Retete Incepatori: Retete culinare Laura Adamache

Retete culinare pentru incepatori

Retete incepatori ilustrate si explicate pas cu pas. Retete pentru cei care abia invata sa gateasca. Reteta paine integrala pentru incepatori. Reteta maioneza pentru incepatori. Reteta choux pentru incepatori.

Sos Bechamel – sos de baza

Sos Bechamel (sosul alb), o reteta de sos de baza in bucatarie Sosul Bechamel, numit [...]

Crema de vanilie

Crema de vanilie, reteta de crema de baza pentru deserturi Crema de vanilie, una dintre [...]

5 Comentarii

Cornbread – Paine cu malai

Paine cu malai, reteta rapida de paine cu praf de copt si malai Cornbread este o [...]

15 Comentarii

Aluat foietaj cu faina integrala

Retete culinare Aluaturi – Aluat foietaj cu faina integrala Aluatul foietaj cu faina integrala are [...]

10 Comentarii

Clatite (Reteta bunicii mele)

Clatite – reteta de baza pentru aluat de clatite pufoase De cate ori ma gandesc [...]

158 Comentarii

Cozonac fara framantare

Cozonac fara framantare – o reteta simpla de cozonac pufos Cozonac fara framantare? Da, se [...]

35 Comentarii

Retete pentru incepatori: Baghete integrale

Baghete integrale – Retete culinare incepatori Nu am mai postat de foarte mult timp o [...]

32 Comentarii

Smantana in 3 minute

Smantana de post – reteta rapida pentru post, vegetarieni, vegani Saptamana trecuta mi s-a stricat [...]

59 Comentarii

Maioneza de casa – reteta clasica

Maioneza de casa – Reteta clasica cu galbenusuri de ou Maioneza de casa, reteta clasica [...]

31 Comentarii

Lapte Condensat Indulcit

Lapte condensat indulcit – Retete Culinare Am gasit in urma cu ceva vreme pe un [...]

71 Comentarii

Retete incepatori: Choux

Retete incepatori Laura Adamache – Choux Choux à la crème este unul dintre deserturile mele preferate. [...]

62 Comentarii

Pandispan cu Cacao

Retete culinare Incepatori – Pandispan cu cacao Pentru tortul de ciocolata cu mousse de ciocolata [...]

34 Comentarii

Cum curatam si preparam anghinarea

Anghinare – Cum se curata si cum se prepara Anghinarea, Cynara Scolynmis.L, este o planta [...]

39 Comentarii

Retete pentru incepatori: Pandispan clasic

Retete culinare pentru incepatori – Pandispan Clasic M-am gandit sa creez o noua categorie de [...]

252 Comentarii

Lapte Condensat

Lapte Condensat facut in casa – Reteta culinara Pentru ca am promis de foarte mult [...]

49 Comentarii

Branza de vaci de casa

Branza de vaci de casa, o reteta simpla si rapida de branza dulce cu lapte [...]

26 Comentarii

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor