Decoratiuni pentru Craciun


Astazi am inceput sa fac decoratiunile pentru Craciun. Pentru inceput am decorat cele doua vase de arama care vor sta in fata caminului. Am folosit crengute si conuri de brad, macese, niste bobite rosii cu tepi care mi-au nenorocit mainile, crengute moarte si bineinteles feliile de portocala deshidratate. Am mai folosit spray auriu ,care se poate cumpara de la librarie , pentru retusul final. Celalalt vas si coroana de Craciun le voi posta maine,

 

Vas decorat pentru Craciun

 

Dupa ce am dat cu spray auriu pe fiecare feliuta de portocala si dupa ce s-au uscat, am trecut prin centrul fiecarei feliute un fir auriu si apoi am imbracat vasul de jur imprejur. Am aranjat crengutele in vas iar la final am dat cu spray peste crengute. Maine revin si cu alte fotografii.

 

Coronita care va sta in centrul mesei.

 

Lumanarea este cumparata de la florarie (2 euro), conurile si crengutele sunt culese din padure. Conurile daca sunt umede si inchise le lasati pe calorifer pana  a doua zi pentru ca se vor desface foarte frumos. Am impletit coronita ajutandu-ma de un fir subtire de fier si apoi am infipt pe alocuri bobite rosii, feliute de portocala, conuri si in centru lumanarea.

 

Decoratiune pentru centrul mesei de Craciun

 

Detaliu din coronita si niste vase simpatice cumparate de la florarie. vasul mare a costat 4 euro iar cele 4 mai micute doar 0,60 euro.

 

Decoratiuni Craciun

 

Detalii din cele doua decoratiuni pentru vasele de arama,

 

Detalii decoratiuni

 

Steaua Craciunului si vasul argintiu,

 

Decoratiuni Craciun

Print Friendly, PDF & Email

16 comentarii la “Decoratiuni pentru Craciun

  1. Elena Toma spune:

    Ce minunat decor de Craciun! Plus ca si aroma degajata in incapare va fi de sarbatoare. Poate fi si un excelent cadou! Felicitari pentru asa o frumusete!

  2. Bianca spune:

    Imi face deosebita placere sa te anunt ca la mine pe blog te asteapta un premiu sa il ridici.
    Succese in tot ceea ce faci.
    Sarbatori fericite

  3. Vicky spune:

    Foarte frumos decorul, te invit sa ridici un frumos premiu de pe blogul meu, Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie, pupici.

  4. Svea spune:

    Superbe decoraţiuni pentru Crăciun! Sună a clişeu, dar uite, ce pot face două mâini dibace şi o minte extrem de inventivă! Felicitări!

  5. Cristina spune:

    Draga Laura, ca de obicei ce iese din manutele tale se numeste ARTA.Ma uimesti ca de fiecare data.
    Iti doresc draga mea acum in prag de sarbatori sa ai parte de un Craciun fericit si linistit alaturi de sotul tau, sa va bucurati de fiecare clipa,deasemenea un an nou cu multa sanatate si cat mai multe retete delcioase.La multi ani!

  6. Ala Oancea spune:

    Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !

  7. iulia spune:

    Draga Laura, iti urez sa ai un Craciun fericit, cu multa liniste in suflet si multe bucurii! Un An Nou plin de impliniri!! La Multi Ani!

  8. mandala spune:

    Draga Laura ,cand vrei sa te relaxezi vino
    la mine pe blog sa vezi pictura pe matase,
    arta culorii.
    Felicitari pentru creatiile tale!
    Cristina.

  9. Rely Florea spune:

    Ceea ce ai realizat aici e deosebit. M-am inspirat si eu din creatiile tale dar nu au iesit atat de frumoase. Felicitari! si Sarbatori Fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor