Concurs cu gust mediteranean


Concurs cu gust mediteranean, premii in ulei de masline

masline-copac

Va multumesc tuturor pentru participare! Ieri, 23.11.2015, s-a incheiat acest frumos concurs. Cei care se vor bucura de gustul minunat al uleiului Feelolio, sunt:

castigatori-concurs-feelolio

  1. Ghelbere Elena – comentariul numarul 6
  2. Cristina Maria Iancu – comentariul numarul 11
  3. Anca Gabriela Lupu – comentariul numarul 34

Felicitari castigatoarelor! Astept datela voastre de contact (adresa, nume complet, numar de telefon) pe adresa de mail: contact@lauraadamache(.)ro


Nu cred ca am gustat ulei de masline inainte de a ajunge in Italia, nici macar nu imi amintesc sa-l fi vazut prin magazine in 2002, anul plecarii mele, dar auzisem ca este nemaipomenit si cum mie mi-au placut intotdeauna maslinele, deseori inchideam ochii si incercam sa-mi imaginez gustul lui divin.

Cand am vazut pentru prima data un maslin, am sarit in sus de bucurie, la propriu. Parca ma intalnisem, in sfarsit, cu o persoana despre care auzisem numai lucruri bune si pe care imi doream sa o cunosc si indragesc. Deja ma gandeam cate retete minunate voi face cu maslinele negre si dolofane, proaspete, abia culese din copac. Entuziasmul meu a disparut imediat dupa ce am infulecat cu nesat o maslina si am fost invadata de gustul ei foarte amar. Eram convinsa ca maslinele proaspete se culeg si se comercializeaza ca atare. Nici gand de asa ceva. Pentru a elimina gustul amar, simpaticele masline sufera un tratament specific. Bineinteles, exista si tipuri de masline fericite, care, o data ajunse la maturitate, isi pierd gustul amar in mod natural, dar acestea reprezinta o minoritate.

Daca maslinele “mi-au inselat” asteptarile la prima intalnire, nu pot spune acelasi lucru despre uleiul de masline. In cazul aceasta, fara niciun dubiu, a fost dragoste curata de la prima degustare. Va spun sincer, niciodata nu imi lipseste uleiul de masline din casa. Se intampla sa nu am faina, oua, carne, paine, dar ulei de masline am intotdeauna. Uleiul meu este incarcat de amintiri frumoase. De cate ori il gust, imi amintesc zilele in care am asezat plasele sub maslini si le-am pieptanat coama bogata, apoi drumul pana la moara unde aceste mici si frumoase fructe sunt transformate intr-un ulei dens si parfumat.

Iata-ne asadar ajunsi la concursul nostru care, bineinteles, are ca premii minunatul ulei de masline. Feelolio este un magazin online care ofera unele dintre cele mai bune sortimente de ulei de masline. Furnizorii magazinul Feelolio produc uleiul in conformitate cu cele mai inalte standarde ecologice si de calitate.  Metodele de recoltare, traditionale si moderne in acelasi timp, prelucrarea si celelalte faze ale procesului de productie scrupulos au ca rezultat produse pure si naturale, exclusiv organice. Sa nu uitam ca se apropie Craciunul! Daca doriti sa faceti un cadou inedit celor dragi, va sugerez sa apelati cu incredere la Feelolio. Uleiurile sunt ambalate in cutii elegante care pot fi personalizate.

freeolio

Impreuna cu Feelolio va invitam la concurs! Avem pentru voi 3 sticle de ulei de masline de cea mai buna calitate.

Ce trebuie sa faceti?

  1. Like & Share paginii facebok Feelolio. Dupe ce ati facut aceste doua lucruri, lasati un comentariu, la acest articol, cu numele vostru si confirmarea faptului ca ati indeplinit aceste doua cerinte. Atentie, cand distribuiti pagina facebook Feelolio, asigurati-va ca share-ul este vizibil pentru toata lumea.
  2. Concursul se desfasoara intre 09.11.2015 – 23.11-2015.
  3. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org si anuntati in cadrul acestui articol.
  4. Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei, asadar trebuie sa aveti domiciliul in Romania.

Premii concurs

  • O sticla de ulei de masline extra virgin biologic Monocultivar Nocellara del Belice. Uleiurile LIBRANDI organice extravirgine sunt caracterizate printr-o calitate ridicată, provin din cele mai bune măsline de pe plantații de măslini selectate, unde nu se folosesc pesticide sau alți aditivi chimici, ceea ce face posibilă obţinerea unui ulei exclusiv, bogat în gustul tradițional mediteraneean.

ulei-nocelara-belice

  • O sticla de ulei de masline extravirgin Tumai Monocultivar Taggiasca. Excelent crud cu paine, legume la gratar, branzeturi proaspete, ideal pentru carnea rosie, supe, legume, carnea de vanat, carne gatita la cuptor sau pe gratar si pentru preparatele foarte condimentate. Vă rugăm să rețineți: gustul usor picant și amar al uleiului de masline arata înalta calitate a acestuia, cantitatea mare în polifenoli (și, prin urmare, a antioxidantului), a termenului de valabilitate si aciditatii scazute.

ulei-masline-tumai-taggiasca

 

  • O sticla de ulei de masline extravirgin Viola Tradizione. Uleiul Tradizionale de la Viola are multiple utilizari in bucatarie: baza pentru a gati paste si risotto, ton marinat, crustacee gratinate si supe de legume. Ideal cu salata radicchio la gratar, salata de anghinare cu parmezan, ragu de carne si peste prajit.

viola-tradizione-ulei-masline

 

Va asteptam la concurs!

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Concurs cu gust mediteranean
Article Name
Concurs cu gust mediteranean
Description
Concurs cu gust mediteranean
Author

98 comentarii la “Concurs cu gust mediteranean

  1. Cristina Maria IANCU spune:

    Am dat like paginii Feelolio si share Invitatiei la concurs / cont facebook Iancu Cristina Maria.
    Particip la concurs.

  2. Arge Deianescu spune:

    Am indeplinit conditiile cerute pentru concursul referitor la aurul galben al Mediteranei.. FB: Arge Deianescu

  3. Ionela spune:

    Am dat like si share pe facebook de pe contul sotului, Ioan Bog, pentru ca eu nu am cont personal. Multumim de concurs! Ionela

  4. MICAELA MARGINEANU spune:

    Si in Italia, dar mai ales in Grecia, de fiecare data cand merg ma asigur ca am cumparat suficient ulei de masline incat sa imi ajunga pana la concediul de anul vitor. Poate sunt eu defecta dar, gustul uleiului de masline din Romania nu se compara nici pe departe cu gustul uleilui de masline „de acasa de la el’. Am dat LIKE, SHARE, sa vedem, chiar dati premii? Cum ar fi sa castig si eu? Daca nu, oricum tot uleiul de masline ramane dragostea mea. (va spun un secret: il folosesc chiar la o masca pt par cu 1 galbenus de ou, 1/2 lamanie -zeama si fac o maioneza cu care masez parul si las cam 1-3 ore inainte de a ma spala pe cap. Indesecte di intareste parul.)

  5. Serban Elena spune:

    Am indeplinit ambele cerinte cerute de concurs
    FB- Elena Racovita
    share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1637696263159096?pnref=story

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor