Cremvusti umpluti

45 comentarii

 

Eu o mai numesc “ Reteta celor doua crize” si anume criza de timp pentru ca se fac  in maxim 10 minute si criza financiara pentru ca este o mancare ieftina si accesibila oricui. Mai ales cei mici vor fi incantati de acesti cremvustei minunati .

Cremvusti umpluti

Ingrediente:

cremvusti mai grosuti si mai lungi

cascaval

mustar

feliute subtiri de sunca afumata

Taiem pe lungime cremvustii dar nu complet (in partea de jos sa ramana prinse cele 2 jumatati),

Cremvusti umpluti

Ungem interiorul cremvustilor cu mustar (cat doriti voi) si ii umplem cu cateva bastonase de cascaval. Ii invelim pe fiecare intr-o feliuta subtire de sunca afumata astfel,

cremvusti umpluti

Ii asezam intr-o forma, eventual tapetata cu hartie de copt, si ii bagam la 200 grade,cuptor preincalzit, pentru maxim 10 minute. Cand s-au rumenit iar cascavalul este topit, ii scoatem si ii servim alaturi de salata, cartofi prajiti, piure de cartofi sau legume crude. Absolut deliciosi!!

cremvusti umpluti

Pofta buna si un weekend minunat tuturor!!

45 Comentarii

  1. Ooo, o buna idee 😉 Mersi!

  2. Anonymous

    Asta da, desfrinare de bunatate. Ridica atit caloriile cit si gustul cam fad al cremvurstilor. Sint asa de apetisanti ca parca ii si sar la mine in farfurie. Pup si constat ca esti neobosita la bunatati.

  3. Cremvurstul ridicat la rang de Arta.
    Brava !

  4. Da..super idee!!! Felicitari!

  5. ce minunatie iese din banalul cramvurst. Super!!!

  6. Elena Toma

    Ce idee grozava! Un weekend placut, Laura!

  7. Looks great! I used to do it very oftenly, almost we like better this way, stuffed with cheese.

  8. Am sa fac si eu,la noi nu trec cremursti,poate asa da!
    Un placut sfirsit de saptamina!

  9. ghiocel07

    Ca de obicei minunat. O idee foarte buna, practic si la indemana. Multumesc.

  10. dintimisoara

    Asta e adevarat dezmat pentru papilele gustative , ochi si stomac….. 😀 Arata demential!

  11. Raluca draga mea ma bucur mult ca iti place reteta!! Te pupic!!

  12. Leely draga mea tare buni sunt cremvusteii pregatiti astfel. Plus ca e super rapida reteta, economica si satioasa. Te pupic si ma bucur ca iti place!!

  13. Anonim si mie smi se pare cam fad gustul cremvustilor cumparati in ultima perioada. Cei mai buni cremvusti mancati pana acum i-am gustat in Germania si erau cu rozmarin. O nebunie de arome!! Ma bucur ca iti place reteta!!

  14. Vai Lia scumpa mea ce dulce ai fost!! Sunt cam in graba facuti dar sa stii ca tare buni au fost. Pupicei!!

  15. Multumesc Mihaela draga mea!! Ma bucur tare mult ca iti plac!!

  16. Te pupic Ina draga si ma bucur ca iti plac cremvusteii pregatiti astfel!!

  17. Ma bucur ca iti place reteta draga mea Elena!! Pupicei si o duminica minunata iti doresc!!

  18. They are so tasty cooked like this!! Kisses Garffyka!!

  19. Mariana scumpa sper tare mult sa iti placa. Pupicei si o duminica minunata iti doresc!!

  20. Tare practica si satioasa reteta asta draga mea ghiocel. Pupicei si ma bucur ca iti plac!!

  21. Ce ma bucur ca iti plac dintimisoara!! Sunt practici si foarte satiosi!! O duminica minunata sa ai!!

  22. M-ai scos pe luni. :))) O să am o zi luuungă la lucru şi n-am timp de gătit ceva complicat. Mulţumesc! 🙂 O duminică faină îţi doresc!

  23. Draga Laura,
    Iti urez multi ani! Sa avem parte de blogul tau multi ani de acum incolo pentru ca retetele tale sint minunate si fotografiile o placere sa le privesti. De curind am inceput sa elimin carnea si produsele lactate din alimentatia mea, asa ca astept cu sufletul la gura multe retete vegetariene si vegan. Numai bine si sanatate. Te pup din America!

  24. Zambetul vesel al Teodorei

    Draga Laura…fiindca sunt un invatacel si te urmaresc cu drag..ti-am transmis o imbratisare larga la mine pe blog si un buchet de zambete..http://zambetecolorate.blogspot.com/2010/03/multumiri-pentru-laura-adamache-si-la.html
    Pe curand Teo
    PS am si o problema ( e postata pe blog) sper sa imi dai raspunsul salvator, nu de alta dar vreau sa fac niste MUFFINS CU WHISKY reusite

  25. Adelina draga mea sper sa-ti fi placut daca i-ai incercat. Te pupic si o saptamana usoara iti doresc!!

  26. Oana draga mea felicitari pentru noul stil de alimentatie adoptat. Cu siguranta voi veni cu retete vegetariene mai ales ca acum este anotimpul legumelor si fructelor ir organismul cere o dieta bazata mai mult e verdeturi decat pe carne. Te pupic cu mare drag si iti multumesc din suflet pentru urare!!

  27. Teodora draga mea acusic merg la tine sa citesc surpriza. Te pupic cu mare drag si iti multumesc din toata inima pentru ca ma vizitezi!!

  28. Yum,yum! Nu m-as fi gandit in veci, arata f bine si sunt tare la indemana de facut. O sa o incerc cat de curand:D

  29. Hei, i-am încercat. Super reţetă! 🙂 Chiar şi mie mi-au plăcut, deşi nu-s fan carne.

  30. dintimisoara

    I-am facut si eu Laura , cu polonezi , ca nu am gasit cremvusti mai grosuti si nici nu aveam nerv sa caut…Ce sa spun?A fost o nebunie de veselie pe barbatii mei de acasa…au infulecat la propriu , cate doi de fiecare si daca nu ar fi fost atat de satiosi , ar mai fi mancat cate unul… 😀 Ce m-a uimit a fost ca nu au pocnit in cuptor… Multam' de reteta! 🙂

  31. Raluca draga ma bucur ca iti plac. Te pupic cu drag!!

  32. Cat ma bucur ca ti-au placut Adelina draga mea. Te pupic si multumesc ca i-ai incercat!!

  33. Dintimisoara draga mea si sotul meu a fost super incantat de ei si a papat cu pofta. Si mie mi-au placut foarte mult. Te pupic si sa va fie de bine. Weekend minunat sa aveti!!

  34. Laura am facut ieri cremvusti umpluti. Au iesit foarte buni, foarte gustosi…dar, daca imi ieseau si la fel de frumosi ca si ai tai tare m-as fi bucurat. Am strans sunca foarte bine pe langa ei, dar s-au desfacut :(, insa nu-i bai ca au fost buni de tot. Merci de reteta

  35. Cat de simplu si totusi cat de gustos si de efect!
    Esti o minunata sursa de inspiratie pentru mine! Multumesc!
    Pe blogul meu te asteapta un mic premiu de Florii.

  36. Anonymous

    Oare la cuptorul cu
    microunde se pot face??

  37. Ce reteta usoara si simpla…maine am sa o incerc si eu dupa cum arata cred ca e delicioasa

  38. Draga Laura,
    au iesit minunat si foarte rapid. Multumesc pt idee si reteta. Toata saptamana m-am gandit la crenvustii astia si am fost nerabdatoare sa vina weekendul si sa-i savurez.
    De asemenea, i-am servit cu morcovei cruzi, nu stiu daca faceau parte din reteta sau doar din decor, insa a fost foarte buna combinatia. Aaaa.. si nu mai spun cat de aratos in farfurie.

    O saptamana frumoasa iti doresc!

  39. cutiutacubijuterii

    Aoleu ce bine arata…..

  40. Delicioşi! Atât de simplu de preparat şi atât de buni!

  41. Ultima poza am gasit-o postata la un concurs. 🙁

  42. Am reusit azi sa votez,ieri nu stiu de ce nu mi-a primit votul!
    Te pup!

  43. Arata foarte bine !!! Am sa incerc si eu ! Felicitari !!!

  44. ,,Crenvurşti”

    ……cu riscul sa aruncati cu pietre-n mine 🙂

    • Ana, draga mea, nu arunca nimeni cu pietre in tine, promit!:)
      Intr-adevar, crenvursti se numesc, numai ca in momentul in care am postat reteta, cuvantul “cremvusti” iesea primul in cautari.
      Cu siguranta, voi edita reteta cat se poate de curand si voi corecta greseala.
      Multumesc pentru vizita!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.