BlendyGo 3 recenzie


BlendyGo 3 blender

BlendyGo 3 recenzie, un blender wireless pentru retete delicioase si rapide. 

Vacanta de vara ne bate la usa si ca sa fim in forma pana atunci, trebuie sa ne bucuram de fructele si legumele proaspete pe care ni le ofera primavara. Dupa Paste am inceput sa tin dieta, nu ceva foarte strict, pur si simplu am renuntat la anumite alimente si le-am inlocuit cu altele, mult mai sanatoase (fructe, legume, cereale, seminte etc).

Dimineata mi-o incep cu un smoothie, o felie de paine integrala si un ou fiert. Pana la pranz chiar nu mai imi este foame. Bine, nu mananc zilnic oua, uneori le inlocuiesc cu o felie de prosciutto crudo sau cu putin cascaval, dar smoothie-ul nu imi lipseste. Preferatul meu este cu banane, afine, cateva cubulete de gheata si iaurt natural. Nu pun zahar sau miere, pentru mine este suficient de dulce. La sfarsitul articolului gasiti reteta.

BlendyGo 3 blender smoothie

Aveam un blender clasic care ma ajuta la prepararea smoothie-ului, dar s-a stricat acum cateva zile, asa ca am decis sa incerc un nou blender mult mai modern, si anume BlendyGo 3, un blender portabil de care m-am indragostit de la prima utilizare.

Brandul BlendyGo este pe piata de aproape 5 ani. Articole despre el puteti citi pe Avantaje.ro, Forbes, Elle sau National Geographic si chiar in revista de la bordul avioanelor Wizz Air.

Ce face acest mic blender wireless? Toaca fara probleme nucile, ciocolata si gheata. Puteti prepara cocktailuri sanatoase, shake-uri proteice, sosuri, mousse-uri pentru cei mici, supe crema, cafea cu gheata si chiar aluat pentru clatite si vafe.

Uitati cat de frumos macina acest blender gheata, in mai putin de un minut!

gheata macinata in blender

Ce avantaje are blenderul BlendyGo 3?

  • Cel mai puternic blender wireless de pe piata, unic la nivel modial.
  • Nu necesita incarcare la priza. Dupa alimentarea prin cablu USB-C (cablul este inclus in cutie), il putem utiliza de aproximativ 25 de ori.
  • Tehnologia BlendPro – lama reproiectata combinata cu motorul puternic va toca cu succes ingredientele.
  • Tehnologia PulseMotion – accelereaza mixarea celor mai dure ingrediente (gheata, nuci, fructe congelate, legume tari gen morcovi sau telina).
  • Capacitatea blenderului este de 550 ml, iar functionarea este silentioasa.
  • Il puteti pune in ruscac cand mergeti in drumetii sau in geanta cand mergeti la scoala sau la serviciu.

Cum curatam blender-ul BlendyGo 3?

Se curata foarte foarte simplu. Turnam apa in recipient, adaugam o picatura de detergent de vase, inchidem capacul si actionam blenderul pentru cateva secunde. Varsam apa murdara si clatim bine. Asta este tot. Simplu, nu-i asa?

Sa nu credeti ca este un blender greu de manevrat. Are un singur buton, cu sigla BlendyGo 3, pe care il apasam si in scurt timp putem gusta cele mai delicioase preparate.

Gama de culori, 10 la numar, este absolut minunata! Intrati pe site-ul BlendyGo ca sa vedeti cat de frumoase sunt culorile acestui blender.

Va spun sincer ca merita sa il achizitionati. Veti avea un prieten de nadejde in bucatarie, plus ca veti economisi foarte mult timp. Daca v-am convins, va astept sa imi spuneti ce culoare ati ales.

Iata si reteta de smoothie preparata astazi pentru micul dejun. Pentru 2 persoane, avem nevoie de 1 banana, cca 50 g afine proaspete, 5 cuburi de gheata, 2 linguri iaurt natural, 1 varf lingurita scortisoara macinata.

smoothie blendygo 3

Punem toate ingredientele in recipient, actionam blenderul si in maxim 1 minut gustam cel mai cremos si gustos smoothie de banane si afine.

smoothie banana si afine blendygo 3

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor