Biscuiti Dukan cu Scortisoara


Biscuiti Dukan cu Scortisoara – Reteta dietetica de biscuiti Dukan

Biscuiti Dukan cu scortisoara

Chiar daca in ultima perioada nu am mai postat retete Dukan, nu am renuntat la dieta. O urmez destul de strict, spun asta pentru ca au existat si zile in care mi-a fost imposibil sa ma intalnesc cu felurile de mancare admise in dieta dukan, si ma bucur ca nu m-am ingrasat nici macar cu 100 g.

Biscuitii dukan se numara printre dulciurile mele preferate. Se fac teribil de simplu, nu contin gluten de grau (stiu ca este destul de greu de gasit prin magazine si din aceasta cauza voi posta mai multe retete dukan care nu-l au printre ingrediente) si sunt foarte gustosi.

Inainte de a trece la reteta, fac o mica paranteza ca sa imi cer scuze pentru ca nu am raspuns comentariilor voastre si nu am mai postat nimic de peste 5 zile. Vina apartine in totalitate celor de la Romtelecom. Am avut proasta inspiratie sa ii aleg pe ei pentru serviciile internet si telefonie si de 4 zile am ramas fara net. Ma chinui cu un stick pana se rezolva situatia. Este incredibila lipsa de bun simt a acestei companii. Cred ca am dat peste 20 de telefoane la ei si am primit numai raspunsuri evazive. Ca sa nu mai lungesc povestea, va recomand sa nu apelati la serviciile lor! Preferati orice alta companie, dar nu Romtelecom.

Revin cu un mic update: am net!! In sfarsit problema s-a rezolvat datorita unei persoane deosebite, Irina Ilie. Multumesc din suflet pentru tot!! 

Si acum sa ne indulcim cu o portie de biscuiti dukan.

Ingrediente – Biscuiti Dukan cu Scortisoara

  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1-2 linguri indulcitor lichid/solid
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri lapte praf degresat
  • 2 oua
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 1 lingurita scortisoara
  • esenta vanilie (optional)

Mod de preparare

  • Punem intr-un vas taratele de ovaz, taratele de grau, praful de copt, amidonul, laptele praf si scortisoara si le amestecam bine.
  • Adaugam ouale usor batute, indulcitorul si esenta de vanilie.
  • Amestecam aluatul pana la completa omogenizare, apoi il lasam sa se odihneasca cca 20 de minute.
  • Cu ajutorul unei lingurite, formam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mici gramajoare de aluat, apoi le aplatizam si le dam o forma relativ rotunda.

Biscuiti Dukan cu scortisoara - tava

  • Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 170°C, functia traditionala, al treilea etaj de jos in sus, pentru 20-25 minute. Daca ii doriti crocanti, in ultimele 10 minute, reglati cuptorul pe functia ventilata si reduceti temperatura la 150°C.
  • Ii lasam sa se raceasca complet, asezati pe un gratar, apoi ii servim. Eu am ales sa fac si o mica glazura pe care am obtinut-o din 2 linguri de lapte praf amestecate cu 1 lingura de lapte degresat, indulcitor si putina esenta de vanilie.

Biscuiti Dukan cu scortisoara - detaliu final

  • Pofta buna! Sunt deliciosi si foarte rapizi!
Print Friendly, PDF & Email

83 comentarii la “Biscuiti Dukan cu Scortisoara

  1. Mia spune:

    Imi pare rau ca nu va informati suficient sa stiti ce anume va ingrasa. Indulcitorul ala „lichid” e un fel de „verde de Paris” pentru organism….
    Spunea un medic, „slabeste doar un om inteligent”, care a citit suficient sa fie informat. Pana atunci „toate-s profesoare in diete”…..

    • Sorin spune:

      mia … despre care verde de paris vorbesti? Exista indulcitori lichizi naturali (vezi stevia rebaudiana) care n-au efecte negative asupra organismului.
      Te-a suparat vreo nutritionista si de asta esti asa alarmata cand vezi „indulcitor”? 🙂
      Gugaleste putin … poate iti trece supararea. Pana atunci…fara zahar, ca devenim acizi 🙂

    • Magda spune:

      Ce vrei sa insinuezi?Parca esti un pic rautacioasa.Sau mi se pare?Pana la urma fiecare este stapan pe alegerile pe care le face.Nu-i treaba noastra sa judecam pe nimeni.Ba dimpotriva,sa apreciem si sa incurajam pe cei care lupta si merg pana la capat.

    • Laura spune:

      Mia, exista si indulcitori naturali: stevia si xylitol-ul, ambele de mii de ori mai sanatoase decat zaharul alb.
      Cei care urmeaza aceasta dieta, stiu prea bine ce tipuri de indulcitor sa foloseasca.

    • Laura spune:

      Catalina, draga mea, nu am incercat sa-i fac fara lapte praf.
      Laptele le da o consistenta aparte. Daca vrei sa-l elimini, inlocuieste-l cu inca o lingura de tarate de ovaz.

  2. Laura spune:

    Biscuitii astia arata grozav! O sa-i fac si eu chiar daca nu tin dieta… 🙂 De cate ori n-am contemplat si eu Dukan! Dar cred ca nu o sa ma pot tine de ea. Felicitari pentru perseverenta!
    Daca ma apuc de dieta o sa ma intorc la tine pe blog 🙂

    Cat despre Romtelecom… eu nu am avut nici o problema cu ei. Au venit a doua zi sa repare daca a fost ceva stricat… si le folosesc serviciile de vreo 4 ani fara probleme. Poate ai avut ghinion… sau la tine in zona sunt mai aiurea angajatii lor? Stick-ul e intr-adevar foarte foarte incet. Nu-mi place deloc, dar probabil si pentru ca am luat viteza cea mai mica. Oricum imi pare rau ca ai avut asa experienta neplacuta.. sper sa gasesti pe cineva mai bun in viitor.

    • Laura spune:

      Laura, draga mea, ma bucur mult ca iti plac biscuitii! Dukan este o dieta foarte buna si se slabeste fara probleme.
      Niciodata nu m-am gandit ca voi putea urma o dieta atat de lunga si am reusit acest lucru datorita faptului ca nu este o dieta cu foarte multe restrictii.
      Pup cu drag si ma bucur din tot sufletul ca nu ai avut probleme cu Romtelecom.

  3. Maria spune:

    Reteta suna minunat, e de incercat!
    Legat de Romtelecom, am patit acelasi lucru cu „tehnicii” lor in vara, ne-am umplut de nervi pentru un serviciu platit. Pe scurt, noi locuim temporar in alta localitate, apartamentul din Bucuresti a ramas de tranzit. Am pastrat abonamentul Clicknet pentru cand ajungem pe acolo si avem nevoie, special sa nu trebuiasca sa stam sa butonam smartphoane. Si ajungem noi in august, cu treaba, treaba pentru care aveam timp limitat si mare nevoie de net si netul… nu era. Sunam, primim asigurari, nu se rezolva nimic, a doua zi iar sunam, o duduie aroganta ne spune ca termenul de solutionare e 72 de ore, nu se stie unde scrie, in contract nu gasim, dar asa e, duduia nu stie sa ne zica unde sa citim. Mai sunam, mai sunam, mereu dam peste neni care ne iau peste picior si ne pun sa resetam modemul, ma rog, facem scandal, trecusera de mult cele 72 de ore, intre timp au devenit 3 zile lucratoare(ca se facuse sambata), am mai facut putin scandal, s-a rezolvat problema in 5 zile. Un serviciu platit DEGEABA un an de zile, care nu mi-e disponibil cand am nevoie de el si mai sunt si luata peste picior pentru asta. Si nu, nu ne-au scazut din factura cele 5 zile fara internet (cine stie cate or fi fost de fapt)… Am fost foarte dezamagiti de ei. 🙁

    • Laura spune:

      Maria, draga mea tare mult ma bucur ca iti place reteta!
      Imi pare tare tare rau ca ai avut astfel de probleme…:( Si la mine a durat tot 5 zile, dar astazi, Slava Domnului, s-a raezolvat.
      Pup dulce si numai bine iti doresc!

  4. cris spune:

    Laura te admir din tot sufletul, iar retetele tale sunt minunate !!! In ceea ce priveste Romtelecomul, nu-ti fa iluzii nici cei de la UPC sau RDS nu sunt mai breji, aceleasi servicii de proasta calitate le ofera !!

  5. Olga spune:

    Arata delicios! O sa ii incerc si eu!
    O mica – si importanta – observatie: biscuitii contin gluten (graul si ovazul sunt ambele cu gluten)! Stiu ca nu e important pentru majoritatea lumii, dar sunt mamica de copil suspect la intoleranta la gluten, si de asta mi-a sarit in ochi (e greu sa gatesti fara gluten, asa ca reteta asta ar putea induce in eroare incepatorii in ale mancarurilor fara gluten 🙂 ).

    • Laura spune:

      Olga, draga mea, ma bucur tare mult ca iti plac si abia astept sa imi spui cum au iesit.
      Ai perfecta dreptate in privinta graului si ovazului. Ambele contin gluten, numai ca eu ma refeream la glutenul de grau, un ingredient care a dat multe batai de cap celor care urmeaza aceasta dieta, din cauza ca nu se gaseste foarte usor. Eu l-am folosit in majoritatea retetelor dukan.
      Voi specifica acest lucru si in reteta ca sa nu existe confuzii.
      Te pup!!

  6. Magda spune:

    Doamne fereste Laura!Cum sa-ti fie adresat tie?Tu esti o scumpa.Era vorba de Mia ,a carei atitudine m-a deranjat,si cred ca nu numai pe mine.E frumos sa dai sfaturi dar trebuie sa stii si cum sa o faci.Iarta-ma daca ti-am lasat impresia ca era vorba de tine.Te pup.

  7. Irina Ilie spune:

    Doamna, va multumim pentru aprecieri, voi impartasi multumirile dumneavoastra colegilor mei, adevaratii artizani ai solutionarii sesizarii dvs. Toate cele bune 🙂

  8. Ailazor spune:

    Buna fetelor, citesc cu mare interes aceste retete si ma incanta.Sunt la a zecea zi de croaziera, dupa 10 zile de atac si am slabit 8 kg.Retetele sunt bestiale felecitari.

  9. ana maria spune:

    Din pacate trebuie sa scoatem ceva din tolerate… sunt 3 :(. Sper sa mearga cu 2 linguri de tarate de ovaz in plus in loc de tarate de grau.

  10. ionela spune:

    Buna Laura, si eu tin dieta dukan de pe 7 ianuarie si sunt foarte multumita de ea. Am descoperit retetele tale minunate si le pun in practica de fiecare data cand am ocazia, iar biscuitii ii fac de cand ai postat reteta, aproape zilnic, asa consum si portia de tarate (uneori o depasesc mancand mai multi biscuiti, dar nu ma pot abtine). Sunt deliciosi.Eu nu am lapte praf si l-am inlocuit cu 2 linguri de lapte 0,1%. Azi am facut si una din prajiturile cu gem de capsuni, dar nu m-am atins de ea, cu toate ca mirosea super, are cine s-o manance. Te pup si astept cu nerabdare sa mai postezi retete Dukan.

  11. Andra spune:

    Buna,
    In perioada de croaziera avem voie tarate de grau?
    Foarte bune dulciurile tale dukan.Pana acum le am incercat pe toate.
    Felicitari pentru site

  12. Mihaela.B. spune:

    super buni,multumim Laura pentru reteta,chiar mi-au reusit si eu sunt mai nepriceputa,dar incerc.
    Glazura trebuie fiarta sau doar la rece ?

  13. danielle spune:

    Laura, felicitari pt reteta. Cateva nelamuriri , cu mare rugaminte .Cate bucati de biscuiti au iesit? Cati sunt recomandati a se manca pe zi in dieta Dukan? si daca are importanta ora la care se mananca(seara , dimineata?) Multumesc.

    • Georgiana Bzz spune:

      in functie de cati iti ies tie, si cata tarate de ovaz ai pus in ei..eu pot sa-i fac mari de tot, sa-mi iasa 4 si sa-i mananc in 2 zile de croaziera/consolidare, pt ca au 4 linguri de tarate, sau pot sa-i fac micuti sa-mi iasa 20..la fel, ii impart in 2 si ii consum in zile diferite. nu conteaza cand ii manaci. eu personal prefer sa manac orice cu tarate dimineata, pt ca nu vreau sa-mi fac obicei cu dulciurile seara si cam tot ce fac din tarate e dulce si pt ca ele sa aiba timp sa-si faca treaba (digestia) pana a doua zi, avand in vedere ca stomacul functioneaza in reluare pe timpul noptii

  14. Carol spune:

    Nemaipomeniti. Multumesc de idee si reteta. cati pot fi consumati in perioada de croaziera? 🙂 Nu reusesc sa gasesc lapte praf degresat. Vreo sugestie? Amidonul este permis totusi. nus tiu ce sa mai gatesc Dukan… sugestii de retete de post 🙁 Multumesc,
    Am avut si eu experienta proasta cu Romtelecom. Acum am alt provider si sunt f multumita.
    O primavara minunata

  15. Alexandra spune:

    Buna, Laura! Eu tin Dukan, dar nu prea ma omor cu dulciurile, dar tatal meu are diabet si s-a saturat de dulciurile din comert, asa ca m-am apucat de dulciurit pentru el si ma tot omora sa-i fac biscuiti dar nu prea crocanti si nici prea moi. Am tot incercat 1000 de retete pana acum, dar acestia sunt perfecti. Iti multumesc ca mi-ai oprit cautarile si am gasit ceva exact pe gustul lui. Te puuup si multumesc pentru toate retetele tale delicioase!

  16. eliza spune:

    laura te rog sa-mi spui laptele integral de la dr.oetker e bun?
    te mai rog ceva ,sunt cumva si retete de post pt acest regim?

    • Laura spune:

      Eliza, draga mea, in Dieta Dukan putem consuma numai lapte praf degresat, deci laptele integral nu este bun.
      Nu prea am retete de post Dukan, dar promit sa postez imediat dupa ce le fac.
      Pup!

  17. alina spune:

    hmmm…
    ii astept si eu sa iasa din cuptor…desi nu tin dukan…inca…dar cum de obicei cumpar biscuiti de ovaz si imi plac…m-am gandit sa iti incerc reteta. pana acum e totul perfect.
    MULTUMESC si LA MULTI ANI pt astazi!
    puup

  18. Florina spune:

    Iubesc biscuitii astia! Sincer, nu stiu ce m-as face fara ei 🙁 spun asta pentru ca sunt o mare iubitoare de dulciuri si nu doar asta… sunt si foarte pretentioasa! Nu mananc orice „dulce”. Din cauza asta am si avut nevoie sa incep dieta :))) pentru doar 6-7 kg ce-i drept, dar era nevoie. Am incercat foarte multe retete de deserturi Dukan de pe internet, inclusiv cateva despre care se spunea ca ar fi chiar recomandate de dr Dukan si…surpriza…nimic nu m-a multumit. Ba erau prea umede, ba prea pufoase, ba lipicioase, ba aveau gust de tarate… Insa din retetele tale am incercat pana acum acesti biscuitei si sunt foarte multumita de ei. am mereu 2-3 in geanta pentru orice moment in care foamea ar putea sa bata la usa. Rulada a fost si ea bunicica, nutella e o adevarata binecuvantare iar in afara dulciurilor, painea cu tarate este si ea foarte buna si consistenta si chiar n-a fost umeda cum spuneai tu ca ar fi. In curand o sa incerc si checul, mai ales ca sunt o mare consumatoare de chec… am invatat sa fac traditionalul chec de la 7 ani. Iti multumesc din suflet pentru retetele alese cu grija inaintea postarii si pentru acesti biscuitei care m-au oprit sa cedez ispitelor. Pupicei!

  19. popescu alina spune:

    Buna ziua.de o saptamana am inceput si eu aceasta dieta care vad ca are rezultate bune pana acum.As avea o intrebare: se poate folosi siropul de agave sau de artar? Va multumesc anticipat.

    • Laura spune:

      Alina, draga mea, nu avem voie nici sirop de artar si nici de agave. Doar indulcitori. Iti recomand indulcitorii naturali: stevia (are un gust usor amar, dar este natural) si xylitol.
      Pup cu drag si bafta multa!

  20. Matilda spune:

    Buna Laura, multam de retete – am gasit destule retete Dukan la tine cat sa-mi mai diversific si eu dieta 🙂 Voiam sa te intreb de unde iei lapte praf degresat. Am cautat in hipermarketuri si la diverse magazine naturiste si nimic. Merci!

    • Laura spune:

      Matilda, draga mea, eu il cumpar online, dintr-un magazin din Italia: tibiona.it.
      In Romania exista tot online: lapte praf ristora, dar am auzit ca nu este chiar excelent.
      Te pup!

