Condimente delicioase pentru masa de Paste


Concurs Condimente delicioase pentru masa de Paste
lauraadamache

Dragilor, a sosit momentul sa anuntam cei trei castigatori ai acestui delicios concurs. Va multumesc tuturor pentru participare, aproape toate retetele au fost interesante si prezentate foarte frumos. In urma unei lungi dezbateri, juriul a ales trei dintre cele mai inedite si mai apetisante retete.

Premiul intai, care consta in produse de pe site-ul pastaidevanilie.ro in valoare de 300 Lei, a fost castigat de reteta Placinta gradinarului, prezentata atat de frumos de Angelica Nistor. Am fost impresionati de prezentarea produsului final si de faptul ca reteta este explicata pas cu pas, cu fotografii din timpul prepararii. Condimentele pe care Angelica ni le sugereaza in reteta, sunt foarte bine alese. Scorul total al retetei este de 90,5 puncte. Felicitari Angelica!

placinta-gradinarului-7

Premiul al doilea, care consta in produse de pe site-ul pastaidevanilie in valoare de 200 lei, este castigat de reteta Galuste de soia, propusa de Alina Vicu. Alina ne-a cucerit prin complexitatea retetei si a modului detaliat de prezentare. Pentru toate acestea, reteta Galuste de soia a avut un total de 82,4 puncte. Felicitari Alina!

9-jiaozi-cu-soia

Premiul al treilea, care consta in produse de pe site-ul pastaidevanilie.ro in valoare de 100 lei, a fost castigat de reteta Burgeri de post cu linte, o reteta semnata Olguta Iliescu. Fotografiile deosebite si condimentele foarte bine alese au adunat un scor total de 80,8 puncte. Felicitari Olguta!

burgeri

Rog castigatorii, si toti concurentii care vor primi si ei un premiu din partea pastaidevanilie.ro, sa trimita detaliile pentru livrare la adresa de mail: office(@)pastaidevanilie.ro, pana pe data de 5 aprilie 2015. Este foarte important sa trimiteti adresa de pe buletin, numele complet si un numar de telefon.

Va multumesc pentru participare si va astept cu drag la concursurile viitoare!


 

Despre prietenii de la pastaidevanilie.ro, v-am povestit in repetate randuri si stiu ca si voi ii apreciati la fel de mult ca mine. Condimentele naturale, ierburile aromatice, mirodeniile, toate sunt de o calitate ireprosabila. Livrarea rapida si preturile extrem de convenabile fac din acest magazin online unul dintre preferatele mele.

In curand vom sarbatori Pastele si pentru ca masa dedicata acestei sarbatori trebuie sa fie cu adevarat speciala si plina de gust, ne-am gandit sa va invitam la un frumos concurs. De la inceput vreau sa subliniez ca absolut toti participantii vor castiga cate un premiu.

Cum participati la acest concurs?

  1. Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti o mancare de post, sa o fotografiati cat se poate de frumos si sa o inscrieti in pagina dedicata concursului –  https://www.lauraadamache.ro/concurs-condimente-masa-de-paste/. Puteti pregati mai multe retete daca doriti, cerinta minima de participare este 1 reteta mancare de post + 1 fotografie a produsului final. Pentru ca am primit multe retete de deserturi de post, subliniez ca acest concurs este dedicat realizarii unei mancaruri de post (prin mancare de post ma refer la un fel principal, nu la desert). 
  2. In descrierea retetei trebuie sa se regaseasca unul dintre amestecurile de condimentele de pe site-ul pastai de vanilie. Nu este nevoie sa le cumparati, ci doar sa ne spuneti care dintre ele s-ar potrivi cel mai bine cu mancarea pregatita de voi. Lista amestecurilor de condimente se afla la urmatorul link:
  3. Retetele trebuie sa va apartina si sa fie realizate pentru acest concurs.

Conditii participare

  1. Oricine isi poate inscrie reteta in acest concurs. Nu este obligatoriu sa aveti un blog. Cu toate acestea, cei care vor posta reteta pe blogul personal, vor primi 10 puncte in plus.
  2. Pentru cei care detin un blog si doresc sa posteze reteta pe blogul personal, aceasta trebuie sa cuprinda in introducere urmatorul text: “ Particip cu reteta (numele retetei) la “Concursul Condimente delicioase pentru o masa reusita de Pasti” , organizat de Laura Adamache Retete culinare si pastaidevanilie.ro”. Este foarte important sa fie incluse si cele doua link-uri in text.

Jurizare

  1. Castigatorii vor fi alesi de catre un juriu format din Laura Adamache si reprezentantii Pastai de vanilie.
  2. Fiecare reteta va primi urmatorul punctaj: 20 puncte – dificultatea retetei, 20 de puncte – fotografia finala a retetei. Cei care posteaza reteta pe blogul personal vor primi in plus 10 puncte.

Desfasurare concurs

  1. Concursul se desfasoara in perioada 9.03.2015 – 30.03.2015 (ora 23:59)

Premii concurs

  • Premiul 1 – Produse de pe siteul pastaidevanilie in valoare de 300 Lei
  • Premiul 2 – Produse de pe siteul pastaidevanilie in valoare de 200 Lei
  • Premiul 3 – Produse de pe siteul pastaidevanilie in valoare de 100 Lei

In plus, toti participantii vor primi cate un premiu, compus din condimente pentru carne de miel si condimente pentru carne de porc!

Cei care nu au mai comandat niciodata produse de pe siteul pastaidevanilie.ro, pot beneficia de o reducere substantiala la prima comanda efectuata pe site. Reducerea este de 25% pentru o comanda minima de 35 de Lei, plasata in perioada 9.03.2015 – 30.03.2015. In cazul in care aveti nevoie de detalii suplimentare referitoare la produse, va rog sa trimiteti un email la adresa: office(@)pastaidevanilie.ro. Codul voucherului pentru discount este: LAURA25

Astept cu drag retetele voastre! Mult succes!

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Condimente delicioase pentru masa de Paste
Article Name
Condimente delicioase pentru masa de Paste
Description
Condimente delicioase pentru masa de Paste
Author

7 comentarii la “Condimente delicioase pentru masa de Paste

  1. lisa spune:

    de ce nu se pot folosi si arome pentru preparate dulci? pacat, ar fi fost interesant sa mai citim si ceva retete dulci.

  2. Simona - Jurnalul unei mamici spune:

    Wow, cw bine suna! Abia astept sa pregatesc ceva cu care sa particip si eu la concurs! 🙂 Ii cunosc deja pe cei de la Pastai de Vanilie si chiar pot spune ca sunt fan. Falicitari pentru colaborare!

    Simona

  3. Dani spune:

    Imi palce tare mult tocanita Catalinei Molnar, dar ma intreb daca fotografia ii apartine…. Am gasit una asemanatoare aici – si una aici Daca e a ei ii urez mult succes!

  4. Camelia spune:

    Foarte dezamagita de ” originalitatea” retetei alese pe locul I, un clasic din bucataria engleza.
    Felicitari tuturor celorlalte. Am vazut retete deosebite chiar daca nu cu poze foarte reusite.
    Pentru mine a fost prima si ultima participare la un concurs de gen.
    Spor in bucatarie !

  5. Angelica spune:

    Buna !!!
    Multumesc foarte frumos pentru premiu Laura si Pastai de vanilie!
    Ma bucur ca v-a placut reteta mea:)
    Felicitari tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor