Fa si tu un gest de pretuire

0 comentarii

Colaborari – Campanie Avon „Implică-te pentru ea. Află că e bine!”

Astazi nu va aduc o reteta, asa cum v-am obisnuit pana acum, ci va invit sa cititi un articol extrem de important pentru sanatatea fiecareia dintre noi. Este un subiect delicat si, din pacate, foarte actual, despre cancerul la san.  Am ales sa ma implic in campania lansata de Avon pentru ca fac parte din categoria femeilor care isi fac anual un set complet de analize, considerandu-le absolut necesare si, prin acest articol, vreau sa ma asigur ca si voi constientizati importanta efectuarii investigatiilor medicale anuale.

In ultimii ani am auzit din ce in ce mai des  soti care isi plang sotiile disparute prematur, fiice care isi pierd mamele sau mame cu sufletul indurerat din cauza pierderii fiicelor lor. Cauza asupra careia vreau sa atrag atentia este una singura: cancerul la san. O boala nemiloasa care insa poate fi tratata cu succes cand este descoperita intr-o faza incipienta, acest lucru fiind posibil daca facem in fiecare an o mamografie si chiar un test Papanicolau. Chiar daca nu avem niciun simptom, aceste analize sunt esentiale pentru linistea noastra.

Cancerul la sân este principala cauză a mortalității în rândul femeilor. În fiecare an, sunt înregistrate peste 6000 de noi cazuri. „Implică-te pentru ea. Află că e bine!” este mesajul celei mai noi campanii de comunicare lansată de AVON, parte a programului de educare și informare despre cancerul la sân.

Pornind de la istoricul Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, rezulta ca femeile din România se preţuiesc şi se valorizează mai ales prin intermediul celorlalţi (soţ, copii, frate, soră, nepoţi, etc.). Astfel,  AVON lansează o campanie despre responsabilitatea fiecăruia față de sănătatea femeilor.

Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor de anul acesta, AVON își propune să strângă 6000 de gesturi de prețuire și iubire pentru femeile din România (mame, surori sau prietene). Accesand siteul www.stopcancerlasan.ro, vizitatorii pot trimite e-carduri personalizate,  pot dedica un Facebook Cover unei femei dragi sau achiziționa un produs roz.

Campanie Avon

Eu voi trimite cartolina si brosa Avon celei mai importante femei din viata mea, mama. Pentru mine sanatatea ei este foarte importanta, ca de altfel pentru orice fiica din lume. Prin aceste doua gesturi de pretuire, vreau sa ma asigur ca este bine.

Gest de pretuire Avon

 

Pe pagina facebook Stop Cancer la San puteti gasi informatii detaliate despre aceasta campanie si despre persoanele care au ales sa se implice.

Va invit cu cel mai mare drag sa va implicati si voi in aceasta campanie si sa oferiti un gest de pretuire femeilor dragi din viata voastra. Sanatatea lor este importanta si pentru voi!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.