  21. Florina spune:

    Cautam de ceva vreme o reteta de „patiserie – brutarie Dukan” care sa fie crocanta. Astazi ma uitam, de fapt, dupa o inghetata Dukan (a ta este cel mai simplu de facut si pare … delicioasa si savuroasa, dar astept o masina de facut inghetata, cadou de ziua mea).
    Asa am descoperit minunatii tai biscuiti, care mi-au satisfacut aceasta pofta, nesatisfacuta in ultimele aproape 6 luni de Dukan. Au iesit exact asa cum imi doream si vor reprezenta modul meu preferat de a consuma taratele de acum in colo. Am insa o intrebare/rugaminte: daca as vrea sa ii fac intr-o varianta sarata, eventual cu un pic de branza, cam ce si cum ar trebui sa fie? Asta doar in eventualitatea ca ma voi satura de cei dulci 🙂
    Am mai facut, cu multa vreme in urma, pateul din ficat de pui, care este, de asemenea, extrem de gustos. Eu il amestec cu o conserva de ton in apa, bine scursa, si cu un pic de mustar … reminiscenta a copilului comunist din mine 🙂
    Spuneai mai sus ca nu postezi retete cu gluten, pt. ca nu prea se gaseste prin magazine. Eu as vrea sa te rog, in numele posesorilor de gluten, care nu stiu ce sa faca cu el, sa postezi si retete care sa il aiba ca ingredient. Multumim!
    Iti multumesc mult pentru toate retetele tale, Ducan sau nu, care ne inspira pe foarte multi dintre noi, dar multi uitam sa intram si sa lasam un MULTUMESC!!!

    • Laura spune:

      Florina, draga mea, ma bucur tare mult ca iti plac biscuitii. Promit ca revin si cu versiunea sarata, dupa ce o incerc.
      Am foarte multe retete cu gluten, le gasesti pe toate in sectiunea Retete Dukan din sidebar. Intr-adevar, se gaseste greu in Romania, de aceea postez si retete care nu-l au printre ingrediente.
      Te pup cu drag!

  22. gina spune:

    am facut biscuitii….fara lapte praf….ca nu am avut….am vazut reteta si m-am hotarat pe loc sa-i fac…..am stiut eu de ce….SUNT ABSOLUT DELICIOSI……multumim de idei si de retete…:)

  23. Cristina spune:

    Buna Laura,Maine o sa incerc biscuiteii pe care toti ii lauda…si as avea o intrebare pt mama mea kre trebuie sa slabeasca urgent altfel e predispusa la stand la inima.as dori sa tina dieta dukan dar nush ce sa i zic sa manance si ce nu pt k dupa net nu inteleg mare lucru…sunt 100de variante,ai putea sa ma ajuti te rog frumos? Dak vrei astept email . Multumesc frumos.

  24. Inga spune:

    Laura buna ziua , citesc si gatesc mai zilnic ceva de pe saitul tau dar acum sunt si eu la dieta Dukan. Am citit undeva , unde tu ai scris ca pe parcursul dietei medicul ti-a recomandat si fructe. Zimi si mie te rog de care, deoarece pentru mine aceasta dieta fara fructe este o tortura, M vazut ca se poate fructele goji dar noi nu le gasim aici in Canada.Astept cu mare nerabdare raspunsul tau.MERCI.

  25. cornelia spune:

    Buna Laura, as dori sa te intreb si eu ceva. Dulciurile in aceasta dieta Dukan, acesti biscuiti de exemplu in ce etapa pot fi consumati?

  26. adriana spune:

    Draga Laura,
    Tocmai am facut biscuitii si cu greu ma abtin sa nu dau iama in ei.
    Trebuie sa marturisesc ceva. Nu am avut lapte praf si am pus in loc 2 linguri de crema de iaurt, pe care l-am facut din iaurt Zuzu cu 0.1 grasime (a iesit mortal) dar am mai adaugat o lingura de tarate ca sa dau consistenta. Deliciosi!
    Dupa ce I-am scos din cuptor, m-am gandit ca n-ar fi rau sa am si o varianta sarata, drept care am eliminat indulcitorul si am adaugat sare si chimen (sper ca e permis). Ma inebunesc dupa chimen! Au iesit si mai buni ca primii. Urmeaza sa plec in concediu, asa ca o sa fac provizii.
    Multe sarutari, esti o adevarata inspiratie!
    cu drag, adriana

    • Laura spune:

      Draga mea, tare ma bucur ca ti-au placut si iti multumesc ca ne-ai impartasit modificarile facute.
      Pup cu mult drag si concediu placut!

  27. sara spune:

    buna ziua d_na Adamache!
    si eu tin regimul dukan(l-am reinceput,anul trecut l-am tinut prima data),si tin sa mentionez k acesti biscuiti sunt deliciosi,eu care ador turta dulce,si imi este dor de ea,aceasta este varianta perfecta de a_mi stapanii pofta.in cartea in lb franceza scrie ceva de profitar,eu nu am folosit si ma intrebam dak este aceeasi kestie cu glutenul de care vb d_stra?pt k aici nu este voie gluten,doar amidon de porumb si tarate.cat despre reteta asta minunata de biscuitei se poate din etapa PP(proteine pure).si eu am facut multe retete din cartea dukan si in varianta in fr,ceva de genul era la pp.imi cer scuze,sper k nu v-am suparat,doar k nu inteleg de ce este diferit in fiecare tara!aici in franta este sfant,au spus k asta e reteta adevarata,akm peste tot se skimba!multi pupici si multa forta de a tine inkntinuare regimul!este o provocare,kre o sa ne ajute in viata si sanate!

  28. sara spune:

    imi cer scuze,uitasem sa va spun ceva,am cautat pe internet aici in fr marci de gluten ce asi putea cumpara pt a realiza din retetele d-stra,dar nu gasesc,aici foarte multe pers sunt alergice la gluten si pt ei sunt produse fara gluten,aici gasim doar glutenul din paste fainoase:)).sincera sa fiu,nu stiu unde sa mai caut,o las balta,am sa fac din retetele fara!pupici si numai bine!
    ink odata,felicitari pt longevitatea in dukan si pt retetele super postate!

  29. Mihaela spune:

    Buna,

    Multumesc pentru reteta, au fost de-a dreptul deliciosi!
    A fost prima data cand am gatit ceva dulce in stil dukan, desi tin cura de 2 luni de zile.
    I-am savurat:)

  30. Cristina M spune:

    Buna !
    Am facut biscuitii de mai multe ori.
    Pot sa va spun ca ies si mai gustosi daca pasati taratele pana ajung o pulbere precum faina. Au o conistenta mai buna.
    Doar ca mie nu-mi iese glazura….dar sunt buni si asa !

  31. Aleqsa spune:

    Buna! Grozava reteta….si eu tin dieta Dukan si vreau sa fac niste retete specifice. Îmi poti spune, te rog, de unde ai cumpărat laptele praf degresat? Am mai văzut si retete in care se pune cacao degresat si nici asa ceva n.am văzut prin magazine… 🙁

    • Laura spune:

      Draga mea, laptele praf degresat se gaseste doar online, din cate stiu. Cacao degresata gasesti in toate marketurile din tara, marca Dr. Oetker. Sunt pliculete maro de 50 g pe care scrie „continut redus de grasimi” (10%). Este perfecta pentru dieta. Te pup!

  32. Ioana spune:

    Buna! Biscuitii arata grozav si par numai buni atunci cand ai nevoie de ceva dulce. Am o sigura intrebare, avand in vedere ca sunt incepatoare cu dieta. Daca mananc biscuiti sau orice orice alt fel de mancare Dukan ce contine tarate de ovaz mai mananc cele 2 liguri obligatorii din croaziera? Sau imi calculez taratele din mancare?

    • simona spune:

      Ioana, cu cat mananci mai multe tarate cu atat mai bine si sa nu uiti de apa multa. In dieta scrie cel putin 2 lg, asa ca ….da-i bataie 🙂

      Bafta.

      • Laura spune:

        Simona, nu este asa. In dieta Dukan, avem voie 1 lingura si jumatate de tarate in faza de atac, 2 linguri in croaziera si 3 linguri in stabilizare. Nici mai mult, nici mai putin.

  33. simona spune:

    Multumim pentru acesti biscuiti. I-am facut si am servit colegele de serviciu, care nu tin dieta 🙂 si au fost super incantate. Cand au auzit reteta au ramas uimite.
    Dragele mele eu am gasit lapte praf degrest….surpriza….la magazinul UNICARM. De asemenea mai exista un site in Romania cu produse Dukan si au si lapte degrest. nosugarshop.ro.

    Bafta la slabit,
    Simona

  34. Madeline spune:

    Omg, i-am facut si sunt dementiali! Cautam o reteta mai dietetica de biscuiti si i-a gasit pe acestia, sunt super, felicitari si multumim mult! 🙂

  35. Ramona spune:

    Buna Laura,

    Biscuitii sunt GENIALI!!!! I-am incercat de doua ori: o data cu cacao si scortisoara ( au disparut rapid)
    si a doua oara cu esenta de vanilie si cativa fulgi de cocos. Sunti minunati, aromati si gustosi!
    Singura „diferenta” este ca am macinat taratele de ovaz deoarece cu ele nemacinate mi se pareau putin prea uscati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor