Campania HapiHap – Duelul din bucatarie


Logo-HapiHap

Am fost invitata sa particip la Campania HapiHap – Duelul din bucatarie. Acest duel consta intr-un videoclip in care fiecare dintre noi am prezentat un fel de mancare care poate fi servit cu paine.

Va invit sa il vizionati si in cazul in care o sa va placa, apasati butonul Like de sub filmulet si  distribuiti-l pe facebook, twitter, messenger, etc.

Vizionare placuta!!!

Print Friendly, PDF & Email

19 comentarii la “Campania HapiHap – Duelul din bucatarie

  1. Ana Maria Ciolacu spune:

    Omgggg!!Ce voce frumoasa ai!! 🙂 Am avut un soc, eu cand citeam mi te imaginam vorbind cu o alta voce. :))) Nu te-am mai recunoscut, sa zicem. :))) Ma bucur tare mult ca ai inceput sa filmezi retete, si eu cred ca as fi avut niste emotii… :))) Ai fost minunata,ca intotdeauna. Bine am venit in noua dimensiune L.A ! Te pup si iti urez mult succes, luv u !

  2. Laura spune:

    :)))))) Anna scumpa, puuuuup dulce si multu mult ca-ti place vocea mea!!!
    Welcome in the new L.A dimension!!!:))))

    Puuuup!!!!

  3. Laura spune:

    Carmen scumpa, multumesc mult ca-ti place. Din pacate, nu stiu ce au facut cu clipul meu dar dupa minutul 3:30 o ia razna si practic parte de sfarsit este stearsa.
    Le-am scris un mail si am inteles ca astazi o sa se rezolve problema.
    Pup cu drag!!

  4. Alina Stefanescu spune:

    Draga Laura felicitari! Se vede ca ai avut emotii, dar si ele au dat farmec preparatului. Eu zic sa mai incerci retete filmate pas cu pas, mai ales pentru "incepatoareale in ale cratitei", carora ori cat de mult le-ai explicat tot mai bine inteleg atunci cand vad cum se prepara (eu stiu ca sunt patita cu sora-mea). Sunt convinsa ca in cel mai scurt timp o sa apara o rubrica de "preparate video" pe blogul tau, pentru ca pentru prima data te-ai descurcat excelent. Cred ca "preparatele video" ar fi o noutate pe blogosfera culinara. Nu frecventez eu prea multe bloguri culinare (pentru ca iti sunt fidela), dar nu prea am vazut retete prezentate video.
    Bravo si la mai multe!

    Alina Stefanescu

  5. naty spune:

    O reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa…super filmarea si cum zice Ana Maria ai o voce foarte frumoasa si placuta…o zi placuta!

  6. Sabrina spune:

    Ai o voce foarte frumoasa!
    Retetea e foarte buna si filmarea a iesit bine, sper sa se remedieze problema cu ultima parte din clip.
    O sa distribui si eu pe retele, succes!

  7. anne-marie spune:

    Minunata reteta,fiul meu cel mic(11 ani)e deja fanul tau!Cred ca stii deja ca primul impact pentru prezentarile culinare on-line e curcubeul culorilor,iar copiii sunt sensibili la asa ceva.Prima impresie a fost wow! ce culori frumoase !
    Si apropo,vocea e minunata,mananci de-ti pierzi capul!
    Succes!!!!

  8. Irina spune:

    Laura esti de neatrecut!!!!!!
    ma bucur ca am avut ocazia sa urmaresc procesul si nu doar sa mi-l imaginez. maine gatesc si eu piept de pui .
    multumesc pentru tot ce faci pentru noi, fanii tai
    pooopicei si mult succes, am sa-ti tin pumnii

  9. Anonymous spune:

    Buna, Laura! Credeam ca poate din cauza internetului de la calculatorul meu nu se mai vede bine pe la 3,29..am citit mai sus ca stii si tu de problema asta..inca nu s-a remediat problema..pacat de ghinionul asta care a stricat inregistrarea..Reteta mi se pare super faina, usoara, sanatoasa si cu siguranta delicioasa!! Numai bine, Daniela

  10. Anonymous spune:

    Atit vocea cit si reteta, minunate. Vocea te reprezinta. Putin timida dar si sigura. Ca si tot ce faci tu.Nu ma asteptam la alta voce, sincer iti spun.Ideie buna aceasta filmare, apropie oamenii. Si asa sintem toti prieteni, acum credem ca cea mai buna prietena ne explica cum face ea o reteta.(Problema va fii cind trebuie sa o faci tu si vizionezi in loc sa o ai printata in bucatarie). Dar pe multe blogg-uri nici print nu merge, asa ca ori nu prea fac retetele sau daca sint super interesante ma aplic si le copiez. Merci ca ne facilitezi viata. Felicitari si sper sa cistigi. Astazi am facut si eu vinetele umplute. Mmmmm. Pup dulce si Bafffftaa.Nina

  11. Andreea spune:

    Succes Laura! Subscriu fetelor de mai sus: ai o voce foarte placuta.

    Nu-i suficient sa postezi retete frumoase, trebuie sa fie si gustoase, iar marja de eroare la cantarirea ingredientelor, sa nu afecteze rezultatul final. Retetele tale au tot ce trebuie. Te pup!

  12. Laura spune:

    Dragele mele Alina, Naty, Sabrina, Anne-Marie, Irina, Anita, Nina, Daniela si Andreea, va multumesc din suflet pentru sustinere!!
    Va pupic cu mare mare drag!!

  13. naty spune:

    iti urmaresc blogul zilnic chiar si ma inspir ce sa prepar zi de zi.sunt niste retete minunate.iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi.

  14. cristina spune:

    Chiar acum am vizionat din nou clip-ul si defectiunea nu a fost remediata. Sper sa se rezolve. Oricum reteta este minunata, prezentarea nu mai vorbesc, iar vocea de nota 100.

    Eu iti doresc succes, inca o data.

  15. Anonymous spune:

    Buna,urmaresc cu drag site-ul tau si astazi am deschis acest filmulet …wow…daca pana acum te admiram …acum clar sun fan. Ai o voce calda, descrii atat de frumos pasii de gatit, ai putea sa faci si o emisiune tv despre arta culinara ,la care esti super buna.Felicitari !!! cu drag, o fosta admiratoare …acum fan ;)Gabriela

  16. Laura Frunza spune:

    Buna, Laura, am facut si eu ieri seara reteta, a iesit foarte aspectuoasa. Recunosc ca inca n-am gustat, caserola cu mancare e tot in frigiderul de la bucatarie, pentru ca n-am apucat sa iau pranzul la birou. Am uitat-o eu putin pe aragaz de obosita ce eram si s-a bronzat un pic puiul, dar in rest n-a patit nimic. Si am uitat sa pun si catelul de usturoi la inceput. Insa mi-a placut mult prezentarea (si defectiunea tehnica tot nu s-a remediat)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor