1 an alaturi de FEMEIA.


coperti-revista-femeia

Imi amintesc si acum  inceputurile colaborarii cu revista FEMEIA. Dupa ce am acceptat, m-am intrebat daca chiar voi fi in stare sa umplu cele 6 pagini ale revistei si m-au apucat niste emotii cumplit de mari. Nu stiam exact cum sa structurez textul, cum sa fotografiez pasii si produsul final, nu aveam la dispozitie arsenalul de craticioare, farfurioare, furculite, vasulete si materiale pe care il am in prezent si mai ales nu stiam daca voi reusi sa dau retetelor prezentate in revista o nota personala.

Cu toate ca nu eram pregatita absolut deloc, am spus da si am inceput sa pregatesc primele retete. Pentru primul numar am avut la dispozitie doar o saptamana, timp in care trebuia sa pregatesc 5 retete, insotite de minim 4 fotografii si text. Mi se pareau atat de multe si timpul atat de scurt incat primele 3 retete le-am pregatit intr-o zi!:))) Imi amintesc ca la sfarsitul zilei eram atat de obosita incat am adormit in cateva minute. Efortul fizic nu a fost deloc mare dar stresul si-a spus cuvantul.

Am trimis materialul redactorului sef al Revistei Femeia si am asteptat cu extrem de mari emotii sa aflu daca e ok. A fost ok!!

Singura mea tristete a fost ca nu am putut vedea revista imediat dupa ce a aparut asa ca am asteptat cuminte pana a venit din tara. Si mi-a placut!! Mult mult mult!!

Dupa emotiile primului numar totul a decurs perfect… pana in decembrie cand mi s-a stricat aparatul foto! Am crezut ca turbez de furie mai ales pentru ca aveam de pregatit 17 retete, 5 pentru revista Femeia si 12 pentru Suplimentul de Sarbatori.

Mi s-a stricat cand pregateam a doua reteta si mai aveam inca 15… si intrasem in panica. Am pus mana pe telefon si i-am povestit lui Cris, printre hohote de plans, ce mi s-a intamplat. Nu-mi venea sa cred ca un Canon 500D, ingrijit ca un copil mic si care abia depasise 1 an, se poate strica!! Ei bine, s-a intamplat si singura solutie a fost sa imi cumpar altul pana-l reparam.

Fiind perioada cadourilor nu am gasit un reflex asa ca m-am multumit cu un  Canon IXUS, mic cat un pachet de tigari cu care a trebuit sa ma descurc.

Nu va spun cat stres si cate lacrimi varsate pentru numarul din decembrie!! A fost un cosmar peste care am trecut dar de care inca imi amintesc.

In aprilie 2011 mi-a fost propusa o noua rubrica, numita Q&A ( questions and answers – intrebari si raspunsuri), pe care am acceptat-o cu mare placere. Este vorba despre o rubrica in care raspund intrebarilor cu tema culinara  propuse de cititori.

Inchei aici povestea mea  dar nu inainte de a multumi intregii echipe a revistei Femeia pentru aceasta minunata colaborare.

Va las in compania catorva poze ale retetelor prezente in numerele revistei.

La cat mai multi ani impreuna!!

Cu drag,

Laura Adamache

Print Friendly, PDF & Email

36 comentarii la “1 an alaturi de FEMEIA.

  1. Alina---Explora Cuisine spune:

    Foarte frumos Laura, felicitari pentru 1 an, si sa fie cat mai multi! eu una regret ca nu stau in Romania sa citesc revista, dar stiu ca au fost niste numere grozave! Pupici cu drag!

  2. maria elena spune:

    Laura, iti urez o colaborare indelungata cu satisfactii. Imaginile sunt foarte frumoase, felicitari pt tot ce faci, totul e de nota 10, se vede de departe ca esti o perfectionista.

  3. cristina spune:

    Foarte frumos! La multi ani si retete multe sa ne mai arati! Am luat si eu revista dar as vrea sa te intreb daca nu te supara , ai facut ceva cursuri de bucatar sau foto? Sau asa stii tu sa faci ? Oricum felicitarile mele, esti formidabila!

  4. OanaT spune:

    Draga mea,
    Felicitari!!!!!
    Tin minte cind te-am descoperit cred ca erai unica care avea un blog atit de frumos si cu retete atit de interesante. Sa o tii tot asa. Nu am mai comentat demult la posturile tale, pentru simplul motiv ca m-am abonat la newletter si imi vin toate posturile tale pe mail. Insa sint aici, cititoare fidela, care la ceas aniversar iti ureaza la multi ani sanatosi! Te imbratisez din America.

  5. Svea spune:

    Felicitari, Laura! Esti o perfectionista si o profesionista in tot ceea ce faci! Tine-o tot asa si multa bafta in continuare! Pupici!

  6. Lia spune:

    Laura,
    Nu pot sa spun decat ca sunt onorata ca te cunosc,chiar si virtual.
    Iti doresc Succes in continuare atat in plan profesional cat si personal.
    Te pup .

  7. Laura spune:

    Cristina scumpa, multumesc!!
    Nu am urmat nici un curs de fotografie sau de gatit.
    Sunt doua mari pasiuni ale mele pe care le-am dezvoltat in timp.
    Te pupic cu mult drag!

  8. Laura spune:

    Lia draga mea, eu iti multumesc ca ma vizitezi si ca iti place ce gasesti la mine.
    Te pup cu mare drag si poate intr-o zi o sa avem ocazia sa ne cunoastem.
    Mi-ar face mare placere!!
    Puuuup!!

  9. catkitchen spune:

    La cat mai multi ani alaturi de aceasta revista !!!!
    Felicitari ptr tot ceea ce faci !!!
    Te urmaresc mereu cu drag 🙂

  10. anky spune:

    Felicitari si o colaborare frumoasa in continuare! Pozele arata minunat, sigur ca e extrem de gustos tot ce ai prezentat in revista, ca de altfel si retetele de pe blog, pe care le-am probat 🙂 Mereu ma surprinzi cu bunatatile pe care le pregatesti. Esti foarte talentata in ceea ce faci, succes in continuare!

  11. Anita spune:

    Ai primit har si ne daruiesti cu iubire din talentul tau.Sa ai grija de tine si de cei dragi,pentru ca ne trebuiesti!
    Felicitari si multi ani impreuna!

  12. Carol spune:

    La multi Ani!.. pentru frumoasa colaborare… Lipseste tortuletul 🙂 hihi..
    Felciitari…. ai un blog super si sunt sigura ca esti si o persoana deosebita.
    Incerc sa ma las de dulciuri acum iar retetele tale delicioase imi dau batai de cap.
    O vara frumoasa in continuare.
    Carolina

  13. kikitartas spune:

    A fost si va ramane revista mea preferata.De cate ori mergem in Romania abia astept sa mio cumpar.Am invatat multe retete cand eram mai tinerica din Femeia. FELICITARI -faci o munca deosebita,e f frumos sa imparti si celorlalti din harul tau.Pupici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor