Spaghettoni cu pesto de ciuperci

FacebookEmailPrintFriendlyShare

 

Reteta din revista Femeia, iulie, nr 7 (44) 2010

Reteta din revista Femeia, iulie, nr 7 (44) 2010

Va recomand sa incercati acest pesto pentru ca este de o bunatate greu de exprimat in cuvinte!! Puteti inloci ciupercile champignon cu hribi pentru o aroma mai pregnanta.

Pofta buna!!

Iti place reteta? Aboneaza-te acum si primesti retetele noi in adresa ta de e-mail

Comentarii

  1. Anonymous

    Super idee pt pesto – ador pesto dar in Rom nu se prea poate face in casa ca in It (nu stiu sa se gaseasca seminte de pin la noi). Chiar am sa incerc. Claudia

  2. Laura

    Ma bucur ca iti place Anca draga mea. Ador acest pesto atat pentru paste cat si pentru bruschette. E divin!! Te pupic!!

  3. Laura

    Anonim, ma bucur ca iti place reteta!! Numele stiintific al acestei ciuperci este Agaricus Bisporus dar este cunoscut in intreaga lume sub numele de origine franceza, champignon. Cat despre provenienta te pot asigura ca nu este din Paris ci din Spoleto, Italia.

  4. geta

    IUBESC TARE CIUPERCILE,TRE SA FIE BUN!Indraznesc sa-ti ofer un premiu,pt.ca eu chiar te consider prietena mea virtuala…daca doresti,poti sa-l ridici de pe blogul meu…

  5. Laura

    Anonim, imi pare rau, dar retetele publicate in revista nu le pot prezenta la fel ca pe celelalte. Daca nu intelegi ceva ma poti intreba si iti voi raspunde cu drag.

  6. Laura

    Mariana scumpa ma bucur ca iti place retetea!! Pupicei cu drag si o saptamana minunata si tie!!

  7. Anonymous

    buna,
    reteta e excelenta !

    dar am o rectificare de facut, imi cer scuze, dar trebuie sa o fac…
    ciuperci champignons este un pleonasm, in limba franceza, champignons este termenul general al tutuor ciupercilor… deci … ciuperci ciuperci… ceea ce vad in ilustratie sint champignons de Paris… deci ciuperci de Paris…iar hribele sint tot ciuperci…

    o gustare buna !

  8. clara

    da, este: nu bun ci foarte bun!
    mie mi-a mai ramas ceva sos in frigider, am avut mai putine paste…
    nu am pus parmezan, le-am pregatit de post!

Lasa un comentariu:

Vrei sa faci reteta de mai sus? Ai nevoie de ajutor? Ai facut-o? Ti-a placut? Impartaseste cu noi impresiile tale!


+ 1 = 6

Editare comentariu:
Pot fi utilizate etichete si atribute HTML in redactarea comentariului.