Blog Chef 2013, un concurs de vis!


Blog Chef 2013 – concurs dedicat blogurilor culinare din Romania

Sambata trecuta a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea! Si spun asta cu toata sinceritatea. „Vinovati” pentru aceasta zi perfecta au fost cei de la Standout, care in urma cu cateva saptamani m-au invitat sa fac parte din juriul Blog Chef, un concurs minunat, dar absolut minunat, organizat de Danone Nutriday.

Recunosc ca am avut emotii mari, pentru mine fiind prima iesire de acest gen. Cu toate acestea, nu m-am gandit nici macar o secunda sa refuz invitatia.

Urma sa le cunosc personal pe Laura Laurentiu si Teodora Rogobete , niste minuni de fete frumoase, vesele si talentate.

Din juriu au mai facut parte si Eugenia Cojocaru, Elena Ciric (Standout), Carmen Boer (Danone). Catalina Zaharescu si D-na Elena Toma au fost inca doua surprize extrem de placute! Ma bucur ca au fost acolo si ca le-am cunoscut.

Cand am acceptat invitatia nu banuiam ca voi avea ocazia sa le intalnesc si pe Brindusa, Geta, Miha, Licuta si Anca, finalistele concursului. M-am bucurat enorm cand am vazut cine a ajuns in finala, pentru ca au meritat din plin acest lucru. Toate preparatele lor au fost delicioase si originale, demne de finala Blog Chef.

Concursul s-a desfasurat la Metro Excellence Center Militari, unde am descoperit o bucatarie profesionala, utilata cu aparatura de ultima generatie.

blog-chef-finala

Finalistele merita felicitate pentru ca s-au descurcat fara foarte multe probleme cu plitele, cuptoarele, robotii de bucatarie, etc., din aceasta bucatarie complexa.

finalistele-blog-chef

Cand am ajuns, concurentele aveau deja pregatite ingredientele, asa ca dupa o scurta introducere s-au si apucat de gatit,

blog-chef-ingrediente

Juriul si-a ocupat locurile, asteptand cuminte minunatiile pregatite de cele 5 finaliste (fotografia de jos apartine Catalinei Zaharescu),

juriu-blog-chef

In scurt timp, bucataria s-a umplut de arome pur si simplu delicioase si bineinteles ca ne-am apropiat curioase de standurile unde fetele gateau de zor.

atmosfera-blog-chef

Si pentru ca inca nu puteam gusta din preparatele lor, ne-am pus aparatele foto la treaba (fotografie Catalina Zaharescu).

blog-chef-finala

Fiecare concurent a avut la dispozitie 2 ore pentru pregatirea celor 2 retete cu iaurt Nutriday. Timpul s-a scurs foarte repede si in ciuda aparaturii sofisticate, s-au descurcat de minune si nu au avut nevoie de prelungiri.

Mihaela Simiuc ne-a incantat cu o terina de pui in bacon si minitorturi cu iaurt, ciocolata si zmeura.

minitorturi si terina puiAnca Bunea ne-a invitat sa gustam un bourek cu branza de capra si cosulete de ciocolata umplute cu crema de iaurt si tonka si fructe de padure.

Preparate Anca Bunea

Brindusa Scheaua ne-a propus un delicios tort cu crema caramel si piept de rata cu panna cotta de ghimbir si sos de vin rosu si ciocolata,

Preparate Brindusa ScheauaTarta cu praz si cu brie si gogosi cu iaurt si sos de fructe de padure, au fost pregatite de Licuta Marin.

Preparate Licuta Marin

Geta Cipaianu a pregatit taitei de vinete si pui tandoori cu nectarine si reductie de otet balsamic.

Preparate Geta Cipaianu

Dupa degustarea minunatelor preparate, juriul s-a retras sa aleaga cele trei castigatoare ale concursului. A fost o misiune foarte dificila pentru ca toate prepratele au fost foarte frumos prezentate si absolut delicioase.

Cand ne-am intors, cele 5 fete ne asteptau pline de emotii.

finaliste blog chef

Mihaela Simiuc a castigat titlul de Blog Chef, iar locurile 2 si 3 au fost ocupate de Anca Bunea si Brindusa Scheaua. Felicitari tuturor finalistelor! (Ultimele 3 fotografii sunt realizate de Catalina Zaharescu).

finala-blog-chef-2013

finala-blog-chef

Anca Bunea

In incheiere, vreau sa le multumesc Elenei Ciric si lui Ionut Oprea, gazdele acestui delicios eveniment, pentru invitatie si pentru organizarea impecabila a concursului. Multumirile merg si la Danone Nutriday (Carmen Boer, Alexandra Crisan, Robert Iancu) pentru aceasta minunata zi.

A fost o experienta foarte frumoasa pe care as repeta-o oricand cu cel mai mare drag!!

Print Friendly, PDF & Email

16 comentarii la “Blog Chef 2013, un concurs de vis!

  1. A spune:

    Draga Laura,
    Frumos si concursul, dar mai frumoasa ziua de 1 Martie, cand iti doresc o primavara pe masura celor trimsie de tine noua! Sa ai parte de mult soare si zambete si sa fii fericita! Cu tine, pentru tine!
    La multe primavari!
    A

  2. Anca B. spune:

    Ma bucur enorm ca te-am cunoscut, iti doresc o primavara superba, incununata numai de succese si realizari! Te pup cu drag!

    • Laura spune:

      Anca mea draga, si eu ma bucur enorm ca te-am cunoscut si poate ne mai intalnim!
      Pup cu drag si o primavara minunata sa ai!

    • Laura spune:

      Monica, Miha si restul fetelor merita din plin felicitari! Toate preparatele lor au fost deosebite si foarte gustoase.

  3. Elena spune:

    Laura, ne-ai facut un cadou deosebit de 1 martie cu acest articol. Pentru mine, desi de pe margine, a fost ca o explozie de emotii, cu toate ca nu am concurat. Emotii peste emotii pentru Geta, pentru intalnirea cu voi, pentru atmosfera placuta de acolo care a fost realmente o surpriza. Ma bucur mult ca v-am cunoscut si mi-as dori sa se repete o astfel de manifestare. O primavara asa cum iti doresti!

  4. Miha spune:

    Cu riscul de a ma repeta… ma bucur ca ne-am cunoscut si ca am trait aceasta experienta minunata!

    Te imbratisez si iti doresc o primavara frumoasa! >:D<

    • Laura spune:

      Daniela, draga mea, promit ca data viitoare (curand o sa ma intorc in tara), te anunt sigur!!
      Mi-ar face placere sa ne intalnim.
      Pup cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor