Carti noi la Targul International Gaudeamus


Iata ca si in acest an va aduc trei carti noi-noute, frumoase si colorate, cu retete una si una, pregatite si fotografiate cu mare drag si emotii in bucataria proprie.

Noile carti se vor afla in standul Editurii ALL, la Targul International Gaudeamus, care va avea loc in perioada 16-20 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo, iar dupa targ vor ajunge in librariile din Romania. Cartile vor fi disponibile si online, pe site-ul editurii, pentru cei care vor sa le achizitioneze folosind aceasta metoda. Voi reveni in curand cu o lista cu site-urile de unde le veti putea cumpara.

Targ International Gaudeamus

Programul zilnic de vizitare a Targului Gaudeamus, pentru toate categoriile de public, este intre orele 10.00 si 20.00.

Retete pentru micile gospodine Laura Adamache

In noua carte „Retete pentru micile gospodine” am adunat cu dragoste retete simple si rapide pentru copiii care fac primii pasi in bucatarie. Explicate pas cu pas, intr-un mod cat se poate de simplu, delicioasele retete dulci si sarate cuprinse in aceasta carte le ofera celor mici ocazia sa invete lucruri noi. Timpul petrecut in bucatarie, impreuna cu copiii, este distractiv si educativ, iar micutii bucatari vor invata astfel sa manance corect si sa aiba in viitor o relatie sanatoasa cu alimentele. Pentru zambetul si bucuria din ilustratiile color ce insotesc fiecare reteta, tin sa multumesc Marinei Plantus.

Pagina carte Retete pentru micile gospodine

Seria „24 de retete delicioase si usor de preparat” se imbogateste in acest an cu inca doua titluri: „24 de retete cu carne de pui” si „24 retete de dulciuri cu fructe”. Retetele sunt insotite de sfaturi utile si sunt explicate pas cu pas, astfel incat sa poata fi incercate chiar si de catre persoanele fara experienta in bucatarie. La sfarsitul cartilor exista cate doua pagini de agenda, utile pentru notitele personale.

Carti 24 de retete delicioase si usor de preparat

Mai jos cateva poze ale retetelor din cartile „24 de retete dulciuri cu fructe” si „24 de retete cu carne de pui”.

Poze retete carti 24 de retete delicioase si usor de preparat

Foarte curand, mai exact saptamana aceasta, voi organiza pe blog un concurs frumos unde veti putea castiga noile carti. Va astept cu drag!

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Carti noi la Targul Gaudeamus
Article Name
Carti noi la Targul Gaudeamus
Description
Carti noi Laura Adamache
Author

3 comentarii la “Carti noi la Targul International Gaudeamus

  1. Em spune:

    Draga Laura, cartile tale sunt cele mai minunate: retete gustoase cu poze profesioniste si apetisante. Eu abia astept sa apara in vanzare cartuliile noi. Foarte mult le doresc!

  2. elena spune:

    Cu mare placere as dori sa cumpar c artile tale,dar nu am idee cum sa procedez deoarece locuiesc in afara tarii.
    Cum sa procedez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor