Intrebari


Dragii mei am si eu o mare intrebare . Ai mei vor sa-mi trimita un pachet din Romania. Am rascolit tot netul in cautarea unei companii serioase dar nu m-au satisfacut deloc cele citite pe diverse site-uri. Intrebarea mea este: Cunoasteti vreo companie serioasa si cu preturi destul de avantajoase care sa  livreze la timp un colet din Romania in Italia?

Si o a doua intrebare pentru cei care locuiesc in Italia: La ce companie apelati pentru livrarea unui colet in Romania? Eu am trimis de doua ori colete in tara prin posta italiana si nu au ajuns nici macar pana in ziua de astazi. Am cerut lamuriri dar mi s-a raspuns ca de ajuns in Romania au ajuns si deci posta italiana nu e de vina. Nu stiu ce sa cred dar cert este ca mi-e frica sa mai trimit ceva in tara pentru ca nu stiu daca va ajunge.

Va multumesc muult de tot si un weekend minunat va doresc tuturor!!

Print Friendly, PDF & Email

38 comentarii la “Intrebari

  1. Laura`s Leckereien / Bunatatile Laurei spune:

    Laura draga, eu cunosc doar ATLASIB-ul si Euroline-ul, dar acum am vazut cata vcritica negativa, au de incasat cei de la ATLASIB.
    Incearca aici:

    Sigure 100% nu stiu si cred ca o garantie maxima nu o sa ai nici unde.Dar daca e musai, trebuie clar incercat.Eu iti/va urez mult SUCCES cu pachetul!
    Cu prietenie
    Laura S.

  2. Elisa spune:

    Eu de aici trimit cu o firma ce se cheama Logistica, dar nu stiu daca merge si in Italia. Te sfatuiesc sa trimiti cu Atlassib, se spune ca sunt seriosi si ajung pachetele in 48 ore. In plus, e si mai ieftin ca la noi, 1.5€/kg (eu platesc 2€/kg). Aici ai informatii:

    Te asteapta niste premii pe blogul meu, te rog sa treci sa le ridici cand vrei.
    O duminica placuta.
    Te pup.

  3. LLAAVVIINNIIAA spune:

    Buna draga mea! O prietena a mea zice ca a trimis cateva colete cu POSTA Atlasib si nu au fost probleme. Stiu insa cazul unei cunostinte care acum vreo 2 ani si-a trimis acasa un geamantan cu lucruri si nu au mai ajuns, despagubind-o cu … te miri ce si mai nimic…
    Sper sa gasesti o varianta de care sa nu fi dezamagita!
    Numai bine!

  4. Blogu lu Ninu spune:

    Posta Italiana e ce-a mai mare greseala..cind se livreaza pachetele la posta Ro deja dispar..vecinul meu trimite lunar pachete din Italia la familia lui in RO dar NUMAI prin Atlassib, acestia livreaza pachetele direct personal, nu umbla in ele nimeni si ajung in maxim 4-5 zile, uneori si mai repede. preturile sint mici si treaba e de calitate, garantez pentru ce zic ca am vazut asta pe viu, ei duc si din RO in Italia nu doar din Italia in RO..citeste aci :

  5. Ducesa spune:

    Draga Laura, sa-ti raspund la intrebarea ta…referitor la pachetele care n-au ajuns…daca n-ai declarat tot ce era in pachet sau daca ai trimis bani printre obiectele trimise fara sa-i declari…atunci clar ca n-au ajuns.
    Daca vrei sa ti se trimita pachete din tara sau sa trimiti tu aici…o firma serioasa si garantata e Atlasib. poti sa citesti despre ei pe net. sper ca ti-am fost de ajutor, Cata.

  6. Anonymous spune:

    Buna,
    Eu personal recomand UPS Romania.
    Am trimis cu ei in afara Romaniei si au ajuns fara probleme de fiecare data – au si serviciul UPS expedited care este cel mai ieftin – livrarea se face in aproximativ 5 zile lucratoare – mai multe detalii la telefon 021.233.88.77 – sediul este in Aeroportul Baneasa
    Succes!
    Daniela

  7. gaby_d spune:

    Laura-nu stiu daca te va ajuta raspunsul meu,insa mama mea e tot in Italia si ii trimit colet prin aceeasi firma care se ocupa cu transportul pesoanelor,mai exact firma(masina)-cu care ai plecat.Eventual o cunostinta care vine in Italia,chiar daca nu ajunge exact unde esti tu,macar in interiorul statului e mai simplu;)
    Si ea,tot asa imi trimite.Baietii imi dau numar de telefon,ma suna cand ajung si ne fiind in traseul lor,merg eu 50km pana la locul indicat.
    bafta!>:d<

  8. Anonymous spune:

    iti recomand ATLASSIB, CHIAR DACA E O FIRMA RO.EU NU AM AVUT NICIODATA PROBLEME DIN ITALIA PLATESTI 2 EURO PE KG FOARTE AVANTAJOS.IN CAZUL IN CARE CINEVA ITI TRIMITE DIN RO IL POTI PLATI SI TU LA PRIMIRE.

  9. Laura spune:

    Melianda scumpa sa stii ca la Atlassib ma gandeam si eu dar am vrut sa stiu si parerea voastra. Te pupic si multumesc mult pentru sugestie!!

  10. Laura spune:

    Draga mea Laura tare iti multumesc pentru sfatul tau si chiar acum o sa intru pe link-urile date de tine. Am tot citit in stanga si dreapta dar numai de critici negative am dat peste tot. Sper atre mult sa reusesc pana la urma sa primesc pachetul pentru ca mi-ar pare rau sa se piarda pe undeva.
    Te pup cu mare drag si mii de multumiri!!

  11. Laura spune:

    Te pupic Lavinia draga mea. Uite de asta mi-e mie frica, sa nu fiu una dintre persoanele care nu-si mai primeste pachetul in veci. Nu prea am deloc noroc cu pachetele sa stii. Anul trecut am tras o sperietura ingrozitoare cu DHL-ul. Mi-au trimis ai mei niste acte mai mult decat vitale: certificatul de nastere, de casatorie, asigurarea masinii, asigurarea de sanatate, ect. Toate originale. DHL-ul a spus ca ajunge pachetul in 48 de ore. Cand am verificat online traseul pachetului am simtit ca mi se moiae picioarele pentru pentru ca dupa 24 de ore pachetul meu era in Bruxelles, dupa 36 era din nou in Romania iar dupa 48 era pe undeva prin Milano!! Intr-un final, mi-a ajuns pachtul dupa 5 zile si a trebuit sa mergem noi sa il ridicam pentru ca incompetentii care trebuiau sa mi-l livreze la domiciliu nu au fost in stare sa gaseasca adresa!! De atunci sa nu mai aud de DHL.
    Te pup si tare multumesc pentru sfaturi!!

  12. Laura spune:

    Cata scumpa mea nu as trimite niciodata bani in pachet si nici nu sfatuiesc pe nimeni sa faca acest lucru. Transferul de bani il fac intotdeauna online. E fosrte sigur si comod asa.
    Primul pachet cu probleme apartinea unui coleg al lui Cris care plecand mai devreme din Italia l-a rugat pe sotul meu sa il puna la posta. Pachetul continea lucruri comune: haine, carti, chestii cosmetice, etc. Nu a ajuns nici macar pana in ziua de azi iar chestia cea mai stupida e ca respectivul coleg l-a invinuit pe Cris pentru pierderea pachetului si de cate ori se intalneau in tara, tipul avea pretentia sa ii plateasca Cris continutul pachetului!! O chestie mai mult decat stupida. Bineinteles ca nu i-am platit niciodata absurda suma de 200 euro pe care o cerea. Am aflat ulterior ca acest tip s-a folosit de acest pretext pentru ca avea in acel moment o situatie economica precara si avea nevoie de bani. Oricum, ne-a lasat un gust teribil de amar experienta asta.
    Al doilea pachet a fost al nostru si continea nimicuri care insumate nu mai erau chiar nimicuri si bineinteles ca nu a ajuns niciodata. Asa ca acum suflu si-n iaurt.
    Te pup scumpa mea si multumesc mult de tot pentru sugestie. Maine dau un telefon la Atlassib.
    Pupicei si o duminica minunata!!

  13. Laura spune:

    Daniela draga mea de UPS nu am auzit pana acum dar ma apuc sa fac sapaturi ca sa aflu cat mai multe detalii despre ei. Te pup si iti multumesc mult de tot pentru ajutor!!
    O duminica minunata iti dorsec!!

  14. Laura spune:

    Elisa scumpa mea cred ca pana la urma la Atlassib o sa apelez pentru ca vad ca majoritatea mi-l recomanda. Si cred ca o sa fac urmatorul lucru: o sa-i rog pe ai mei sa imi faca un pachetel "de proba" cu foarte putine chestii in el sa vad daca ajunge si in ce stadiu ajunge si daca totul e ok si ajunge, imi recapat increderea in comapniile de transport si trec la pachete mai serioase.
    Te pupic si multumesc mult pentru premii. O sa trec pe la tine sa le ridic.
    O duminica minunata sa ai!!

  15. Laura spune:

    Ninu ai perfecta dreptate in privinta postei italiene. Sunt numai incompetenti si eu zic ca posta noastra e mult mai serioasa decat a lor. Multumesc tare mult pentru sugestie si pentru link. Chiar acum merg sa citesc.
    O duminica minunata iti doresc si multumesc mult!!

  16. Laura spune:

    Gaby scumpa iti multumesc tare mult pentru raspunsul tau numai ca noi am venit aici cu masina persoanala si din pacate nu cunoastem nici o familie de romani aici sau din tara care sa vina aici. O sa ma apuc azi sa dau telefoane si sa rascolesc netul si dupa ce ajung la o concluzie nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa ajunga pachetelul!!
    Te pupic si o duminica placuta iti doresc!!

  17. Laura spune:

    Anonim multumesc tare mult pentru sfatul tau. Pana la urma la Atlassib cred ca apelez. Imi place mult ca pot plati eu la primire. Asta chiar ca nu stiam. Merg pe site-ul lor sa cercetez.
    O duminica minunata sa ai!!

  18. Adelina spune:

    Tot Atlassib recomand. Primesc tot timpul pachete de la cumnata mea (sora lui iubi), care stă în Italia. Mereu au ajuns intacte, deşi conţineau lucruri de valoare.
    Te pup!

  19. irinaririna spune:

    Laura Atlasibul e cam scump si mai au obiceiul sa sterpeleasca din colete. Mama mea sta in regiunea Potenza (sud) si imi trimite pachete cu un tip care transporta oameni. Mi-a trimis si cateva sticle de bautura pentru nunta si au ajuns intacte… Nici un euro pe kg nu ii ia. Mentionez ca persoana e din Campulung Moldovenesc. DAca vrei nr da-mi de stire.

  20. Lacrima spune:

    Atlassib e cea mai sigura. Amicii mei trimit pachete din Italia spre Ro apeland inclusiv la soferii de curse Ro-It, in cazul in care ii cunosc pentru ca au calatorit cu ei. In principiu e relativ sigur asa. Iti doresc succes.

  21. picsel spune:

    Laura, depinde şi unde sau de unde anume în românia vrei să trimiţi sau să primeşti. pentru Cluj, oradea, Bistriţa şi nordul Moldovei (inclusiv Bucovina) îţi recomand oamenii de la Tarsin
    Iar dacă nu ai un pachet voluminos, cu siguranţă poate ajunge şi în Bucureşti sau în alte oraşe pe unde circulă autocarele lor. de asemenea pachetul poate fi plătit la destinaţie

  22. ghiocel07 spune:

    Eu am colegi care trimit si primesc pachete in conditii bune prin ATLASIB. Mereu lauda aceasta firma de transport persoane si pachete. Sper sa ai si tu cuvinte de lauda fata de ei. Oricum intereseaza-te pe site si de ce nu si telefonic. Succes!

  23. papadie spune:

    Atlassib. Am trimis in Romania nenumarate pachete. NU am avut probleme cu ei. Daca vrei sa trimiti bani sau acte cu Atlassib au un serviciu special si costa 10 euro plicul!
    Am si primit din Romania pachete fara nici un fel de problema. Am impresia ca nu accepta medicamente. (in schimb eu mi-am facut poftele cu eugenii si pufuleti :-)))

    Acum au si un serviciu online unde poti urmari traseul coletului si poti afla cand ajunge la destinatie.
    Mai mult, poti plati tu in Italia coletul pus de catre parinti din Romania.
    Succese!

  24. Anonymous spune:

    Fancourier

    Sunt foarte multumita, am trimis colet in regim de urgenta in SUA si l-au primit la timp. Se poate trimite si din Italia, dar nu alimente si plata este la destinatarul din Romania.

  25. Elena Toma spune:

    Laura, cam tarziu, dar m-am gandit ca te-ar putea ajuta: eu folosesc Atlasib. Sotul are o nepoata in Italia, intr-o localitate micuta, si ne-am trimis colete, mai mult ea, dar si eu, si nu am avut niciodata probleme. Nu pot sa spun ca sunt o persoana norocoasa, deci… nu cred ca este o chestiune de noroc. Cu DHL am avut insa si eu o altercatie traumatizanta pentru un document care putea sa fie pierdut definitiv, dar am reusit recuperarea.
    Succes!

  26. Laura spune:

    Elena draga mea nu este deloc tarziu si iti multumesc din suflet pentru sfat. Numai cand aud de DHL retraiesc clipele groaznice prin care m-au facut sa trec acum un an. Dupa ce ca sunt ingrozitor de scumpi mai au si servici extrem de proaste. Atlassibul ramane pana la urma si sper sa ajunga intreg pachetul. Te pup cu drag!!

  27. Laura spune:

    Adelina scumpa multumesc mult. Am vorbit cu ai mei si le-am spus de Atlassib. Acum ma rog sa ajunga pachetul intreg si nevatamat. Te pupic!!

  28. Laura spune:

    Draga mea Irina iti multumesc din suflet. Ai mei din pacate stau in Bucuresti. Aseara am vb cu ei si i-am rugat sa mearga la un sediu Atlassib sa ceara mai multe informatii. Te pupic cu mare drag si inca o data multumesc mult de tot!!

  29. Laura spune:

    Lacrima draga sper sa am si eu noroc sa ajunga pachetelul intact. Momentan astept sa vad ce au hotarat ai mei si imediat cum o sa-mi ajunga pachetul dau de stire. Te pupic!!

  30. Laura spune:

    Ghiocel frumos sper sa am si eu cuvinte de lauda pentru Atlassib pentru ca prin ei imi vor trimite pachetul ai mei pana la urma. Te pupic cu mare drag!!

  31. Laura spune:

    Picsel draga mea ai mei sunt din Bucuresti. Dar sa stii ca merg imediat pe linkul dat de tine sa aflu mai multe detalii. Te pup si iti multumesc mult!!

  32. Laura spune:

    Papadia scumpa Atlassibul ramane pana la urma. Eu ma bazez pe fapul ca in mare parte pachetul o sa contina carti care nu se deterioreaza atat de simplu si nu sunt atragatoare pentru cei care, sa zicem, ar fi interesati sa isi insuseasca o parte din continutul pachetului. Cand am fost acasa am avut grija sa imi iau absolut toate actele pentru ca inca sunt traumatizata dupa experienta DHL. In privinta banilor, am apelat intotdeauna la transferul bancar online. E ffff simplu si foarte sigur asa.
    Te pupic cu mare drag si multumesc muuult de tot pentru informatii!!

  33. Laura spune:

    Multumesc tare mult Anonim. Am notat numarul de telefon si chiar acum o sa-i sun pe ai mei sa ii rog sa dea un telefon la ei. Te pup si numai bine!!

  34. BlindGirl spune:

    Am trimis si primit colete cu Atlassib si eu. Am fost multumita.
    In plus am primit si o suma consistenta de bani tot prin atlassib(peste 1000 euro). Colaboratorului nostru din Italia i-a convenit sa trimita si banii prin serviciul lor de transfer de bani… merita interesat si de optiunea asta in caz ca o sa ai nevoie vreodata…ca din cate stiu eu variata WU (Western Union) te usuca la buzunar si mai apar si probleme…

  35. Laura spune:

    Te pupic BlindGirl si multumesc mult pentru sfat. Nu am trimis niciodata bani prin WU ci am folosit intotdeauna internet banking. Comisionul la 1000 euro este de 0,1% din suma transferata si banii ajung sigur in 2 zile lucratoare. E cea mai buna solutie si cea mai sigura. Te pupic cu drag si un weekend minunat iti doresc!!

  36. boscodina spune:

    laura nu stiu cum se poate trimite din italia in romania sau invers , dar stiu sigur ca orice posta din lume plateste penalizari ,contravaloarea pachetului in caz ca nu ajunge sau in caz ca ajunge cu intraziere. pe formularul de trimitere trebuie sa existe o rubrica unde sa specifici valoarea coletului. mie mi s-a intamplat si contrar asteptarilor s-a si rezolvat,am ajuns la directorul directorilor postei romane (trebuia sa primesc pachetul in romania)fara relatii doar cu tupeu cat carul , si era si normal ca doar in colet erau rolele julite ,lovite,dar foarte pretioase pentru mine.cred ca au cautat din vama in vama pachetul, pana mi l-au adus(a fost si prin germania,si prin belgia). e addevarat ca l-am primit in 2 luni,dupa ce l-au urmarit prin toata europa ,aplatizat,nu mai avea nici cea mai mica urma de cutie,sigilat si el si mama lui ca doar nu era sa lipseasca ceva dupa ce am sculat toata posta romana in picioare…iar parintii mei au primit contravaloare coletului pentru ca nu a ajuns in 2 saptamani,nici macar in 3 asa cum scrie cu litere mici pe formularul de trimitere. banii nu pot plati tot, dar macar o parte din lucruri le poti recumpara si retrimite,poate cu mai mult noroc a doua oara 🙂

  37. Oana spune:

    Stiu ca raspunsul meu ajunge prea tarziu, dar iti recomand si eu o firma. Imi scapa numele acum dar ma interesez si iti spun daca va mai fi nevoie, au sediul in Lugoj, judetul Timis, deci nu stiu daca ajung si in partea cealalta de tara, da eu tot timpul cu ei am colaborat.Am trimis si am primit pachete de la ai nostri din Italia, la 130 de km de tine, in Porto San Giorgio. O sa caut un nr de tel si iti scriu. Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor