Zumzaie de sanatate cu Albeena !


Remediu.ro – magazin produse naturiste –  va invita la un concurs cu premii pline de vitalitate si energie: va oferim cu drag si spor 1 Laptisor de matca pur crud si 1 Miere de portocal Albeena, culese direct din stupul albeenelor!

Ziua buna incepe cu o lingurita de laptisor de matca Albeena

Laptisor-de-matca-Albeena-miere

Laptisorul de matca  este unul din putine produse apicole de exceptie pe care natura ni-l ofera in stare nealterata. Mai mult, este un aliment complet, o forma de „hrana vie”, care ofera tot ceea ce are nevoie organismul nostru pentru a ramane intr-o stare optima de sanatate, vitalitate si energie, dar in special, este recunoscut pentru potentialul major in ameliorarea nivelului de stress si oboseala cronica – vestitele boli ale secolului XXI.

Laptisorul de matca pur crud Albeena actioneaza si ca un imunostimulator natural, adjuvant in recuperare fizica si psihica, artrita, osteoporoza, rahitism, dar si ca rejuvenator celular – detine antioxidanti care incetinesc imbatranirea celulelor. Multe femei il consuma pe timpul menopauzei pentru ca se comporta ca un estrogen natural, dar si in caz de infertilitate.

„Avem in special vitamina B5 (vitamina antistress) care este un neurotransmitator puternic ce regleaza, prin intermediul hormonului adrenocorticotrop(ACTH) produs de glanda hipofiza, secretiile de steroizi ale glandelor corticosuparenale ca reactie la stress si oboseala” ne spune Dr. Rawhi Deme, medic pediatru şi cercetător în domeniul apiterapiei, autor al cartii Totul despre apiterapie.

 Mai multe despre beneficiile acestui produs apicol de exceptie puteti afla pe Remediu.ro, magazinul in care dispuneti de cele mai bune preturi pentru laptisorul de matca pur crud Albeena. Remediu.ropune la dispozitia clientilor peste 8000 de produse naturale, suplimente, cosmetice bio, produse pentru sportivi, vitamine si minerale sau aparatura medicala, pentru mentinerea unei stari perfecte de sanatate, in mod natural.

CUM PARTICIPATI LA CONCURS:

laptisor-de-matca-Albeena-portret

Matca se hraneste numai cu laptisorul produs de albeene pentru a-i creste fertilitatea si longevitatea, pentru ca ea este regina stupului.

Raspundeti la intrebarea:
Cum ar arata o regina a albinelor, daca ar fi o femeie moderna in societatea secolului XXI?
Intrati in comunitatea Albeena printr-un Like dat paginii de Facebook Albeena .
Nu uitati sa treceti in comentariu mai jos, raspunsul, numele complet si adresa de email.

 

Cel mai creativ raspuns va fi ales castigator de Remediu.ro si participantul va fi premiat cu 1 Laptisor de matca pur crud Albeena si 1 Miere de portocal.

DURATA CONCURSULUI: 12 iunie-26 iunie. In data de 27 iunie, vom alege castigatorul!

Premiul va fi expediat prin curierat de organizatorii concursului.
Daca in termen de 48h castigatorul nu accepta premiul prin email, se va alege alt castigator.

 

Autor: +Laura Adamache

Print Friendly, PDF & Email

47 comentarii la “Zumzaie de sanatate cu Albeena !

  1. popa oana spune:

    Ar fi o femeie increzatoare, puternica, cu un nemaipomenit simt al organizarii si o frumusete de neegalat, doar foloseste mierea in felurite masti corporale! Eleganta si responsabila, inteligenta si cu un sarcasm bine dezvoltat, doar inteapa :P!
    Cel mai probabil s-ar ocupa de silueta si sanatatea ei si a familiei ei, de asemenea, prin abordarea unui regim raw-vegan, colorat si „vitaminos”, asezonat cu laptisor, propolis, chiar si polen cand are nevoie de un boost de energie!
    Ar sti sa iasa din situatiile probleme cu multa diplomatie si dulceata. Uneori poate fi ingamfata, insa acest aspect nu o impiedica sa nu fie iubita de cei din jurul ei, ba chiar admirata si invidiata!
    Popa Oana, . Toate cele bune si dulci!

  2. Laura Frunza spune:

    Regina albinelor, sau matca, este o insecta destul de lenesa, scopul ei bine definit in stup este sa produca urmasi si atat, ea nu munceste, ci doar depune oua. Este o insecta foarte respectata in stup si ultima care va muri de foame in caz de ceva, fiind foarte protejata de celelalte albine, insa, practic, lenesa. Ma rog, in natura, lucrurile functioneaza altfel, asa ca asta nu e un lucru rau. Insa daca ar trai in societatea noastra moderna, nu stiu cat de bine i-ar merge sa produca tone de urmasi si sa nu munceasca deloc. Sunt femei care fac si copii si tin si gospodarii imense, asa ca regina albinelor in societatea moderna ar face bine sa puna osul la treaba. Ma rog, aripile sau acul sau ce-o fi 🙂

    • Flori spune:

      Regina albinelor din epoca contemporana , eu sunt …ca eu sunt regina la mine acasa , am o fetita frumoasa ,un baiat de vis si un sot deosebit si-i iubesc si pentru ca ii iubesc asa mult imi dau silinta sa imi fac timp pt toti trei ca sa fim o familie fericita ….asta smecherie …va zic nu e asa simplu …dar daca iubesti se poate . Like este pe numele Flo Dana , email :

    • Cosma Cristina spune:

      Daca ar fi o femeie moderna in societatea secolului XXI regina albinelor , cred ca imaginea cea mai concreta este Nadia Comaneci principalele sale trasaturi fiind munca si perseverenta exact ca si ale unei regine albina.

  3. Simona spune:

    O regina moderna ar fi o sefa cocheta, eleganta, inteligenta, care va stii mereu sa-si organizeze subalternii!!
    Savu Georgiana

  4. Luci spune:

    Regina albinelor, daca ar fi o femeie din secolul nostru, ar fi o mama antreprenoare, care lucreaza de acasa (wahm) si care isi creste cu dragoste copiii. De fapt copiii sunt pentru ea pe primul loc, insa pentru ca este o femeie inteligenta, ea stie sa faca si bani fara foarte mult efort, ba chiar facand ceea ce ii place. Este o femeie activa, care reuseste sa se ingrijeasca de toate treburile casei, de toti membrii familiei, dar si de ea. Este o mamica ce isi educa copiii in spiritul respectului fata de natura si natural. In plus, este apreciata si respectata pentru tot ceea ce face si pentru ceea ce este: o persoana cu totul si cu totl deosebita! De aceea ea este REGINA! Nimeni si nimic nu o poate inlocui.

  5. Calistru Irina spune:

    Femeia moderna in societatea secolului XXI, intruchiparea reginei albinelor, ar trebui sa fie femeia perfecta a societatii: femeie fertila si mama devotata, femeie fatala cu dimensiuni de invidiat, femeie hotarata, lider pentru cei din jur, chip angelic dar caracter puternic, par lung, blond, pielea fina si matsoasa, miros divin si aparitie spectaculoasa care sa intoarca privirile dupa ea.
    Calistru Irina

  6. alina socolescu spune:

    Regina albinelor ar fi bruneta, cu parul lung si rebel prins intr-o impletitura pe-o parte. Ar avea flori proaspete de camp in cosul de la bicicleta turcoaz cu care se plimba prin oras. Ar purta o rochie vaporoasa in culorile cerului ce se oglindeste in ochii ei. Ar zambi necunoscutilor de pe trotuar si ar lasa in urma ei amintirea suava a verii…

  7. Mihalache Marilena spune:

    Consider că actualele regine , dovedesc că sunt demne de acest statul prin fel de a fi şi de a gândi. Ele vin din istorie cu o moştenire genetică şlefuită( sau dobândită) prin educaţie şi trebuie să -şi conducă poporul în aceste vremuri moderne( sau nebune) împletind istoria cu vremuri actuale , respectând obiceiurile şi adaptându-se modernismului şi realităţii.O femeie modernă nu este obligatoriu o femeie fatală, ci o femeie perfect adaptată realităţii.

  8. Mihalache Marilena spune:

    Consider că actualele regine , dovedesc că sunt demne de acest statul prin fel de a fi şi de a gândi. Ele vin din istorie cu o moştenire genetică şlefuită( sau dobândită) prin educaţie şi trebuie să -şi conducă poporul în aceste vremuri moderne( sau nebune) împletind istoria cu vremuri actuale , respectând obiceiurile şi adaptându-se modernismului şi realităţii.O femeie modernă nu este obligatoriu o femeie fatală, ci o femeie perfect adaptată realităţii.

    Mihalache Marilena

  9. liliana balascau spune:

    secoloul XXI??? ar fi o femeie eleganta,hotarata,impunatoare, doar trebuie sa razbata crizei actuale si nu in ultimul rand cu cont pe Facebook,doar asa poate tine legatura cu tot „roiul” ei…….

    liliana balascau

  10. adina spune:

    O regina a sec XXI este o femeie frumoasa, dar nu miss, super eleganta la orice aparitie in public, super manierata, o femeie care poate face fata oricarei provacari de orice natura, o femeie care normal ca aduce pe lume urmasii care vor devenii printi sau printese, o femeie iubita si apreciata de toti, care colinda lumea in lung si in lat in campanii de ajutorare a oamenilor cu probleme, o femeie normala pana la urma si totusi o REGINA.
    like nu pot sa dau ca nu am cont de facebook.
    date: dumitra adina
    mail:

  11. simonagudana spune:

    Regina secolului XX ar trebui sa fie întruchiparea perfecțiunii, femeia care prin deciziile sale ar schimba viata unei comunități si de asemenea ea ar fi simbolul maternității și al dragostei.
    Ea va reprezenta simbolul mamei perfecte, al partenerei, care va știi sa imbine perfect cariera cu viata de familie.

  12. BORS IOAN spune:

    Ar fi o femeie increzatoare, puternica, cu un nemaipomenit simt al organizarii si o frumusete de neegalat, doar foloseste mierea in felurite masti corporale! Eleganta si responsabila, inteligenta si cu un sarcasm bine dezvoltat, doar inteapa !
    Cel mai probabil s-ar ocupa de silueta si sanatatea ei si a familiei ei, de asemenea, prin abordarea unui regim raw-vegan, colorat si “vitaminos”, asezonat cu laptisor, propolis, chiar si polen cand are nevoie de un boost de energie!
    Ar sti sa iasa din situatiile probleme cu multa diplomatie si dulceata. Uneori poate fi ingamfata, insa acest aspect nu o impiedica sa nu fie iubita de cei din jurul ei, ba chiar admirata si invidiata!

  13. Cristina spune:

    Ar fi un model de eleganta, deminitate, discretie, feminitate, bun gust si generozitate ! Model de mama, sora, prietena, colega de banca/ serviciu, iubita, sotie ! Inteligenta , atenta si inteleapta !

  14. Claudia Ciobotaru spune:

    Regina stupupui daca ar fi o femeie din sec. XXI ar fi sofisticata si grabita si pentru asta ar avea nevoie de niste laptisor de matca pentru vitalitate si stralucire si de niste miere de portocal pentru energie

  15. Paun Roxana (facebook Ursu Roxana) spune:

    Ar fi exact ca Regina Elisabeta a Marii Britanii – ocrotitoare, grijulie si blanda, o aparitie fermecatoare!

  16. Stefan Oana spune:

    Regina albinelor in secolul XXI nu mai are slijitori si nici nu mai e inconjurata de trantori.Din contra, e o regina independenta, alaturi de un „albinoi” care arata bine si ii ofera siguranta din toate punctele de vedere.Regina are o familie numeroasa si fericita, si zilnic se simte regina din pricina familiei care stie cum sa o respecte.Si cel mai bine se simte regina cand are timp de propriile ei clipe de rasfat, cand isi ingrijeste trupul cu produse naturale, de la vechii ei stramosi, albinele.

  17. Ioniche Daniela Iuliana spune:

    Regina albinelor ar fi o femeie puternica , frumoasa , dragastoasa , dulce ca mierea , cu ac intepator atunci cand trebuie dar o femeie care iubeste si se daruieste exact ca o albina .

  18. soptelea elena spune:

    o regina este total independenta si stie sa actioneze in orice situatie imprevizibila.impune respect prin ce face si cum se comporta

  19. scinteie iuliana spune:

    Traim intr-un secol in care frumusetea are posibilitatea sa se reflecte cu foarte multa usurinta prin prisma mai multor elemente: feminitatea, inteligenta si nu in ultimul rand curajul de a concura cu oricine, oricand.
    Fiecare femeie are acum posibilitatea sa-si realizeze visul, sa fie intotdeauna si in orice moment apreciata pentru curajul si puterea de a concura din punct de vedere profesional cu cei mai desavarsiti barbati. Insa o femeie adevarata, o femeie a secolului XXI trebuie sa fie si o femeie frumoasa.

  20. goleanu anisoara spune:

    Regina Albinelor daca ar fi o femeie moderna ar fi patroana la o fabrica de confectii.Totul ar zumzai in jurul ei,toata lumea ar munci de zor iar ea ar trece in inspectie,sa vada ce si cat a produs. Toate lucratoarele ar fi marea sa familie iar ,la sfarsitul fiecarei luni le-ar da la fiecare salariul cuvenit.Ar consuma miere de portocal si laptisor de matca fiindca produsele apicole s-au consumat de cand lumea si se vor consuma cat va fi lumea.

  21. Dinu Claudia Violeta spune:

    Daca ar trebui ca o regina a albinelor sa fie intruchipata intr-o femeie a zilelor noastre ar fi destul de dificil dar nu imposibil. Ar trebui sa fie o femeie puternica, devotata copiilor, ignoranta fata de barbati:), sa aiba grija de ea, ca de copii au grija albinele lucratoare… a, pardon, dadacele:)

  22. Mihai Florina spune:

    Sincer..nu as avea de unde sa stiu pentru ca este tot timpul inconjurata de un grup foarte straniu de barbati. Am auzit ca odata la cativa ani organizeaza un maraton, iar barbatul din „haremul” ei care o ajunge din urma va primi un premiu…mai special :)). Presupun ca asta inseamna ca are o constitutie atletica 😕

    Ciudata femeie!

  23. Ana-Maria Frincu spune:

    O regina a albinelor, daca ar fi o femeie moderna in societatea secolului XXI, ar arata cam asa: ar fi o femeie extraordinar de frumoasa, mereu ingrijita si cu un aspect tineresc, cu un ten superb si o piele fina(bine ingrijite cu produse apicole); ar avea un par lung, bogat, negru cu cateva suvite blonde; ar fi de o eleganta desavarsita, ar purta taioare stranse pe mijlocul subtirel si numai tocuri inalte; ar avea un zambet bland si vorbe bune pentru toti cei din jur(familie, prieteni, necunoscuti)…hmmm, din descrierea asta observ ca fiecare dintre noi putem sa fim O REGINA.

  24. Laura Ene spune:

    Cred ca ar fi o femeie puternica,inteligenta,frumoasa,implinita in plan familial,iubita,respectata si cu o cariera stralucita.O persoana care stie sa daruiasca totul celor din jurul ei,sa fie mereu un sprijin pentru cei dragi,sa aduca alinare atuci cand este vorba de suferinta,sa fie optimista si sa ofere speranta in orice moment de rascruce al vietii,sa fie un izvor de energie si veselie care sa aduca zambetul celorlalti,curajoasa si gata sa infrunte orice provocare,sa fie plina de farmec si umor,intr-un cuvant sa fie femeia perfecta!
    Nume:Laura Ene
    email:

  25. Lorena Rohana spune:

    Imaginea reginei albinelor o asociez cu cea a Doamnei de Fier: Margaret Thatcher . Regina trebuie sa aiba un rol clar, bine definit, iar munca ei sa aduca prosperitate intregului stup. Conservatoare si muncitoare regina albinelor stie cand si cum sa fie un lider puternic.

    Lorena Lapugean,

  26. Alina Rusu spune:

    Femeie sigura pe ea, pe la vreo 30 ani, obisnuita sa delege responsabilitati si sa fie un bun organizator, este designer vestimentar si director intr-o firma de croitorie, unde „albinutele” lucreaza de zor, in 3 schimburi, masinile de cusut „zumzaie” neincetat, iar ea, sta la servici in fiecare zi pana la 11 noaptea, dependenta de munca, un bun profesionist. Toate „albinutele” o asculta pe ea, pentru ca este o femeie capabila, iubita de toate, parca ar fi sora lor cea mare. Frumoasa, cu par blond lung, are un stil de viata sanatos, chiar daca e mai mult pe la servici decat acasa: consuma miere, polen, are la servici o sala de fitness amenajata chiar de ea pentru a se mentine in forma. Este singura, nu are pe nimeni, dar nu pentru ca uraste barbatii, cu pentru ca nu s-a gasit niciun holtei care s-o merite, s-o inteleaga si s-o iubeasca…cu servici cu tot. Este mereu in pas cu moda – deformatie profesionala, stie mereu cum sa se imbrace astfel incat sa arate ca o „regina”, starneste admiratia si respectul tuturor.

  27. Laura Barbulescu spune:

    Femeia este o regina prin definitie. Doar o regina poate purta cu discretie si rafinament maiestuozitatea calitatilor predestinate. Fie ca salveaza vieti, conduce un imperiu sau troneaza intr-o bucatarie modesta din Arad, femeia isi organizeaza exhaustiv stupul cu minutiozitate si dezinvoltura. Unei femei ii vine natural, asemenea unei regine albina, sa conduca, sa-si sustina apropiatii, sa-i indrume spre armonie perfecta, spre nectarul vietii, indiferent de obstacole. Aceste succese cotidiene se datoreaza faptului ca femeia, ca si Albeena sunt inzestrate cu puterea de a privi lucrurile din mai multe perspective si, desigur, cu puterea frumusetii intretinuta cu produse naturale. Femeia secolului XXI este singura fiinta ce poate da ordine ferme, purtand miere pe buze.

  28. muresan gabriela spune:

    O regina prin definitie impune respect, fiind un model de urmat, iubitoare, cu o modestie care degaja de fapt eleganta si stil, cocheta si ingrijita deopotriva, educata si manierata, atrage privirile si impartaseste bucuria celorlalti…

  29. Mary spune:

    O regina a albinelor in zilele noastre, nu poate fi decat o femeie ingrijita, cu un aspect placut, care sa radieze de fericire si prospetime. O femeie care sa faca fata cu brio provocarilor din „secolul vitezei” ;i totodata sa ramana feminina si sa-si acorde toata atentia cuvenita pentru a fi cu adevarat o regina.

  30. Nicolae Loredana spune:

    Bruneta, cu bucle in partea de jos a parului, cu coroana, cu o rochie galbena cu dungi negre, si pantofi galbeni cu platforma, in maini cu manusi galbene, la gat avand un colier care are acul de la albine, iar in par flori de diferite culori.

  31. Dumitru Mihaela spune:

    O regina a secolului 21 ar fi exact genul de femeie pe care orice barbat si-ar dori-o dar iar si sti de frica in accelasi timp . Puternica , convingatoare , inteligenta cu scopuri bine definite ea reuseste sa invartata lumea printre degete. Toata lumea ii face pe plac si toate poftele ii sunt satisfacute , in acelasi timp ea stie cum sa fie modesta si multumitoare . Imaginea ei nu este o iluzie dupa care sa se ascunda , ea aratanduse exacta asa cum este , regina peste toate „albinele” din lume.
    Dumitru Mihaela ;

  32. Popa Cornelia spune:

    A nu se confunda regina cu lucratoarele…in cazul albinelor. Regina nu face nimic, e hranita si bine intretinuta, nu face nimic altceva decat depune oua. In schimb are genele necesare pentru mentinerea populatiei…de albine. Ca urmare ca sa gasesti un echivalent in societatea umana actuala este extrem de greu. Poate acum 200 de ani, in civilizatiile din Asia, palatele cu haremuri, acolo unde intalneai cele mai frumoase femei din toate colturile lumii aduse pentru a lenevi si a da mostenitori, pot fi asemanate cu stupul albinelor dar azi…sincera sa fiu nici nu mi se pare prea magulitor pentru o femeie sa fie asemanata cu regina albinelor. Femeile au luptat din greu tocmai pentru a fi vazute ca ceva mai mult decat fiinte fara drepturi, bune doar ca sotii. Eu cred ca intr-un stup lucratoarele sunt baza, pentru regina eu nu gasesc echivalent in societatea actuala.

  33. Stefania Stamati spune:

    hmmm…ar fi o regina foarte ocupata, timpul l-ar avea bine organizat cu ajutorul unei asistente 😀 si aspectul fizic: foarte ingrijit si bine detaliat.

  34. Emoke Czako spune:

    Cum ar arata o regina a albinelor, daca ar fi o femeie moderna in societatea secolului XXI?

    Luand in considerare ca regina albinelor are singurul rol de a procrea, de a se asigura ca viitorii generati o sa existe nu as putea sa spun ca dara ar fi sa proiectam aceste atributii pe o femeie moderna ea ar fi o regina. Nu in sensul de bijuterii scumpe, haine de la cei mai faimosi designeri. Poate regina in sensul, ca odata cu titlul are responsabilitati fata de toti ceilalti membri. Daca ne gandim la faptul ca in lumea albinelor regina isi foloseste fiicele ca „muncitoare”, atunci putem spune ca imaginea ei, femeia lumii moderne traieste intr-o lume masculina, unde a avea fiice este inca a doua printre cele mai bune optiuni. Totusi, ea ar continua ca procreeze in speranta unei zi de maine mai bune, chiar as putea spune ca toata viata ei o traieste fara vreo responsabilitate majora, doar asigurand generatiile urmatoare.
    Deci nu, nu ar fi o femeie sigura pe ea, in anii treizeci sau patruzeci, careia cariera e cea mai importanta, nu ar avea pe ea cele mai scumpe din lume, ar fi o femeie care nu a facut altceva in viata ei decat a da viata unui prunc dupa altul.
    Chiar daca regina albinelor are un rol important, reflectia sa, ca o femeie din secolul XXI nu are aceeasi valoare, in randul oamenilor. Fie din cauza ca albinele respecta mai mult pozitia cuiva, fie ca oamenii au o lista de valori schimbata.

  35. Alina spune:

    Nu stiu de ce dar pe regina o vad ca un fel de Audrey Hepburn, mereu atenta la tinuta, la cum arata, eleganta si rafinata dar intotdeauna atenta si la ceilalti ajutandu-i daca e nevoie.

  36. Nathy spune:

    Regina albinelor ca personaj feminin al secolului XXI, ar fi vitala, cu mult mai energica, atent ingrijita, o femeie cu un caracter sanatos, o adevarata regina a naturalitatii, de o frumusete impecabila.

  37. dorina2010 spune:

    Din punct de vedere fizic, mi-o imaginez ca pe o femeie opusa categoriei mignon, ca o sportiva de la canotaj sau tenis de camp, dar eleganta, proportionala, nedeformata de steroizi sau de antrenamente unilaterale. Nu ma gandesc deloc la prolificitatea ei fizica, ci o vad ca pe o conducatoare politica eficienta pentru prosperitatea comunitatii pe care o conduce, creand , datorita valentelor sale superioare, conditii de perpetuare si dezvoltare pe un plan superior a familiei (comunitatii) in fruntea careia se afla vremelnic . La nivelul cel mai restrans numeric, fiecare mama poate fi o mica regina, asa cum in ranita fiecarui soldat al lui Napoleon se afla un baston (virtual) de maresal.

  38. Dogaru Goncea Anelia spune:

    Cum imi imaginez matca ? O FEMEIE sofisticata cu : PERSONALITATE , ATITUDINE COMBATANTA,ECHILIBRU INTERIOR , mai precis varianta romaneasca a Angelei Dorothea Merkel -cancelarul german .Ca sa mai indulcim creionarea figurii sefei albinutelor ne-o putem imagina cu mult simt al umorului ,deschisa ideilor inovative despre marirea productivitatii muncii in stup, eradicarea fraudelor , mitei si a trantorilor din incinta , care face mici concesii in situatii limita , insa niciodata compromisuri.Stilul , eleganta , bunul simt , bunul gust , inventivitatea , sensibilitatea pentru frumos -indiferent ce forme ar avea , ura pentru manelismele din comunitate si conduita ireprosabila vizavi de suratele sale sunt atributele LIDEREI ce impune chiar si atunci cand spune „va rog ” sau „multumesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor