web analytics

Spaghettoni cu pesto de ciuperci

 

Reteta din revista Femeia, iulie, nr 7 (44) 2010

Reteta din revista Femeia, iulie, nr 7 (44) 2010

Va recomand sa incercati acest pesto pentru ca este de o bunatate greu de exprimat in cuvinte!! Puteti inloci ciupercile champignon cu hribi pentru o aroma mai pregnanta.

Pofta buna!!

12 Comentarii
  1. 1
    09/08/2010
    11:50

    O îmi surâde ideea…simplu și foarte gustos!
    O săptămână minunata!

  2. 2
    09/08/2010
    12:42

    Fontul este mic….se poate pune o poza mai mare?

  3. 3
    09/08/2010
    17:45

    da, este: nu bun ci foarte bun!
    mie mi-a mai ramas ceva sos in frigider, am avut mai putine paste…
    nu am pus parmezan, le-am pregatit de post!

  4. 4
    10/08/2010
    20:48

    buna,
    reteta e excelenta !

    dar am o rectificare de facut, imi cer scuze, dar trebuie sa o fac…
    ciuperci champignons este un pleonasm, in limba franceza, champignons este termenul general al tutuor ciupercilor… deci … ciuperci ciuperci… ceea ce vad in ilustratie sint champignons de Paris… deci ciuperci de Paris…iar hribele sint tot ciuperci…

    o gustare buna !

  5. 5
    11/08/2010
    06:33

    Mariana scumpa ma bucur ca iti place retetea!! Pupicei cu drag si o saptamana minunata si tie!!

  6. 6
    11/08/2010
    06:37

    Anonim, imi pare rau, dar retetele publicate in revista nu le pot prezenta la fel ca pe celelalte. Daca nu intelegi ceva ma poti intreba si iti voi raspunde cu drag.

  7. 7
    11/08/2010
    06:43

    IUBESC TARE CIUPERCILE,TRE SA FIE BUN!Indraznesc sa-ti ofer un premiu,pt.ca eu chiar te consider prietena mea virtuala…daca doresti,poti sa-l ridici de pe blogul meu…

  8. 8
    11/08/2010
    06:46

    Ma bucur mult ca ti-au placut Clara draga mea!! Te pupic cu mare drag!!

  9. 9
    11/08/2010
    06:56

    Anonim, ma bucur ca iti place reteta!! Numele stiintific al acestei ciuperci este Agaricus Bisporus dar este cunoscut in intreaga lume sub numele de origine franceza, champignon. Cat despre provenienta te pot asigura ca nu este din Paris ci din Spoleto, Italia.

  10. 10
    12/08/2010
    04:52

    este suuper reteta si trebuie sa o incerc si eu ..

  11. 11
    12/08/2010
    07:33

    Ma bucur ca iti place Anca draga mea. Ador acest pesto atat pentru paste cat si pentru bruschette. E divin!! Te pupic!!

  12. 12
    14/08/2010
    07:11

    Super idee pt pesto – ador pesto dar in Rom nu se prea poate face in casa ca in It (nu stiu sa se gaseasca seminte de pin la noi). Chiar am sa incerc. Claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>