Un Vin Rose pentru 8 Martie

101 comentarii

Concurs online cu premii oferite de evino.ro

Se apropie 8 martie, ziua cand toate femeile trebuie sa fie rasfatate. Alaturi de evino.ro, ne-am gandit sa va propunem un concurs frumos, cu premii savuroase, potrivite pentru o zi atat de frumoasa si importanta pentru orice femeie.

Premiile constau in 3 sticle de vin care sunt oferite de evino.ro.

magazin online de vinuri

 

Castigatorul premiului intai se va bucura de o sticla de Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas

Vin Sole Merlot

Premiul 2 consta intr-o sticla de Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon

Vin Rose Syrah

Premiul 3 consta intr-o sticla de  Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu

Vin Rose Busuioaca de Bohotin

Ce aveti de facut?

  1. Raspundeti , printr-un comentariu la acest articol, la urmatoarea intrebare:  Ce preparate culinare ati asocia cu vinurile din imagini?
  2. Dati un like paginii facebook evino.ro.

Durata concurs si conditii participare

  1. Concursul se desfasoara intre 4.03.2013 – 8.03.2013, ora 15.00;
  2. Participantii la concurs trebuie sa aiba peste 18 ani impliniti pana la data de 8 Martie 2013;
  3. Castigatorii vor fi trasi la sorti cu ajutorul random.org si vor fi anuntati in cursul zilei de 8 martie;
  4. Puteti participa la concurs daca aveti domiciliul stabil in Romania. Premiile se livreaza numai pe teritoriul Romaniei.

Astept cu interes raspunsurile voastre! Multa bafta!

101 Comentarii

  1. Monica Daliu

    Mie imi plac mult retetele care au ca rezultat ceva extrem de gustos si gata in mai putin de 30 de minute! 🙂 Asa ca favoritele mele sunt legumele pe grill cu ceva carnita, de preferat curcan sau poate pui. Cred ca vinurile propuse merg de minune cu acest meniu. 🙂

  2. Caracaleanu Bogdan

    Vin Rose Sole Merlot-paste cu creveti
    Vin Rose Syrah – pui la gratar
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – Turta dulce de casa

  3. Nicoleta Dragomir

    Grea si frumoasa sarcina:)
    Pentru ca prefer vinul sec Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas este preferatul meu din lista. L-as asocia cu niste tartine simple cu somon afumat si un strop de lamaie pe o paine de secara cu seminte.
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon bine racit mi-ar placea sa-l incerc cu caracatita la gratar, sa-mi aminteasca de mare si vara.
    Crama Basilescu Busuioaca de Bohotin este cel mai greu de asociat, pentru ca beau foarte rar demidulce.Cred ca s-ar potrivi totusi cu o branza buna, poate un Camembert.
    Felicitari pentru concurs si bafta tuturor!

  4. cred ca voi opta pentru ceva usor, o salata cu cartofi sau un pui la gratar cu legume la cuptor

  5. Mariana Bahrin

    Merlot Rose l-as asocia cu o salata de pastrav afumat (sunt adepta salatelor de orice fel);
    Rose Syrah Cabernet Sauvignon merge cu paste bolognese;
    si pentru ca se apropie Pastele, Busuioaca de Bohotin as asocia-o cu pasca cu smantana.

  6. Iacob Emilia

    Pastele bologneze …nu dau gres niciodata alaturi de o sticla de vin !

  7. ivan ionel

    – pui la gratar cu legume la cuptor…..si restul vin…!!!

  8. Aluculesei Brindusa

    Vin Rose Sole Merlot-o reteta italiana de paste
    Vin Rose Syrah – aripioare picante
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu-sa fie o tarta cu fructe

  9. Bogdan Valeriu

    Paste cu pui.

  10. Marius T.

    Vin Rose Sole Merlot – un meniu cu ceva raţă sau peşte
    Vin Rose Syrah – carne de vânat lăsată la fezandat sau un meniu cu ciuperci
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – un desert sau brânzeturi proaspete

  11. tutu claudia

    Toate cele trei vinuri le vad asociate cu peste gatit la cuptor. Pastrav, spre exemplu. Iar la desert, cozonacul de casa cu multa crema de nuca si mac ar merge foarte bine cu aceste vinuri.

  12. Stefan Olaru

    Sole – somon la gratar
    Mysterium – tandoori chicken
    Busuioaca de Bohotin – branza cu mucegai, crema de zahar ars

  13. Andrada Tarta

    1. Pe Sole Merlot Roze l-as bea cu o salata de verdeturi cu boabe de rodie, muguri de pin si cuburi cremoase de branza de capra.
    2. Pentru ca e primavara aleg tot o salata pentru Mysterium Roze. Fiind vorba de Syrah si Cabernet Sauvignon, fac o salata de ierburi cu rucola si piept de rata afumat, fasii de curmale si un dressing vinaigrette.
    3. Pentru Busuioaca de Bohotin prefer o prajitura cu blat crocant de cereale integrale cu iaurt si inghetata de busuioc.
    Pofta buna!

  14. Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas = Somon la gratar cu legume
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon = Friptura de vita la cuptor
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu = Piept de rata cu fasole verde

  15. 1. Bruschete cu somon si rucola.
    2. Mix de somon si pastrav la gratar.
    3. Tort cu multa frisca si piersici.
    Felul 1, 2 si 3 le avem astfel!

  16. Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – Paste cu fructe de mare
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – Camembert/ Brie la gratar
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – Gratar de pui

  17. Pop Alida

    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon cufructe de mare
    Sole Merlot Rose 2012 cu muschi de vita
    Busuioaca de Bohotin cu cozonac

  18. sorin patrascoiu

    piept de rata pe varza si ca desert cozonac cu nuca!

  19. Badea Nicusor

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – Somon la gratar cu legume

    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – Paste cu ciuperci

    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – Musaca de cartofi cu ciuperci

  20. Popa Voica

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – friptura de miel
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – rata fripta
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – tort cu ciocolata

  21. Nicoleta Grofova

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – carne de vanat
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – carne de miel
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – deserturi cu fructe, preferatele mele

  22. Damian Maria Catarina

    Toate cele trei merg bine la o masa de rata pe varza.

  23. Mie imi vine in minte somon la cuptor in crusta de ierburi si un desert usor, ceva cu fructe proaspete si dulci

  24. mmmm… multe sunt poftele ce-mi vin acum … dar sa zicem asa:
    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas l-as savura alaturi de un platou cu branzeturi fine
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon- o salata proaspata de vara cu creveti
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu- completeaza perfect o felie de tort super ciocolatos!

  25. gheta iuliana elena

    Sole Merlot Rose 2012 l as asorta cu o vita si ficat de pui intr un cosulet de parmezan.
    Jidvei Mysterium Rose Sirah Cabernet Sauvignon cu muschiulet de vita pe gratar.
    Busuioaca de Bohotin Crama Basilescu cu un peste si legume la cuptor .

  26. Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon si Sole Merlot Rose le-as servi alaturi de o portie de fructe de mare cu rosii si piper marinat iar Busuioaca de Bohotin ar merge foarte bine alaturi de o felie de tort de ciocolata cu mousse de ciocolata

  27. Enache Marin

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas -paste cu bucatele de somon
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon -muschiulet de porc la gratar
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu -cozonac cu nuca si stafide facut ca la mama acasa!!! 🙂

  28. Alina Tanasache

    Vin Rose Sole Merlot – friptura de miel si garnitura de cartofi cu usturoi si rozmarin
    Rose Syrah Cabernet Sauvignon- friptura de vita in sos de piper verde
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu –tarta cu crema da vanilie si capsuni

  29. Ioniche Daniela Iuliana

    AS ASOCIA O MANCARE FINA SI USOARA , PASTE , FRUCTE DE MARE SAU PUI SI UN DESERT PUFOS CU UN MOUSSE DE CIOCOLATA .

  30. Daniela Jerghiuta

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – Salata de creveti cu portocale
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – Tort cu ciocolata
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – Cheesecake cu capsune

  31. Daniela Unguru

    vinul Sole Merlot rose –se potriveste la un preparat Antrecot de porc in sos vienez
    Vinul Jidevei Misteryum Rose — potrivit la o cina romantica cu un preparat din macrou la cuptor cu garnitura de orez si legume
    Iar vinul Busuioaca de Bohotin s-ar potrivi la un preparat din carne alba Musaca de cartofi cu carne de pui.

  32. Toma Anca Loredana

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas- Curcan la cuptor
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon- Spaghete bologneze
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu- Desert

  33. Butnaru Mihaela

    Sole Merlot Rose 2012 se poate servi cu o fleica de vita cu garnitura de ciuperci
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon se poate servi cu peste
    Crama Basilescu Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 se poate servi alaturi de fructe si la final o felie de tort

  34. Ella von Heizer

    Terină din ficat de gâscă cu chutney de ceapă roşie, servită cu pâine prăjită.

  35. Labau Marina

    Vinul Rose Sole Merlot, cu branzeturi
    Vinul Rose Syrah Cabernet Sauvignon, cu fructe de mare
    Busuioaca de Bohotin, cu un desert precum o portie traditionala de papanasi

  36. Tascu Florentina

    Sole Merlot Rose 2012 l as asorta cu vita la cuptor.
    Jidvei Mysterium Rose Sirah Cabernet Sauvignon cu mititei.
    Busuioaca de Bohotin Crama Basilescu cu un peste si legume la cuptor

  37. Iftime Cristina

    Sole Merlot Rose 2012 l as asorta cu placinta taraneasca
    Jidvei Mysterium Rose Sirah Cabernet Sauvignon cu muschi de vita pe gratar.
    Busuioaca de Bohotin Crama Basilescu cu lasagnia

  38. Chimingica Maria

    Sole Merlot Rose 2012 l as asorta cu tocanita.
    Jidvei Mysterium Rose Sirah Cabernet Sauvignon cu file de peste
    Busuioaca de Bohotin Crama Basilescu cu sarmalute la cuptor

  39. Iulian Iftime

    Sole Merlot Rose 2012 l as asorta cu peste si legume la cuptor
    Jidvei Mysterium Rose Sirah Cabernet Sauvignon cu fripturica de curcan
    Busuioaca de Bohotin Crama Basilescu cu peste afumat

  40. Stan Elena

    Toate cele trei tipuri de vin le-aș servi la curcan umplut cu stafide și smochine, la un pahar de vorbă cu prietene de calitate!

  41. Cristina Marcu

    1. Sole Merlot Rose 2012 – L-as savura cu o portie de somon la cuptor pe pat de legume
    2. Jidvei Mysterium Rose – Cred ca merge foarte bine cu o portie de muschi de vita pe plita incinsa, alaturi de o salata de rucola
    3. Busuioaca de Bohotin 2011 – Cu siguranta ar fi o incantare alaturi de un platou cu branzeturi fine

    Am dat like paginii de facebook evino.

    Multumesc!

  42. Mardale Aurelia Iulia

    Sole Merlot Rose 2012 – carne de iepure
    Jidvei Mysterium Rose Sirah Cabernet Sauvignon- cu vita pe gratar
    Busuioaca de Bohotin Crama Basilescu – cu tort tiramisu

  43. COMAN IULIAN

    Vin Rose Sole Merlot – raţă cu sos de zmeura
    Jidvei Mysterium Rose – muschi de vita la gratar
    Busuioaca de Bohotin Crama Basilescu – cu un desert

  44. Simion Monica

    Sole Merlot Rose 2012 cu o dorada la cuptor cu cartofi si rosii cherry
    Jidvei Mysterium Rose cu Calcan si Busuioaca de Bohotin cu fructe de mare

  45. florina duca

    eu le-as asocia pe toate trei cu ceva gratar de vita/ pui/ peste sau ceva desert.

  46. alina banuta

    VINUL Sole -merge cu un somon la gratar
    VINUL Mysterium – cu -tandoori chicken
    Busuioaca de Bohotin – branza cu mucegai, crema de zahar ars

  47. Doina Ana Butman

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas
    De-a lungul istoriei vinului Merlot, a existat o relatie de dragoste si ura cu strugurele Merlot. Strugurii Merlot sunt mari si cu coaja subtire, ceea ce ii face sa reprezinte o tinta sigura pentru pasari.
    De fapt, istoria viticulturii este plina de povesti, in care, pasarile au distrus recolte intregi de struguri Merlot.
    De aceea, vinul Merlot merita o atentie, deosebita, atunci cand este degustat, reprezentand un vin, ce se cuvine a fi pretuit.
    Din punctul meu de vedere, se asociaza, perfect, cu salate (de vara), platouri de carne rece. Poate fi servit cu rata, curcan si pui; de asemenea, langa un desert, continand zmeura si capsuni.
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon
    Se asociaza, perfect, cu preparatele usoare si cele din peste; poate fi parteneriat cu somon/jambon fume, sau branzeturi “blue persille”/branzeturi cu aciditate ridicata, precum, mozzarella. De asemenea, el poate fi pus in evidenta de un fabulos file de caprioara cu fructe de padure.
    Busuioaca de Bohotin – Crama Basilescu
    Deserturile se asociaza, de regula, cu vinurile dulci, albe sau rose, printre care se numara si Busuioaca de Bohotin. Li se pot alatura, ca asociere culinara: branzeturi cu mucegai, fructe.

  48. Adela Cotea

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – salata de peste
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – friptura de vita
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – crema de zahar ars

  49. Gavriloi Adina-Mirabela

    Sole Merlot Rose 2012-paste si salate, pizza, peste
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon-fructe de mare
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu-branzeturi

  50. Daniela Zaharia

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas merge bine cu niste aperitive cu branzeturi si peste afumat.
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon l-as savura langa o salata cu fructe de mare.
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu probabil ca ar merge la un desert, dar eu nu consum vin alb asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea, nu ii stiu gustul.

  51. Sole Merlot Rose 2012 – paste
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – platou de branzeturi cu fructe
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon = somon cu legume

  52. Lazarescu Diana

    Vin Rose Sole Merlot – peste la gratar
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – orez cu fructe de mare
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011-un desert, eu as opta pentru tiramisu, preferatul meu

  53. Titirez Octavian

    1-tort cu fructe
    2-tarta cu fructe
    3-mai multe tipuri de branza

  54. Daian Lorena-Iulia

    Ar merge un peste in crusta de sare. Chiar ieri povesteam cu o prietena despre aceasta reteta, si mi se pare ca merge de minune cu unul din aceste vinuri 😀

  55. Vinul sec Sole Merlot Rose 2012 -l-as servi cu fructe de mare la gratar si salata de rucola, Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon cu peste si garnitura de legume iar Busuioaca de Bohotin cu un platou de branzeturi.

  56. BRANESCU MARIANA

    VINUL MERGE LA PESTE PE GRATAR

  57. mihai florin

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – piept de pui la gratar

    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – Paste italiene

    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu -o felie de tort

  58. Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas – peste la gratar cu cartofi

    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon –friptura la cuptor

    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu -o prajitura cu frisca

  59. PRECOP ALINA

    VIN ROSE SOLE MERLOT-carne de vita,vitel…cred ca ar merge
    JIDVEI MISTERIUM ROSE SYRAH CABERNET-SAUVIGNON-eventual cu o delicioasa friptura la cuptor din carne de vanat
    BUSUIOACA DE BUHOTIN 2011-poate o carne de pasare,nu prea tare rumenita…sau chiar mancaruri cu fructe..parerea mea

  60. Tudor-Cristian Gongu

    La Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas merge un muschiulet de vita la gratar cu sos de branza, ca el e premiul 1. La Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon merge o fripturica de pui cu sos tomat si menta, iar la Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu merge clar un snitzel din cotlet de porc cu sos de mustar… Pofta buna!

  61. Mamarutza Mimisor

    Vin Rose Sole Merlot – peste la gratar
    Jidvei Mysterium Rose – muschi de porc la gratar
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – crema de zahar ars

  62. Simona Za

    1. As servi un merluciu la cuptoe cu cartofi cu primul vin.
    2. La al doilea vin as servi Tagliatelle cu ton si masline
    3. Pui crocant la cuptor.

  63. Stancioiu Nicoleta Florentina

    1.Sole Merlot Rose 2012-– Cramele Recas- merge cu o o carne de vita la gratar
    2.Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon -merge cu branzeturi cremoase si deserturi cu ciocolata.
    3. Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu-merge cu preparate asiatice sau branzeturi maturate.

  64. CANDREA NADIA ALINA

    eu as servi peste la gratar, mai precis Pastrav din bazinul Dornelor, care este pur si simplu delicios, atat la gratar, dar mai ales la cobza! Multumesc.

  65. Alexandra Foarfa

    1. File de somon cu sos alb si salata iceberg cu rosii cherry
    2. Tagliatelle cu chiftelute si sos rosu
    3. curcan umplut cu fructe la cuptor si salata de sfecla rosie.

  66. Peste cu legume asortate,piept de vita la gratar si prajitura cu branza

  67. Ciobanu Silviu

    Vinurile albe si roze demidulci si demiseci se servesc la deserturile dulci, ficat gras sau pateuri

  68. Simona Blondi

    se serveste cu carne alba cu salate și fructe de mare

  69. Mihaela Iancu

    Vin Rose Sole Merlot cu paste bologneze.
    Jidvei Mysterium Rose Sihrah Cabernet Savignon cu o friptura de porc la cuptor.
    Busuioaca Bohotin cu fructe de mare.

  70. PAUN VIORICA

    Vin Rose Sole Merlot – PUI CU CIUPERCI LA COPTOR
    Jidvei Mysterium Rose –MUSCHI DE PORC LA GRATAR
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – TIRAMISU SAU TORT DE CIOCOLATA

  71. Git Slageana

    1.Sole Merlot Rose-tort cu fructe
    2.Rose Syrah-salata de fructe;
    3.Busuioaca de Buhotin-inghetata.

  72. Iulia Barbu

    As asocia vinurile cu o friptura la gratar cu cartofi si salata sau o pizza.

  73. Larisa Prisacaru

    cu un gratar sau cu multa pofta de viata

  74. Moisii Florentin

    Vinurile albe le-as asocia cu fructe de mare si pe cele rosii cu carne de vanat la gratar sau gratinata cu capere…pofta buna si mai luati un pahar cu vin ca merge!

  75. MARY ANTON

    Pentru aceste vinuri as alege preparate usoare : peste la cuptor cu legume, paste cu sos , muschiulet de porc la gratar si ca desert inghetata

  76. ANTOHE CRISTINA-ELENA

    legume cu ciuperci la gratar, cartofi la cuptor si cu multe sortimente de branzeturi

  77. Pop Delia

    Vin Rose Sole Merlot-paste cu carne
    Vin Rose Syrah – vânat
    Busuioaca de Bohotin – brânzeturi maturate

  78. Farcas Diana

    Vin Rose Sole Merlot – as asocia un pastrav la cuptor cu cartofi
    Vin Rose Syrah – as ascocia ravioli cu urda si sos de rosii
    Busuioaca de Bohotin – as asocia un pui la gratar cu ciuperci

  79. Apostoiu Gurau Mihaela Florentina

    VIN ROSE SOLE MERLOT-PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI NATUR
    JIDVEI MISTERIUM ROSE SYRAH CABERNET-SAUVIGNON-COTLET SAU CEAFA DE PORC LA CUPTOR CU SALATA VERDE
    BUSUIOACA DE BUHOTIN 2011-PUI UMPLUT CU CIUPERCI SI CASCAVAL

  80. Zaharia Elena

    1. Peste la gratar.
    2. Pui crocant
    3. O felie de tort diplomat cu multe fructe.

  81. Mihaela Victorita Ciocoiu

    Toate cele trei tipuri de vin le-aș servi la curcan umplut cu stafide

  82. Tatulea Ramona

    Cred ca un vin bun iti rasplateste o zi grea de munca si te ajuta sa te relaxezi alaturi de o farfurie cu cotlete de miel gatite mediu cu mamaliga si rosii cherry,iar ca desert un tiramisu cu fructe de padure……offfff ce bun.

  83. Pop Iulia

    1.Sole Merlot Rose-Carne albă
    2.Rose Syrah-insoteste foarte bine carnea rosie cu sosuri condimentate sau vanatul
    3.Busuioaca de Buhotin-Pește la gratar

  84. Bogdan Alina

    Sole Merlot Rose cu o friptura de rata
    Jidvei Mysterium Rose cu iepure la ceaun
    Busuioaca de Bohotin cu un desert

  85. Vin Rose Sole Merlot – peste la gratar
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – orez cu fructe de mare
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011-un desert, eu as opta pentru tiramisu, preferatul meu!

  86. Oana Bivolaru

    De 8 martie orice femeie ar trebui rasfatata cu aroma inedita a unui panna cotta de conopida, in compania Roseului Mysterium. Experienta ar continua cu nuantele frumoase ale somonului cu creveti si garnitura de morcovi langa delicatul Rose Sole. Busuioaca de Bohotin ar completa seara alaturi de un mousse diafan de afine si mure 🙂

  87. Serban Greti

    Somon cu sos rose
    aperitive cu masline si branzeturi complectate perfect de savoarea unui vin rose

  88. Cojocaru Maria Elena

    Busuioaca de Bohotin as asocia=o cu un peste la gratar ( pastrav) si cu legume la gratar!

  89. Marieta Popa

    1.Sole Merlot Rose 2012- Piept de rată cu portocale
    2.Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon -Friptura de miel aromata
    3. Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Ton la gratar cu sos pesto si salata Iceberg

  90. Petre Ion

    Pastele sunt favoritele mele!

  91. 1- Sole Merlot Rosecu salate l-as asocia cu aperitive reci sau cu preparate din peste cu carne rosie;
    2 – la un gratar slab din carne slaba sau pur si simplu, baut doar pentru placere, fara mancare;
    3 – cu patiserie fina, pe baza de branza.

  92. Alexandra Ioana Zamfir

    Sole Melot Rose – Somon la gratar
    Jidvei Mysterium Rose – Fructe de mare
    Busuioaca de Bohotin – Branzeturi cu mucegai

  93. Baby's☺Mile

    Merlot rose-ul l-as vedea langa mancare chinezeasca.
    Cabernet Sauvignon langa o friptura de iepure cu legume.
    Busuioaca de bohotin asa pune-o langa un cheesecake cu multe afine.

  94. riverclack

    Cartofi cu carne, gatite la cuptor cu multe mirodenii, neami, neami !

  95. as servi alaturi de o friptura de iepure la ceaun(in care voi adauga ceva vin alb pt ca il ameteste bine si ii da o savoare deosebita) cu ceva legume,sau salata si binenteles in compania sotului meu iubit, asta ar fi cina perfecta

  96. Tudor Raluca Mihaela

    Sole Merlot Rose 2012 – Cramele Recas l-as servi la o felie de tort de fructe de padure.
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon – la o friptura de vita cu cartofi copti
    Busuioaca de Bohotin 500 ml 2011 – Crama Basilescu – alaturi de pui la cuptor

  97. Cu un gratar de-al nostru romanesc

  98. Mihaela Luca

    1. Piept de pui la gratar cu orez,
    2. Paste
    2. tiramisu

  99. Dumitru Mihaela

    Rose Sole Merlot-Cocktail cu fructe de mare
    Jidvei Mysterium Rose Syrah Cabernet Sauvignon-Medalion de mistret
    Busuioaca de Bohotin- Tarta cu fructe

  100. Diaconu Ana

    Hm… 🙂 Creveti marinati la gratar.

  101. tisaianu daniela

    un curcan la cuptor cu sos de afine

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.