De mana cu toamna


Colaborari – De mana cu toamna

Ciuperci de Toamna

Am fost atat de prinsa in ultima perioada, incat nu am reusit sa salut cum se cuvine toamna, anotimpul meu preferat. Nici nu am observat cand a venit si este pentru prima data cand mi se intampla lucrul asta. Anii trecuti ma pierdeam in natura, cercetand cu atentie fiecare coltisor de padure in cautarea bogatiilor pe care le ascunde sub covorul ruginiu. Ma intorceam acasa seara tarziu, uneori cu rucsacul plin cu ciuperci, alteori cu el destul de gol, dar mereu cu ochii plini de frumusetea naturii imbracata in culori de toamna.

Zilele trecute am spus stop. Imposibil sa nu imi fac putin timp pentru o plimbare de mana cu toamna si fara sa mai stau prea mult pe ganduri, m-am echipat corespunzator si am plecat la intalnire. Pe drum m-am intalnit cu fetita vecinilor nostri, o pustoaica adorabila cu ochi mari si limpezi, mereu vesela, mereu dornica sa ma insoteasca. Asadar, am plecat amandoua in drumetie, hotarate sa ne intoarcem cu bateriile incarcate.

Cu cata culoare si veselie ne-a intampinat toamna! Strugurii copti si parfumati, ciupercile cu miros de padure, aerul proaspat si umed, toate parca ne salutau cu bucurie.

Struguri copti de toamna

Ne-am asezat pe pamanatul cald inca, sa ne tragem sufletul si sa mancam ceva. Aveam de toate in afara de desert. I-am spus Dianei ca nu am nimic dulce si atunci a scos din micul ei rucsac biscuitii de care nu se despartea niciodata, asa cum spune ea. Este vorba despre biscuitii Poieni, un brand romanesc cu traditie, prezent pe piata de aproape 50 de ani, pe care cred ca ii stiti si voi din copilarie. Mie mi-au placut intotdeauna si rar mi se intampla sa mananc biscuiti cumparati si sa spun ca imi plac.

De data asta i-am gustat in trei noi sortimente, Poieni cu merisoare, au un gust delicios, dulce-acrisor si sunt bogati in fibre, Poieni cu unt si miere, preferatii Dianei, si Poieni cu alune si miere, biscuitii care m-au cucerit pe mine prin gustul lor deosebit.  Se disting de ceilalti biscuiti incercati pana, evident ma refer la cei cumparati, prin bogatia de ingrediente naturale, un lucru destul rar in zilele noastre. Mi-a placut foarte mult ambalajul vesel si colorat si absolut deloc incomod. Intra perfect in geanta, rucsac,  ghiozdan si chiar in buzunar. Ca raman acolo destul de putin, este alta poveste.:)

Biscuiti Poieni

Dupa ce i-am terminat, am avut senzatia ca am mancat o bucatica din atat de frumoasa toamna. Gustul bogat de miere, merisoare, unt si alune, m-a insotit pana acasa.

Ati incercat biscuitii Poieni? Cum vi se par?

Print Friendly, PDF & Email

15 comentarii la “De mana cu toamna

  1. Crista spune:

    E frumoasa toamna…
    Dar reclama pentru biscuiti… ma dezgusta! Sa fi avut fetita chiar toate sortimentele de biscuiti prezentati in rucsacul ei!?
    O zi insorita!

    • Laura spune:

      Crista, ma bucur mult ca si tie iti place toamna. Nu mi se pare nimic ciudat in faptul ca ii avea in rucsac. Si eu in copilarie aveam ghiozdanul plin cu eugenii, poieni si guma de mestecat cu surprize. Imi placeau si le aveam mereu la dispozitie.:) Dezgustatoare sunt cu totul si cu totul alte lucruri, nu promovarea unor produse de calitate.

  2. Ionela spune:

    Mancam in copilarie, cand, daca nu ii confund, erau inveliti in ciocolata. Erau fantastici! Pe acestia nu i-am gustat pentru ca nu sunt in tara. Voi v-ati intors in tara?

    • Laura spune:

      Exact asa erau, draga mea, inveliti in ciocolata si foarte gustosi. Noi suntem inca in Italia, dar avem norocul sa avem un magazin romanesc foarte aproape de noi si gasim acolo gusturile de acasa. Te pup!

  3. Liliana spune:

    Te pup,Laura.
    Unii oameni sunt complet cu capul in nori (sa nu fiu rautacioasa si sa ma exprim altfel).
    Ei nu realizeaza ca au aceste retete gratis,ca acest blog este pasiunea ta pe care ai ales sa o imparti cu noi si ca este problema si dreptul tau ce scrii aici.
    In legatura cu biscuitii astazi merg sa cumpar.

  4. Nicoleta spune:

    Si eu mi-i aduc aminte DIN COPILARIE dar tot inveliti in ciocolata. erau atat de buni…Acum parca au alt gust, ceva e schimbat la reteta.

  5. Adina spune:

    Cei mai buni biscuiti! Nu pot sa mananc altii din comert, dar Poieni imi plac la nebunie. Si ma bucur mult ca sunt romanesti! Salut toti mancaciosii de biscuiti Poieni! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor