Concurs de primavara


Impreuna cu cei de la Libraria online Libris, ne-am gandit sa va aducem in dar o deosebita carte de bucate, si anume, Cartea regala de bucate a Principesei Margareta.
Libraria online Libris
Concursul se va desfasura in perioada  11 mai 2011 (12.00 a.m) – 19 mai 2011 (ora 12.00 a.m).
Participantii trebuie sa aiba domiciliul pe teritoriul Romaniei iar castigatorul va fi tras la sorti cu ajutorul random.org.
Intrebarea la care trebuie sa raspundeti, lasand un  comentariu la acest articol, este:
Ce fel de mancare gatiti cel mai des?
Mult succes!!
Castigatorii acestui concurs sunt:
Locul I: CRAITA,

comentariul cu numarul 63

Craita spunea… Buna Laura,ma bucur foarte tare ca ne-ai dat ocazia sa castigam aceasta carte minunata.Eu gatesc cel mai des pentru familia mea mancarurile cu sos,pentru ca stiu ca nu voi da niciodata gres cu ele si la desert gogosi,traditionalele gogosi romanesti simple,cu branza sau cu gem.Iar restul depinde de chef,de buzunar si de pofte:))

Cartea regala de bucate a Principesei Margareta

Libraria online Libris

LOCUL II: OANA T.

500retetecuciocolata3

cu comentariul nr.24

OanaT spunea… Cel mai des gatim acasa paste diverse, cu sos reteta proprie si salate variate.

LOCUL III:

365reteteafrodisiace3

Cartea 365 retete afrodisiace, a fost castigata

de ALICE, comentariul cu numarul 5

Alice spunea…

Cel mai des gatesc mancare moldoveneasca, traditional romaneasca. Cred ca borsul moldovenesc, adica ciiorba de vacuta sau pui, acrita cu bors de putina, cred ca asta e cel mai des fel de mancare pe care il gatesc. Pot spune ca e nelipsit de pe masa noastra.Felicitari si multumesc pentru participare!!!

 

Print Friendly, PDF & Email

158 comentarii la “Concurs de primavara

  1. Anonymous spune:

    Cel mai des imi place sa gatesc paste. Pot sa le combin cu diverse sosuri delicioase. Trebuie sa spun ca ma inspir destul de des chiar de pe acest blog.
    Mihaela S.

  2. Cupcake spune:

    Buna!
    Cel mai des gatesc salata de ton,pt ca prietenul meu e sportiv si tot timpul ma bate la cap cat e de sanatos tonul si cata energie are dupa ce il mananca,si o "gatesc" de 3-4 ori pe saptamana.

  3. vdaiana spune:

    Ciao, Laura! Dragut concurs 🙂 Am auzit pareri bune despre Cartea regala de bucate.
    Cel mai des gatesc deserturi si in continuarea topului feluri principale cu cartofi sau paste 🙂

  4. Gabriel Ionescu spune:

    Pastele si orezul sunt in topul listei mele datorita diversitatii combinatiilor si a timpului de preparare.
    O zi buna tuturor!

  5. Alice spune:

    Cem mai des gatesc mancare moldoveneasca, traditional romaneasca. Cred ca borsul moldovenesc, adica ciiorba de vacuta sau pui, acrita cu bors de putina, cred ca asta e cel mai des fel de mancare pe care il gatesc. Pot spune ca e nelipsit de pe masa noastra.

  6. Ramona spune:

    Eu de cand am trecut pe o alimentatie raw- vegan in proportie de 80%, cel mai des gatesc salate in cele mai variate combinatii, pot spune ca zilnic prepar cate o salata.

  7. marina spune:

    cel mai des gatesc peste sub diferite forme,la cuptor cu legume,prajit sau pe gratar(asa imi place si mie)..gatesc peste sotului meu care adora carnea de peste(chiar astazi am gatit peste fiind dezlegare la peste)…insa,mie si fiicei mele ne place cel mai mult carnea de pui,deci gatesc in aceeasi masura si pui…deoarece eu muncesc intr-o librarie,am avut placerea sa studiez cartea de bucate a principesei Margareta…mi-au placut si retetele ,dar si prezentarea si povestirile…cine va primi cartea,va fi foarte norocos

  8. Mihaela spune:

    Cap de lista sunt biscuitii fragezi cu ciocolata si checurile (imi place sa experimentez aici). Ca si fel principal, cel mai des se regaseste in cratita mea orezul cu legume si pui.

  9. ada spune:

    Cel mai des gatesc legume -la cuptor sau fierte cu orez- si omleta.
    Imi plac foarte mult fotografiile de pe blogul tau! Spor:)

  10. raluca avram spune:

    Cand am timp sa mai gatesc prefer sa fac mancare italieneasca , paste in special. Sunt sanatoase , gustoase, rapid si usor de preparat.

  11. Mirea spune:

    Cel mai des gatesc paste, sunt foarte gustoase si usor de preparat. Retetele le am originale din Italia si pastele au un gust nemaipomenit cand le gatesc pentru iubitul meu, cu multa dragoste. Pur si simplu le adora:)

  12. bucatariamoraritei spune:

    Cel mai adesea gatesc ciorbe. Nu e saptamana sa nu gatesc o ciorba fie ea de pui, de porc, de perisoare sau de legume. Parca nimic nu ma incanta seara dupa o seara de munca asa cum o face un bol de ciorbita aburinda.

  13. Laurita mommy, wife, woman :) spune:

    Buna Laura, frumos concurs…noi cel mai des gatim orice cu cartofi:) de obicei cartofi la cuptor cu ciuperci si smantana, sau cartofi copti cu unt si branzica.

    cele bune
    laura

  14. Anne-Marie spune:

    Draga Laura,am doi baieti si un sot gurmanzi,pofticiosi si impotriva monotoniei in bucatarie.E coltisorul nostru favorit unde sedintele de brainstorming in ale gatitului se finalizeaza cu niste culori si miresme jos palaria!Ciorbe acrisoare,ardei umpluti,salata de vinete,parjolute,spaghetti cu ton si torturi cat mai ciocolatoase,iata o lista proprie foarte sumara.Recunosc cu mana pe inima ca am crescut in rang de cand mai arunc un ochi pe furis pe blogul tau.Spor si succes tuturor!

  15. zouzou spune:

    Sotul si fetita mea tot timpul vor pulpe la cuptor cu legume …asa ca..asta fac mai mereu..si spaghete carbonara (preferatele mele)

  16. Caietul cu retete spune:

    Cel mai des gatesc ciorba de gaina cu taitei si aripioare crocante si asta fiindca sunt preferatele fetitei.Pentru noi cel mai des fac tortul cu crema de zahar ars

  17. Anca spune:

    cel mai des gatesc paine. imi place foarte mult painea de casa si prefer sa o fac eu, nu sa o cumpar.
    imi place sa framant si sa incerc tot felul de retete noi, cu seminte, cartofi, condimente etc.

  18. A.M. spune:

    eu nu prea gatesc. ii las aceasta placere sotului. dar cand intru in bucatarie prefer sa fac prajituri si daca au ciocolata prin compozitie este si mai bine 🙂

  19. octavia spune:

    buna Laura,
    cel mai des gatesc snitele de pui pentru baietii mei,supa de varza, preferata mea si saramura de peste pe care sotul meu o adora.

  20. Alexa spune:

    Îmi place să fac prăjitură cu morcovi și ghimbir, fac cât de des pot…apoi biscuiți cu levănțică, si pui indian.

  21. panacris spune:

    Buna Laura, cel mai des gatesc snitzele de pui, cu crusta de pesmet alaturi de cartofi piure sau prajiti. Este felul favorit al baietilor mei, la orice ora ar manca snitezele!!!

  22. magthalena spune:

    Buna, Laura! Nu-mi prea ajunge timpul si caut sa gatesc ceva rapid si bun pt familie, cum ar fi pastele cu tot felul de sosuri si muschi/ceafa de porc caruia i se gaseste rapid o garnitura. O zi frumoasa!

  23. Claudia S. spune:

    Noua nu ne lipseste de pe masa ciorba cu zeama de varza, indiferent ca e de pui, de porc (mai rar) sau de vita. O gatesc de 2 ori pe saptamana.

  24. Anonymous spune:

    Buna Laura,

    Cel mai des gatim, eu si iubitul meu, ciorbita de pui cu cartofi si mamaliguta cu branza si smantana.

    Mult succes in continuare cu proiectele tale!

    Diana B.

  25. cris spune:

    buna!
    imim place foarte mult sa gatesc deserturi mai ales spume de fructe si budinci. dar orice ar fi, gatesc cu mare placere mai ales daca ii am pe cei dragi sa ma ajute cu papatul!
    multumesc!
    alina achim

  26. Anonymous spune:

    Buna ziua

    cel mai des gatesc mancaruri cu carne, in special carne de pui, pentru ca e mai putin grasa.
    mancaruri ca fripturi,papricas,pui cu smantana cu ciuperci….

  27. Claudia spune:

    Eu gatesc cel mai des… de toate! Imi place sa crez ceva nou sau macar un pic "altfel" in fiecare zi. Il cam innebunesc pe sotul meu, care considera ca mancarea e doar pentru supravietuire, dar cand se pune la masa si gusta din bucate, cu greu il mai scoli de acolo. Haha!
    Asa ca pentur mine gatitul e mai mult o arta si nu am cum sa zic ca gatesc ceva anume foarte des 🙂

  28. cristina spune:

    buna

    preferinta sotului meu pt carne ma face sa gatesc astfel de mancaruri.in general folosesc carnea de pui mai mult in salate, iar cea de porc o gatesc ca si fripturi, la gratar, in hamburgeri, la cuptor

  29. Craita spune:

    Buna Laura,ma bucur foarte tare ca ne-ai dat ocazia sa castigam aceasta carte minunata.Eu gatesc cel mai des pentru familia mea mancarurile cu sos,pentru ca stiu ca nu voi da niciodata gres cu ele si la desert gogosi,traditionalele gogosi romanesti simple,cu branza sau cu gem.Iar restul depinde de chef,de buzunar si de pofte:))

  30. mimita-k spune:

    Buna Laura, eu cel mai des gatesc ciorbe si mancaruri cu sos traditionale, din care carnea de pui e cea mai des folosita.

  31. Anita spune:

    Mancarea pe care o gatesc cel mai des,este snitel din piept de pui,pe care il diversific tavalindu-l prin pesmet,susan,corn flakes sau taindu-l in forma de baghete uneori.Este preferat de toti cei dragi si apoi cartofii la cuptor cu branza,oua,smantana sau carne imi da posibilitatea sa potolesc pofta copiilor mei iubiti.

  32. POSOIU ANA MARIA spune:

    Cel mai des gatesc mancaruri rapide cum ar fi niste legume la cuptor cu pui, un ostropel, pulpe la cuptor cu cascaval, mamaliguta cu tochitura si alte mancaruri mai traditionale si un mic pont acum trag cu ochiul la mini strudele cu mere deja am totul pregatit pt ele, eu ador sa gatesc ceva dulce, cu drag Ana

  33. ophelia1983 spune:

    Pai in capul listei ar fi dulciurile ( tartele cu fructe in special), iar apoi urmeaza detasat pastele, snitelele si foietajele! :)…de fapt cam tot ceea ce e interzis sau ingrasa! hehe!

  34. Claudia P. spune:

    Buna ziua,
    Cel mai mult gatesc peste, deoarece este un aliment care in zilele noastre este un aliment cat de cat aproape de „natural” si este si usor de suportat de organism.

  35. Toata ziua in bucatarie spune:

    Cel mai desa gatesc supe si ciorbe,de cel putin 3 ori pe saptamana! perioada aceasta a anului cu salate, spanac, stevie, loboda, urzici…si in curand mazare(la noi e in floare), gatesc si mai des supa! Tin minte ca in iarna nu are zi din saptamana sa nu fac o supa rapida de salata verde cu pancetta afumata,dupa 12 ore de munca,si asa de bine prindea…

  36. mirela spune:

    Cel mai des gatesc supa si ciorba de pui.Felul doi se schimba des dar supa si ciorba e nelipsita din meniul zilei .

  37. Dya spune:

    Ador sa gatesc orice! insa cel mai mult imi place sa simt mirosul cartofilor taranesti, copti, aromati cu oregano! Iar ca desert, crema caramel! Imi coloreaza masa cu amintiri frumoase!

  38. Elena Raluca spune:

    Nu suntem consecventi unui anumit fel de mancare deoarece trebuie sa testam multitudinea de retete existente.
    Insa avem grija sa alegem cele mai sanatoase variante.

  39. joviska spune:

    Principesa Margareta este deosebita! Am avut prilejul sa o intalnesc personal si a fost o incantare asa ca aceasta carte de bucata ar fi o surpriza minunata:)

    In ultima vreme, cel mai des am gatit paste, salata de dovlecei plajiti si crema raw de ciocolata.
    Te pup!

  40. Alexandra T. spune:

    Imi place sa gatesc. Inca sunt la stadiul de invatare, experimentez des, incerc retete noi. Insa in ultimile zile, fiind in criza de timp…mi-am tot facut salate. 🙂

  41. Carol spune:

    Salut.
    frumoasa initiativa.
    Pentru ca sunt mamica gatesc in fiecare zi. Cel mai des fac supica de pui si piure de fructe pentru fete.
    Pentru prajituri ma inspir din retetele mamei si de pe blogul tau si al laurei Sava. Sunteti extraordinare. Felicitari si sanatate sa puteti duce mai departe ceea ce v-ati propus.
    Prajitura pe care o fac cel mai des este: biscuitii cu nuca.

  42. Carmen spune:

    Pizza castiga detasat in topul preferintelor culinare ale familiei si in consecinta bate recorduri in bucataria mea. (Mult mai bine decat in apusa vreme a cartofilor prajiti)

  43. Sudessa spune:

    Gatesc cel mai des Prajituri.Daca nu ma crezi intra aici sa vezi ce tortulet m-ai imbiat sa fac !I love Mud Cake!Hihi!

  44. Sabina spune:

    Cel mai des gatesc tarte – in special cu ton, cu piept de pui, cu sunculita, cu legume :).
    Asta din cauza faptului ca sunt incepatoare in de-ale bucataritului, iar mama este cea care gateste zi de zi :d

  45. roxana ionita spune:

    Buna,Laura! Saptamanal ma asigur sa fie cutia cu fursecuri plina, prajitura cu crema la frigider iar ca mancare, cartofi in sos de soia la cuptor si paste cu diverse sosuri de branza si musai nucsoara ! Acum, ca vine vara, o sa pun la treaba si congelatorul, doar vine vremea inghetatelor !

  46. alina elena lupascu spune:

    Pascuta mea are 5 ani si este la faza 3P: paine, paste, pizza … n-am experimentat masina de facut paine, iar pastele le taiem cu un cutit; pizza e de regula quatro fromaggi (aici am ajuns la concluzia ca Dumnezeu a creat… gorgonzola!)are sub branzuri un strat de legume date pe razatoarea mica( sa-mi fie rusinica, o pacalesc pe asta mica) si forme din cele mai diverse … 3D sper sa nu-mi ceara…

  47. Anca spune:

    Buna Laura! foarte fain concursul:) Pe toata durata unui an cel mai des gatesc paste, in diverse variatiuni, preferatele mele fiind quattro formaggi; insa, in anotimpul acesta frumos numit primavara gatesc muuulte salate, cu tot ce e yummy si sanatos si gasim prin piete:)

  48. Anonymous spune:

    Buna Laura,
    Te urmaresc de ceva vreme si retetele tale sunt nemaipomenite. Eu cel mai des gatesc supe sau ciorbe, nu lipseste din meniul pe care il fac in fiecare saptamana pentru familia mea. Incerc pe cat posibil sa fac tot timpul ciorbe de carne ( pui, curcan de tara ) sau de legume.De asemenea, mai gatesc si multe feluri de mancare in care sa folosesc cartofii si apoi mai este pestele, care de asemenea face parte din meniul de weekend ( gatit in diferite moduri ).

    O primavara excelenta cu cat mai multe retete.
    Gina

  49. Luci spune:

    Cel mai des gatesc felul 1, adica supa/bors. La felul doi variantele sunt mult mai multe, deci nu intra ceva anume in categoria "cel mai des".

  50. ONESTA30 spune:

    Buna Laura !
    Super tare initiativa ta !
    Am remarcat f multe doamne ce gatesc din cartea Altetei Sale , de aceea as fi onorata s-o am si eu ( felicitari ptr ce-a realizat Maiestatea Sa , de 10 mai ) .
    Ptr ca sanatatea nu prea ne permite , gatesc tot ce este pasare : pui , curcan , gaina de curte , si gasca mai rar ; este alimentul nostru de baza si cu care ma pot ,,juca" mereu si mereu si mereu in bucataria mea draga .
    Cu pretuire ptr tot ce faci ,
    Diana .

  51. Alina Vagner spune:

    interesanta propunerea de concurs…trebuie sa recunosc ca cel mai mult imi place sa ma invart in jurul retetelor de praji, dar ca si fel de mancare ne place f mult spaghete cu ciuperci, bacon si sos alb (bate pe undeva cu carbonara); aceasta reteta am facut-o si de post cu smantanica dupa reteta ta cu lapte de soia si a iesit excelent! Multumim!

  52. MAGDA ADINA spune:

    Cel mai mult gatesc supe si ciorbe , peste saptamana intr-una din zile savuram ciorbita iar duminica e lege .. sau sarbatoare cum zic eu … nu lipseste supa!!!! Daca nu pap supa duminica , nu stiu , parca nici nu a fost duminica!!!
    O zi frumoasa!!!

  53. Adriana spune:

    Nu se numeste gatit, insa asta fac eu cel mai des: salate. Salate fel de fel in combinatii foarte sanatoase si gustoase. Cred ca de cand am descoperit cat de mult imi plac salatele nu am mancat doua la fel.

  54. Daniela Jerghiuta spune:

    Buna. Pentru pui-mic gatesc aproape zilnic supa, iar pentru puiul-cel-mare pregatesc foarte des salate.

  55. bbenyci spune:

    Buna Laura, in primul rand felicitari pentru blog, ai retete foarte interesante, ma mai inspir si eu de la tine cand sunt in pana de idei.
    Cel mai des pentru fetitele mele fac gris cu lapte si papanasi fiert, iar ca si mancarica mai consistenta legume la steamer cu orez si carnita de pui.

  56. s spune:

    Buna, Laura!
    Vreau si eu sa las un comentariu, pentru ca imi place enorm blogul tau si pentru ca mi-ar placea sa am Cartea Regala de Bucate 😉
    Sotul meu ar manca numai salata de boeuf si ciorbita de vacuta, insa! Cel mai des gatesc o carnita pe gratar sau la tigaie (pui sau peste) cu legume (morcovi caramelizati cu lamaie, fasole verde, mazare) ca garnitura! Imi place cand povestesti de legumele pe care le gasesti pe la tine, aici e mai greu pentru ca nu toti avem rude la tara.. asta e, ne descurcam cu ce avem.
    Faci o treaba minunata cu blogul tau!
    Raluca

  57. Cristina Pop spune:

    Buna Laura! Mancarea pe care o gatesc cel mai des este cu….paste! Carbonara, bolognese, alla puttanesca, alla arrabiata. Pastele reprezinta alternativa cea mai isteata: rapiditate + fericirea papilelor gustative 🙂

  58. Anonymous spune:

    Cel mai des gatesc pentru familia mea bors moldovenesc. E cel mai cerut fel de mancare de la noi, inclusiv de cei mici. Petronela B.

  59. clara spune:

    la mine, cel mai des ai mei imi cer pilaf cu pui si mamaliguta cu de toate si supa cu fidea, ca dulce placinta cu branza de la tine de pe blog! este superb aluatul!

  60. lau spune:

    buna,imi place foarte mult ce gatesti si esti sursa de insipiratie,
    cel mai des gatesc ciorbite si salate,in fiecare zi cate o prajitura de pe blogul tau

  61. Anonymous spune:

    Cel mai des gatesc orez basmati, ne place aroma lui. Il combinam cu ton,ardei, porumb dulce, dar ne place si asa simplu.
    Claudia Voinea

  62. Rodica M spune:

    Cel mai des gatesc salate…in special salata ruseasca, contine sfecla rosie, peste, si alte legume…este foarte apreciata de cei care o savureaza!

  63. Cosmina spune:

    Buna Laura!
    Ciorbele si supele sunt nelipsite de pe masa noastra, iar primavara, imediat ce ies verzaturile "gatim" salate.
    Si de ceva vreme(a se citi multa)facem dupa reteta ta, paine rustica rapida. Este delicioasa!
    Felicitari pentru blog si pentru toate lucrurile minunate in care esti implicata!

  64. Raluca Heres spune:

    Buna Laura,
    Cel mai des gates somon. Îl ador si îmi place ca sunt multe retete cu somon si de fiecare data îl pregătesc diferit. E si f bun dar si sănătos.
    Raluca Heres

  65. Doina spune:

    Cand am timp incerc tot felul de retete,complicate si delicioase.
    Ador sa fac retete de profesionisti,sa le aranjez in farfurie mai ceva ca la restaurantele de 5 stele.

  66. florentina spune:

    Buna,
    In familia noastra de 4 oameni (2 mai mari si 2 mai mici),mancam mai mult carne de pui,dar nici de la dulciurile Laurei nu de dam in laturi (minunate de-a dreptul).
    Asteptam cu nerabdare urmatoarele retete si noi idei de bucatareala.
    Pupici!

  67. Anonymous spune:

    Buna Laura,
    felicitari in primul rand pentru blogul foarte interesant!
    Gatesc zilnic supa si piure de legume pentru bebelusa mea iubita si de asemeni tot zilnic gatesc orez cu legume pentru cainele meu.
    Aproape zilnic pregatesc paine sau ceva de rontait ( si ma inspir cu mare drag din retetele tale deosebite).
    Numai bine, Monica D.

  68. Anonymous spune:

    Gatesc cu mare placere ,destul de des ,ciorbita de vita ,pui cu smantana si ciuperci ,tort diplomat,cornetti si tort cu mousse de piersici, preferatul sotului meu !

    Dumitru Adriana.

  69. Denisa spune:

    Buna Laura
    Cel mai des gatesc ciorba de vitel cu legume si supa de pui pentru cei doi baieti ai mei. Daca nu au ciorba sau supa nu au nimic de mancare. Cel mic , atunci cand il intreb ce vrea sa manance spune "cioba mami, cioba".

  70. Serban Valentina spune:

    Buna,

    Cel mai des gatesc retete pe baza de carne de pui (Salata cu pui si muulte legume proaspete), insa cel mai mult imi face placere sa prepar prajituri!

  71. Ioana spune:

    Cu siguranta cel mai des gatesc paste, in special cele cu sunca si smantana, sunt preferatele sotului meu.
    O zi buna si multumim pt concurs!
    Ioana

  72. Ela spune:

    Buna Laura! Nu trece saptamana fara sa prepar un quiche. Este gustarea perfecta si usor de facut. Ingredientele variaza in functie de ce am prin frigider. Saptamana asta voi presta un quiche cu spanac si peste afumat. In materie de deserturi briosele sunt de departe cele mai apreciate si in fiecare saptamana prepar cel putin o tava, mai des muffins si la evenimente cupcakes. Pupici!

  73. Dani spune:

    Buna… Eu gatesc cel mai des preferatele mele, paste cu aripioare de pui crocante si sos rosu, iar pentru sotul meu tocanita de vitel… sau tocanel de vitel cum ii spunem noi in gluma 🙂

  74. Ana spune:

    In ultimul timp am gatit de mai multe ori pui cu legume, prima data dupa reteta Laurei Adamache (si a avut mare succes), apoi cu mici variatiuni in functie de legumele pe care le-am avut

  75. anky spune:

    N-as putea sa spun exact ce gatesc cel mai des pentru ca imi place mereu sa diversific si incerc sa nu repet prea des retetele. Totusi, cred ca cel mai des fac paste, pentru ca se pot face cu foarte multe tipuri de sosuri si astfel sunt diversificate 🙂

  76. luminita spune:

    Am diverse retete mostenite de la mama si soacra mea insa in ultima vreme experimentez mult de pe diverse bloguri.Oricum printre preferate se numara ciorbitele de carne de pui si vita, sarmale ,iar din zona deserturi strudel cu umpluturi de fructe.

  77. Brindu spune:

    Buna Laura,
    Ma bucur ca promovezi o carte atat de interesanta 🙂 Noi gatim cel mai des penne carbonara in casa.
    Brindu

  78. C. Nicoleta spune:

    Buna! Minunat concursul!!
    Cel mai des gatesc ciorbita de pui cu taietei de casa si in perioada aceasta am gatit destul de des mancare de spanac cu pui.

  79. tatiana spune:

    cel mai des gatesc veggie lasagna cu ciuperci…poate nu foarte sanatos dar mega-ultra-super-de-ti-lingi-degetele de gustos ;)pe locul doi supa crema de broccoli

  80. Iris1211 spune:

    Chiar am stat si m-am gandit ce gatesc cel mai des si am ajuns la concluzia ca eu cel mai des gatesc deserturi: clatite, prajituri si torturi. Chiar am facut o pasiune pentru gatit si ma si relaxeaza, asa ca impusc doi iepuri deodata.
    Multumim Laura pentru retetele tale dementiale.

  81. VERONICA spune:

    Cel mai des eu pregatesc salate. Sunt usoare si le poti asorta la diverse tipuri de preparate.Au o multime de vitamine si alte proprietati necesare organismului. Le poti combina cum doresti,dupa imaginatie.

  82. juliamelnic spune:

    Ce gatesc cel mai des? Grea intrebare, pot spune doar ca…gatesc foarte des si cu drag pentru cei pe care-i iubesc.

  83. Aurelia spune:

    Cel mai des: piure de cartofi (preferatul fetelor), salate (preferatele mele), ciorbe (preferatele tuturor)!
    Felicitari pentru blog!

  84. lenghel_persyda spune:

    cel mai mult imi place sa pregatesc deserturi cat mai frumoase si delicioase… apoi diferite salate … cel mai mult imi place sa pregatesc mancare care sa arate cat mai colorat posibil

  85. Consuela spune:

    Buna Laura,
    Incep prin a te felicita pentru tot ceea ce faci. Se vede ca o faci cu pasiune (ii molipsesti si pe altii) si iti doresc mult, mult succes in continuare.
    In ceea ce priveste gatitul, la noi predomina supele cu legume sau carne, fripturile la cuptor (mai rar), salatele, paine de casa zilnic si, nu in ultimul rand, dulce ( tot facut in casa).
    Iti doresc multa sanatate si tot ceea ce este mai bun si mai frumos.

  86. roxana ionita spune:

    Buna, Laura ! Saptamanal ma asigur ca fursecurile sa nu lipseasca din cutia lor, prajiturile/tortuletele cu crema din frigider si muffinsii la micul dejun iar ca mancare, cel mai des pe farfurie avem pastele, la loc de cinste sunt cele cu sos de branza si musai ceva nucsoara si cred ca risotto adaptat in fel si chip.
    Acum ne pregatim pentru inghetate cu dulce de leche si fructe ca doar a venit vremea lor ! Cu drag, Roxana (vizitatoare fidela a blogului tau:) )

  87. Anca spune:

    Buna Laura!Tcmai ce am descoperit blog-ul tau pe site-ul protv. Si mie imi place foarte mult sa gatesc iar prietenii imi spun ca mi-am gresit meseria :). Cel mai mult imi place sa gatesc pilaful cu legume si ardei copti cu sos de rosii si ceapa, dar si dulciuri. Recunosc ca am "sustras" caietul mamei mele cu retete si am copiat toate retelete. Multa bafta in continuare in tot ce faci!

  88. Betty spune:

    Noi suntem amatorii salatelor…cu sau fara maioneza, cu diferite dressing-uri…ne place sa profitam de vitaminele din legume. Si in plus sunt si usor de realizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor