4 comentarii la “Biscuiti rustici cu iaurt si cacao

  1. Ade spune:

    Buna ziua, Laura!
    Cum este la tine ca la mine in casa am inghetat de frig? Mai ales ca avem niste locatari care au restanta la intretinere si ne-a oprit apa calda si acum trebuie sa incalzim apa la aragaz.
    Biscuitii acestia arata delicios!
    Te pupa Ade!

  2. Laura spune:

    Ade scumpa aici e destul de cald inca. Sunt in jur de 24 de grade dar mie mi-e groaznic de cald pentru ca sunt racita rau de tot. Am fost sambata la munte si am stat cam dezbracata desi nu era cald si am racit rau. Ma doare capul si in gat de simt ca turbez. Daca nu imi trece cu aspirina trec pe antibiotic de diseara.
    Imi amintesc cum era si la noi cand nu plateau intretinerea sau se spargeau tevile prin bloc. Mereu erau probleme si dardaiam de frig prin casa, dadeam drumul la aragaz ca sa ne incalzim si incalzeam apa ca sa ne spalam. Plus ca vara era perioada de 1 luna de revizie cand ramaneam fara strop de apa calda!!!
    Ai grija de tine si umbla neaparat bine imbracata si cu sosete in picioare sa nu racesti!!

    Pupicei si ma bucur mult ca iti plac biscuitii!!

  3. Beatrice spune:

    Acest lapte condensat e totuna cu acel dulce de leche? Multumesc anticipat.Arata foarte bine si presupun ca e si gustos.Multa sanatate ca gripa nu-i buna.

  4. Laura spune:

    Beatrice, dulcele de leche se obtine din laptele condensat sau se face cu lapte amestecat cu o cantitate de bicarbonat si fiert la foc mic pentru 1 ora si ceva.
    Am sa fac dulce de leche zilele astea si am sa postez reteta.
    Pupici si sanatate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor