Am implinit 33 ani!!


 

Imi amintesc ca anul trecut cand am implinit 32 de ani am inversat cifrele pe tortulet si pentru o clipa am avut din nou 23. Anul asta nu mai tine figura asa ca indiferent cum le-as inversa tot 33 implinesc.

Vom serba in doi diseara si cum din pacate nu am avut deloc timp pentru un tort elaborat am facut un tort simplu si sper eu bun. Este un tort cu blat de nuca si un mousse clasic de ciocolata pe care l-am decorat cu fistic, stelute de anason, bilute de pepene galben si ciocolata.

Va invit cu drag pe toti sa serviti o felie mare mare de tortulet si o cupa de sampanie,

tort-nuca-ciocolata

Print Friendly, PDF & Email

129 comentarii la “Am implinit 33 ani!!

  1. Anonymous spune:

    Laura draga, La multzi , multzi ani!

    ( am vrut sa-ti urez si pe culi , dar acum ca nu mai intri , n-are rost. ) Oricum , noi itzi ducem lipsa , sa stii 🙂

    Cu drag ,

    simonaro29

  2. Amalia spune:

    Draga Laura ma bucur sa fiu prima care iti ureaza La multi ani! Multa sanatate , fericire si multa dragoste! Sa fii iubita toata viata! Te imbratisez cu drag si azi chiar o sa beau un pahar de vin pentru tine :).

  3. ISABELA spune:

    Muuulti Ani traiascaaaa Laaaa Multiiii Aniiii!
    Cine sa traiasca, cine sa traiasca, Laauraaaaa!
    😀 Bine ca nu ma auzi ca au o voce de baiat :)))
    Laurici iti doresc tot bine din lume, sanatate multa si fericire si mai multa. Sa fii fericita si implinita alaturi de Cris.
    Un pupic si o imbratisare de la distanta, muaah!

  4. Vicky spune:

    La multi ani, multa sanatate si toate cele bune, tortul arat superb, te astept cu un preiu pe blogul meu, asa de ziua ta.

  5. Lavinia spune:

    La multi ani! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata! Te pup dulce si eu chiar ma servesc cu o feliuta virtuala de tort pentru ca arata tare bine!

  6. broscutza spune:

    La Multi Ani draga noastra!!! Sa fii fericita, sanatoasa, iubita, multumita sufleteste, si sa te simti intotdeauna ca acum: tanara, apreciata, iubita, minunata!
    Noi iti suntem alaturi si te iubim, si suntem tare incantati sa ciocnim impreuna cupa de sampanie si sa ne rasfatam cu tortul tau atat de delicios!
    Si:
    Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani, Multi Ani traiasca,Multi ani traiasca, La Multi Ani, Cine sa traiasca, La multi ani, Laura sa traiasca, Laura sa traiasca, Laaaaa MUltiiiiii ANIiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! MOaaaaaaaaaaa

  7. maya spune:

    Draga Laura,

    îti doresc tot binele din lume,sa te bucuri de fiecare raza de soare,si sa ramîi mereu asa frumoasa si vesela 🙂

  8. katy spune:

    LA MULTI ANI!CHIAR DACA MA REPET,ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI SA AI PARTE DE MULTA DRAGOSTE!
    TORTUL ESTE FOARTE FRUMOS SI ARE SI CIOCOLATA,ASA CA VOI SERVI SI EU O PORTIE IMAGINARA IN CINSTEA TA.

  9. Ana-Maria spune:

    LA MULTI ANI!fericiti…Sa ai o zi de sarbatoare exceptionala si peste alti 33 de ani,sa te uram la fel…:D
    Distractie maxima diseara!

  10. Ana spune:

    Frumoasa varsta! A Mantuitorului! La multi ani cu sanatate, iubire si protectie divina! Te imbratisez cu mult drag, om bun si frumos! Dea Domnul sa ai parte numai de bine si frumos ,alaturi de cei dragi tie! Pupici dulci ( de la tort 😛 )

  11. CristinaK spune:

    La multi, multi ani fericiti, Laura! Toate cele bune la tine sa se adune!!! Multe bucurii si impliniri in viata! Pupicei dulci!
    Merci mult pt. felia de tort… m-am servit cu una maricica 😀 fiindca-mi place mult combinatia nuca-ciocolata 😉

  12. Lucia spune:

    Draga Laura,iti doresc sa fii minunat de fericita, si desi nu te cunosc in persoana, sunt convinsa ca esti o femeie extraordinara, care tocmai a implnit o minunata varsta. La multi ani, din toata inima!

  13. Ducesa spune:

    Tocmai a picat netul la serviciu cand iti scriam mesaj…Laura draga, leoaica ca si Bogdi al meu, sa ai numai zile senine si cu mult soare, iar bunul D-zeu sa-ti dea un bebe frumos si sanatos!
    Te imbratisez si un calduros LA MULTI ANI!

  14. Amalia spune:

    Iti doresc si eu din inima sanatate, multa fericire, impliniri, binecuvantari!!! 33 ani e o varsta faina bucura-te de ea! Tu esti oricum frumoasa si ai un suflet de aur (te-am vazut in poze si am "citit" sufletul tau din sfaturile si raspunsurile pe care mi le-ai dat si stiu ca nu ma insel…). Asta e un tort simplu spui?! Arata divin… Te sarut cu mare mare drag!

  15. Mariana spune:

    Laura:tu esti prima mea prietena de pe bloguri,si cit sint de miindra pt.asta!si ce as putea sa-ti doresc eu azi la aniversare decit sa fi iubita,sa iubesti,sa fii mereu vesela si multumita de minunatul OM din tine!primeste din partea mea si a familiei mele un LA MULTI ANI!TE IMBRATISEZ SI TE PUP!

  16. DiAnais spune:

    La multi ani sanatosi, cu liniste si bucurie, inspiratie si ganduri vesele intotdeauna. Multumesc frumos pentru toate comorile pe care le imparti aici cu noi. Fara se te cunosc, mi-ai luminat si inspirat bucataria de multe ori drept pentru care iti doresc tot binele din lume. 🙂
    Te pup!
    Diana

  17. Mariana spune:

    lAURA!!!!Pentru ca nu merg e-mailurile scrise de mine,si pe blog la tine nu se poate,TE ROG TARE MULT SA TRECI PE LA MINE ,sa ridici un buchet de trandafirii de la mine si familia mea!LA MULTI ANI LAURA!!(DA AZI ,CA AZI E ZIUA TA!)

  18. Maria spune:

    Happy birthday dear Laura! I wish you all the best..health, love and happiness! A big hugs and kiss for you! Cheers!

  19. Cami -Camila-Witt.... spune:

    La multi ani cu multa, multa sanatate linga cei dragi Iti doresc numai spor in toate in viata si ma bucur ca esti leoaica. Eu am aniversarea vineri. Te rog sa vi sa ridici un premiu de la mine, cind gasesti timp. Cami

  20. Mirela spune:

    La multi ani draga Laura!Iti doresc sa fii fericita si mereu vesela,sa ai parte numai de bucurii in viata!!!
    Te pup dulce!

  21. Anonymous spune:

    La multi ani Laura!sa traiesti 1000 de ani sa ne poti impartasi si de acum incolo tot ce stii!multa sanatate si impliniri!

  22. Nanita spune:

    La multzi , multzi ani Laura !Много здраве и късмет ти пожелавам.Целувки Nanita!

  23. claudia spune:

    Laura dragutza multa, multa sanatate si sa ne incanti si de acum incolo cu retete delicioase si fenomenale ca tine. Te pup!

  24. Dana2dor spune:

    LA MULTI ANI, frumosi si buni, sa fii iubita si rasfatata asa cum meriti, sa ai parte numai de bucurii si surprize placute, sa fii inconjurata mereu de persoane placute si binevoitoare, sa ti se indeplineasca toate dorintele bune… ce-ar mai fi? Sa-ti fie viata o binecuvantare si zilele pline de bucurie!
    Toate astea ti le doresc din inima pentru ca mi-esti tare draga!
    Si inca o data: La Multi Ani!
    …. tortul e minunat, m-am servit cu o feliuta mica, pentru ca sunt la regim :):)…

  25. laura laurentiu spune:

    Hm, hm… daca imi dai o felie de tort iti mai cant inca o data: multi ani traiascaaaa, multi ani traiascaaaa, laaaa muuulti aaaani!… Cum, nu mai este?… Sincer, la cat de bine arata, crede-ma ca mi-am asumat acest risc, nici nu credeam ca ar mi fi vreo bucatica! 😛 Te felicit din nou cu mult drag si sa stii ca la mine te astepata un premiu!

  26. iulia spune:

    La multi, multi ani, draga Laura!!!! Sa fi fericita si sanatoasa si sa ramai la fel de minunata cum esti acum!! Te pup si iti doresc tot binele din lume!!

  27. Laura spune:

    Simona draga mea iti multumesc tare mult pentru urari. Si mie imi lipsesc multi prieteni de pe culi si sa stii ca din cand in cand mai trec pe la voi ca sa vad ultimele noutati delicioase. Te pupic cu mare drag si inca o data iti multumesc pt urari!!!

  28. Laura spune:

    Heeei Amalia scumpa multumesc muuult mult de urari si tare sper intr-o zi sa ciocnim pe viu un pahar de vin sau sampanie impreuna. Pupicei scumpa!!

  29. Laura spune:

    Alizel mic si frumos tare frumos mi-ai cantat tu mie!! Esti o dulce si iti multumesc tare mult pentru urari. Si voua toata fericirea din lume va dorim!! Pupici!!

  30. Laura spune:

    Lavinia scumpa multumesc mult pentru urari si sper sa-ti fi placut tortuletul. Te pupic cu mare drag si numai bine iti doresc!!

  31. Laura spune:

    Draga mea broscutza ce frumoasa urare mi-ai facut scumpa mea!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate si multa fericire si sa aveti o viata senina si frumoasa ca voi doi!!!
    Te imbratisez cu mare drag si multumesc din inima pentru urarea minunata!!

  32. Laura spune:

    Katy iubita te pup si tare multumesc pentru urarea ta si pentru felicitarea trimisa. Sper tare mult sa ne vedem pe YM ca nu prea am mai vb in ultima perioada. Pupicei scumpa!!

  33. Laura spune:

    Adelina draga multumesc mult pentru urari. Aveam de gand sa fac un tort cu mai multe straturi de mousse dar nu am avut deloc timp asa ca l-am facut pe acesta care a fost fffff bun. Te pup si multumesc!!!

  34. Laura spune:

    Sa dea Dumnezeu Ana Maria sa ne intalnim sanatosi aici si peste 33 de ani!! Te pup si multumesc mult pentru urari!!

  35. Laura spune:

    Ana draga mea iti multumesc din inima pentru aceasta urare absolut superba si deosebita. Cu mare drag te imbratisez si iti multumesc!!!

  36. Laura spune:

    CristinaK draga mea multumesc mult pentru urari!!! Ti-a placut tortuletul sper!? Numai bine draga mea si inca o data mii de multumiri pt urare!!

  37. Laura spune:

    Oooooo Lucia draga ce cuvinte minunate!! Tare mi-ar place sa ne cunoastem intr-o zi pentru ca sunt convinsa ca si tu esti o persoana deosebita cu care sigur as putea lega o prietenie trainica. Te pup cu drag si multumesc mult pt urare!!

  38. Laura spune:

    Cata scumpa mea tare multumesc pentru urarea calda si frumoasa!! Si Cristi e tot leu, pe 9 august e nascut!! Vad ca numai lei suntem pe aici!! Pupicei iubita!!

  39. Laura spune:

    Draga mea Amalia multumesc tare mult pentru cuvintele tale frumoase. Te pupic cu mare drag si numai bine iti doresc!!

  40. marijecan spune:

    La multi ani si sa fii sanatoasa ca sa ne poti bucura mai departe cu bunatatile tale. Esti o inspiratie pentru mine iar de cand am dat de tine a inceput sa-mi placa in bucatarie.

  41. Laura spune:

    Diana draga minunata urare!! Multumesc mult pentru gandurile bune si cuvintele frumoase. Sanatate multa si fericire iti doresc!! Te pupic!!

  42. Laura spune:

    Mariana draga mea iti multumesc din suflet pentru buchetul de flori!! L-am luat deja si l-am postat la premii. Pupicei dulci!!

  43. Laura spune:

    Scumpa mea Mariana m-a emotionat profund urarea ta!! Esti o persoana deosebita si sunty tare fericita ca am avut ocazia sa te cunosc!! Iti multumesc din toata inima pentru cuvintele tale scumpa prietena!!

  44. Laura spune:

    Cami scumpa deci si u esti leoaica!! tare ma bucur sa aflu asta. Draga mea multumesc muuulr pentru premiu. Vin neaparat sa il ridic. Pupicei si ne vedem vineri la tine pe blogulet!!!

  45. Laura spune:

    Se aude clar si melodios Irina draga!! tare frumos mi-ai cantat!! Iti multumesc muuult mult si te pupic cu mare drag!!

  46. Laura spune:

    Dana scumpa mea nici nu stiu cum sa-ti multumesc pentru cuvintele tale minunate!! Esti un om deosebit si sunt mandra ca ma numar printre prietenele tale. Te pupic infint si mii de multumiri pentru urarea ta calda!!

  47. Laura spune:

    Laura scumpa mea pentru tine special am oprit o feliuta de tort asa ca hai repede sa o servesti!! Draga mea multumesc infinit pentru urari si vin repejor sa ridic premiul de la tine!!Pup pup!!

  48. katy spune:

    CU MULTA PLACERE LAURA!TE ROG DACA AI TIMP ZILELE ACESTEA SA CAUTI RETETA DE NUTELLA!TARE-S CURIOASA!AAAA,SI TE MAI ROG SA-MI SPUI DACA RETETA DE MOUSSE DE LA ACEST TORT,O GASESC IN RETETELE TALE,IAR DACA NU,CE CONTINE?VREAU SA FAC SI EU UN TORTULET!PUPICI

  49. Laura spune:

    Draga mea Marijecan multumesc mult pentru urare!! Tare ma bucur ca retetele mele te-au facut sa iubesti bucataria. Te pupic dulce dulce!!

  50. Laura spune:

    Loryyyyy scumpa cat ma bucur sa te revad!!! Mii de pupici si multumiri pentru urare!! Multa sanatate si tie draga mea!!

  51. Laura spune:

    Katy scumpa promit sa o caut si sa ti-o dau. Reteta de mousse nu e pe blog dar am sa scriu reteta chiar daca nu am reusit sa fac nici o poza din timpul prepararii. E tare simplu de executat!! Pupicei!!

  52. Laura spune:

    Boscodina scumpa mea chiar daca imi spuneai si dupa 5 luni si tot ma bucuram nespus de mult!! Te pup si iti multumesc din inima pentru felicitari!!

  53. Raluca spune:

    La multi ani, Laura, iti spun si eu cu intarziere, ca abia m-am intors din concediu. De acum tortul e mancat… si sampania bauta…, pentru tine e usor, tu trebuie doar sa ramai asa cum esti: cu pofta de viata, vesela, dulce, talentata, ca uite cati prieteni ti-a adus, si pe cel mai important om langa tine. Te pup si numai bucurii.

  54. katy spune:

    MULTUMESC LAURA!ASTEPT CU NERABDARE AMBELE RETETE!
    PE 4,DAR DECEMBRIE,VOI SIMTI ACELASI SENTIMENT CA SI TINE…,ORICAT AS INVERSA CIFRELE,TOT 33 IMPLINESC!DAR STII CEVA?CICA ASTA E CEA MAI FRUMOASA VARSTA LA FEMEI,ASA CA TREBUIE SA NE BUCURAM!PUPICI!

  55. Anonymous spune:

    si eu,cu intarzire,iti doresc LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa,iubita si fericita.
    iti doresc sa ne pui pe masa aceleasi retete gustoase,sa ne indrumi cand gresim,si sa ne scuzi,daca unele dintre noi cerem ajutor mai des.
    te pup,si ai un blog minunat.

  56. Lenevindfiresc spune:

    La multi ani Laura si sa fii fericita alaturi de sotul tau pentru care gatesti asemenea minunatii! Nu ne cunoastem dar am descoperit de curand blogul tau si apreciez foarte tare retetele si mai ales rabdarea cu care descrii pasii! O zi frumoasa:)Madalina

  57. Bunny spune:

    La multi ani, draga mea… Acum m-am intors din vacanta si m-am bucurat sa iti pot ura toate cele bune! Te imbratisez cu mult drag si iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai puterea sa iti duci visele la implinire!

  58. Laura spune:

    Raluca draga te pup dulce pentru frumoasa urare. Ai mare dreptate, acest blogulet mi-a adus muuuulti prieteni dragi care imi fac viata mai frumoasa cu fiecare vorba buna spusa. Te pupic si numai bine iti doresc!!

  59. Laura spune:

    Katy scumpa e foarte frumoasa varsta asta dar parca mai frumoasa era cea de 23 de ani, nu??? Trece timpul asta ceva inspaimantator de repede asa ca trebuie sa profitam de anii astia si sa-i traim la maxim. Pupicei!!

  60. Laura spune:

    Anonim tare multumesc de urare si eu trebuie sa imi cer scuze ca nu raspund intotdeauna comentariilor voastre atat de prompt cum mi-as dori. Te pup si inca o data multumesc!!

  61. Laura spune:

    Corina scumpa mea multumsc din suflet pentru urarea minunata. Te pupic si distractie super placuta in a doua etapa a concediului. Puuuup si soare mult!!!

  62. Laura spune:

    Laura draga, iti uram si noi, cu intarziere ce-i drept, dar de-abia ne-am dezmeticit (oboseala si emotiile ultimelor zile de vacanta si-au spus cuvantul :P)…iti uram, deci, cu toata dragostea multi, multi si frumosi ani alaturi de Cristi cel rasfatat :))
    Tare mult ne-asemanam noi doua: si eu 33 impliniti (nu prea) curand si tot Laura, hi, hi…doar la bunataturi am ramas in urma ta :)))
    Dar, de fapt, nici nu stiu cine ar putea sa tina pasul cu tine… 😛
    Felicitari si pentru tort si pentru omul minunat ce esti!!!
    Multi si dulci pupici si spor in toate!!!
    La multi ani!!!

  63. DAVELLA si MARIO spune:

    Buna Laura! Am venit sa-ti reantorc urarea de LA MULTI ANI ! cu bucurii, sanatate si fericire. Iti urmaresc blogul mereu, dar din pacate nu prea am timp de comentarii(servici, scoala, familie).Pupici si un week-end minunat!

  64. Laura spune:

    Laurel scump si drag multumesc din toata inima pentru urarea ta calda!! Am fvazut pe fuga ce-i drept (pentru ca noi miercuri plecam in concediu si de vreo cateva zile tot fac si desfac bagajele)paradisul minunat in care v-ati petrecut concediul si vreau sa-ti spun ca la anul ne-am decis si noi sa mergem in Croatia.
    Pupicei infiniti draga mea pentru cuvintele tale minunate si un pupiiiiic enorm lui Bogdi mic si scump!!!!

  65. Laura spune:

    Davella draga mea iti multumesc mult pentru urare si tare ma bucur ca imi urmaresti bloguletul. Te pup cu mare drag!!

  66. lore spune:

    Desi e out-of-date, iti spun si eu LA MULTI ANI! Motivul e ca am descoperit "arta culinara" pe net acu' vreo luna si, de atunci, te numeri printre favoritele mele, la toate capitolele: ingrediente, mod de preparare, rata a succesului, ca sa nu mai spun de fotografii si mod de prezentare…
    Legat de tortul aniversar, am scotocit prin toate retetele tale de torturi dupa una cu blat de nuca, dar n-am gasit. Ma poti ajuta? Spune-mi, e cu nuca oparita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor