Castiga bijuteriile alese de tine – Concurs Briocollection


 Castigatoul consursului Briocollection – Update

Castiga bijuteriile alese de tine - Concurs Briocollection

Se pare ca Muna ( comentariul cu numarul 96) nu a vrut premiul pentru ca au trecut 48 de ore si nu am primit nici un semn de viata din partea ei asa ca am tras din nou la sorti iar castigatorul este comentariul cu numarul 21,

Comentariul castigator a fost facut de Sara&Miki,

Sara & Miki a scris: 21 noiembrie 2011 la 14:45 Editează http://www.briocollection.com/bijuterii-din-colectia-brio-crystal/624-cercei-ciorchini.html  La o rochie de seara decoltala care sapuna bine in valoare acesti cercei in forma de ciorchine.

Felicitari Sara &Miki !! Astept sa ma contactezi pe adresa de email: contact(@)lauraadamache(punct)ro pentru a intra in posesia voucher-ului.

In cazul in care castigatorul nu isi ridica premiul in 48 de ore, tragerea la sorti se va repeta!

Va multumesc pentru participare si va astept cu mare drag si la concursurile viitoare!

Sa aveti o saptamana minunata!!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Asa cum v-am obisnuit in ultima perioada, la inceput de spatamana avem cate un concurs. De data asta avem un concurs apetisant, sponsorizat de Briocollection, un magazin online cu bijuterii tare frumoase.

Ce aveti voi de facut este sa intrati pe site-ul Briocollection si sa imi spuneti, printr-un comentariu lasat la acest articol,

Ce bijuterie ati ales si la ce tinuta ati asorta-o?

si apoi

Sa dati like paginii de facebook Laura Adamache

Premiul consta intr-un voucher in valoare de 75 RON cu care va puteti cumpara o multime de bijuterii frumoase.

Concursul se desfasoara intre 21.11.2011 (ora 10.00 a.m) si 28.11.2011 (ora 10.00 a.m).

Castigatorul va fi tras la sorti cu ajutorul random.org si anuntat tot pe data de 28.11.2011.

Multa bafta va doresc si astept cu drag comentariile voastre!!

Va pup si va doresc o saptamana usoara !!

Print Friendly, PDF & Email

123 comentarii la “Castiga bijuteriile alese de tine – Concurs Briocollection

  1. Diana Patru spune:

    As asorta-o cu rochia de mireasa a celei mai bune prietene. Evenimentul va avea loc in primavara lui 2012 si i-as face un cadou frumos! 🙂

  2. Angela spune:

    Buna draga Laura,

    acest inel impreuna cu acesti cercei i-as purta de sarbatori cu o rochie rochie simpla neagra care sa fie scoasa in evidenta cu aceste bijuterii superbe.

    P.S. frumos concurs 🙂

  3. Simona Gabriela spune:

    Acest set mi se pare superb, te face sa te simti mai feminina si mai gratioasa, de aceea i-as asorta la o tinuta boho chic.

  4. Ioana Chilu spune:

    Buna Laura!
    Am ales acest set indian: sunt fana acestui tip de bijuterii. L-as asorta la o rochitica de vara, galbena, tot in stilul oriental.
    Multumim pt concurs!

  5. Talos Loredana spune:

    …as asorta aceasta bratara superba la o tinuta casual formata dintr-o camasuta alba eleganta, o fusta neagra de lungime medie si mulata pe corp, pantofi negri cu toc si un plic in mana.

  6. Alina spune:

    Intotdeauna am avut slabiciune pt acest gen de colier : . Bufnitele sunt preferatele mele 🙂
    L-as asorta la o tinuta casual de zi, cand ies la plimbare cu fetita mea 🙂

  7. Mihaela Nastasia spune:

    Cerceii buburuza asortati la o tinuta vesela de vara, o bicicleta si multa vreme frumoasa 😀 ar fi perfecti.. Multumesc Laura pentru acest concurs frumos 🙂

  8. oana spune:

    buna, eu aleg deoarece cunt asa de simplii si frumosi in acelasi timp. Se asorteaza in primul rand cu mine, asta e cel mai important, iar ca haine…. cu bluza mea cu fundite gri.

  9. alina grosu spune:

    acest colier l-as asorta cu o rochie rosu singeriu decoltata impreuna cu acesti cercei minunati , merci de concurs

  10. Bianca Hoza spune:

    Mi-ar place BRATARA PERLE SI CRISTALE TRIO pe care o pot asorta cu cerceii de perle sau cu cerceii cu cristale Svarowski la o rochita neagra de seara.

  11. Cristina Chitanu spune:

    Liked your page cu acelasi nume de la comentariu.
    De pe site-ul Briocollection am ales o bratara de perle, varianta crem ) gandidu-ma la rochia aurie pe care o voi imbraca la nunta nepoatei mele.

  12. mariana mihaila spune:

    Colier Photo Memory imi place mult de tot si l-as purta cu o bluza lejera crem, blugi si o pereche de botine.

  13. Roxana D spune:

    Buna seara!
    Am dat like pe Facebook cu numele Roxana Roscana.
    Am ales aceasta bijuterie deoarece mi-ar placea sa o port la nunta mea, anul viitor, asortata bineinteles la rochia de mireasa!

  14. ioan maria spune:

    Am ales aceasta bratara clasica din perle de cristal cu componente Swarovski,as vrea sa o port cu rochita mea neagra de ocazie si sa le port in noaptea de revelion

  15. ionescu ana-claudia spune:

    imi place foarte mult acest set de bijuterii pe care l-as purta la tochita aleasa pentru noaptea de revelion

  16. dumitrescu oana maria rodica spune:

    Am dat like pe facebook cu numele de Dumitrescu Oana ….si am decis sa aleg o bijuterie de pe site care sa se incadreze in suma in care este vocuherul si anume am ales un colier superb pentru o noapte de neuitat ..adica l-as asorta cu rochia de mireasa ..deci o bijuteri pe care nu ai cum sa o uiti vreodata si chiar este o bijuterie superba 🙂 .. O seara buna !!

  17. Carla spune:

    Mi-a placut acest colier pentru a-l asorta cu o rochie de catifea, rosie, pe care vreu s-o port in noaptea de Anul Nou. Rosul aduce noroc! 😉

  18. Bucur Simona spune:

    este3 bijuteria mea preferata pe care
    as asocia-o cu o rochita scurta de un albastru electrizant si cu acesti cercei

  19. Castilia Dobra spune:

    setul camee l-as purta la o camasa alba de in su o curelusa subtire si neagra la mijloc si cu o pereche de blugi albastri si o pereche de pantofi negri cu toc inalt.

  20. monica rotter spune:

    Acestia sunt cercelusi mei de mireasa. I-am purtat in mai 2010 la o rochita simpla alba, facuta de d-na care apare pe pagina a siteului cu bijuterii stanga jos :). Am cautat pe site si restul bijuteriilor, dar nu le-am gasit ( probabil pentru ca au fost facute especially for me).

  21. Laura Ghiorghiu spune:

    Imi place aceasta bufnita
    … ca tot predau biologie 😉
    As folosi-o ca material intuitiv la orele de zoologie 🙂
    M-as vedea purtand-o la o tinuta compusa din pantaloni negri (usor evazati) si o camasa alba. Bineinteles si pantofi cu toc.

  22. Alice spune:

    Desi e o bratra simpla, e de efect, si as asorta-o la o tinuta alb negru office:o camasa alba decoltata, o fusta neagra conica pana la genunchi, si o esrafa foarte finuta la gat, care sa aiba putin rosu.

  23. ciocoiu nicoleta spune:

    buna! Acest inel si cu acesti cercei ,toate bijuterile sunt superbe .imi plac si le ador doar sunt femeie. like facebok -nicoleta ciocoiu .

  24. Jina spune:

    Buna Laura,

    Acești cerceluși minunați i-aș asorta la colierul meu din perle care plânge după ei. Ținuta la care i-aș asorta? Clasica rochie neagră, simplă și de efect, cu care nu poți da greș niciodată. Nimic nu poate să fie greșit atunci când asortezi rochie neagră și colier+cercei din perle albe, fine. Am dat like la pagina ta de facebook acum foare mult timp, pe numele justmematza.

  25. Dinca Adriana spune:

    Ador accesoriile handmade ! Le admir de fiecare data si raman impresionata de minunatiile realizate cu manute dibace si iscusite!

    Am ales acest colier pe care l-as purta cu mare drag in seara de Craciun ,impreuna cu rochia rosie din satin .

  26. Miron Rodica spune:

    am ales acest colier pentru ca este deosebit, atat de fin si frumos lucrat, l-as asorta cu o rochita neagra eleganta la o ocazie speciala!

  27. andreeabacau spune:

    Acest colier mi se pare foarte frumos, l-as purta la o tinuta casual,jeansi,o bluzita din matase si un sacou cu maneci trei sferturi

  28. oprea irina spune:

    bratarica asta asa de bine se potriveste cu noua bluzita pe care am cumparat-o saptamana trecuta 🙂 impreuna cu un pantalon casual si botinele mele asa de comode…si gata pot sa-l invit pe sotul meu la o plimbare si o cafea/ceai (ca lui nu-i placea cafeaua, poti sa crezi asta?) in oras!

  29. Catalina Calancea spune:

    Cerceii round shell and beads i-as asorta la o rochie frez, fara maneci, stransa pe trup, conica , pana deasupra genunchilor. I-as asorta la mai multe de fapt pt ca sunt asa frumosi…. as gasi combinatii in care sa ii port!

  30. Larisa Elena spune:

    Acesti cercei superbi,rosii,i-as purta cu o rochie neagra ,cu pantofi rosii,un plic nude ,un machiaj light,cu niste culori naturale,evident o coafura potrivita pentru tinuta adoptata precum o coada eleganta sau un coc,pentru a puteapune in evidenta cerceii,iar cu tinuta construita as putea foarte bine sa ma prezint la petrecerea din seara de Craciun! 🙂

  31. Burciu Ana Maria spune:

    As alege acesti cercei din perle si cristale Swarovski, lucrati manual.

    I-as asorta la o tinuta eleganta,little black dress si as mai accesoriza tinuta cu o pereche de pantofi
    intr-o nuanta nude roz-liliachiu, sa se asorteze cu cerceii.

  32. diana spune:

    imi place Colier perle si cristale Duo.as alege sa il port la o tinuta office, la o rochie de seara cu decolteul in „v”.deasemenea as opta ca tinuta sa aiba o culoare neutra pt a scoate in evidenta eleganta si frumusetea colierului sau cel putin sa nu fie o culoare tipatoare.

  33. Balta Irina spune:

    light gray + crystal foarte frumosi
    merg foarte bine cu jeansi si sacou descheiat gri inchis, cu un tricou alb, pantofi platforma si desigur parul – bucle lejere 🙂

  34. Alexandra spune:

    As asorta acest colier cu o pereche de pantaloni scurti, un tricou alb cu o esarfa mai scurta si o pereche de tenesi.

  35. Corina spune:

    Bratara curcubeu mi se pare alegerea porivita pentru mine si as purta-o intreaga vara cu rochite de voal, o geaca de blugi mini si o pereche de sandale cu platforma.

  36. carmen beian spune:

    bratara PRINCESS ESTE DEOSEBITA SI MI-AR PLACEA S-O ASORTEZ LA O ROCHIE LUNGA CU UN DECOLTEU GENEROS DE CULOARE NEAGRA

  37. Mihaela spune:

    Buna Luara,

    Mi-a placut foarte mult colectia Red Stone, , ar merge ft bine cu o rochita neagra din tercot cu guler inalt si cizmultite cu toc inalt.

    Multumim pentru concurs!
    Mihaela

  38. asias spune:

    Pandantiv Metal Heart- l-as asorta la o bluza neagra, chiar si la o camasa. Poate fi purtat atat cu jeansi cat si la o rochita simpla. Imi place !

  39. Camelia spune:

    As asorta acest colier simpatic… cu gustul meu pentru prajiturele handmade cu ciocolata si frisca. Lasand gluma la o parte, l-as purta la un costum din stofa de culoare crem.

  40. dimitriu catalina laura spune:

    am ales acesti cercei deoarece am simtit o atractie atunci cand i-am vazut. i-as purta chiar de Craciun si i-as asorta cu o bluza rosie cu umerii bufanti si niste blugi albi.

  41. Iuliana Gondos spune:

    Buna !!!
    Mi-ar placea „Colierul perle si cristale” ) [e care l-as asorta la o camasa alba simpla cu maneca lunca si o fusta creion cu talia inalta, pantofi stileto cu varful ascutit.
    FB Iuliana Gondos

  42. Dreve Diana spune:

    Acesti cercei rosii se asorteaza foarte bine la o rochie neagra mulata din saten cu o pereche de pantofi (de preferat cu plasa neagra si rosie pe un material de saten negru) in contrast cu accesoriul, la tinuta se mai adauga si bratara (obtional in caz ca se folosesc manusi, de preferat un inel rosu mare peste manusile lungi arata excelent) si o geanta plic( geanta ar putea sa aiba si ea plasa neagra cu rosu pe material de saten). Colierul obtional deoarece depinde de formatul rochiei.

  43. ramona spune:

    as purta acest set de Craciun,la o mica petrecere impreuna cu familia,asortat la o camasa casual si o pereche de pantaloni negri

  44. Geletu Paul Cristian spune:

    Set camee

    Bratara round marble

    Colier perle colorate

    Le-am als pentru sotia mea, pentru o tinuta de seara neagra!

  45. Colceag Roxana spune:

    Este un colier deosebit de elegant si stilat pe care l-as asorta intr-o seara speciala la o tinuta neagra, spre exemplu un top negru si o fusta pantalon foarte larga neagra, dintr-un material greu, purtata cu pamtofi decupati in fata, cu toc subtire si inalt.

  46. Claudia Lungu spune:

    as asorta colierul de perle

    la o tinuta eleganta formata dintr-o rochie rosie mulata pe corp si pantofi cui negri

  47. Vasiliu Daniela spune:

    Colier Perle Duo l-as asorta la o rochie neagra lunga cu sclipici argintiu cu niste sandalute de culoarea perlelor si o poseta mica argintie care se tine in mana si parul bineinteles prins ca sa se poata vedea mai bine colierul.

  48. Alexandrescu Corina spune:

    M-am indragostot de acest colier deosebit si elegant pe care l-as asorta la o tinuta de seara, eleganta, o rochie neagra de exemplu. Ar da un aer aparte oricarei tinute si ar pune in evidenta pe oricine. Este minunat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor