Castiga 10 batoane de vanilie !


batoane-vanilie

In zilele noastre, batoanele de vanilie de o calitate superioara sunt destul de greu de gasit si cand le gasim, pretul este destul de piperat.

In noul magazin online gasiti batoane de vanilie de Bourbon, Madagascar, India, Uganda, Papua Noua Guinee si Tahitensis si zahar vanilat, alb sau brun, obtinut prin macinarea zaharului impreuna cu batoanele integrale de vanilie.

Toti cititorii blogului meu obtin o reducere de 10% din comanda efectuata. Trebuie sa introduceti urmatorul cod in campul creat special pentru voi in formularul comenzii:

VNL0477

De asemenea, puteti castiga

10 pastai de vanilie la alegerea castigatorului

daca raspundeti, printr-un comentariu la acest articol, la intrebarea:

Ce tip de pastai de vanilie ati dori sa primiti?

Concursul se desfasoara intre

 13 iunie 2011 (ora 8.30 am) – 20 iunie 2011(ora 10.00 am).

Concurentii pot avea domiciliul si pe teritoriul altor tari.

Castigatorul va fi ales cu ajutorul random. org.

UPDATE

Castigatoarea concursului “Catiga 10 batoane de vanilie” este,

DiAnais

comentariul numarul 11,

 DiAnais spunea…

Foarte faina descoperire cu site-ul acesta. Multe sortimente si nu sunt scumpe deloc!
Le-as incerca pe cele din Madagascar. 😀

Felicitari DiAnais!!!

Astept adresa completa pe adresa de email:

ladamache@googlemail (punct) com

Multumesc tuturor pentru participare si va astept cu mare drag la concursurile viitoare!!!!

Castigatorul are la dispozitie 48 de ore pentru a-mi comunica adresa de livrare. In cazul in care acest timp este depasit, tragerea la sorti va fi efectuata din nou.

Print Friendly, PDF & Email

162 comentarii la “Castiga 10 batoane de vanilie !

  1. Ana spune:

    sincera sa fiu cred ca mi-as dori din fiecare tip cate o pastaie, intr-un fel si pentru a le compara intre ele. Multumesc 🙂

  2. Ralu spune:

    Wow, ce concurs fain,eu ador vanilia dar mi-am permis sa procur pastai rare ori. Cu aceasta ocazie as dori sa experimentez aroma pastailor Tahitensis,pentru ca dupa cum am citit pe site (pastaidevanilie.ro) au o aroma deosebita, fructata si diferita fata de renumitul soi Bourbon. 🙂

  3. Mitică Roman spune:

    O pastaie de vanilie din Papua Noua Guinee deoarece suna exotic.
    Am cumparat pastai de vanilie la plic din supermarchet si am fost incantat de aroma si mirosul lor.

  4. Rox spune:

    mie mi-ar placea sa incerc pastai de vanilie din India si din Uganda. sunt sigura ca toate tipurile de pastai au o aroma specifica zonei de provenienta.

  5. Fancy Cake spune:

    Buna

    Eu imi doresc pastaile din Madagascar. Propabil imi voi comanda din toate. Cu siguranta nu se compara cu gustul zaharului vanilinat plin de arome artificiale.

    Raluca

  6. Carla spune:

    Eu n-am incercat niciodata pastaile de vanilie, din cauza pretului… m-am limitat la zaharul vanilat sau la esentele din sticlute.

    Dar mi-ar placea să le incerc pe cele Burbon Bio din Uganda, pentru că am inteles ca sunt cele mai renumite…

  7. DiAnais spune:

    Foarte faina descoperire cu site-ul acesta. Multe sortimente si nu sunt scumpe deloc!
    Le-as incerca pe cele din Madagascar. 😀

  8. Ana-Atena spune:

    Pentru mine pastaia de vanilie este o amintire a copilariei pentru ca in cutia in care tinea mama zaharul se afla, nelipsita , o astfel de pastaie. Tot ce indulceam, cacaoa de dimineata, cafeaua mamei, avea parfum de vanilie. Apoi au venit vremuri mai grele, n-am mai vazut "batoane de vanilie" pe piata. De ceva timp au reaparut in supermarket-uri. Poate nepotii mei vor savura cacaoa cu lapte a copilariei mele indulcita cu zahar parfumat cu pastai da Burbon castigate de mine aici.

  9. Anonymous spune:

    Buna, Laura! chiar ieri am dat peste acest site si mi-am zis ca este extraordinar sa poti cumpara pastai de vanilie la un pret asa de bun si de buna calitate.
    Cel mai mult m-a incantat varianta UGANDA GOLD Exact, deoarece au un continut de vanilina foarte ridicat si sunt "extrem de suculente"! Deja papilele mele gustative o iau razna!!!
    Claudia

  10. Bianca spune:

    Draga Laura, e un lucru tare greu sa "alegi" din aceste minunate forme ale aceleiasi arome … si totusi fiecare cred ca isi are particularitatea ei. As opta pentru Uganda Gold datorita continutului ridicat de vanilina.

  11. Mihaela spune:

    Eu am cumparat ce se gaseste in supermarket, adica pastaie KOTANYI, si am incercat sa fac zahar pudra vanilinat si din pacate am stricat tot zaharul folosit, nu avea deloc mirosul de vanilie asteptat. As dori oricare din cele prezentate 🙂 sa zicem Bourbon. Multumim pentru cod, cand ajung acasa o sa comand si o sa folosesc reducerea insa nu stiu care este cea mai buna de pe site. Cu aceeasi pastaie am facut esenta de vanilie dupa o reteta de pe un blog, adica o pastaie maruntita cu vodca. Trebuia sa stea la macerat 3 luni, peste o saptamana o sa vad ce a iesit 😉

  12. Simona spune:

    Pentru ca sunt o mare amatoare a aromei de vanilie, o sa imi incerc si eu norocul la acest concurs. Cand ma gandesc la pastaile de vanilie, am amintiri foarte placute legate de copilaria mea, cand ne facea bunica lapte cu orez si la fiert punea pastai de vanilie si parfuma toata casa cu aceasta aroma inconfundabila.

    Personal nu am folosit niciodata pastai de vanilie. Daca ar fi sa aleg un tip pe care sa il incerc, mi-ar fi destul de greu sa ma limitez doar la unul pentru ca mi-as dori sa te testez pe toate pentru a face comparatie intre ele. Foarte tentant suna cele de BOURBON BIO si tahitensis.

    Multa bafta tuturor!

  13. Anonymous spune:

    Lucia din Arad ,sant!! draga mea , ADOR pastaile de vanilie ,si da, se gasesc ffgreu si sant si ffffscumpe,dar asta nu ma impiedica sa cumpar din cand-in cand ,s-o maruntesc si s-o pun in zahar proaspat macinat si sa-l folosesc la dulciuri …e minunat…dar nici prin gand nu mi-a trecut ca exista atatea feluri…D-ne ce bine mi-ar prinde ,macar 2-3 bucati !!!! Numai bine iti doresc si spor la toate ,, te puuup duuulce !!!!! – am facut bomboanele tale inghetate din banane,n-au fost asa frumoase ca ale tale dar ,,,buuuune !!!!!

  14. Cristina spune:

    Recunosc ca desi sunt innebunita dupa vanilie, pana acum am incercat doar un sortiment ce se gaseste prin supermarketuri, bineinteles la suprapret :D. M-ar tenta cate una din fiecare, ca sa vad diferentele dintre ele, dar daca ar fi sa ma limitez, as incerca mai ales Tahitensis si Uganda Gold.
    Iti multumesc pentru inspiratia de a scrie articolul asta si mai ales pentru ca ne-ai pus la dispozitie un voucher! Singura intrebare este..pana cand e acesta valabil?

  15. frank spune:

    Ahhh, batoanele de vanilie burbon din Madagascar sunt FANTASTICE! Pe acesrea le doresc. Si ce preturi suuuper sunt in magazin!

  16. arween spune:

    multumim pentru concurs si pentru retetele fabuloase!

    eu as alege pastai de vanilie tahitensis, m-au facut curioasa, nu stiam de existenta ei.

  17. Carstea spune:

    Buna Laura! Iti citesc cu multa nerabdare si satisfactie retetele si sfaturile ….desi sunt ceva mai "batrina"….o bunicuta.Sunta pasionata si nu numai….de bucatarie dar, mai ales de dulciuri iar tu ma inspiri de f multe ori. Iti multumesc pentru asta…
    Referitor la pastaile de vanilie….sigur ca mi-as dori fff mult sa le am si mai ales sa le folosesc la numeroasele retete in care sunt necesare si unde folosesc fel de fel de inlocuitori. Ti-as multumi f mult daca m-ai ajuta….sa le obtin. Referitor la calitatea lor, in functie de locul de unde provin(pastaile) te-as ruga tot pe tine sa alegi, convinsa fiind ca esti mult mai priceputa decit mine in acest domeniu. Iti multumesc anticipat!

  18. Oana spune:

    Pastaile Tahitensis imi fac cu ochiul! Sunt o mare fana a pastailor de vanilie, aroma nici nu se compara cu extrasul de laborator din comert!
    Oana

  19. ophelia1983 spune:

    Mi-ar placea sa am din fiecare tip cate-o pastaie, dar daca ar fi sa am o preferinta ar fi cele de Madagascar! Multumesc!

  20. mihaela spune:

    Foarte faina ideea concursului.Am intrat si pe site-ul magazinului de unde cu siguranta voi comanda.
    Daca ar fi sa aleg mi-ar placea sa incerc Uganda Gold.

  21. Oana spune:

    Cu siguranta o sa fac o comanda ca sa le incerc pe toate, mai ales ca ne-ai dat si un cod de reducere. Daca ar fi sa aleg, as vrea sa incerc prima data pastaile de vanilie Bourbon din Uganda.

  22. Cristina spune:

    Eu mi-as dori sa le incerc pe toate si sa-i prepar baietelului meu, de 3 ani, dulciuri cu baton de vanilie si nu cu zahar vanilat. Imi imaginez deja o dupa-amiaza mai racoroasa, cum e si cea de azi, cu o prajitura la cuptor ce umple casa de miros de vanilie……..mmmmmmmmmm

  23. Alice spune:

    Eu vreau pastai de vanilie din Papua Noua Guinee. Am primit acum ceva timp pastai din Zanzibar si sunt minunate. Felicitari Laura pentru concursc. Sper sa câştig măcar o păstaie

  24. juliamelnic spune:

    Iubesc aroma de vanilie, ma trimite cu gandul la copilarie, la inghetata facuta de mama…..si deoarece fac des prajituri taare mult mi-ar place sa castig pastai de vanilie Bourbon. Felicitari pentru frumosul blog si concursurile inedite.

  25. Anya spune:

    Eu as dori pastai de vanilie bourbon . Am cateva retete la care ar trebui sa folosesc pastai dar am vazut decat in real si sunt foarte scumpe…m-am limitat doar la esente…

  26. madi_marin spune:

    Wow….ce de tipuri de vanilie, nu stiam decat de existenta celei de Bourbon.Ador aroma lor inegelabila.Deci pe-acestea mi le-as dori.

  27. alina spune:

    eu aleg Vanilia tahitensis, am citit in Good food ca este o combinatie între vanilia mexicană(cea mai buna) si o altă specie, cu o aromă florală din America de Sud , are
    un conţinut cremos si fin, un parfum si o dulceată puternică si se potriveste de minune dulciurilor

  28. leontina spune:

    Eu am comandat de sambata din toate produsele pe care le au si as dorit din toate cate o pastaie pentru ca vreau sa imi fac singura casa esenta de vanile.

  29. Andrea's Cake spune:

    Sincer nu mi-am permis niciodata sa cumpar vanilie pastai.De fiecare data cand eram la cumparaturi aveam alte prioritati si promiteam in gand sa cumpar data viitoare.Inca nu a venit "data viitoare",asa ca ….mi-as dori din fiecare tip de pastai de vanilie.Ador zaharul vanilat si il folosesc destul de des.

  30. Lubita spune:

    Toate batoanele sunt deosebite,cu arome deosebite(cred);datorita pretului,nu am cumparat niciodata,dar de aceasta data,cred ca mi-as dori o pastaie de Bourbon

  31. sandrina.sanda spune:

    Am folosit pastai de vanilie doar de cateva ori, dar sunt grozave . Mi-ar placea sa castig pastaile de Madagascar !

  32. Rodica Grosu spune:

    Imi doresc pastai Bourbon, pentru ca sunt cele mai bune! As face din ele creme brulee, pentru ca este desertul cel mai potrivit pentru a scoate in evidenta aroma imbietoatoare,iar coaja de pastai as pune-o intr-un borcan cu zahar, sa am tot timpul zahar vanilat adevarat!

  33. Claudia P. spune:

    Eu imi doresc pastaile din Madagascar. Folosesc pastai de vanilie la prajituri deoarece sunt naturale si gustul este mai intens.

  34. Irina spune:

    Vai Laura, ce bine ca pot si eu participa la concurs!!!!!

    mi-as dori pastai de vanilie din Uganda, pentru ca sunt BIO(pun mare pret pe produsele BIO) si pastai din Madagascar, India si Tahitensis -pentru o minunata receta de la Pierre Herme

    xxx

  35. Gogoshica spune:

    Vai Laura ce bunatati aici
    Eu as incerca pastaia Madagasca. Cred ca in timp voi incerca din fiecare insa va fi in timp datorita pretului.

    Pupici

  36. Bianca spune:

    Nu am incercat niciodata pastai de vanilie asa ca nu am o preferinta anume.
    Dar tare as dori sa fac esenta de vanilie. Sper sa castig sa imi indeplinesc visul.

  37. Stefan Maria spune:

    Nici eu nu am incercat niciodata o pastaie de vanilie.Cele UGANDA GOLD ma incanta cel mai mult, avand in vedere descrierea.

  38. Elisabeta spune:

    Inca nu am reusit sa folosesc pastai de vanilie, desi mi-am dorit si ador vanilia…asa ca oricare dintre sortimente mi-ar prinde bine 🙂 dar sa zicem ca incep cu pastaile Bourbon din Madagascar…

  39. Bulinuta spune:

    Cred ca as incerca pastilele din Uganda sau Papua Noua Guinee. Si de ce nu si pe cele din Madagascar…
    In fine, orice pastila este buna, nu?
    Felilicatri pentru blog.

  40. Anca spune:

    Mi-as dori sa experimentez pastai de vanilie din fiecare sortiment. Intrucat tb sa fac o alegere renumitele Tahitensis sa fie:)

  41. Eva-Maria Jeler spune:

    pana acum nu am folosit pastai de vanilie, am cumparat una din magazin dar inca nu am folosit-o. as dori una Tahitensis cred. suna interesant.

  42. pansy spune:

    mie mi-ar place sa am ocazia sa fac diferenta dintre vanilia bourbon si tahitensis in principal,dar mi-ar place sa le cunosc si pe celelate varietati.dupa cum am vazut aici pe site-ul magazin online,preturile sunt foarte bune,atata doar ca taxele de curier sunt cam mari si ca sa merite trebuie sa comanzi multe.asta evident poti s-o faci daca ai o afacere din prajituri.dar asa un snop de pastati de vanilie mi-ar place.cred ca as pune si in dulap printre haine.

  43. Anamaria spune:

    Ador vanilia, aroma ei imi da o senzatie atat de placuta incat as vrea sa ma bucur de ea mereu mai mult. Stiu ca sunt extraordinare, insa pastaile de vanilie au fost cam scumpe pentru noi pana acum.
    Mi-ar face asadar o deosebita placere sa am ocazia sa le incerc pe toate pentru a sti ce sa aleg pe viitor.

  44. anne spune:

    Minunat suna toate!Dar ce minunat trebuie sa miroase in casa in care se pregateste cu astfel de arome.Probabil m-as opri la Bourbon dar de fapt toate imi fac cu ochiul!

  45. Mariana spune:

    Laura, multumesc! Extraordinar site-ul! In sfarsit, vanilie la un pret rezonabil! Chiar saptamana trecuta am vrut sa cumpar dintr-un supermarket o pastaie, insa la 18 lei mi s-a parut cumva exagerat. Poate am putin noroc si castig 10 pastai la concursul acesta :)). Cred ca oricare din variante m-ar incanta, dar daca trebuie sa aleg, aleg TAHITENSIS, deoarece sunt curioasa ce aroma are.

  46. Rodica M. spune:

    Un concurs excelent! Imi place mult aroma de vanilie,insa o singura data am cumparat pastaie de vanilie, si am ramas surprinsa de aroma ei naturala. Zaharul vanilat sau esenta din comert sunt arome artificiale, care ne induc un gust si o aroma falsa despre vanilie.
    Mi-as dori sa incerc pastaile de vanilie India si Madagascar.

    O zi frumoasa tuturor!

  47. Daniela spune:

    Nu mi-am permis niciodata sa cumpar si eu pastai de vanilie. Tare mult mi-as dori macar sa le vad cum arata. De orice fel…

  48. Dana spune:

    "Ce tip de pastai de vanilie ati dori sa primiti?" 🙂 Din punctul meu de vedere, stiti vorba ceea: "calul de dar…". Deci nu conteaza, vanilie sa fie.

  49. alina calin spune:

    Buna !
    Sunt o mare admiratoare a blog-ului tau si iti multumesc pentru retetle publicate aici . Aroma de vanilie este preferat sotului meu si de aceea as vrea pe cele din India care este recunoascuta ca fiind tara condimentelor. Multumesc

  50. Alexa spune:

    Eu mi-as dori din fiecare pentru a le putea compara. 🙂 Ador aroma de vanilie si iti multumesc pentru surprizele pe care ni le faci!

  51. Baby Orajel spune:

    As dori o pastaie de vanilie din Madagascar. Cea mica o sa fie foarte incantata atata de miros si gustul prajiturelelor de vanilie cat si de nume Madagascar. Sa nu spuneti ca nu stiti desenele animate cu aceslasi nume?

  52. Cristina Pop spune:

    Buna Laura, am avut si eu incercari esuate de a face zahar vanilat de casa, cu pastai din comert dar n-a iesit nimic 😀 Mi-as dori foarte mult niste pastai de Bourbon din Madagascar.
    iti multumesc 😉

  53. Anonymous spune:

    Bună, Laura!

    Un minunat concurs, şi aromat pe deasupra!

    Vanilie Tahitensis mi-as dori, daca tot e pe alese!

    Multumim pentru aceasta oportunitate si mult spor in toate cele bune!

    Carmen

  54. Manuela spune:

    Buna Laura,

    Mi-as dori Pastai de vanilie BOURBON BIO din UGANDA(COD15) … pana cand voi ajunge sa le comand ar fi minunat sa le casting …
    Mult succes in tot ceea ce faci !!!

    Manuela

  55. Irina spune:

    Nu am mai incercat pana acum pastaile de vanilie, toate ma tenteaza in special cele din Madagascar, India si Tahitensis.
    Multumim pentru concurs!
    Irina

  56. Ileana T spune:

    Mi-as dori pastaile de Bourbon de Madagascar pentru o crema fina si aromata dintr-o tarta cu … capsuni,pentru un cremsnit infoiat, cu gust intens de lapte, frisca si vanilie … pentru cateva gogosi rumene, albite de zaharul parfumat 'bourbon' …

  57. Diana C spune:

    Tocmai mi-am comandat din aproape fiecare fel. Cred ca mi-as dori sa castig din sortimentul mult laudat care nu era disponibil in magazinul online. Am fost foarte fericita sa vad ca sunt mai multe feluri si mult mult mai ieftine decat cel gasit in magazinele de la noi. Multumesc pentru pont.Si pentru ca scriu pentru prima data pe blogul dvs. Trebuie sa va spun ca sunt de-a dreptul indragostita de unele retete de-ale dvs.

  58. alina spune:

    Le-as incerca pe toate, dar batoanele de Bourbon suna tentant; nu am folosit niciodata batoanele de vanilie, dar nu e prea tarziu…

  59. Ramona(jolifille86_21) spune:

    Mi-as dori sa incerc pastaia de vanilie Tahitensis.Sotul meu si cu mine suntem inebuniti dupa vanilie.

  60. Andreea spune:

    Laura, mi-as dori sa primesc 10 pastai de vanilie de Bourbon, pentru a prepara retetele tale care contin acest ingredient. iti multumesc pentru sansa pe care ne-o oferi!

  61. Oana Slovenszky spune:

    Buna, Laura! Incerc de ceva vreme retetele tale si sunt multumita de rezultat :); nu numai eu, ci si ceilalti membri ai familiei. desi n-am castigat niciodata nimic, fara munca vreau sa zic :), particip si eu la concursul lansat de tine si-ti transmit ca mi-as dori pastai de vanilie de Bourbon; nici un ''praf'' de pe piata nu se compara cu o pastaie adevarata de vanilie 🙂
    Multumesc!

  62. Anonymous spune:

    Buna!Minunat concurs, felicitari pt. initiativa!In ceea ce priveste pastaile de vanilie:eu am cumparat anul trecut dintr-un magazin unguresc o pastaie de vanilie de la Fuchs (din Madagascar)si intr-adevar a fost putin cam scumpicica- 15 lei.
    Mi-as dori cate una din fiecare sortiment…sa testez 🙂

  63. Monica Neagu spune:

    Cred ca toate sunt excelente , dar as incerca Bourbon din Madagascar si Tahitensis ( fifty-fifty-cum era vorba intr-un concurs,sau poate chemam un prieten…sa ne ajute sa hotaram…).Multumim pentru concurs si pentru retetele minunate.

  64. lauralaurentiu spune:

    Laura draga, nu am castigat in viata-mi nimic prin trageri, extrageri, loterii samd, dar pentru ca sunt o impatimita a vaniliei si e de departe mirodenia mea preferata, m-am gandit sa scriu si eu aici un cuvintel. Am auzit multe despre vanilia mexicana, dar si despre cea de Madagascar. Ar fi minunat sa am sansa sa experimentez toate aceste arome cu totul noi pentru mine. Si o voi face, ca acusica ma grabesc spre magaziiin! :=))

  65. Consuela spune:

    Buna Laura,
    Eu mi-as dori pastai de vanilie din Madagascar. Nu am folosit pana acum, dar din ce am citit si am auzit, acestea ar fi "the best".
    Multa sanatate tie si "vanzare buna" pentru magazinul on-line.
    Consuela

  66. Andreea spune:

    As parea lacoma daca as spune ca doresc sa primesc din toate tipurile de pastai de vanilie. Dar imi plac toate. Atat de delicate, parfumate si gustoase sunt, incat nu m-as satura de ele. Deci? Se poate sa le primesc pe toate? :). Multumim, Laura!

  67. Adina Cristescu spune:

    multumesc pentru sansa de a castiga! cred ca as vrea sa incerc fiecare baton pentru a vedea ce diferenta de aroma e intre ele. multumesc oricum pentru sansa!

  68. Svea spune:

    Foarte inspirat concurs! Felicitari! Si eu as opta sa primesc din fiecare, daca voi avea noroc. Si daca nu se poate, dar totusi am noroc, aleg pastaia BOURBON din MADAGASCAR 🙂 Multumesc

  69. Raluca spune:

    Daca am citit pe blogul tau despre aceste pastai de vanilie…sunt sigura ca au o calitate deosebita. Prin urmare, mi-as dori sa testez cate una din fiecare. Multumesc.

  70. Ada spune:

    Ce sa fie? Ce sa fie? Pai sa fie o nebunie de pastai de vanilie Bourbon Bio din Uganda. Asta ca sa aleg una anume. Desi prima optiune ar fi cate una din fiecare… DAr si asta e realizabil, preturile permit testarea si pe buzunarul propriu 🙂
    Multumim pt ocazie!

  71. Mysty spune:

    intradevar e greu sa gasesti batoane de vanilie de calitata. In mod deosebit vreau 5 batoane de vanilie bourbon din Madagascar si in rest cateva din celelalte.
    mmmm…

  72. Anonymous spune:

    Lucia sant…am rezolvat-o…adica nu cumpar ca-mi iese prea scumpa..ma multumesc cu cea din Selgros…scuza-ma ca te-am batut la cap…nu pune comentariul precedent …ca e OK!!! te pup muuult!!

  73. Nicolescu Elena-inv pens. spune:

    Stimata doamna,
    Tare mult as vrea sa cumpar si eu 10 batoane diferite daca sunt la un pret rezonabil ca de cele din suprmarketuri nu ne putem lipi . 10roni o pastaie e f.mult in raport cu viata extrem de grea si scumpa pe cate o ducem zi de zi si care de la zi la zi se scumpeste enorm.Numai in 2 zile produsele agroalimentare s-au scumpit cu 1,2-4 lei iar la piata libera e si mai rau ca le luam la a 3-a sau a N-a mana .Rar intalnesti producatori direct si acestia la randul lor sunt oblgati de speculanti sa vanda la fel cu ei.Varotgg,aveti adresa de email a mea si va rog mult sa-mi rsapundeti. Multumesc ,Elena

    • Laura spune:

      Draga mea, asa este. preturile au crescut foarte mult, iar calitatea produselor din supermarketuri nu este deloc extraordinara.
      Poti comanda pastai de vanilie accesand urmatorul link:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor