web analytics

Pizza “8 minute”… la tigaie

Pizza la tigaie

Ok, deci daca nu sunteti vazuti cum o preparati va garantez ca nimeni nu isi va da seama ca a fost coapta intr-o tigaie si doar in 8 minute. In Italia pe timpul verii, cand sunt niste calduri ingrozitoare, sunt multe gospodine care apeleaza la solutia asta mai mult decat rapida pentru a obtine o pizza absolut divina.

DSCF1016 []

Ingrediente:

  • 450 gr faina
  • 225 gr apa calduta
  • 7 gr drojdie liofilizata
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar

Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in centrul fainii unde adaugam apa calduta amestecata cu uleiul. Dupa ce aluatul prinde putina consistenta adaugam si sarea. Sarea nu trebuie sa intre niciodata, la nici un aluat, in contact cu drojdia, deoarece impiedica procesul de dospire asa ca o adaugam intotdeauna dupa ce aluatul a capatat o oarecare consistenta.

DSCF0929

framantam pana obtinem o biluta elastica,

DSCF0931

o lasam la crescut in jur de 2 ore intr-un loc ferit de curent. In cuptor ar fi perfect, in cazul meu pe dulap in bucatarie.

Dupa 2 ore aluatul e plin de basicute,

DSCF0975 []

Il impartiti in 5 bilute (sau mai multe in functie de largimea tigaii dumneavoastra) si le intindeti pe fiecare CU MANA pe un plan de lucru (ideal ar fi lemnul pentru ca in contact cu lemnul glutinele confera aluatului elasticitate. E valabil pentru absolut orice tip de aluat. Deci alegeti lemnul in locul placilor marmorate sau a covoraselor gen tupperware de silicon).

Stiu ca ma repet dar nu folositi in nici un caz facaletul pentru intinsul foii. Preferati o pizza mai neregulata ca forma decat o pizza perfect rotunda dar fara gust care isi pierde elasticitatea in momentul in care se raceste.

Asaaaaaaaaaaa, deci foaia de pizza intinsa,

DSCF0981 []

Dupa ce intindem toate bilutele de coca, punem o tigaie teflonata pe foc acoperita cu capacul propriu si o lasam pana se incinge. Nu o ungem cu nimic. Cand capacul este fierbinte, adaugam prima pizza,acoperim cu capacul si dam focul mai mic (foc mediu spre mic). In momentul in care incep sa apara basicute,

DSCF0934

ridicam capacul, o intoarcem pe cealalta parte pe care o ungem cu suc de rosii picant, bucatele de cascaval sau mozzarella si eu am pus niste suvite de speck afumat/sunca afumata.

Acoperim cu capacul, iar in momentul in care cascavalul este complet topit gata pizza,

DSCF0988 []

o scoatem pe un fund de lemn,

DSCF0997 []

si continuam sa coacem restul pizze-lor la fel ca pe prima.

Acum, capacul trebuie sa izoleze foarte bine tigaia pentru ca datorita aburului acumulat pizza noastra va avea suprafata elastica iar fundul crocant.

Timpul de coacere este de 8 minute (4 minute pe o parte si 4 pe cealalta). Dupa aceste 8 minute o sa va indragostiti de rezultat, garantez. Nimeni nu ar banui ca este coapta la tigaie.

DSCF1000 []

Si sectiuni:

DSCF1034 []

DSCF1045 []

Pofta buna!!

84 Comentarii
  1. 1
    20/03/2009
    15:10

    Super idee!
    Dar de ce nu putem pune aluatul pe o folie de silicon? Ca eu am si o tablie din lemn da nu imi place lemnul ca e cu aschii michute si mi-e ca intra in aluat. Tabila aia a mea nu e deloc finisata cum trebuie si am vazut-o abia dupa ce am cumparat-o.
    Off, cum sa fac? Ca vreau si eu sa incerc pizza asta!

  2. 2
    20/03/2009
    15:14

    Ce tare ! Super idee !

  3. 3
    20/03/2009
    15:37

    Este incredibil de buna Ioana si sunt sigura ca o sa-ti placa daca o faci. In general se spune ca lemnul avand o structura poroasa ajuta coca sa “absoarba” mai bine restul ingredientelor. Dar stai linistita si foloseste covorasul de silicon care e foarte bun si el sau un plan de marmura. Nu se simte nici o modificare la gust asa ca foloseste cu incredere siliconul. Te pupic si astept sa vad daca ti-a placut!! Pup pup!!

  4. 4
    20/03/2009
    15:38

    E buna buna buna Ala draga si foarte rapida!! Te pup si ma bucur ca iti place!!

  5. 5
    20/03/2009
    17:14

    Tare buna reteta asta pentru o mamica cu un pui asa activ ca al meu! Multumesc pentru idee! Te pup!

  6. 6
    20/03/2009
    20:10

    Laura, iar mi-e foame:))))
    Cred ca e o bunatate, in mod sigur o sa o fac si eu, fiul meu ar manca in fiecare zi pizza si iar pizza. Multumim pt reteta.
    Am o intrebare: ce-i aia drojdie liofilizata?

  7. 7
    20/03/2009
    20:18

    Lavinia draga tare iti multumesc ca iti place si eu cred ca o sa-ti placa!! Te pup si pup frumoasa ta mica!!

  8. 8
    20/03/2009
    20:21

    Te pupic Cristina draga!! Am primit comentariul tau numai ca am activat moderarea comentariilor si nu se posteaza imediat pe blog ci le primesc mai intai pe email.
    Sa stii ca si noua ne place pizza mult mult!! Asta se face cat ai bate din palme. Drojdia liofilizata e drojdia uscata la plic,in general de 7 gr e plicul. Te pup si un weekend minunat iti doresc!!

  9. 9
    20/03/2009
    20:22

    O comoara de reteta!astea-imi plac:bune ,rapide si de efect!dar am o suparare:aia ca am cel putin 6 tigaii teflon si nici una nu are capac!!!of.si vreu de urgenta uyn super sorcator!cum rezolv?incerc cu un alt capac???of,ce rau imi pare!

  10. 10
    21/03/2009
    09:20

    Excelenta reteta, Laura. Rapida si cu siguranta si delicioasa. Modul de coacere, ma duce usor cu gandul la Nodini, o alta reteta minunata de a ta, pe care am incercat-o si a iesit excelent. Trebuie incercata, arata intr-un mare fel. Puuppp si un week-end frumos iti doresc!! :)

  11. 11
    21/03/2009
    13:13

    Oau asta da pizza rapida…am sa o prestez si eu mai ales ca puiutii mei sunt inebuniti dupa pizza…Multumesc de reteta!

  12. 12
    21/03/2009
    17:49

    Mariana te pupic si ma bucur ca iti place retetuta asta simpluta. Eu zic ca daca nu ai un capac care izoleaza bine tigaia sa folosesti un capac care intra in tigaie, deci mai mic. O sa iasa perfect asa. Te pup draga mea!!

  13. 13
    21/03/2009
    17:52

    Iulia draga ma bucur mult ca iti place pizza asta la tigaie. Da da ai dreptate seamana ca mod de coacere cu nodini. Aburul format face suprafata pizzei moale iar partea de jos crocanta. E tare tare buna si sa stii ca noi am papat azi dimineata 2 pizze facute ieri si erau bune foc. Pup draga mea!!

  14. 14
    21/03/2009
    17:54

    Meli draga mea cat ma bucur sa te revad!! Abia astept sa vad daca ti-a placut si mai ales daca le-a placut copilasilor tai!! Te pupic si o primavara superba iti doresc!!

  15. 15
    21/03/2009
    19:43

    Ciao Laura,am facut in seara asta pizza ta si vreau sa-ti spun ca din 6 bucati cred ca mai sunt 2 feliute mici,in concluzie a avut mare priza la public(adica 2 mofturosi).A fost grozava si le-am copt cu un capac mai mic decat tigaia.Te pup si astept noi idei.

  16. 16
    22/03/2009
    06:38

    wow Laura,o minuntie de pizza.rapida si delicioasa.O execut cat mai repede*-*

  17. 17
    22/03/2009
    19:13

    ingenioasa traba, m-ai dat gata si cu asta. iti dai seama ca o voi face…yami!

  18. 18
    22/03/2009
    20:48

    Ciao Laura draga!! Ma bucur tare mult ca v-a placut pizza asta rapida si iti multumesc mult ca ai incercat-o. Te pupic dulce draga mea!!

  19. 19
    22/03/2009
    20:49

    Julia draga e rapida foc si buuuuuuuna buna. O sa vezi ca se duce imediat. Te pup si daca o incerci sa imi spui cum ti s-a parut!!

  20. 20
    22/03/2009
    20:51

    Pup Cata draga. E bunuta foc si o sa vezi ca pare facuta la orice altceva in afara de tigaie!!! Te pupic!!

  21. 21
    23/03/2009
    12:31

    Draga Laura!
    Iti vizitez blogul de ceva timp, imi place foarte mult, insa este pentru prima data cand las un comentariu.
    Da-mi voie sa te felicit pentru priceperea ta, dar si pentru generozitatea de care dai dovada, oferindu-ne minunatele tale retete.
    Reteta de fata…ah! Abia astept week-endul, sa o execut.Sper sa imi iasa.Vreau sa te rog sa imi spui ce fel de ulei recomanzi: de masline, sau de floarea-soarelui?
    Iti doresc multa sanatate, sa traiesti 1000 de ani, sa ne delectezi cu retetele tale! Te pup.
    Mariana, Oradea

  22. 22
    23/03/2009
    15:11

    Draga Mariana iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase si ma bucur mult ca mi-ai scris pentru ca m-a impresionat profund mesajul tau. Draga mea, ideal ar fi sa folosesti ulei de masline pentru ca da un gust mult mai bun aluatului fiind un ulei foarte aromat. Eu de data asta am folosit ulei de floarea soarelui pt ca nu aveam in casa ulei de masline. Te pup si abia astept sa imi spui daca ti-a placut aceasta pizza!!

  23. 23
    24/03/2009
    07:22

    Iti multumesc draga Laura pentru raspuns!
    Cu siguranta am sa revin cu “impresii”, dupa ce incerc aceasta reteta.Daca nu imi iese din prima (nu prea ma pricep eu la aluaturi:)…), o sa o tot fac pana imi iese.Te pup si iti doresc o zi minunata!
    Mariana, Oradea

  24. 24
    24/03/2009
    15:50

    Mariana draga eu zic ca iti iese sigur din prima. Iti tin pumnii de aici de la distanta si in caz ca, doamne fereste, ai probleme sunt aici si rezolvam noi!! Te imbratisez cu mare drag!!

  25. 25
    25/03/2009
    07:55

    Laura, da-mi voie sa-ti dau trei pupici. Am facut aseara reteta ta de pizza rapida si a iesit foarte buna. Nu am tigaie de teflon cu capac, dar m-am descurcat cu o tigaie simpla cu un capac mai mic, iar sub tigaie am pus un rotund de fonta. In felul asta am evitat incincerea prea tare a tigaii mele de tabla simpla. Nu am avut nici drojdie uscata. Am folosit drojdie proaspata (25g) si am micsorat timpul de crestere de la doua ore la o ora. Am respectat insa prezenta fundului de lemn si intinderea foii cu mainile. Au iesit niste pizza extraordinar de bune, cu blat perfect(crocant si in acelasi timp moale, pufos si elastic). Deasupra am pus crenvusti de post si salam de post cu ciuperci, fasii de ciuperci si de ardei gras rosu, rondele mici de ceapa verde. astfel m-am putut delecta cu o pizza minunata intr-o zi de post. Teodora, care este foarte mofturoasa la tot ce nu contine carne, a mancat cu pofta.
    Da-mi voie sa-ti multumesc si iti urez sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere!
    Voi posta si eu pe blogul meu reteta, te invit sa vi in vizita sa vezi ce a iesit.:)

  26. 26
    25/03/2009
    10:54

    Laura iubita, am facut aseara pizza, din pacate nu i-am facut nici o poza, aparatul era descarcat..A iesit bestial de buna, nici nu stiu cum sa-ti multumesc pt tot, si pt ca existi.

  27. 27
    25/03/2009
    18:02

    Cristina scumpa am vazut-o si ti-a iesit PERFECT!!! Mi-ai facut o poftaaaaaaaa nebuna cu pizza ta. Asa ca maine o fac din nou cu ceapa verde, ardei si salamior. Dca uita al meu sa imi ia drojdie nu stiu ce ii fac..!! Te pup draga mea si un pupic enoooooorm pentru scumpa mica de Teodora. Sa va fie de bine si iti multumesc ca ai incercat-o!!!!

  28. 28
    25/03/2009
    18:09

    Vai Cristinuta scumpa mea cat ma bucur ca ti-a placut. EU iti multumesc tie si celorlalti prieteni dragi ca existati pentru ca daca nu erati voi sigur nu existam nici eu in blogosfera. Asa ca iti multumesc si te ppupic de mii de ori pentru ca esti o persoana deosebita!!!

  29. 29
    26/03/2009
    07:37

    Laura, scumpa, ti-am trimis ieri un comentariu…s-o fi ratacit? :((
    Nu am mai rezistat pana in week-end, asa ca am facut pizza alaltaieri seara.Au iesit super! A fost pt prima data cand am facut pizza (cuptorul meu de aragaz nu coace bine, asa ca nu m-am riscat sa fac in el).Ei, acum nici nu mai am nevoie de el! Ai avut mare dreptate.Nu ar fi zis nimeni ca este coapta in tigaie.Cu siguranta voi repeta “isprava”.Multumesc pentru reteta, si multumesc ca existi.
    O zi frumoasa ca tine sa ai!
    Mariana,Oradea

  30. 30
    26/03/2009
    19:47

    Draga mea Mariana acum am verificat toate comentariile primite dar tare mi-e teama ca cel trimis de tine ieri nu a ajuns!! Slava Domnului ca a ajuns comentariul trimis azi care m-a bucurat nespus. Iti multumesc din inima pentru cuvintele tale minunate si ma bucuuuuur enorm ca ti-a placut pizza! Sa va fie de bine draga mea, tie si celor dragi si numai bine iti doresc!! Cu drag,
    Laura.A

  31. 31
    07/04/2009
    18:46

    Dear Laura

    Thank you for this excellent recipe. I’ve just try and I write in my blog.

    If it interests You, You can visit my blog:

    http://maxkonyhaja.blogspot.com/

    Thank you very much
    Max from Hungary

  32. 32
    08/04/2009
    06:56

    Hello Max! I’m so glad that you tried this recipe and you liked it. I will visit your blog with pleasure!!
    Thank you!!

  33. 33
    16/04/2009
    05:47

    Super tare ideea. Am o intrebare: eu am o tigaie de genul dar capacul are o gaurica mica in el, o pot folosi pe asta sau trebuie sa ii pun alt capac sa nu iasa aburul din ea?
    Multumesc si felicitari pentru blog, este super!

  34. 34
    16/04/2009
    14:35

    Ma bucur ca iti place Anonim!! Si capacul meu era din sticla si avea o gaurica mica pe unde iesea o parte din abur asa ca il poti folosi linistita!!

  35. 35
    05/05/2009
    14:50

    Buna Laura,
    Scuza-ma de nestiinta dar nu am vazut sarea nicaieri inserata pe parcurs. :). Deja am inceput sa fac reteta asa ca o sa o pun la inceput, in compozitia uscata. It’s good?

    Te pup. Citesc blogul tau de mai multa vreme, doar asa ca sa vad cum arata toate frumos. Acum sunt acasa si deja incerc.

    Andreea

  36. 36
    06/05/2009
    06:32

    Andreea draga mea iarta-ma ca nu am apucat sa iti raspund ieri si pentru faptul ca am omis sa mentionez sarea in reteta. E bine ca sarea sa nu intre niciodata in contact cu drojdia deoarece impiedica procesul de dospire al aluatului asa ca sarea se pune intotdeauna la sfarsit dupa ce amestecam faina cu drojia si lichidul. Te pup si inca o data scuze!!

  37. 37
    09/05/2009
    10:19

    Hei Laura, no problem! Am amestecat-o acolo unde am zis insa nu s-a intamplat nimic ci a crescut si tot a crescut. :). Fratii mei au fost foooarte incantati de ea, se tot minunau pe langa mine. A doua zi Edi, unul dintre frati de 14 ani a facut-o singur si m-a servit. Delicioasa!
    In legatura cu sarea, tin minte de acum :). Te pup.

  38. 38
    11/05/2009
    15:02

    Andreea draga mea tare ma bucur ca nu au fost probleme si promit ca data viitoare sa raspund cu promptitudine. Te pup si multumesc ca ai incercat-o!!

  39. 39
    24/07/2009
    06:35

    Pur si simplu mai lasta cu gura cascata cand am vazut cum arata pizza ta, este absolut perfecta, am sa o incerc cat pot de repede, multumesc de retetete la minut, mii de pupici.

  40. 40
    25/07/2009
    12:36

    Mmmm, arata delicios! Am sa incerc si eu aceasta reteta :)
    O mica observatie: s-a strecurat o greseala in reteta. Scrie "Sarea nu trebuie sa intre niciodata, la nici un aluat, in contact cu sarea…" Cred ca e vorba de fapt de drojdie, sa nu intre in contact cu sarea, nu?

  41. 41
    26/07/2009
    07:55

    Vicky scumpa neaparat sa o incerci ca e rapida si buuuna rau!! Uite chiar am s-o fac si eu pentru ca e atat de cald ca nu imi vine sa aprind cuptorul. Te pupic si astept sa imi spui daca ti-a placut!!

  42. 42
    26/07/2009
    07:58

    Vai Daiana draga iti multumesc tare mult ca mi-ai atras atentia!! Ai dreptate, sarea nu trebuie sa intre in contact cu drojdia pentru ca ii stopeaza dospirea. Acum merg sa corectez reteta. Te pup si daca o incerci astept sa imi spui daca ti-a placut!! Multumesc mult!!

  43. 43
    04/08/2009
    16:49

    INCET,INCET LE VOI FACE PE TOATE,LA RETETELE TALE MA REFER.AM FACUT-O SI EU… PACAT CA NU LA AMBELE TIGAI DE TEFLON AM CAPAC,PENTRU CA AS FACE IN ACELESI TIMP 2 PIZZE.DE ACUM IN COLO,NICI NU VOI MAI FACE IN CUPTORUL ARAGAZULUI.SEAMANA CU PIZZA FACUTA LA CUPTORUL CU LEMNE!SUPER!PUPICI!

  44. 44
    24/08/2009
    07:33

    Absolut delicioasă! E foarte ușor de făcut, mai ales când e vorba de puține persoane.
    Mulțumesc!

  45. 45
    30/08/2009
    07:31

    katy scumpa cat ma bucur ca ti-a placut!! Te pupic cu mare drag!!

  46. 46
    30/08/2009
    07:35

    Irina draga ai mare dreptate. E rapida si mai ale cand e f cald afara e o solutie ideala. Te pup si ma bucur mult ca iti place!!

  47. 47
    20/09/2009
    19:07

    2 ore?eu tin aluatu 30 min,o ora la crescut..

  48. 48
    26/01/2010
    19:35

    Eu fac pizza de ani de zile, dar ma tot lupt si ma enervam cu blatul, ori iesea prea gros, ori se facea beton,ori se ardea, in cuptor…dar asa, in tigaie, a iesit super-super desi am facut o alta reteta de aluat, aproximativ ca si asta si cu totul alte ingrediente deasupra. Multumesc mult pt. idee, tot asa am sa fac de acum inainte (astazi am topit 4 pizza, nici poza nu am apucat sa le fac.

  49. 49
    29/01/2010
    08:27

    Anonim ma bucur mult ca ti-a reusit pizza cu aceasta tehnica. Nu am mai facut-o de mult si chiar astazi am s-o repet si eu. Multumesc ca ai incercat-o!

  50. 50
    20/04/2010
    11:00

    Buna Laura,

    Vroiam sa te felicit pentru toate retetele tale.Sunt delicioase.Am facut si eu aceasta pizza aseara iar mamei mele i-a placut extrem de mult.Ar vrea sa o faca si ea dar nu are tigaie teflon decat dreptunchiulara si fara capac.Merge facut aceasta pizza si pe tigaie normala?

  51. 51
    04/05/2010
    18:37

    Buna, Laura! Am facut si eu azi pizza la tigaie! A fost exceptionala! Numai ca am pus un capac mai mare decat tigaia deoarece cu un capac mai mic cresteau prea tare si se lipeau de capac. In sosul de rosii am pus si puti usturoi si rozmarin, a iesit o bunatate! Le-am facut mai mici, mi-au iesit 10, deci am stat mai mult de-o ora sa le coc, dar micutii au fost foarte incantati si s-a meritat! Ma tenteaza si pizza aceea care trebuie sa dospeasca 9 ore. Cand fac rost de faina buna o execut! Reteta de azi a mers si cu o faina slaba. Multumesc tare mult!

  52. 52
    06/05/2010
    06:19

    Anonim scuza-ma ca raspund atat de tarziu dar abia acum am vazut intrebarea ta. In tigaie normala, neteflonata se poate prinde asa ca te sfatuiesc sa o faci totusi in tigaie de teflon si sa folosesti un capac care inchide bine tigaia.

  53. 53
    07/09/2010
    17:52

    Multumesc Laura, am facut si eu reteta si e dementiala, alt cuvant mai potrivit nu gasesc. Te-am "descoperit" de putin timp, iar retetele tale m-au cucerit. Esti inspiratia mea culinara. Multumesc inca odata. Silvia

  54. 54
    16/10/2010
    13:21

    am facut si eu reteta… numa k eu stiu aluatul de pizza altfel… sta la dospit la rece :)

    e fff buna :X

  55. 55
    02/11/2010
    23:37

    Buna seara Laura!am shi io o intrebare:ce fel de suc de rosii sa folosesc?passata di pomodoro sau i pelati?al crudo sau trebe sa fierb sucul inainte?multzumesc anticipat,Mioara Masgras

  56. 56
    05/11/2010
    18:34

    Mioara draga mea, foloseste passata di pomodoro pt ca e mai buna pt reteta asta. Nu este nevoie sa o fierbi inainte. Eventual adauga-i ceva mirodenii daca doresti: busuioc, timo, maghiran, etc. Te pup!!

  57. 57
    05/12/2010
    14:37

    Buna Laura, ti-am descoperit blogul acum o saptamana si de atunci iti citesc cu o placere nebuna toate retetele si articolele. Esti pentru mine un Radu Anton Roman varianta fenimina si tanara :)). Aceasta a fost prima reteta incercata si a iesit extraordinar de buna. Iti multumesc din inima pentru caldura si bucuria cu care gatesti si povestesti si iti doresc sa ne incanti la fel 100 de ani de azi inainte.
    Pupici multi!

  58. 58
    07/12/2010
    09:01

    Bine ai venit draga mea Irina si iti multumesc pentru cuvintele tale.
    Iti multumesc ca ai incercat reteta si ca ti-a placut.
    Te pup si te mai astept pe la mine!!

  59. 59
    07/02/2011
    11:09

    Laura acum am descoperit inca una din minunatele tale retete…Iti multumesc mult !
    Pantru maine dimineata micul dejun este asigurat…
    Felicitarile mele !
    Te tzuc !

  60. 60
    07/02/2011
    13:20

    tocmai ce am facut-o ieri, e delicioasa, vreau sa spun ca sunt nebuna dupa pizza, iar asta chiar zici ca-i de la mama ei :) nici prin cap nu-ti trece ca ar fi facuta la tigaie, am schimbat un pic ingredientele, am pus cateva linguri de lapte si nu am pus zahar, dar a iesit perfecta si asa, te pup :*:*:*

  61. 61
    27/02/2011
    16:26

    Draga,Laura,aluatul este la dospit!!!!!Imi este tare foame si am emotii este prima data cand fac o pizza singura!!!!!
    Multumesc pentru toate retetele,am incercat deja cateva din ele si sunt foarte multumita!!!!!
    Felicitari pentru ca iti faci timp sa raspunzi la toate comentariile!!!

  62. 62
    17/04/2011
    18:42

    Laura, mi-am propus sa comentez fiecare reteta pe care o probez, sper ca e ok, asa pot si eu sa tin minte ce am incercat si ce nu :) azi am facut aceasta pizza, imi era pofta si mi-am amintit ca vazusem la tine ceva rapid. Mi-a iesit f buna, i-a placut si sotului

  63. 63
    01/09/2011
    08:32

    Am facut aseara pizza din reteta ta. A iesit tare buna :) Multumim pentru reteta!
    Blatul insa nu mi-a iesit asa de pufos cum e cel din imaginea ta. Dar cred ca asta s-a intamplat fiindca nu am avut timp sa las aluatul la dospit 2 ore. A stat numai vreo ora.
    Oricum, a fost tare buna!

  64. 64
    13/11/2011
    21:39

    Reţeta e foarte bună! Săptămâna viitoare voi încerca şi eu această reţetă şi îţi voi spune rezultatul meu. Te pupic!! Succes în continuare!

    • 64.1
      14/11/2011
      08:02

      Laura, scumpa, ma bucur tare mult ca-ti place! Astept sa-mi spui impresiile tale dupa ce ai incercat-o.
      Pup!

  65. 65
    22/11/2011
    14:35

    Multumesc din suflet pentru cea mai buna reteta gasita si incercata de pe net!!!

    • 65.1
      23/11/2011
      09:08

      Cu mult drag, Geanina, scumpa!! Sa va fie de bine!!

  66. 66
    26/11/2011
    18:51

    Noua ne place maxim ;)
    In seara asta o refac si pun si poze pe FB ( o sa te tag-uiesc sa stie lumea cum si-n ce fel ;) )
    Pupici !

  67. 67
    20/03/2012
    16:38

    misto, partea proasta e ca la alea 8 minute mai trebuie adaugate 2 ore pt coca :)

  68. 68
    01/04/2012
    14:07

    arata super si copilul meu este inebunit dupa pizza sigur o fac ,,,,,,,,,,,,,,,

  69. 69
    09/06/2012
    14:00

    eu n-am făcut-o în tigaie, că mi-era că se face praf (știu eu de ce) :)) dar am folosit rețeta de aluat de aici și am făcut-o în cuptor. și sunt super-super-super încântată. mai ales că nu sunt cel mai mare talent în bucătărie, dar compensez cu imaginație și stăruință. în orice caz, e a doua oară cînd fac pizza într-o săptămână și e incredibil de bună! mulțumesc, laura!

  70. 70
    20/09/2012
    23:41

    Am facut-o astazi, a iesit super! Chiar nu ma asteptam sa fie atat de buna, mai buna decat orice pizza la cuptor incercata pana acum.
    Multumim pentru reteta.

    • 70.1
      27/09/2012
      09:02

      Maria, draga mea, sa-ti fie de bine! Ma bucur tare mult ca ti-a placut!!
      Pup!

  71. 71
    05/12/2012
    16:11

    A iesit super! Nici nu ma asteptam… e exact ca cea pe vatra!

    Mersi pentru reteta!

    • 71.1
      06/12/2012
      19:19

      Diana, ma bucur mult ca ti-a placut!
      Te pup!

  72. 72
    11/12/2012
    19:19

    Dupa cum stii deja, am descoperit de curand site-ul tau dar de atunci tot experimentez retete.
    Pizza in 8 minute m-a tentat de cand am citit-o si am avut si de ce: o minune de reteta. Are trei mari avantaje: e rapida, ieftina si f.f.f.f buna, grozav de buna.
    Data viitoare voi incerca s-o fac in tigaie de tuci si cred ca va iesi la fel de bine ca in teflon.
    Sper ca printre retetele tale sa gasesc una de tort pe care sa o pot face de Craciun, adica sa fie la fel de explicita ca tot ce am incercat deja si sa gasesc ingredientele toate.
    Iti doresc tot binele din lume si sa te ajute Dumnezeu in tot ce faci.
    Mii de pupici,
    Mariana

    • 72.1
      13/12/2012
      07:46

      Draga mea, iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale minunate!
      Ma bucur mult ca ti-a placut pizza si crde ca va iesi minunat de gustoasa in tigaia de tuci.
      Te pupic cu mult drag!

  73. 73
    19/02/2013
    20:49

    Am furat si eu aceasta reteta care te scoate din impas.Sper ca nu am deranjat ca am scris despre ea pe blogul meu, bineinteles precizand sursa.Ma inspira acest blog si ma bucur sa gasesc retete “mai altfel”.

    • 73.1
      20/02/2013
      15:37

      Mara, draga mea, cum sa ma supar? Ma bucur tare mult ca ti-a placut si ai incercat-o!
      Pup cu drag!

  74. 74
    12/03/2013
    20:33

    Am incercat-o in seara asta, este absolut delicioasa. Multumesc pentru idee.

    • 74.1
      18/03/2013
      22:22

      Cu mult drag, Elena!
      Pup!

  75. 75
    15/06/2013
    20:36

    Pe cat de repede se face pe atat de repede se mananca :) , E foarte buna, iar eu sunt destul de pretentiosa la capitolul pizza. Sunt foarte curioasa cum ar iesi cu ton, o sa incerc cat de curand.
    Spor in toate Laura !

    • 75.1
      26/06/2013
      15:20

      Ale, draga mea, sa iti fie de bine!
      Tare ma bucur ca ti-a placut!

  76. 76
    16/04/2014
    11:49

    E O IDEE SUPER TARE VOI FACE SI EU O PIZZA DIN ASTA DAR CU sunca PENTRU CA ASA vrea fiul meu.
    iti urez NOROC .
    CU DRAG:
    VERO.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti sa folosesti aceste atribute HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>