Rulada de curcan cu ton si oua

0 comentarii

Rulada de curcan cu ton, reteta simpla pentru pranz

Rulada de curcan cu ton si oua detaliu

O combinatie incredibil de gustoasa, putin neobisnuita, probabil, pentru multe persoane, este cea dintre carnea de curcan/pui si ton.

Rulada din piept de curcan cu ton are un gust minunat, iar ingredientele sunt la indemana oricui, deci chiar merita sa incercati aceasta reteta deosebita.

Avem nevoie de piept de curcan (se poate face si cu piept de pui), oua, putin parmezan, sare, piper, putin ulei de masline si o conserva de ton bucati Lotka, in ulei de floarea soarelui.

Pentru cei care nu cunosc inca marca Lotka, aceasta se adreseaza celor care iubesc conservele de peste de cea mai buna calitate, fara E-uri si fara conservanti. Toate produsele Lotka sunt versatile si pot fi utilizate in diverse combinatii: cu legume, in salate, sandvisuri sau alte mancaruri.

Cea mai buna garnitura pentru rulada de curcan cu ton este salata verde, cel putin noi asa o mancam. Desigur ca langa salata verde sau de rosii, merg foarte bine si niste cartofi natur (gasiti aici reteta).

Rulada cu ton se poate manca atat calda, cat si rece, iar daca prichindeii vostri nu prea sunt fani peste, va spun sigur ca ii veti convinge sa il manance cu aceasta reteta.

Iata cum se face aceasta minunata rulada. Este o reteta atat de simpla!

Rulada de curcan cu ton si oua

3 from 2 votes
Recipe by Laura AdamacheCourse: MancareCuisine: InternatioanalaDifficulty: Mediu
Portii

4

servings
Timp preparare

25

minutes
Timp coacere

45

minutes
Calorii

452

kcal

O rulada gustoasa si inedita cu piept de curcan si umplutura de ton si oua fierte. Este atat de gustoasa!

Rulada de curcan cu ton si oua – Ingrediente

  • 500 g piept de curcan dezosat/ piept de pui dezosat

  • 1 conserva ton bucati Lotka, in ulei de flaorea soarelui (160 g)

  • 2 oua fierte tari

  • 1 ou mediu crud

  • 40 g parmezan ras

  • 4 rosii uscate in ulei de masline (optional)

  • sare

  • piper

Rulada cu ton si curcan – Preparare pas cu pas

  • Fierbem doua oua tari si le lasam sa se raceasca complet. Cu un cutit cu lama subtire, taiem pieptul de curcan, pe lungime. In partea de jos pieptul trebuie sa ramana netaiat, astfel incat sa obtinem in final o foaie uniforma de carne. Aplatizam pieptul si il asezam pe o folie de aluminiu sau folie de plastic. Rulada de curcan cu ton si oua detaliu
  • Curatam ouale tari si le dam prin razatoare. Adaugam tonul bucati scurs, parmezanul ras, 1 ou mediu crud, rosiile uscate in ulei tocate foarte marunt, sare si piper dupa gust. Rulada de curcan cu ton si oua detaliu
  • Amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Intindem umplutura de ton peste pieptul de curcan, apoi, cu ajutorul foliei, il rulam. Legam rulada cu sfoara de bucatarie si o punem intr-o forma unsa cu putin ulei. Rulada de curcan cu ton si oua detaliu
  • O coacem in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca 40 minute.Rulada de curcan cu ton si oua detaliu
  • Scoatem rulada din cuptor si, dupa ce s-a racit 5-10 minute, o feliem si o servim cu salata sau cu orice alta garnitura va doriti. Rulada de curcan cu ton si oua detaliu
  • Pofta buna!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.