Sandvis Fest, o experienta frumoasa (marca Hochland)


Iata ca in curand, mai exact pe 30 noiembrie 2017, campania Sandvis Fest se va incheia. O asteptam cu drag, in 2018, sa ne incante cu multe alte retete de sandvisuri gustoase si usor de preparat. Pentru ca sunt un mare fan al sandvisurilor, am participat cu drag la aceasta campanie, organizata cu atata grija de prietenii de la Hochland.

Cele mai gustoase retete de sandvisuri cu branzeturi Hochland, pe care le prepar foarte des pentru micul dejun sau pranz,  le gasiti pe blog, dar si pe pagina facebook Laura Adamache.

Sandvisul cu cascaval clasic Hochland si dovlecei, este minunat nu doar la micul dejun, dar si la pranz, cand nu avem prea mult timp la dispozitie pentru o masa elaborata.

Vasi ne raspunde printr-un comentariu la aceasta reteta: “ Cred ca nici cei mari nu se vor supara cu un asa sandvis plin de arome de gradina. Anul acesta am cultivat un soi de dovlecel care pur si simplu nu are seminte, iar ideea ta cu introdusul lui alaturi de restul ingredientelor arata intr-un mare fel ?”

Sandvisul cu crema de branza Clasic Hochland este una dintre propunerile mele pentru un mic dejun plin de gust si energie, iar Sandvisul cu branza Praid, una dintre favoritele mele, este ideal pentru toti cei care pun accentul pe ingrediente de cea mai buna calitate. Ultimele doua retete au si varianta video, astfel incat sa fie usor de pregatit pana si de cei mici.

Sandvis Fest, o experienta frumoasa, marca Hochland

Pa pagina facebook Laura Adamache, gasiti alte 5 idei de sandvisuri rapide, numai bune de pus in pachetelul de scoala sau de savurat in pauza de pranz la birou.

Sandvis Fest, o experienta frumoasa, marca Hochland prezentare

Multe alte idei gustoase va asteapta pe pagina sandvisfest.ro. Incercati-le! Sunt atat de apetisante, incat sigur nu o sa va puteti opri dupa doar un sandvis.

Si nu uitati! Pana pe 30 noiembrie 2017, daca achizionati orice produs din gama Hochland, fotografiati bonul sau factura si o incarcati pe site-ul campaniei: www.sandvisfest.ro, aflati pe loc daca ati castigat unul dintre super premiile oferite de Hochland. Garantat aveti un voucher de 45% reducere pentru produsele Philips de bucatarie selectate, zilnic aveti ocazia sa intrati in posesia unui aparat de sandvisuri Philips, iar saptamanal puteti castiga o excursie gourmet pentru 2 persoane, destinatia fiind la alegere.

Cu drag si alte propuneri pline de gust va asteptam in curand!

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Sandvis Fest, o experienta frumoasa, marca Hochland
Article Name
Sandvis Fest, o experienta frumoasa, marca Hochland
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor