Castigator „Prepara retete gustoase fara efort”


Concursuri, colaborari – Prepara retete gustoase fara efort

Oala sub Presiune

 

Sunt fericita sa va anunt ca oala sub presiune Delimano Tempo Presto Pressure Cooker de 6L, in valoare de 450 LEI, si-a gasit stapan. Inainte de a anunta fericita castigatoare, vreau sa va multumesc tuturor pentru participare. Am constatat cu o deosebita placere ca mi-a fost foarte greu sa aleg castigatoarea. Spun asta pentru ca absolut toate retetele participante au fost prezentate si realizate intr-un mod absolut minunat. Daca as fi putut, v-as fi acordat tuturor cate un premiu.

Castigatoarea acestui concurs a reprodus perfect una dintre cele mai dificile retete de pe blog. O felicit pentru reusita, pentru alegerea si prezentarea retetei. Angela, despre tine este vorba! Felicitari! Tortul cu mousse de miere ti-a adus aceasta oala minunata. Sa te bucuri de ea si sa pregatesti multe minuni delicioase!

Concurs Delimano Castigatori

Inca o data, va multumesc tuturor pentru participare si va astept cu drag si la concursurile viitoare!

Angela, astept sa imi trimiti detaliile pentru livrare (adresa si numar de telefon) pe adresa: contact(@)lauraadamache.ro

Print Friendly, PDF & Email

13 comentarii la “Castigator „Prepara retete gustoase fara efort”

  1. Didi spune:

    Angela, ti-am trimis un mesaj pe blog, nu stiu de ce n-a mers din wordpress … sper sa il primesti de pe google dar te felicit cu toata sinceritatea si aici 🙂 . Imediat ce s-a afisat postarea ta, mi-am spus ca daca mai este dreptate pe lumea asta, fara nici un dubiu tu trebuie sa castigi cu aceasta reteta. Impecabil! A fost primul meu gand sa incerc s-o fac pt. concurs dar nu dau aici explicatii de ce am renuntat.

    Felicitari tuturor, mi-a facut placere sa va vizitez.

    Multumim Laura, perfecta alegere ai facut! Astept urmatorul concurs 😀

    • Angelica spune:

      Didi multumesc frumos pentru aprecieri!
      Pentru mine a fost o adevarata provocare acest tort inca de cum l-am vazut postat la doamna Laura.Mi-am dorit sa il fac,de fapt, era musai sa il fac, deoarece sectiunea aia m-a cucerit total.Nu ezita sa il pregatesti si tu, ii vei surprinde pe cei din jur cu acel ”ceva” inedit pe care il are.
      Te mai astept cu drag pe la mine!
      Ne auzim!
      Felicitari si tie si tuturor concurentilor!!!!

  2. Angelica spune:

    Buna seara doamna Laura.
    Va multumesc tare mult pentru premiu si ma bucur ca v-a placut tortuletul, sunt tare fericita!
    Va multumesc si pentru reteta!Tortul cu mousse de miere a fost apreciat de toata famila.Combinatia indeita, asocierea perfecta a ingredientelor si gustul surprinzator ne-au dat gata!!!
    Am sa-l mai refac cu siguranta!!!!
    Multumesc si Delimano cu mult drag!!!
    Cele bune!!!

  3. Ioana spune:

    Mda, deci reteta castigatoare acum are cuv. „reteta” inclus in link. Cand a fost desemnata castigatoare nu era inclus si cuv!!!

  4. Laura spune:

    Felicitaaaaaaaaaaaaaari castigatoareisi sa ne arate ce gateste cu oala minune!:))) Mi-a placut cum ai jurizat, Laura, gradul de dificultate al retetei conteaza enorm.

    • Laura spune:

      Ioana, toate comentariile primite sunt publicate in functie de timpul liber pe care il am la dispozitie. Unele sunt publicate mai devreme, altele mai tarziu, dar toate ajung pe blog. Asa cum ti-am spus si pe pagina facebook, premiul a fost castigat de cine merita. Oricine ar fi participat cu aceasta reteta si ar fi prezentat-o cum a facut-o castigatoarea, ar fi castigat premiul. Niciodata nu am fost subiectiva cand am ales castigatorii concursurilor organizate pe blogul meu. Daca as fi facut asta, evident nu as mai fi avut concursuri, nu? Referitor la linkul pe cuvantul reteta, toti concurentii care nu l-au introdus, au fost notificati sa o faca. Unii l-au introdus mai devreme, altii mai tarziu. A fost o cerinta personala care a fost respectata pana la urma.

  5. Ioana spune:

    din pacate, exista multe aspecte, printre care ca nu oricine isi permite sa pregateasca astfel de retete, precum cea castigatoare.
    si daca acest lucru ar fi posibil nu ar mai exista diversitate!

    numai bine!

    • Laura spune:

      Sigur ca da, ai dreptate. Daca nu ar fi existat diversitate, mi-ar fi fost foarte greu sa aleg castigatorul. Vreau sa stii ca mi-au placut foarte mult retetele pregatite de tine. Checul cu dovleac a fost pur si simplu impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor