ca ai cititt articolul!!

  6. Laura spune:

    Fain, super, abia astept sa-l citesc, sunt sigura ca voi (re)descoperi o femeie absolut deosebita! Iti sunt fana devotata chiar daca mai muta de felul meu.:)))))))))))))

  7. teodora-laura spune:

    Hello Laura,
    Mi-a placut mult interviul cu tine.Si eu traiesc in Italia de 4 ani si in sfarsit citesc ceva pozitiv ,frumos si vesel despre Italia si italieni. Si gandurile iti sunt minunate precum retetele.Succes in continuare.Suntem cu ochii pe tine!

  8. Laura spune:

    Teodora draga mea iti multumesc tare mult ca ti-a placut interviul!! Te pupic cu mare drag si te mai astept pe la mine!

  9. Laura spune:

    Lavinia draga mea si noi la inceput am vizitat mai putin Italia. Abia in ultimii ani ne-am apucat sa o colindam dar pot spune ca nu am vazut decat foarte putin din ea. Te pup cu drag si sigur ca mi-ar face placere sa vorbim pe messenger. Sa imi dai un buzz cand intri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor