Concurs „Produse bio pentru tine”


A trecut destul de mult timp de cand am avut ultimul concurs, nu? Ei bine, astazi, impreuna cu magazinul de cosmetice BIO, autenticmami.ro, va invit la un concurs cu o multime de premii apetisante.

Ce trebuie sa faceti?

1. Intrati pe site-ul autenticmami.ro si apoi lasati-mi un comentariu aici pe blog, insotit de adresa voastra de e-mail, in care sa-mi spuneti ce produs va place cel mai mult?

2. Dati un like paginii oficiale de pe facebook a site-ului eco-mami.ro (daca aveti cont facebook)

3. Dati un like paginii oficiale de pe facebook a blogului meu (daca aveti cont facebook)

Exemplu comentariu admis in concurs: ” Imi place urmatorul produs: . Am dat like cu numele Maria Ionescu, adresa de email: mariaionescu(at)yahoo.com.”

  • Concursul se va desfasura intre 29.05.2012 si 7.06.2012 (ora 24) urmand ca in data de 8.06.2012 sa anunt castigatorii care vor fi alesi cu ajutorul random.org.
  • Pot participa persoanele cu domiciliul stabil in Romania. In cazul in care va aflati in strainatate si doriti sa participati, este nevoie ca o ruda sau un prieten din Romania sa poata primi premiul in locul vostru.

Premiul 1:

  • 1 cutie de 200 gr de unt de Karite BIO (Untul de Karité este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) cunoscut si sub denumirea de Mangifolia
  • 1 Sapun de Alep Pure Olive certificat BIO (preparat artizanal si din ingrediente naturale)
Sapun de alep si karite

Premiul 2:

  • 1 Sapun de Alep odorizant cu ambra (Cu un parfum de exceptie, lasa un miros subtil si oriental in bai si in dulapurile de lenjerie)
  • 1 punga de 350 grame de Fulgi de sapun Alep – detergent (se utilizeaza pentru spalarile manuale, si sunt destinati pentru pielea sensibila si delicata (si pentru lenjeria de corp a nou-nascutilor) sau pentru tesaturile fine)
  • 1 sapun pentru indepartarea petelor (Este ideal pentru spalarea hainelor delicate. Sapunul este ecologic, biodegradabil si hipoalergenic)

Sapun eco mamiPremiul 3:

  • 1 Ulei Virgin Presat la rece de Samburi de Strugure (un ulei ideal pentru pielea matura, uscata si imbatranita)
  • 1 Sapun de Alep cu Argila Rosie (Acest sapun combina proprietatile sapunului traditional de alep cu actiunea delicata, exfolianta si purificatoare a argilei rosii)

Ulei Virgin Presat la rece de Samburi de StrugurePremiul 4:

  • 1 sapun negru BIO (fabricat pe baza procedurilor traditionale de saponificare, la rece, reprezinta un tratament minunat pentru corp)
  • 1 Manusa Ghesa (se utilizeaza singura sau impreuna cu sapunul negru pentru un gomaj profund si delicat al pielii)
  • 1 Piatra Ponce cu snur ( provine din lava vulcanica, este unul dintre obiectele foarte populare, utilizate in intrega lume in universul infrumusetarii in ingrijirii corporale)
Piatra ponce Sapun negru Manusa ghesa

Va astept cu drag si va doresc multa bafta!!

Fotografii realizate de: www.autenticmami.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor