Concurs cu gust pentru gospodinele mici si mari


Concurs cu gust pentru gospodinele mici si mari, premii in carti semnate Laura Adamache

Serie carti 24 retete delicioase si uor de preparat Laura Adamache

In urma extragerii efectuate cu ajutorul random-org, cei trei castigatori ai concursului, sunt:

  1. Monica Radulescu (comentariul nr.71)
  2. Lisa (comentariul nr.42)
  3. Madimih (comentariul nr.30)

castigatori-concurs

Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor pentru participare! Monica, Madimih si Lisa, astept adresa voastra, numele complet si un numar de telefon pentru livrarea premiilor, pe adresa de mail:

Dragilor, asa cum v-am promis, va invit la un concurs frumos si simplu care va poate aduce in bucatarii ultimele 3 carti lansate saptamana trecuta in cadrul Targului International Gaudeamus. Chiar daca nu am resuit sa ajung la targul din acest an, am fost cu toata inima, plina de emotii, in standul editurii All, cea care a facut posibila publicarea a 16 carti pana in acest moment. Si nu ne oprim aici! Multe surprize editoriale, frumoase si delicioase, va asteapta in curand, dar pana atunci va astept cu drag participarea la acest concurs.

Tema concurs

Raspundeti la urmatoarea intrebare:  De ce ati cumpara una dintre cele trei noi carti si cui le-ati oferi cadou?

Premii concurs

Cei trei castigatori ai concursului cu gust pentru gospodinele mici si mari, vor primi un set compus din cele mai noi carti publicate: „Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat”, „Retete cu carne de pui. 24 e retete delicioase si usor de preparat” si cartea “Retete pentru micile gospodine”, o carte minunata, cu retete simple si ilustratii atent pregatite de Marina Plantus, dedicata micilor bucatari.

Premii in carti Laura Adamache

Pentru ca in acest an Editura All a implinit 25 de ani de existenta, mai am o surpriza pentru voi. Fiecare castigator va intra in posesia unui set format din 3 carti postale, cu retete delicioase si usor de preparat. Se apropie sarbatorile si cred ca o astfel de carte postala va fi foarte apreciata de cei care doresc sa pregateasca mancaruri si deserturi gustoase si inedite pentru cei dragi.

Cartonase Laura Adamache

Perioada concurs

Concursul nostru incepe astazi, 21.11.2016 si se incheie pe data de 28.11.2016. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org si vor fi anuntati pe 29.11.2016.

Nu trebuie sa aveti un blog sau o pagina facebook pentru a putea participa la acest concurs, dar, pentru livrarea premiilor este nevoie de o adresa din Romania.

Mult succes! Va astept cu drag!

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Concurs cu gust pentru gospodinele mici si mari
Article Name
Concurs cu gust pentru gospodinele mici si mari
Description
Concurs cu premii in carti
Author

88 comentarii la “Concurs cu gust pentru gospodinele mici si mari

  1. Valeriu spune:

    As cumpara cartea „Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat” pentru iubita mea, care iubeste sa faca prajituri, in special cu fructe.

  2. Corina Sandru spune:

    Felicitari Laura pentru noile aparitii!
    Le-as cumpara si pentru mine ca sa intregesc colectia si sa gatesc impreuna cu fetita mea dar si pentru a le face cadou prietenelor si mamei mele 🙂
    Multumim pentru tot si asteptam retete delicoase pe care le savuram impreuna cu cei dragi!
    Corina

  3. Maya spune:

    As cumpara cartea „Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat” pentru mine, deoarece eu imi incant familia aproape zilnic cu tot felul de dulciuri.

  4. Ana Dinu spune:

    Multumiri pentru concurs! As cumpara „Retete pentru micile gospodine” si as darui-o fetitei mele de 8 ani care vrea sa ma ajute in bucatarie!

  5. simona spune:

    Aș cumpăra oricare din cele trei cărți pentru că orice rețetă pe care am încercat-o de pe site-ul tău a ieșit super și oricând am avut nevoie de inspirație, am găsit-o aici! Și mi le-aș dărui mie! :))

  6. Adela spune:

    O, cartea pentru micile gospodine ar fi ideala pentru fetita mea! Chiar daca are doar 5 luni si nu a inceput inca sa manance altceva decat laptic de la mami , deja ma gandesc cum sa o implic in prepararea mancarii de cat mai curand posibil 😀 Eu nici nu-mi mai aduc aminte cand am inceput sa gatesc, vreau ca si fiica mea sa invete sa gateasca cu alimente si condimente naturale si sa nu fie dependenta de bazaconiile din comert.

  7. Alexandra Tudor spune:

    Draga Laura, iti urmaresc blog-ul de foarte mult timp, si practic prin retetele oferite de tine, am inceput si eu sa ma dezvolt in bucatarie. As cumpara cartile deoarece retetele sunt foarte bine structurate si frumos ilustrate, exact ce ii trebuie unei bucatarese! 🙂 Cui i le-as face cadou? Prietenelor mele! Sunt sigura ca le-as incanta cu acestea! 🙂

  8. Nicoleta spune:

    ”Delicioooase carti !!! ” As cumpara aceste carti ptr sora mea , care adora preparatele din carne de pui , dar si ptr mine . Ador sa pregatesc dulciuri. In bucataria mea folosesc retetele tale si nu am dat gres niciodata .Multumesc!

  9. Andreea Sirba spune:

    Retete pentru micile gospodine ar fi un cadou perfect pentru fetita mea, care adora sa stea cu mine in bucatarie si sa ma ajute!

  10. Catalina spune:

    Buna, daca ar fi sa aleg intre cele 3 carti mentionate, as opta pentru „Retete cu carne de pui. 24 de retete delicioase si usor de preparat” pentru ca retetele tale ma scot din impas de fiecare data, fie ca am invitati speciali, familie sau pentru rasfatul meu. Apreciez ca descrii detaliat retele, cantitatile sunt corecte pentru un rezultat perfect, dezvalui secrete, imaginile sunt sugestive, preparatele gatite de tine nu sunt un pericol pentru silueta si pun sanatatea pe primul loc. Daca ar fi sa daruiesc cartea unei persoane, aceea ar fi cumnata mea careia ii place sa gateasca si cu care schimb retete si idei. Felicitari pentru cartile lansate si mult succes in continuare!

  11. Fodor Maria Iolanda spune:

    As cumpăra cartea Rețete pt micile gospodine.Din păcate nu am cui sa îl dăruiesc dar mi l-as face cadou mie de crăciun sa mă bucur de rețete noi

  12. Dya spune:

    As cumpara cartile pentru a le face cadou de sarbatori celor dragi din familie. O carte de bucate este folositoare oricand, oricui.

  13. Tatiana Diaconescu spune:

    Am descoperit colecția ta de cărți așezată frumos in raftul KitchenShop alături de cărțile lui Jamie Oliver!!!
    O colecție frumoasa, cu retete deosebite si foarte frumos ilustrate!
    Bineînțeles ca le-as cumpara pentru mine dar si pentru a le oferi mamei mele cadou.
    Felicitări!

  14. Mariana spune:

    As cumpara una dintre cele trei noi carti, pentru ca sunt fascinata de retele din ” 24 aluaturi dulci si sarate „, care m-au ajutat de multe ori. Ar fi un minunat cadou pentru fetita mea.

  15. Monica Jureschi spune:

    As cumpara aceasta carte: “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat“, deoarece imi place sa fac prajituri si mai ales sa le combin cu fructe!

  16. Bianca spune:

    As cumpara orice carte si as darui-o finutelor mele.Atunci cand ai casa plina de copii ai intotdeauna nevoie de inspiratie si deci de cel putin o carte de bucate.

  17. Mihăilă Iulian spune:

    Aș cumpara o carte pentru mine ca ador sa gătesc și toate retetela tale sunt perfecte și o carte as cumpara o pentru cea mai bună prietenă a mea să o dăruiesc de Moș Craciun.

  18. cat spune:

    Felicitari, te citesc de mai bine de 2 ani si intotdeauna cand am vrut sa pregatesc ceva mai special am aruncat un ochi pe blogul tau in cautare de inspiratie.
    As cumpara cartea “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat“ si as face-o cadou mamei mele. Are o multime de carti de retete si notite scrise de mai bine de 20 de ani, dar mereu i-a facut placere sa gateasca dulciuri si alte preparate dulci

  19. Geo spune:

    Ce initiativa faina! As cumpăra cartea cu 24 checuri dulci și sărate pentru o prietena, ca sa descopere placerea checurilor pe care eu le ador!

  20. ADELA spune:

    Felicitări pentru noile cărți scoase! Aș cumpăra “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat,
    pentru mine în primul rând, pentru ca sunt o mare iubitoare de dulciuri,dar și pentru sora mea.

  21. Carmen spune:

    Buna seara,as cumpara prima data „dulciuri cu fructe.24 de retete deicioase si usor de preparat”,ptr ca iubesc dulciurile, atat eu cat si ai mei pitici.Va urmaresc demult timp,aveti retete minunate, prietena mea a facut o masa intreaga ptr oaspeții sai cu retele dvs(la recomandarea mea),cred ca as darui cartea prietenelor mele..mie,mamei,fiicei mele…cine stie?

  22. Ion Florentina spune:

    Buna seara,singura mancare gatita toata copilaria,adolescenta si pana am ajuns la facultate au fost dulciurile ,deci sigur as alege cartea cu si despre dulciuri,raman marele meu hobby.Si pentru ca iubesc cartile ,le -as cumpara doar pentru mine,de incercat retete noi .Multa sanatate si felicitari pentru tot ceea ce faceti!

  23. Anca spune:

    Foarte dragut din partea tá ca ai organizat concursul. Ai niste retete minunate, mai ales de prajituri. Primele doua carti le-as oferi prietenei mele fiindca intotdeauna cauta retete noi de experimentat. Ii place sa gateasca. Cea de a treia carte ” Retete pentru micile gospodine ” as darui – o unei prietene care are o fetita de 3 ani.

  24. Emy Raileanu spune:

    Eu as cumpara aceasta carte: “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat“ ( ca sa-mi completez minunata colectie pe care o am), pentru ca mie imi place foarte mult sa gatesc dulciuri, si sa-mi rasfat mereu prietenul cu deliciile culinare din cartile tale. Cartea “Retete pentru micile gospodine”, as face-o cadou cu mare drag nepoatei mele care ii place s-o ajute pe mami la bucatarie, cu toate ca are 6 ani.

  25. Dorina H. spune:

    As cumpara toate cartile pentru ca ador retetele tale, incerc cu mare drag multe retete de-ale tale. Le-as cumpara in primul rand pentru mine, dar si pentru a le oferi cadou prietenelor mele.

  26. sedith spune:

    Păi… sunt o pasionată a gătitului şi a reţetelor culinare…
    Aş cumpăra cartea cu reţete cu carne de pui, pentru că am o slăbiciune faţă de mâncărurile gătite cu pui.
    Aş cumpăra cartea pt micile gospodine, pentru că am acasă două zâne blonde care sunt şi ele interesate în ale bucătăriei.
    Şi aş cumpăra şi cealaltă carte, ce acu dulciuri cu fructe pentru soacră-mea ca să poată să le facă bunătăţi nepoţelelor. 🙂
    Aşa că… nu ştiu pe care aş alege-o. 🙂

  27. Gabriela Vasile spune:

    Buna!
    In primul rand, as cumpara cartea “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat“ pentru mine, ador sa fac dulciuri si sa le impart cu prietenii, care apreciaza de fiecare data munca mea.
    In al doilea rand, as cumpara cartea „Retete cu carne de pui. 24 e retete delicioase si usor de preparat” ca sa-i gatesc iubitului meu, care mananca doar carne de pui si ar fi extraordinar de buna aceasta carte pentru el, ca sa mai diversific meniul.
    As darui oricare dintre cele trei carti prietenei mele cele mai bune, care tocmai s-a mutat impreuna cu iubitul ei la casa lor, ca sa se inspire din retetele tale minunate si sa-i fie mai usor in bucatarie.
    Felicitari pentru ce faci!

  28. Elena I. spune:

    De ce as cumpara una din carti? Pentru ca stiu sigur ca voi gasi retete pe placul meu,retete cu reusita sigura si ingrediente accesibile ca de altfel toate retetele de pe site.Mi-ar placea sa mi-o fac cadou mie si fetitei mele pentru ca obisnuim sa ,,bucatarim” impreuna cu mare drag!

  29. madimih spune:

    Aș cumpăra “Retete cu carne de pui. 24 e retete delicioase si usor de preparat“. pentru mine și pentru sora mea.

  30. Carla spune:

    Buna dimineata! Sincera sa fiu …as cumpara nu numai cele trei carti „delicioase” ci si alte carti aparute si expuse de tine.In primul rand „Carne de pui. 24 retete delicioase si usor de preparat” Cui i-as darui? Una sigur ar fi pentru baiatul meu – student… mai are uneori timp si chef de gatit…

  31. Andreea spune:

    Mi-as face cadou cartea “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat“ pentru a bucura intreaga familie de sarbatori.

  32. giurgea mihaela spune:

    buna! urmaresc cu mare interes postarile dvs. , le primesc prin mail , cartile le as darui ficei mele care are o fetita de 2 ani si nurorii mele care are si ea o bebelusa de 1 luna , si asta pentru retetele cu dulciuri sanatoase dar nu numai ! va doresc inspiratie in continuare !

  33. Lazar Adrian spune:

    Mi se par foarte utile, mai ales cand in familie este si un pui de aproape 3 ani 🙂 Le-as darui sotiei mele si as ajuta-o la prepararea acestor retete delicioase si sanatoase.

  34. Veronica spune:

    Felicitari pentru minunatele carti,dar si pentru munca depusa.Eu as cumpara cartea,,Retete pentru micile gospodine” pentru cumnata mea,care este la inceput de drum si care cu siguranta i-ar prinde tare bine.

  35. MAGDA PRELIPCEAN spune:

    Bună dimineața,
    Cărțile le-aș cumpăra pentru că orice rețetă am încercat de pe „Laura Adamache” a fost un succes.
    Și pentru că există și băieți pasionați de gătit, cartea „Rețete pentru micile gospodine” aș dărui-o unui băiețel de opt ani.

  36. Cornelia spune:

    Eu am si cumparat 2 dintre ele la targ (deserturi si preparate de pui) pentru a le face cadou prietenei mele din America. La targ, insa nu am gasit toata colectia veche, mai vroiam cateva din ele, pentru a oferi un cadou cu mai multe tipuri de preparate.

  37. Anca L. spune:

    Le-as cumpara pe toate 3 pentru ca sunt tentante si in plus o noua sursa de idei pentru delicii culinare. Le-as cate o carte la cele mai bune prietene de-ale mele ca sa facem schimb de experienta 🙂

  38. Radoi Camelia spune:

    Eu as cumprara cartea Dulciuri cu fructe, si i-as oferi aceasta carticica minunata scumpei mele mamici care iubeste sa gateasca. Cu siguranta ar fi un cadou de care ar fi foarte incantata.

  39. Lisa spune:

    As cumpara cartea Retete pentru micile gospidine. As vrea sa o daruiesc fetitei mele, care are zece ani, si mereu vrea sa pregatim cate ceva impreuna. Iar eu abia astept sa conspiram, sa vad ce idei mai are.

  40. Mariana Dutescu spune:

    As cumpara oricare dintre cartile tale, Laura, dintr-un singur motiv: orice am gatit dupa reteta ta, a iesit. Fara esecuri. Fara emotii. Fara teama de incercari. A iesit. Si a iesit savuros. Nu le-as oferi cadou, pentru ca sunt comoara la casa gospodinei. Dar le-as recomanda cu mare mare siguranta in glas!

  41. Stefan spune:

    Buna Laura.Ma bucura faptul ca am posibilitatea sa particip si eu la concursul tau alaturi de mari gospodine.Mi-ar face placere sa castig toate cartile tale care au retete minunate.
    As face cadou acum de sarbatori tatalui meu care a implinit 88 ani si care este indragostit de bucatarie si ori de cate ori vrea sa gateasca ceva deosebit pentru mama mea-care se deplaseaza cu cadrul si nu poate face nimic in bucatarie, ma consulta pe mine la telefon. Dar trebuie sa ne bucuram de ei atat cat ii mai avem.

  42. Dumitrache Sorana spune:

    Eu as cumpara cartea Retete pentru micile gospodine si as faceao cadou cumnatei mele, care de fiecare data cand are timp liber gateste impreuna cu nepotica ei de 7 anisori .

  43. Catalina spune:

    „Retete pentru micile gospodine” i s-ar potrivi de minune surorii mele adolescente care cu pasi marunti incepe sa descopere tainele bucataritului.Cred ca ar ajuta-o foarte foarte mult.

  44. CLAUDIA C. spune:

    O carte de bucate buna este un cadou pe care mi-l doresc si pe care l-as face persoanelor dragi , ca sursa de inspiratie si satisfactii culinare. Un cadou perfect pentru Craciun , pentru mame si prietene pasionate de bucatarie . O bucurie pentru mine.
    De ce cartile Laurel Adamache ? Deoarece sunt retete delicioase , testate , de care m-am bucurat de ani intregi de cand le-am descoperit . La multe , multe carti inspirate !
    Claudia

  45. Ioana Stanciu spune:

    Te salut cu drag, Laura și îți mulțumesc enorm pentru că împărtășești aceste minunate rețete cu noi. Aș cumpăra cu ardoare „Retete pentru micile gospodine” deoarece îmi place și mie să gătesc dar le-aș dărui surorii mele pentru a se îndrăgosti și ea de gătit.

  46. Valentina spune:

    Felicitari pentru aparitia noilor carti!
    As cumpara cartea “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat” pentru soacra mea, in incercarea de a le gati nepotilor dulciuri in casa in detrimentul celor de cumparat.

  47. Delia Stan spune:

    As cumpara Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat pentru o super mamica, aceasta fiind mereu in cautare de retete noi pentru piticotul ei.

    Felicitari pentru noile carti lansate si la cat mai multe noi aparitii.

  48. Ginghina Carmen spune:

    In primul rand as cumpara toate cele trei carti deoarece as vrea am colectia completa. Dar as alege Retete pentru micile gospodine deoarece ma gandesc ca sunt retete mai simple usor de facut si mi-ar face placere sa o ofer nepoatei mele de 7 anisori care ii place sa stea in bucatarie. Sigur m-as distra cu cea mica gatind retetele din aceasta carte.

  49. Ioana N. spune:

    As cumpara cartile pentru mama mea pentru ca ii place mult sa experimenteze retete noi, iar cu retetele tale nu poti da gres. Sunt foarte bine explicate si usor de realizat. 🙂

  50. Astrid DTD spune:

    In primul rand, FELICITARI! As cumpara cartile mai intai pentru a-mi reintregi colectia si apoi pentru sora mea. Motivul este ca imi plac foarte mult retetele tale, nu dau niciodata gres cu ele si mai ales pentru ca sunt atat de bine si frumos explicate.

  51. MADALINA MARIN spune:

    Foarte frumoase si practice carticelele. Din pacate nu am nici una din ele. Dar as cumpara cu mare drag, in prag de sarbatori, ,,Retete pentru micile gospodine,, pe care as darui-o fetitei mele de 9 ani care e incepatoare in ale bucatariei .

  52. Anca spune:

    Buna ziua. As cumpara Retete pentru micile gospodine si i-as oferi-o fetitei mele de 9 ani care este pasionata de gatit.

  53. Mihaela Buse spune:

    Buna Laura
    Felicitari pentru tot ce ai realizat pana acum,urmarim acest blog deoarece aici gasim inspiratie ori de cate ori avem nevoie si avem incredere in preparatele tale.
    As cumpara toate cartile tale dar in special „Retete pentru micile gospodine”deoarece am si eu o mica gospodina de 6ani si jumatate careia ii place foarte mult sa bucatareasca impreuna cu mine si s-ar bucura de un asemenea cadou.
    Mult succes in continuare iti dorim!
    Pup cu drag Miha si Ioana

  54. Adina spune:

    Eu as cumpara toate cele 3 carti, dar in special “Retete pentru micile gospodine” pentru a o darui fetitei mele de 7 ani care este mereu incantata sa ma ajute in bucatarie si chiar are bucatarioara ei la care ‘gateste’ tot felul de bunatati cu care ne rasfata. Felicitari pentru noile carti!

  55. camelia spune:

    Buna! in primul rand felicitari pentru tot ce faci. As cumpara Retete pentru micile gospodine ptr mine, sunt foarte curioasa de continutul ei. Absolut orice reteta de a ta am incercat a fost un succes!:-D. O carte de-a ta, oricand un cadou ptr pasionati, si nu, numai.

  56. Baltoi Gheorghe Tatiana Madalina spune:

    As cumpara oricare dintre cărțile noi deoarece îmi place sa gatesc si mi le-as oferi mie!

  57. Grigoras Otilia spune:

    As cumpara cartile tale deoarece mai am inca 4 si am fost tare multumita de ce am gasit in ele si i-as darui si mamei mele o carte ?

  58. Marina spune:

    As cumpara cartile „Dulciuri cu fructe” pentru mine pentru ca iubesc sa pregatesc si sa mananc dulciuri si carte „Retete cu carne de pui” pentru mama mea.
    Multumesc pentru retete: sunt frumoase si deliciouse.

  59. DELIA spune:

    Pentru fetita mea as cumpăra rețete pentru micile gospodine, iar pentru toată familia pe cea cu dulciuri. Succes în continuare și așteptăm să ne surprinzi mereu cu rețete delicioase!

  60. Cristina spune:

    Chiar daca par egoista, mi-as oferi mie cadou cartea „Dulciuri cu fructe” si „Retete cu carne de pui”. Pe cea pentru „micile gospodine” as oferi-o baiatului meu, in varsta de 13 ani. E asa frumos ilustrata! Felicitari!

  61. smaranda spune:

    As cumpara „Retete cu carne de pui” pentru mine si „Dulciuri cu fructe” pentru nepoata mea. Toate retetele incercate de pe blog au fost delicioase si nu am ratat nici o reteta. Multumesc pentru munca pe care o depui pentru retete usor de urmarit, cantitati exacte, foarte bine expicat.

  62. Carmen Munteanu spune:

    As cumpara aceasta carte: “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat“, deoarece sunt pasionata de bucatarie si-mi place sa gatesc dulciuri, in special 🙂

  63. dodu tatiana spune:

    Felicitari pentru retetele minunate si multumiri pentru toate trucurile pe care ni le impartasiti.
    Eu as cumpara toate cartile si le-as darui cu toata dragostea nurorii mele care este la inceput de drum.

  64. Corina spune:

    E foarte greu sa ma decid pe care din ele sa o cumpar pentru ca fiecare vine cu ceva interesant. Cadou pentru mine si pentru prietena mea. O idee buna de sarbatori 🙂

  65. Venesa spune:

    Mi as cumpara cartea „Retete pentru micile gospodine” pentru ca am 25 ani si doar de cateva luni m am apucat de gatit si nu ma mai satur sa fac in fiecare saptamana cate ceva. Ma simt ca o mica gospodina si simt ca am nevoie de cartea asta in viata mea! Multumim pentru concurs si iti ador blogul, draga Laura!

  66. VITAN CRINA spune:

    AS CUMPARA CARTEA DULCIURI CU FRUCTE PENTRU MINE ,DEOARECE TOATE RETETELE PE CARE LE-AM INCERCAT DE PE BLOG INTOTDEAUNA MI-AU IESIT SI FAMILIA MEA A FOST MEREU INCANTATA.

  67. Monica Radulescu spune:

    As cumpara “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat“ si as face-o cadou mamei, pentru a gasi inspiratie pentru toate fructele din gradina ei.

  68. Tanase Lacramioara spune:

    Cred ca a venit si timpul meu sa mai fiu atenta si cu mine ,as cumpara pentru mine cartile “Dulciuri cu fructe” si “Retete cu carne de pui” dar as lua in dublu exemplar sa ii daruiesc cu drag si surioarei mele din Italia care ar fi foarte bucuroasa.

  69. Iulia spune:

    As cumpara cartea „Retete pentru micile gospodine” pentru fetita mea careia ii place foarte mult sa ma ajute atunci cand gatesc, iar celelalte doua le-as darui mamei mele.

  70. Serg spune:

    As cumpara „Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat” si as darui-o mamei mele fiindca imi plac foarte mult dulciurile si nu ma prea pricep la gatit.

  71. Anca spune:

    Draga Laura,

    Urmaresc de ceva vreme blogul tau si trebuie sa recunosc – public – ca toate, dar absolut toate retetele au iesit minunat; aici gasesc mereu inspiratie pentru familia mea.
    Ce as cumpara? Mi-as dori cartea „Dulciuri cu fructe 24 de retete delicioase si usor de preparat” si as darui-o nurorii mele; „Retete pentru micile gospodine” pentru nepotica mea (cand va mai creste putin) si cartea cu Retete cu carne de pui – pentru mine.

    Cu mult drag,
    Anca

  72. Bianca spune:

    As cumpara cartea „Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat” pentru a gasi inspiratie pentru dulciurile pe care i le fac sotului de ziua lui in Decembrie!

    Bianca Bara

  73. Alina Petrariu spune:

    As cumpara cartea ” Dulciuri cu fructe” si i-as darui-o mamei mele care ne rasfata in fiecare săptămână cu ceva dulce ?.

  74. Kicsi Irina spune:

    Buna ,as cumpara REȚETE PENTRU MICILE GOSPODINE finei mele care traieste in Torino are 6 anisori la anul dar deja cu experienta in bucatarit de la 4 ani o ajuta pe mamica ei la diferite paste ,e o scumpa .Te pup

  75. Placinta Oana spune:

    As cumpara cartea “Dulciuri cu fructe. 24 de retete delicioase si usor de preparat” pentru mine, deoarece ador sa pregatesc dulciuri si fac saptamanal cate prajituri. De asemenea, mi-ar placea sa i-o fac cadou unei bune prietene, Irina, care este o buna gospodina si o pasionata in ale bucatariei.
    Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci!

  76. Gheorghe Elena spune:

    Sunt puțin egoista și le-as lua mai intai pentru mine, iar după aceea următorul ar fi soțul, care apreciază mâncarea, dar nu si-a făcut încă curaj de a pregăti ceva mai elaborat.

  77. Mester Adina spune:

    As oferi aceste carti fiiicei mele care incepe o niua etapa a vietii … incepe practicarea meseriei intr-o tara noua, intr-o casa noua, intr-o bucatarie noua,,, deci si cu o carte de bucate noua…

  78. COROIAN MARIA spune:

    As cumpara toate cele 3 carti . in special cartea Dulciuri cu fructe pentru mine, pentruca am un baietel care creste si va trebui sa -i prepar eu dulciurile in casa. Sunt mai sanatoase asa cum le gasim in retetele dvs. Va multumim pt carti!

  79. Oana spune:

    Buna Laura. As cumpara cartile pentru a incerca retete noi si pentru a-mi rasfata sotul si fetita de 1 an cu mancaruri delicioase. De asemeni, as darui una dintre ele mamei mele care este o gospodina desavarsita si una varului meu, un tanar bucatar de 22 de ani cu aspiratii mari.

  80. Florian spune:

    As cumpara cartea ” Dulciuri cu fructe 24 de retete delicioase si usor de preparat” si i-as oferi-o sotiei mele care ne rasfata de fiecare data cu ceva dulce.

  81. Raluca B spune:

    In primul rand felicitari pentru noile carti si pentru toata munca depusa. As alege „Retete cu carne de pui” pentru mami si „Dulciuri cu fructe” pentru mine.

  82. Steffy N. spune:

    As cumpara cartea „DULCIURI CU FRUCTE. 24 DE REȚETE DELICIOASE ȘI UȘOR DE PREPARAT” si i-as darui-o prietenei mele cele mai bune pentru ca ii place foarte mult sa faca dulciuri pentru prietenii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor