Castigatori „Concurs cu gust”


Retete culinare Colaborari – Castigatori „Concurs cu gust”

condimente naturale

In primul rand vreau sa multumesc tuturor participantilor pentru deosebitele retete inscrise in concurs! Absolut toate retetele sunt foarte interesante si frumos prezentate. Mie perosnal mi-a fost destul de greu sa aleg doar trei castigatori, dar regulamentul este regulament si, din pacate, nu am putut desemna decat trei retete castigatoare.

1. Premiul 1 care consta in 200 Ron + un cos cu condimente, se acorda retetei Dorada la cuptor, care a acumulat un total de 18,5 puncte.

dorada-la-cuptor

2. Premiul 2 care consta  in 1 voucher in valoare de 100 Ron pentru cumparaturi pe condimente-online.ro, se acorda retetei Pui Marinara. Reteta a acumulat un total de 17,75 puncte.

PUI-MARINARA

3. Premiul 3 care consta in 1 voucher in valoare de 70 de lei pentru cumparaturi pe condimente-online, se acorda retetei Couscous all’arrabiatta care a adunat un total de 17 puncte.

couccous all'arrabiatta

Felicitari castigatoarelor! Astept datele voastre complete pentru livrarea premiilor (adresa completa, nume si numar de telefon) pe adresa de mail contact@lauraadamache(.)ro.

Print Friendly, PDF & Email

3 comentarii la “Castigatori „Concurs cu gust”

  1. Nicoleta Grofova spune:

    Multumim frumos pentru premii, au sosit deja. Sponsorul a fost foarte promt si de abia astept sa incep sa folosesc ingredientele primite. Mult succes pe mai departe! Nico

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor