Sun Food te trimite in weekend la mare!


Concurs „Sun Food te trimte la mare!”

Concurs Sun Food te trimite la mare

Vara asta se poarta concursurile! De data aceasta, Sun Food va invita la un concurs pur si simplu minuat! Daca iubiti marea dar si ustensilele de bucatarie, va invit sa participati la acest concurs.

Invitam toti bloggerii culinari sa ne impresioneze cu maiestria lor si cu retete care mai de care mai sanatoase  si mai gustoase, pregatite cu delicioasele conserve Sun Food. Se premiaza cele mai inspirate, delicioase, gustoase si frumos fotografiate retete realizate cu una din conservele existente in portofoliul Sun Food!

Organizator: Sun Food
Durata desfasurare concurs: 18 – 31 iulie 2013
Jurizare: 1 – 4 august 2013
Premiere: 5 august 2013

Regulament de participare

Conditie obligatorie de participare: Minim 1 reteta postata pe blogul personal, care se incadreaza in tema data cu minim 1 produs Sun Food folosit in reteta si prezent in fotografia de concurs! Mai multe retete, mai multe sanse de castig!

Temele in care trebuie sa se incadreze preparatele sunt:

  • Vara se poarta salatele
  • Vara se poarta deserturile reci

Etape participare concurs:

1. Pregatirea unei salate sau desert racoros de vara cu minim o conserva Sun Food si postarea preparatului realizat pe blogul fiecaruia dintre participanti, impreuna cu reteta si cu cel putin doua imagini ale preparatului ( in cel putin una dintre ele sa se regaseasca si conserva Sun Food)!

2. In cadrul postarii, participantii trebuie sa precizeze atributele pe care le apreciaza la produsele Sun Food (ingrediente 100% naturale, fara conservanti, gust, culoare, aroma etc.)

3. Articolul de pe blog trebuie sa contina un link catre regulamentul de participare de pe site-ul  www.sunfood.ro (Regulament concurs „Sun Food te trimite la mare!”) si mentiunea ca se participa la concursul “Gatesc sanatos cu Sun Food!”

4. Fiecare blogger participant va anunta pe pagina de facebook a blogului participarea la concursul “Gatesc sanatos cu Sun Food” prin postarea fotografiei cu preparatul final si conserva Sun Food alaturi, cu link catre reteta de pe blog!

5. Anuntarea participarii la concurs trebuie facuta printr-un email trimis la office[@]sunfood.ro! Mesajul trebuie sa contina:

  • Numele participantului + Nr de telefon pentru contact;
  • Numele blogului + adresa (link-ul) catre reteta cu care participa;
  • Fotografia cu care participa la concurs (in care se regaseste si conserva Sun Food)

Produsele Sun Food se gasesc atat in reteaua de magazine Cora, Auchan, Selgros, Metro cat si pe www.sunfood.ro, sectiunea shop online! Daca intampinati probleme cu achizitionarea conservelor va rugam sa ne scrieti pe adresa office[@]sunfood.ro si va vom trimite in cel mai scurt timp 2 buc din conserva solicitata!

Jurizare si premiere

Membrii juriului:

  • Laura Adamache
  • Edith Frincu
  • Reprezentant Sun Food

Criterii jurizare:

  • complexitatea preparatului – 30 pct ;
  • modul de prezentare si expunere a  preparatului final – 50 pct;
  • prezenta conservei Sun Food in imaginea de concurs (preparat + conserva) – 20 pct;

La finalul celor 2 saptamani de concurs, in perioada 01 – 04 august 2013, juriul va alege cel mai frumos, sanatos si delicios preparat!

Premii

  • Premiul I – un weekend la mare, in hotel de 4 stele, pentru 2 adulti + 1 copil, mic dejun inclus
  • 20 premii speciale: 1 premiu special consta in: 1 mixer marca premium, 1 tava silicon / teflon  pentru paine/cozonac, tigaie teflonata calitate premium, 24 conserve Sun Food

Cea mai frumoasa fotografie, cel mai bun preparat va aduce bloggerului participant o vacanta pe litoralul romanesc pentru 2 adulti si un copil, la un hotel de 4 stele ****, cu mic dejun inclus, in perioada 9 – 11 august!

Premiul nu poate fi schimbat in contravaloarea acestuia! In cazul in care castigatorul nu-si revendica premiul in termen de 48 ore de la anuntare sau din diverse motive nu poate beneficia de premiu acesta va fi redirectionat catre urmatorul participant in functie de punctajele obtinute!

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina oficiala de facebook Sun Food, pe www.sunfood.ro si printr-un email sau telefon! Va rugam sa va asigurati ca datele transmise sunt corecte pentru a va putea contacta!

Bafta tuturor si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare despre concurs sau despre produsele Sun Food la office[@]sunfood.ro!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor