Castiga cartea aleasa de tine


Libraria Libris Online[5]

Impreuna cu Libraria  Online Libris, ne-am gandit sa lansam un nou concurs.

De data aceasta, voi va alegeti cartea iar la finalul concursului castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org

Puteti sa va alegeti ORICE carte de pe Libraria Online Libris.

Participantii trebuie sa aiba domiciliul in Romania.

Tot ce trebuie sa faceti este sa imi lasati un comentariu cu:

 NUMELE CARTII

si sa raspundeti la intrebarea:

De ce ati ales acea carte?

Concursul se desfasoara intre 30 Mai 2011 – 6 iunie 2011 iar castigatorul va fi anuntat pe data de 6 iunie la ora 10.00 a.m

Bafta multa tuturor!!

Castigatorul acestui concurs este:

MONICA D.,

comentariul numarul 119:

“Anonim spunea…

Hristos a inviat! aleg Limbajul secret al bebelusilor deoarece sunt proaspata mamica.
Multumesc, Monica D. “

 

Print Friendly, PDF & Email

240 comentarii la “Castiga cartea aleasa de tine

  1. Iosif spune:

    Am ales cartea "Eu Sunt Ok, Tu Esti Ok" de Thomas A. Harris pentru ca este o carte de analiza tranzactionala pe care inca nu am apucat sa mi-o achizitionez si, analist tranzactional fiind, sunt curios sa o citesc.

  2. mihaela spune:

    cartea aleasa de mine este "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie"

    de 1 an de zile sunt din ce in ce mai pasionata de gatit, bloguri culinare si tot ce tien de acest domeniu. Cartea aceasta mi-ar fi de mare ajutor, deoarece incerc sa invat intai bazele gatitului, tehnici folosite si ustensilele potrivite.

  3. Roxi spune:

    Titlu: Asa Grait-A Zarathustra – Friedrich Nietzsche
    Am ales aceasta carte deoarece mereu mi-am dorit sa o citesc. Ma intereseaza genul acesta de literatura si mi-au placut si scrierile lui Nietzsche

  4. Vicus spune:

    Aleg Gordon Ramsay – Bucataria lumii. Gordon e o personalitate cel putin foarte puternica, un bucatar de exceptie, iar cartea de fata imi place in mod special deoarece e "fusion" si foarte aplicabila acasa (poate cu unele exceptii…).

  5. dya spune:

    Am ales cartea "Bucataria Lumii- Gordon Ramsay", deoarece imi plac foarte mult tehnicile lui abordate in bucatarie si in retete:)
    Multumesc!

  6. Anonymous spune:

    Am ales cartea "Bucataria lumii" de Gordon Ramsay,deoarece ma fascineaza acest "bucatar".Il urmaresc pe Paprika tv si o carte de-a lui nu mi-ar strica in libraria proprie.

  7. Mihaela Gheorghe spune:

    Am ales cartea Bucataria Lumii de Gordon Ramsay, deoarece gatitul este pasiunea mea si imi doresc foarte mult aceasta carte.
    Multumesc !

  8. NicoletaMustatea spune:

    cartea aleasa de mine este "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie"

    deoarece abia ce mi-am inceput viata de familie si sunt interesata de blogurile culinare si tot ceea ce tine de bucatarie… inca nu am experienta in bucatrie dar tot ce am gatit mi-a iesit delicios cu ajutorul blogurilor si retelor intalnire aici!

    Multumesc!

  9. Mad Hatter spune:

    eu vreau Memomedul de anul asta
    pentru ca sunt un mic medic si vreau sa fiu mare 🙂
    nu ca nu as vrea inca 1000 de alte carti, dar este o problema de necesitate 🙂

  10. ANDINE spune:

    A ales cartea ,,Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie". Nu sunt o profesionista in ale gastronomiei, dar imi place sa descopar, sa testez retete noi si tehnici deosebite, iar cartea aceasta se pare ca este exact ,,pe gustul meu''!
    Multumesc pentru oportunitate!

  11. Alice spune:

    Mi-as dori cartea "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie"…deci ..pe asta am ales-o. De ce? Pentru ca vreau sa excelez in noul domeniu ce ma preocupa. Multumesc frumos!

  12. Spuky spune:

    "Carte De Bucate" de Sanda Marin
    Imi doresc acesta carte pentru ca imi aminteste de acasa, de mama si de orele petrecute impreuna in bucatarie gatind si "punand tara la cale".

    Va doresc o vara superba si cu multe, multe postari gustoase!

  13. Anonymous spune:

    "Manual De Stil – Dana Budeanu"
    Mi-am dorit-o de cand aparut insa nu am reusit nici pana in ziua de astazi sa o achizitionez.

    Mi-o doresc pentru a invata despre stil, poate voi ajunge designer vestimentar intr-o buna zi 🙂

    Va multumesc!

    Diana Burdeanu

  14. Vanilla spune:

    Aleg cartea "Tehbici culinare si ustensile de bucatarie"-e cartea pe care mi-o doresc de cand a aparut insa niciodata nu ajung sa mi-o cumpar, plus ca explica pas cu pas cum sa decoram un tort sau cum sa facem un choux a la creme perfect

  15. raluca avram spune:

    As alege Tehnici culinare si ustensile de bucatarie…luna viitoare ne mutam in casa noua si nu am bucataria utilata complet la sectorul asta. Niciodata nu poti avea prea multe ustensile in bucatarie. :))

  16. CLAUDIU ADRIAN spune:

    Am ales cartea "Bucataria Lumii-Gordon Ramsey" deoarece fiind un gurmand si un bucatar inrait sunt in cautare de retete noi , de tehnici noi in bucatarie din cat mai multe zone ale lumii si consider ca aceasta carte nu trebuie sa-mi lipseasca .Multumesc

  17. ataname spune:

    Desi sunt pasionata de gatit, citesc mult pe aceasta tema si urmaresc si o sumedenie de emisiuni culinare, de aceasta data aleg cartea "Limbajul secret al bebelusilor" pt a-l putea intelege cat mai bine pe baietelul meu ce se va naste peste aprox 2 luni. Si daca tot ne vom intelege bine, voi putea avea idee si ce sa-i gatesc bun pe cand v-a manca diversificat :).

  18. sinsdesign spune:

    Retetele tale imi sunt suficiente sa imi fac familia fericita 🙂 Mi-as dori nespus de tare o carte care sa ma ajute sa imi perfectionez desenul. Am renuntat mult prea devreme la desen, la prima "piedica". Asa ca aleg Curs De Desen – Traian Bradean.

  19. flv spune:

    Am ales cartea "Thenici culinare si ustensile de bucatarie pentru ca urmez un curs de calificare in domeniul bucatariei si cred ca o astfel de carte mi-ar fii de un real ajutor!

  20. Gabriela Andreescu spune:

    Desi imi place sa petrec destul timp in bucatarie, de data aceasta aleg o carte pentru suflet: "Cararea imparatiei", scrisa de Parintele Arsenie Boca. Am mai citit carti scrie de acest Sfant din Ardeal si doresc sa aflu si din aceasta carte invataturi pentru suflet.
    Multumesc pentru aceasta ocazie.

  21. Oana spune:

    Eu am ales cartea "Ghidul esential al oricarei femei insarcinate" de John C. Anderson pentru ca imi doresc tare mult un bebe si vreau sa stiu cat mai multe despre sarcina si evolutia ei, despre modificarile corpului meu pe parcursul celor 9 luni. Te pup Laura. Cu mult drag Oana!

  22. Andreea I. spune:

    Cu greu, am ales "Tehnici culinare si ustensile de bucatarie". Desi sunt cam batrana si m-am pregatit pentru cu totul alt domeniu, inca visez sa lucrez intr-o bucatarie profesionista. Incerc sa ma pregatesc cum pot, in caz ca sare iepurele 😀

  23. Mihai spune:

    Am ales cartea: Romania. Oameni, locuri si istorii – Florin Andreescu – pentru ca imi place Romania, Fotografia si Florin Andreescu. Multumesc.

  24. MAGDA ADINA spune:

    "Bucataria lumii – Gordon Ramsay "
    Am o mica colectie de carti gastronomice , dar aceasta pot spune ca imi lipseste si mi-as dori tare mult sa o am !!!

  25. ramona spune:

    Eu am ales „Secrete culinare – trucuri şi sfaturi de la mari bucătari”pentru ca am atat de multe lucruri noi de invatat despre arta culinara.
    P.S.:Te citesc de foarte mult timp,esti o inpiratie pentru mine,in bucatarie.Ramona

  26. Diana spune:

    "Limbajul secret al bebeluşilor"
    Am ales-o pentru că am un bebe de 5 luni şi jumătate care, pe zi ce trece, incearcă să-mi transmită din ce în ce mai multe din ceea ce işi doreşte şi nu îl înţeleg mereu. E frustrant pentru amândoi când nu putem comunica.

  27. Vasi spune:

    "Tehnici culinare si ustensile de bucatarie",este cartea pe care mi-o doresc.Sunt pasionata de bucatarie si gradinarit si de aceea mi-ar fi foarte necesara.
    O zi buna!

  28. ophelia1983 spune:

    Cred ca mi-ar placea foarte mult sa am in colectie " Bucataria Lumii " – de Gordon Ramsay; imi plac foarte mult retetele acestuia- fusiune si inovatie- asta e Gordon Ramsay!

  29. Mihaela Gosnea spune:

    Ciao Laura. Sunt o cititoare fidela a blogului tau. Optez pt Bucataria Lumii de Gordon Ramsay…e un domeniu fascinant pt mine. Multumesc 🙂

  30. Anonymous spune:

    Aleg Fotografia De Calatorie – Michael Freeman pentru ca imbina 2 mari pasiuni ale noastre: calatoria si fotografia. Ar fi un cadou minunat pentru sotul meu.
    Mihaela S.

  31. Raluca H. spune:

    Buna Laura;
    Am ales cartea Bucataria lumii- Gordon Ramsay, deoarece imi place sa gatesc retete din diferite parti ale lumii si sunt convinsa ca aceasta carte ma va ajuta sa descoper noi mancaruri delicioase. In plus ca imi place f mult Gordon Ramsay e un bucatar f bun cu multe stele Michellin il urmaresc si pe Paprika tv.Imi doresc aceasta carte f mult si sper sa o castig.
    Multumesc
    Raluca

  32. Anonymous spune:

    "Bucataria lumii-Gordon Ramsay"
    Ar fii prima carte de bucate din biblioteca , desii sunt abonata la bloguri culinare:)

    Covrig DAniela

  33. Anonymous spune:

    Am ales Mama si copilul – Capraru pentru ca sunt o viitoare mamica ce o sa isi cunoasca bebelusul spre sfarsitul anului si imi doresc sa fiu pregatita pentru mica minune din viata noastra.

    Corina

  34. Alina Ungureanu spune:

    Am ales "Atlas de anatomie umana" – Gh. P. Cuculici, Frank H. Netter pentru mama mea careia ii place sa se documenteze in acest domeniu si stiu ca ar fi pentru ea o bucurie foarte mare.

  35. Petra R spune:

    Am ales "Enciclopedia Copiilor" deoarece as vrea sa ma antrenez din timp pentru a raspunde intrebarilor fetitei mele 🙂

    Multumesc,

    Petra R

  36. nustiu spune:

    Ainsley Harriott – Carte de bucate pentru prieteni si familie
    Imi doresc cartea pentru ca nu am nimic de bucatarul acesta!

  37. Anonymous spune:

    Buna Laura!Sunt o cititoare fidela a blogului tau. Am ales "Marele atlas ilustrat al corpului uman" deoarece imi doresc de mult timp sa-l am dar inca nu am ajuns sa-l cumpar. Sunt anul II la asistenta medicala si imi este de mare folos. Multumesc! Te pup, Laura! Ramona Tatar

  38. Alina S. spune:

    Marele Atlas Ilustrat Al corpului Uman,Editura Litera.Aceasta este cartea aleasa de mine.Tainele corpului uman m-au fascinat intotdeauna,iar un atlas pe aceasta tema m-ar incanta enorm.

  39. vionis2006 spune:

    Am ales cu greu "Limbajul secret al bebelusilor".
    Motivul? Mi se pare fascinant sa intelegi ce spun ingerii si speram sa ne mai binecuvinteze Dumnezeu si cu alti nepoti.

    Cu drag, Vio

  40. Loredana B. spune:

    "Arta completă a gătitului", Sylvie Girard
    Pentru că gătitul pentru mine este o pasiune, petrec ore în şir citind reţete pe internet sau gătind propriile creaţii în bucătărie(cu mai mult sau mai puţin succes 🙂 ), iar cartea aceasta ar fi o experienţă educativă pe care mi-o doresc.

    Multumesc pentru oportunitate,
    Loredana B.

  41. magthalena spune:

    Buna Laura,

    Cu toate ca nu am un spatiu suficient pt gatit, tot caut retete pt a incerca gusturi noi pt familia mea si de aceea aleg o carte care mi-o doresc demult si nu am reusit sa o procur, anume "Acasa la Jamie" de Jamie Oliver, o carte de bucate in care sunt oferite retete pt gatit simple si rapid cu ce ai la-ndemana.
    Multumesc! O zi frumoasa tuturor femeilor si nu numai, care-ti urmaresc blogul si se inspira din el 🙂

  42. Anonymous spune:

    Mie mi-ar placea cartea "Carte De Bucate. Retete Esentiale Din Gastronomia Moderna" de Chuck Williams. Imi place sa cunosc retete clasice sau de baza, originea si istoria lor.
    Liana

  43. Ancutza spune:

    Eu aleg cartea "Tehnici culinare si ustensile de bucatarie".
    Cu tehnologia de azi si multitudinea de carti scrise, retete se gasesc din plin pentru toate gusturile. Dupa parerea mea, ceea ce face o reteta buna, pe langa dedicatia bucatarului, sunt acele mici secrete ale retetei. O carte ca aceasta ar trebui sa umple aceste aspecte ale unei retete.
    Bafta tuturor.

  44. FLORY spune:

    Bucataria lumii-Gordon Ramsay,aceasta carte as vrea s-o am in biblioteca mea deoarece sunt pasionata de gatit si, cu siguranta ar ocupa un loc de cinste printre alte carti si reviste de specialitate.

  45. Ana spune:

    Cel mai greu pentru mine a fost sa decid ce carte imi doresc. Sunt atatea carti frumoase si pline de invataturi pe care daca le-am citi, viata noatra s-ar schimba…Imi doresc cartea "Despre frumusetea uitata a vietii" de Andrei Plesu. Carte pe care o recomand cu tot dragul. Andrei Plesu are un umor atat de subtil si plin de substanta cum rar mi-a fost dat sa vad. In cartea "Despre frumusetea uitata a vietii", Andrei Plesu vorbeste despre sentimente pe care cu totii le experimentam, precum furia, ura etc. Intr-o nota umoristica si totusi trista, e prezentata viata asa cum e ea (am reusit sa citesc cateva fragmente). "Despre frumusetea uitata a vietii" e o carte pe care fiecare ar trebui sa o citeasca. Pentru cei care doresc sa asculte o mica parte din ceea ce se gaseste in carte poate sa acceseze link-ul de mai jos

  46. Simona spune:

    Am ales Paula de Isabel Allende,citesc blogul unei doamne indragostita de cartile sale si tare mult as vrea sa vad de unde vine dragostea asta asa mare :-).

    contact[at]sfaturilebunicii.ro

  47. Adriana B. spune:

    Am ales o carte pentru fetita mea "Fabule De La Fontaine". Chiar daca are doar 3 ani, este fascinata de carti, si cat ea "studiaza" eu pot gati linistita 🙂

  48. Lory spune:

    Daca ar fi sa castig mi-ar place sa am aceasta carte mai am multe de invatat despre condimente si cred ca aceasta carte mi-ar fi de mare ajutor !!!

  49. Joy spune:

    Am ales "Psihiatria Ortodoxa In Intrebari Si Raspunsuri" ( de Dmitri Avdeev) deoarece sunt curioasa cum a pus profesorul Avdeev problemele psihologice in contextul religiei.

  50. Anca spune:

    Bucataria Lumii – Gordon Ramsay

    Am studiat diverse categorii, iar cand am ajuns la gastronomie nu am reusit sa ma mai dezlipesc de aceasta publicatie… sunt convinsa ca este la fel de geniala precum autorul.

    Multumesc si laudabila initiativa Libris!

  51. r spune:

    Salut! Eu mi-as dori ”Atlas de anatomie umana” de Frank H. Netter, pentru ca sunt la facultatea de medicina si m-ar ajuta sa invat mai usor!
    Multumesc 🙂

  52. Svea spune:

    Felicitări, Laura, pentru concurs!

    Aleg cartea "Adobe Photoshop Cs5 – Contine Cd-Rom" pentru că sunt pasionată de fotografia digitală şi, implicit, de prelucrarea digitală cu ajutorul Photoshopului. Şi cum Photoshopul este o sursă inepuizabilă de a prelucra fotografiile în varii feluri, nu mi-ar strica câteva "tips and tricks" în plus. Multumesc

  53. clara spune:

    nu scriam daca nu vedeam CARTEA: "tehnici si ustensile de bucatarie, mi-o doresc de anul trecut, pretul mi se pare enorm de mare asa ca… poate poate… culmea este ca zilelele trecute chiar mi-a venit in gand aceasta carte si mi-am zis sa m-o fac cadou eu – insa-mi si uite TELEPATIA!
    MULUMIM PENTRU INITIATIVA!

  54. Anonymous spune:

    Cu Jamie In Italia – Jamie Oliver pentru ca imi place Italia dar imi place sa si gatesc mancaruri cu specific italian.
    Horia S.

  55. Teo. spune:

    Buna Laura ! Mi-ar place sa am cartea "Mitologia" !
    De ce ? : Pentru ca mereu mi-a placut sa citesc carti despre mituri si legende ! De ex. Legendele Olimpului au fost printre primele carti citite. O zi buna !

  56. me_roxana89 spune:

    Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie….. i am hungry for cooking
    PS.Felicitari pentru site il urmaresc de ceva vreme

  57. emilia spune:

    buna ziua,
    aleg si eu ca destul de multa lume, dupa cum am vazut aici, Bucataria lumii. Sunt o mare iubitoare de retete noi si imi place mult sa le incerc, iar din aceasta carte cu siguranta voi avea de unde alege…Pupici
    Emilia

  58. sotie fericita spune:

    Cartea care mi-ar placea sa o castig este Bucataria lumii – Gordon Ramsey ,deoarece eu si Gordon avem o relatie platonica de iubire 🙂 si de mult imi doresc sa imi achizitionez cartile lui si mereu in bugetul meu nu se iveste ocazia de a cumpara si aceste carti!
    E genial Ramsay si mi-ar placea sa il am in bucataria mea,sa ma indrume! 🙂

  59. Lavinia spune:

    Am ales cartea "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie" pentru ca vreau sa invat cat mai multe despre bucatarie si cred ca intotdeauna trebuie sa incepi cu lucrurile de baza.

  60. Iris1211 spune:

    Buna, Laura!

    As opta pentru "Bucataria lumii" de Gordon Ramsay, deoarece as dori sa-mi imbogatesc cunostintele in materie de gastronomie si de la acest autor ar fi multe de invatat.

  61. Anca Tudor spune:

    Marele Atlas Ilustrat Al Corpului Uman

    …deoarece sunt Kinetoterapeut si acest atlas este "cartea de capatai" in profesia mea in plus imi doresc sa-mi initiez si copilasul in ale medicinei. Dragut din partea dvs. Multumim!

  62. groza spune:

    Buna,

    Cartea aleasa pentru acest concurs este "Mercedes – Rainer W. Schlegelmilch", deoarece detinem o masina de aceasta marca si sotul meu ar fi foarte surprins sa-i fac un asemenea cadou ce spune istoria acestei companii. Multumesc!

  63. Emma L. spune:

    "Limbajul secret al bebelusilor" – Sally and Edwin Kiester.

    Am ales aceasta carte pentru minunea mea de 6 luni.
    Multumim editurii pt initiativa!

  64. Caietul cu retete spune:

    Nu puteam alege decat Bucataria lumii a lui Gordon Ramsay, deoarece este un nume de notorietate in domeniul culinar, o personalitate ce ma fascineaza si pentru care am o admiratie deosebita.
    Si cum nu m-as indura sa rup atatia banuti din bugetul meu modest nu pot decat sa sper sa o castig !
    Multumim pentru acest minunat concurs !

  65. Claudia Mic spune:

    Cartea pe care o doresc este "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie" deoarece e cartea pe care orice "foodie" ar trebui sa o aiba in biblioteca.

  66. Ralu spune:

    Carte Regala De Bucate – Principesa Margareta A Romaniei este pe lista dorintelor mele de ceva vreme. imi doresc mult sa imi aprofundez cunostintele in domeniul gastronomic si o carte de bucate regala ar fi foarte bine venita

  67. Licuta Marin spune:

    "Calatorie Prin Italia Gastronomica" – Ileana Tanase

    As vrea sa-ti spun cate ceva despre bucataria italiana dar vreau sa fiu sincera si sa-ti spun ca nu stiu prea multe.Ce pot sa-ti spun, este ca imi plac la nebunie pastele si mi-as dori aceasta carte pentru a invata mai multe despre gastronomia italiana.

  68. Violeta spune:

    Aleg „Secrete culinare – trucuri şi sfaturi de la mari bucătari”
    Pentru ca am nevoie de sfaturi in bucatarie…..

  69. c spune:

    Mi-ar placea foarte mult sa castig "Marele Atlas Ilustrat al Corpului Uman" deoarece sunt studenta in anul V la Facultatea de Medicina din Bucuresti si acest atlas ar fi o sursa extraordinara de informare asupra anatomiei omului.Mi-ar prinde incredibil de bine.

  70. Ionela-Cristina spune:

    Mi-as dori tare mult cartea Tratat De Pedagogie – Ioan Bontas, Editura ALL. Mai am un pic si urmeaza sa devin profesoara (abia astept!!!), imi place extrem de mult profesia aceasta, iar cartea sus-numita este o adevarata comoara. Acestea fiind zise, iti multumesc pentru ideea de a organiza un asemenea concurs! Si mlta bafta tuturor!

  71. adrianaternar spune:

    Cartea aleasa de mine ar fi "Psihologia adolescentei", iar motivul ar fi dorinta de a deveni un profesionist bun!

    Multumesc!

  72. Sori S. spune:

    As alege Tehnici culinare si ustensile de bucatarie.Mi-am dorit de mult aceasta carte,dar nu mi-am permis sa o cumpar , cu toate ca stiu de ea de ceva vreme.Mi se parea cea mai buna carte dupa care se poate ghida orice bucatar, incepator sau nu.
    Oricine o sa o castige, is a lucky man 😀

  73. florentina spune:

    As alege "Tehnici culinare si ustensile de bucatarie",pentru ca ma fascineaza pur si simplu de ce minunatii se pot face in bucatarie…Vreau si eu!

  74. vdaiana spune:

    As alege cartea Ghidul Sanatatii Familie de Miriam Stoppard pentru ca in ultimii cativa ani din pacate probleme de sanatate ale familiei s-au cam inmultit si am fost deja de mai multe ori in situatia in care mi-ar fi fost de folos remedii urgente pana sa se ajunga la medic.
    Multumiri pentru concurs si bafta tuturor!

  75. Oana D. spune:

    Aleg cartea "Fluturele Negru" de Radu Paraschivescu. Apreciez arta iar Caravaggio este un pictor de geniu care a avut o viata atat de aventuroasa si de plina de neprevazut, dar si de aleasa predestinare, incat mi-as dori foarte mult sa o citesc, aceasta carte tratand exact acest subiect, viata – probabil romantata – a lui Caravaggio.

  76. Anamaria spune:

    Ar fi o mare bucurie daca as primi albumul "Romania. Oameni, locuri si istorii" de Florin Andreescu. Suntem departe de casa de ceva vreme si dorul de locurile si de oamenii pe care i-am lasat in urma ne apasa sufletul zi de zi. Am rasfoi cu atata placere paginile acestui album, ne-am simti pentru cateva clipe mai aproape de casa.
    Multumim mult, Laura si Libris!

  77. Elena Toma spune:

    Laura, am ales o carte a unui autor pe care nu-l cunosc, dar fiind sub egida Larousse, mi se pare o garantie suficienta. A contat mult si titlul ei, pentru ca ma preocupa in mod deosebit cum ne hranim si cum sa gatim cat mai sanatos. Deci, cartea este "Paule Nathan – Bucatarie sanatoasa si gustoasa". Te felicit pentru ideea de a gazdui un astfel de concurs!

  78. Fancy Cake spune:

    Buna! Eu imi aleg "Bucataria Lumii". deoarece gatitul este un mare hobby pentru mine. Deja am in biblioteca "Tehnici culinare si ustensile de gatit" si si-a meritat fiecare banut.
    Va multumesc tie si librariilor Libris pentru initiativa. Toate cele bune! Raluca Puiu

  79. Lucia spune:

    am ales cartea "365 De Povesti" ,pe care am ochit-o de ceva vreme si care ar fi un cadou frumos pentru baietelul meu care adora povestile.

  80. Sara & Miki spune:

    Optez pentru "Bucataria Lumii" de Gordon Ramsay. Il urmaresc in emisiunile TV, nu cat mi-asi dori si imi place perfectiunea lui in retetele care le prezinta. Mi-asi dori sa aprofundez universul lui.

  81. Andreea spune:

    Nu putini oameni au spus despre "Bucataria Lumii" a lui Gordon Ramsay ca este ca o biblie in bucatarie. Vreau sa vad daca ceea ce spun ei este adevarat! Prin urmare aleg aceasta carte pe care mi-o doresc de mult timp. Iti multumim tie,Laura, pentru tot si multumim si Librariei Online Libris!

  82. Mirela spune:

    Buna Laura,
    ma bucur pentru aceasta ocazie sa pot alege cartea "Jurnalul Unui Pusti Vol.3: Ultima Picatura – Jeff Kinney" . Este o carte pentru fata mea in speranta ca tanara generatie va prinde gustul pentru cititul cartilor in detrimentul altor lucruri.
    Multumesc inca o data si multa bafta in continuare pentru ca faci un lucru nemaipomenit. Felicitari!!!
    Mirela, Timisoara

  83. Paradis spune:

    Carte Regala De Bucate – Principesa Margareta,deoarece vreau sa fac fericita o mamica cu 5copilasi.Laura,felicitari pentru concurs!

  84. Ellena spune:

    M-am hotorat sa aleg cartea Bucataria Lumii de Gordon Ramsay, pentru ca in primul rand imi place sa prepar mereu ceva nou si il urmaresc mereu pe Gordon Ramsay e un bucatar fff. bun.
    Multumesc

  85. Laura Dachman spune:

    eu aleg "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie"
    Am ales aceasta carte deoarece sunt pasionata de domeniul acesta culinar si chiar doresc sa urmez o cariera in domeniul respectiv.Asa ca nu mi-ar strica sa stiu niste tehnici culinare 🙂

  86. Una spune:

    Aleg Gordon Ramsay – "Bucataria lumii". Il admir pe Gordon, imi place sa gatesc. Fiind la inceput de drum, mi-ar placea sa invat de la el tainele bucatariei.

  87. Olga spune:

    Mi-ar placea Ghidul Mamei Grijulii – Larousse, mi se pare utila pentru o viitoare mamica. Il asteptam pe Alexandru pe 8 iunie 😉

  88. Carla spune:

    Buna Laura,

    Aleg şi eu "Limbajul secret al bebeluşilor", pentru ca sunt mama de gemeni si mi-e din ce in ce mai greu sa ma descurc cu fetitele mele de 1 anisor, care par sa fie de 10 ori mai destepte ca mine! 😀

  89. Anita spune:

    Multumesc Laura,pentru acest prilej oferit de tine si Libraria Libris.
    Aleg cartea "Brasovul de odinioara",scrisa de Aristotel Cancescu si Titus Mazgareanu.Sunt din Brasov si doresc sa cunosc mai bine istoria orasului natal.Este o carte,pe care momentan nu o pot achizitiona,din motive financiare.

  90. Aurelia spune:

    Aleg cartea "Cand apare copilul" de Francoise Dolto pentru ca am auzit ca explica foarte bine si dărâmă multe din "miturile" legate de creşterea copiilor.
    Multumesc!

  91. POSOIU ANA MARIA spune:

    Sanatate Optima de-a lungul vietii I+II+III – Dr. Marin Gh. Ciobanu sunt 3 volume necesare oricarei viitoare mamici care doreste un copil sanatos dar nu sufocat de prea multa grija. cu drag ana

  92. Anonymous spune:

    Eu am ales "Bucataria lumii" de Gorgon Ramsay, deoarece imi place foarte mult sa gatesc si sa rasfoiesc din cand in cand o carte de bucate, mai ales daca aceasta face parte din biblioteca proprie.
    Lili, Mures

  93. marina spune:

    Buna Laura,
    eu iubesc foarte mult cartea,de aceea si lucrez intr-o librarie…majoritatea cartilor prezentate de Libraria Libris pe site,le avem si noi in librarie…nu prea avem carte religioasa si,de aceea,mi-as dori "Si totusi Biblia are dreptate" de Werner Keller….de ce aceasta carte? deoarece as vrea sa fiu un bun crestin si incerc sa studiez religia…

  94. Ioana spune:

    Buna dimineata, Laura! Eu am ales cartea "Revolutie in bucatarie" – Gheorghe Mencinicopschi . De ce? Pt ca in lumea de azi plina de E-uri si prostii, as vrea sa invat cum sa gatesc sanatos. Multumim pt acest concurs! O zi buna si multa bafta in continuare. Ioana.

  95. Rodica M. spune:

    Buna dimineata! Eu imi doresc cartea "BUCATARIA LUMII" de GORDON RAMSAY, pentru ca sunt pasionata de gatit, vreau sa cunosc cat mai multe retete din cat mai multe regiuni ale lumii…imi plac emisiunile culinare ale lui GORDON RAMSAY!

  96. Ade spune:

    Buna, Laura!

    Am ales cartea lui Stephen King – Apocalipsa pentru ca iubesc cartile horror, iar S. King este autorul meu preferat. Multumesc mult pentru concurs! O zi buna in continuare!

  97. Ciobanu Dana spune:

    Povestile Bucatariei Romanesti Vol.4: Bucovina, Moldova Si Basarabia – Radu Anton Roman. Am ales aceasta carte pentru ca L-am adorat pe Radu Anton Roman, un roman desavarsit, o enciclopedie ambulanta, un om minunat. Asteptam emisiunile sale cu sufletul la gura pentru a fura din secretele sale culinare si pentru a descoperii alaturi de dansul frumusetea acestei tari .Vreau sa invat sa gatesc , ca in Bucovina Moldova si Basarabia. O zi minunata si multa sanatate.

  98. maria elena spune:

    Toate cartile sunt interesante. Foarte tare imi place ,,Bucataria lumii,, a lui Gordon Ramsay, pe care chiar mi-as dori-o acasa.

  99. Cvadrifolium spune:

    As alege cartea "Si noi ce mai mancam? – Noua ordine alimentara" de Gheorghe Mencinicopschi deoarece vreau sa mananc mai sanatos si vreau sa cunosc si parerea acestui specialist. O zi frumoasa cu mancare sanatoasa pe masa!

  100. alina spune:

    Eu am ales cartea "Marele Atlas Ilustrat al Lumii" de la Editura Litera, deoarece sunt pasionata de geografie si turism, iar un astfel de atlas imi lipseste din biblioteca, desi mi-ar fi foarte necesar. Cu siguranta ii va fi util si baietelului meu cand va mai creste, in speranta ca va mosteni si el aceasta pasiune a mea. In alta ordine de idei, felicitari pentru blog, esti cu adevarat talentata si te aprecizez foarte mult!

  101. Corina spune:

    Eu am ales "Mitologia-O Istorie Vizuala", deoarece dupa gatit istoria este a doua mea pasiune iar o carte despre mitologie mi-ar prinde foarte bine in completarea cunostintelor.

  102. Daniela spune:

    Mi-as dori cartea "Inteligenta Emotionala" – Daniel Goleman. De multa vreme imi doresc sa o citesc si sa inteleg mai bine ce presupune "EQ".

  103. Manuela spune:

    Draga Laura,

    In primul rand FELICITARI pentru Blog-urile tale … sunt un mare fan al tau … am facut multe din retetele tale care sunt SUPER … dar niciodata n-am apucat sa-ti scriu … despre fotografii chiar nu am cuvinte … sunt MINUNATE …

    Am sa aleg Limbajul Secret al Bebelusilor – sora mea este insarcinata si cred ca ar fi un cadou util pentru ea si viitorul BEBE.

    MULT SUCCES in continuare!!! :):):)

  104. Adela spune:

    As alege "Dictionar ilustrat al gesturilor" – Joseph Messinger. Modul prin care comunicam unii cu altii e in mare parte nonverbal si de aceea mi se pare foarte important sa intelegem mesajele pe care le transmitem prin gesturi.

  105. Liliana spune:

    Buna draga Laura,

    Am sa aleg Bucataria Lumii … pentru ca Gordon Ramsay este un adevarat maestru al bucatariei.

    Mult succes !!!

  106. Ionela Butnar spune:

    Mi-ar place cartea Acasa La Jamie. Sunt sotie, mama, gospodina si am propria gradina cu legume. M-as bucura sa pot gati "impreuna" cu Jamie, acasa la mine.

  107. Adriana Opris spune:

    Cartea aleasa: "Romanian Dishes, Wines and Customs – Radu Anton Roman"
    Motivul alegerii: as vrea sa daruiesc cartea unei bune prietene (nevorbitoare de limba romana) care e foarte curioasa in ce priveste traditiile si mancarurile romanesti. Sigur i-ar face placere cadoul!

  108. Ioana Luca spune:

    Buna ziua, Laura!Mi-as dori cartea "Mama si copilul" de Emil si Herta Capraru, deoarece in curand voi fi si eu foooarte interesata de domeniu!

  109. Madalina spune:

    Am ales cartea "Bucataria Lumii-Gordon Ramsey" deoarece imi place foarte mult stilul lui si este de departe un profesionist.
    As fi foarte bucuroasa sa primesc acesat carte.

    Madalina

  110. ioanaluiza spune:

    Buna ziua,

    Cartea pe care am ales-o este "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie". Sunt pasionata de gatit, asa ca aceasta carte imi va fi de folos :-).

  111. Alina T. spune:

    Buna, Laura. Mi-as dori mai multe carti, dar daca ar fi sa aleg una, as zice "Limbajul secret al bebelusilor". Pentru ca "mutulica" al meu inca nu a invatat limbajul oamenilor mari trebuie sa ii invatam noi limbajul si am avea nevoie de ajutor… Iti urmaresc blogul zilnic (de obicei in timp ce imi beau cafeaua) si ma binedispune intotdeauna. Tine-o tot asa. Te pupam. Alina si puiutul, Sebastian.

  112. Laura spune:

    Uau, cate lume isi doreste "Tehnici culinare"…Si eu pusesem ochii pe aceeasi carte dar in cee din urma, mamica din mine nu a putut rezista de aceea – please please pune-ma si pe mine la tragerea la sorti cu cartea "La ce sa te astepti – ghidul bonei" – asta pentru ca vreau sa am grija de cei doi nazdravani ai mei cat mai profesionist se poate.:))))))))))) Multumesc.

  113. Florin Fanea spune:

    Si Tu Poti Fi SupernannyIrina Petrea

    Imi doresc foarte mult cartea de mai sus pentru ca e un bun manual la inceput de drum in meseria de parinte.

  114. Anonymous spune:

    Bucataria Lumii – Gordon Ramsay este cartea pe care o aleg :).Nu sunt o excelenta bucatareasa ….cu ajutorul ei voi avea multe de invatat!!!
    Rodica Leica

  115. Carmen spune:

    Hristos a inviat!

    Am indraznit sa aleg cartea "Ghidul manastirilor din Romania". Sotul meu este preot si ii plac foarte mult cartile. Are o biblioteca la care tine foarte mult, iar eu, atunci cand vreau sa-i fac o bucurie, ii cumpar o carte… Pentru el, e cel mai frumos cadou! Iar cum si acum mi-as dori sa-i fac o bucurie, am ales acest ghid foarte util si cuprinzator.
    Va multumesc si va doresc mult spor in toate cele bune!

  116. droopina spune:

    Eu m-am oprit asupra "Tehnicii culinare" din simplul motiv ca o consider ghidul ideal pentru orice gospodina moderna care doreste sa tina pasul cu uluitoarele evolutii ale tehnicii din noul secol.

  117. liliana spune:

    am ales Libajul secret al bebelusilor,pentru ca am un bebe( care in curand face un anisor pe 18 iunie ):D ,si vreau sa il pot intelege cat mai bine sa-i fiu aproape de nevoile lui.

  118. Brandusa spune:

    Hristos a Inviat! Mi-as dori cartea "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie" pentru a ma perfectiona in acest domeniu.

  119. Laura N. spune:

    Buna ziua.Mi-ar placea tare mult sa citesc cartea ,,Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie" al carui editor general este Chuck Williams,deoarece imi place tare mult sa stau in bucarie si sa fac tot felul de preparate dulci pentru cei dragi.Cand gatesc ma simt implinita si ma bucur enormn cand vad ca munca depusa de mine este apreciata de cei dragi.
    Pentru a ma specializa imi trebuie o carte cu toate sfaturile in acest domeniu si sper ca intr-o zi visul meu,acela de a face cursuri de cofetar si de a-mi deschide o cofetarie,sa devina realitate.
    Multumesc pentru sansa pe care ne-o oferi de a castiga cartea dorita.O zi minunata in continuare si spor la gatit

  120. Elena spune:

    Pentru ca barza a promis sa vina si la noi acasa…

    Pentru ca e bine sa stim cum sa ne pregatim pentru marele eveniment…

    am ales "Sarcina Si Nasterea Fara Secrete – Laviniu Anghel, Marius Negru"

    Multumesc!

  121. Bogdan spune:

    Eu am ales cartea "Revolutie in bucatarie" – Gheorghe Mencinicopschi deoarece in ultimul timp ma preocupa tot mai mult gatitul sanatos pentru minbe si familia mea

  122. Adela Cezara spune:

    Am ales Casa Noptii – Vol. 6: Tentatia – P.C. Cast, Kristin Cast deoarece am citit primele 5 volume dar pe al 6-lea nu am reusit sa-l cumpar inca.

  123. Elisabeta spune:

    Buna! Fiind o impatimita a cititului, mi-a fost tare greu sa aleg o carte…dar am ales cartea "Avem un copil!"-Grazia Honegger Fresco, pentru-ca avem un copil! Suntem proaspat parinti, de aproape o luna de zile, si ne-ar prinde tare bine acest ghid pentru cresterea copiilor.

  124. adizzy spune:

    eu ma gandeam la "Bucataria lumii – Gordon Ramsay " fiindca imi place sa calatoresc peste tit si daca macar nu imi permit sa calatoresc, macar sa pot incerca retete din toata lumea si avand in vedere autorul sigur sunt gustoase

  125. Mariana Dumitrescu spune:

    Buna seara.
    Aleg cartea:Marele Atlas Ilustrat Al Corpului Uman deoarece tatal meu isi doreste foarte mult o astfel de carte.
    Daca o castig vreau sa io ofer cadou.
    Multumesc.
    Mariana Dumitrescu

  126. nustiu spune:

    Mi-ar placea mult sa am Arta completa a gatitului! Ma pasioneaza bucataria si banuiesc ca as descoperi lucruri pe care nu le stiu inca.

  127. Andreea Masec spune:

    Salut! Imi doresc < Limbajul secret al bebelusilor>. Am citit recenzii despre aceasta carte si cu siguranta mi-ar placea sa inteleg mai mult din ce vrea sa-mi transmita fetita mea de doua luni. Numai bine!

  128. aly spune:

    Aleg Cain si Abel-Jeffrey Archer, deoarece este una dintre cartile mele preferate, este o adevarata lectie de viata si din pacate pana acum n-am reusit s-o achizitionez.

  129. Teodora.. spune:

    Buna Laura,
    Am ales cartea Bucataria lumii-Gordon Ramsay.Am ales aceasta carte pentru ca mi se pare a fii f practica mai ales in momentele cand vrei sa faci ceva nou, ceva inedit. PLus de asta il admir pe Gordon si imi plac tehnicile lui si sunt convinsa ca mi-ar fi f utila .As invata trucuri pe care nu le stiam plus ca as gati retete din diferite tari.
    IMi doresc ff tare aceasta carte.
    multumesc, Teodora

  130. Anonymous spune:

    buna dimineata,

    am ales cartea Strazi vechi din Bucurestiul de azi de Alexandru Ofrim .
    eu iubesc acest oras si imi place sa stiu cat mai multe despre istoria strazilor, caselor si povestile oamenilor care le-au locuit si pot spune ca am o mini colectie acasa de carti despre arhitectura si istoria acestui oras.

    maria costas

  131. gen spune:

    GORDON RAMSEY – BUCATARIA LUMII. de ce? pentru ca…m-a apucat o nebunie…a gatitului…pentru ca am descoperit ca imi place aceasta nebunie si mai mult …imi face bine…pentru ca lumea asta e atat de frumoasa privind-o incat vreau si sa o si gust… 🙂

  132. Alina Gabriela spune:

    Ne-ar fi de mare ajutor in acest moment cartea "Limbajul secret al bebelusilor". Ingerarasul nostru implineste 6 luni pe 10 iunie si ne-ati face un frumos cadou. Stefanel este cea mai frumoasa creatie a vietii noastre. In fiecare zi descoperim imreuna lucruri noi si incerc sa-i largesc perimetrul cunoasterii. De-ar putea mami sa inteleaga mai repede si mai usor ce vrea bebe sa-i comunice……….

  133. Ancuta spune:

    Cartea "Retete Delicioase Pentru Prepararea Painii" – iubesc painea facuta in casa iar aceasta carte mi-ar fi de mare folos. Pupici!

  134. Simona Iulia spune:

    Am ales cartea "Afluenza – Oliver James". Motivul pentru care mi-as dori aceasta carte este acela ca in vremurile in care traim ea se poate dovedi foarte utila, sprijinind psihicul pentru a trece cu bine prin toate cate se ridica inaintea noastra in fiecare zi.
    Multumesc,Simona

  135. Anonymous spune:

    "Limbajul Secret Al Bebelusilor – Sally And Edwin Kiester"

    Imi doresc aceasta carte deoarece vreau sa ma pregatesc din timp 🙂

    Multumesc!
    Diana

  136. Alina Ionita spune:

    Eu as vrea cartea "Limbajul Secret Al Copiilor" de Lawrence E. Shapiro. Motivul: am un bebelus de 3 luni si abia astept sa pot comunica cu el 🙂

  137. cristiana spune:

    Acasa La Jamie
    imi doresc aceasta carte pentru ca azi se face fix un an de la prima mea reteta si aceea era a lui jamie. nu imi permit sa mi-o cumpar deocamdata, pentru ca dau bacul si imi trebuie bani pentru admitere. daca nu o castig am sa mi-o cumpar cat de curand, pentru ca jamie este cu adevarat un bucatar exceptional de la care am ce invata, iar cartea lui ar trebui sa fie in orice gospodarie.

  138. C. Nicoleta spune:

    Buna!
    Eu as dori Carte Regala De Bucate de Principesa Margareta A Romaniei pentru ca mi-o doresc de ceva timp si din pacate la concursul anterior nu am avut noroc sa o castig.

  139. carla27carla spune:

    As dori cartea "Limbajul secret al bebelusilor" pentru a o face cadou prietenei mele care trebuie sa nasca peste 1 luna .

  140. Alina Ynna spune:

    Am ales cartea "Bucataria lumii-Gordon Ramsay" deoarece sunt o persoana foarte pasionata de bucataria internationala, dar si de cea traditionala. De fapt tot ce tine de bucatarie, retete si gatit reprezinta pentru mine mai mult decat un hobby si aceasta carte ma va ajuta sa descopar noi arome cu care pot creea retete, cred eu, delicioase! Multumesc.

  141. juliamelnic spune:

    ,,Si noi ce mai mancam? – Noua ordine alimentara,, , autor Gheorghe Mencinicopschi este cartea pe care as dori sa o castig, deoarece consider ca este foarte important sa ne hranim sanatos.

  142. Oana spune:

    M-ar tenta "Cimitrul din Praga", imi place foarte mult stilui lui Umberto Eco. Trebuie sa recunosc ca m-am decis greu, sunt multe carti care m-au atras.

    Oana

  143. violette spune:

    Buna,
    cartea pe care am ales-o este "Ludovic Al Xiv-Lea, Regele Soare Vol. 1+2" al lui Max Gallo, pentru ca e o carte pe care mi-ar place foarte mult sa o citesc!

  144. Isabela Luca spune:

    Laura, eu aleg Gordon Ramsay – Bucataria lumii. Sunt un fan declarat al lui Ramsay, imi plac tehnicile si retetele lui.

  145. Bella spune:

    Buna Laura, eu as alege Urgentele medico-chirurgicale – Sinteze pentru asistentii medicali – Lucretia Titirca, deoarece avand in vedere ca de la anu voi fi studenta la medicina stiu ca imi va fi de mare folos aceasta carte. Multumesc

  146. daydream spune:

    Eu imi aleg cartea "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie" pentru ca de ceva vreme ma preocupa gatitul. Si desi am mult entuziasm si curaj, simt ca am nevoie de un "abecedar" de genul asta pentru ca simt ca mai sunt multe tehnici de baza pe care imi doresc sa le stapanesc ca sa pot face bucurii gustoase celor care imi gusta bucatele.

  147. Luciana spune:

    Este impresionant… Ce multa lume isi doreste carti… si eu … si eu imi doresc mai multe si … si mie imi este greu sa aleg, dar …. deoarece sunt o admiratoare a lui Steve Meyerowitz si am cumparat, citit si folosit cartea sa, intitulata "Germenii – mancarea miraculoasa" imi doresc si "Postul Cu Sucuri Naturale Si Detoxifierea" – Steve Meyerowitz. Mult succes tuturor concurentilor.
    Cu drag,
    Luciana

  148. mihaela hascec spune:

    Mi-as dori sa am cartea "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie". Imi place sa gatesc si as vrea sa o fac din ce in ce mai bine 🙂

  149. camelia stancu spune:

    buna! eu aleg- Si Tu Poti Fi Supernanny – Irina Petrea. Am doi baieti de 2 ani, respectiv 4 luni si trebuie sa le fac fata cat mai bine:)

  150. Delia Mitar spune:

    Ceau Laura! Mi-ar placea sa am cartea lui Ainsley Harriott – Carte De Bucate Pentru Prieteni Si Familie. Imi place stilul lui de a asocia ingredientele, simplu si de mare efect. si imi place cat de lejer si haios se "joaca" in bucatarie :). E un tip misto!

  151. Andreea spune:

    Laura, in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru ca ne oferi ocazia de a avea in biblioteca noastra una dintre aceste minunate carti, si asta datorita tie.
    cartea pe care mi-as dori-o este "Prima mea carte despre natura", de la editura RAO, pentru ca am doi copilasi, de 1, respectiv 5 ani, si consider ca i-ar ajuta foarte mult aceasta carte, pentru a intelege mai bine natura care ne inconjoara!
    Iti multumesc inca o data!

  152. Anonymous spune:

    Buna, Laura! Ma bucura mult oportunitatea de a putea aduce in propria biblioteca de acasa o carte pe care mi-o doresc, dar pe care nu mi-o pot permite din punct de vedere financiar – este vorba despre "Cum sa ai o viata mai buna" de Joel Osteen
    Cu totii ne dorim o viata mai buna, nu-i asa?! daca as putea invata cateva tehnici, mi-ar prinde tare bine! de-asta imi doresc aceasta carte..

    multumesc, Daniela

  153. Maya spune:

    Am ales cartea Solutia Schopenhauer de Irvin D. Yalom pentru ca sunt pasionata de psihologie si sunt o mare admiratoare a lui Yalom.

  154. Serban Valentina spune:

    Buna,

    Mi-as dori cartea MAMA SI COPILUL DE EMIL SI HERTA CAPRARU, deoarece peste 3 luni jumatate va veni pe lume printesa mea mica 🙂

  155. Maria spune:

    Aleg cartea "Bucataria lumii" de Gordon Ramsay deoarece il admir foarte mult pe autor, si pentru ca imi place sa incerc retete noi.

  156. Adela Zilahi spune:

    Buna Laura, in primul rand ma bucura faptul ca ne oferi ocazia de a avea una dintre aceste carti exceptionale de acea , eu am ales '' Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie'' pentru ca ador sa gatesc pentru familia mea si as vrea sa invat si sa stapanesc tehnici folosite in arta culinara…de cand am ales sa-mi creez propriul blog prepar mancaruri si fac dulciuri cu mai mare drag si pasiune… O zi minunata iti doresc! Pupici!

  157. nicole spune:

    Nutritie Optima Pentru Copilul Tau – Patrick Holford, Deborah Colson

    Cel mai important lucru pentru bebe in afara dragostei si ingrijirii acordate de parinti este alimentatia mai ales cea de inceput, cea cu care se face diversificarea deoarece sanatatea bebelusului depinde de asta. Si cum totti ne dorim tot ce-i mai bun pentru bebele nostru iata-ne incercand sa-i oferim sanatate atat cat ne sta in putinta.

  158. C. Aurel spune:

    Din multele carti pe care le-am vazut in aceasta librarie, am ales cartea "Cum sa-ti intelegi sotia" de Gary Smalley, pentru-ca vreau ca sotia mea sa se simta cea mai iubita si pretuita femeie din lume!

  159. Mihaela Gosnea spune:

    Ciao Laura. Sunt o cititoare fidela a blogului tau :). Optez pt cartea "Bucataria Lumii-Gordon Ramsey" deoarecesunt fascinata de caest domeniu…delicios. o zi senina

  160. nicole spune:

    Nutritie Optima Pentru Copilul Tau – Patrick Holford, Deborah Colson
    Cel mai important lucru pentru bebe in afara dragostei si ingrijirii acordate de parinti este alimentatia mai ales cea de inceput, cea cu care se face diversificarea deoarece sanatatea bebelusului depinde de asta. Si cum toti ne dorim tot ce-i mai bun pentru bebele nostru iata-ne incercand sa-i oferim sanatate atat cat ne sta in putinta.

  161. diana_borcea7 spune:

    Ma bucur asa de mult sa vad ca ai lansat un nou concurs.
    As fi extrem de fericita sa castig cartea "Istoria Scrisului – Alfabete, Hieroglife Si Pictograme – Andrew Robinson". Eu studiez japoneza si sunt foarte pasionata de tot ce tine de Japonia. Desi ideogramele sunt o provocare, m-ar ajuta, cred, sa le inteleg mai bine daca le-as sti istoria.
    Multumesc.

  162. Georgiana-Elena spune:

    Eu mi-am ales Tratat De Drept Succesoral Ed.2 – Francisc Deak pentru ca intentionez sa dau anul acesta examenul pentru admiterea in Barou si mi-ar fi foarte utila. Sper sa castig 😀

  163. girlofsummer2 spune:

    Cartea aleasa de mine este "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie"
    Am ales aceasta carte pentru ca am rasfoit-o acum cateva saptamani la un targ de carte din Timisoara si mi s-a parut extraordinara:pozele,indicatiile,tot!

  164. girlofsummer2 spune:

    Cartea aleasa de mine este "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie"
    Am ales aceasta carte pentru ca am rasfoit-o acum cateva saptamani la un targ de carte din Timisoara si mi s-a parut extraordinara:poze,indicatii,tot!

  165. Mitinita spune:

    Desi ma tenteaza mult cartile gastronomice, am pus copii pe primul loc si am ales Invata-Ma! 500 De Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Sstii – Derek Fagerstrom fiindca sunt la varsta la care sunt curioase sa invete despre lumea din jur.

  166. Claudia P. spune:

    Revolutie in bucatarie – Gheorghe Mencinicopschi este cartea pe care mi as dori o. Ma intereseaza sa adopt o alimentatie cat mai sanatoasa si cred ca aceasta carte m ar ajuta.

  167. mire spune:

    "A deveni o persoana.Perspectiva unui psihoterapeut" Carl R. Rogers

    Optiunea pentru aceasta carte se datoreaza faptului ca sunt in proces de formare ca viitor psiholog, iar scrierile lui Carl Rogers si principiile terapiei umaniste sunt extrem de valoroase pentru orice viitor terapeut. In plus, sunt tratate subiecte esentiale pentru dezvoltarea oricarui individ.

  168. deealexx spune:

    Eu am ales Femei Indragostite – D. H. Lawrence intrucat ador sa citesc si-mi plac foarte mult cartile care urmaresc o tema aparte.

  169. Raina-Andra spune:

    Mi-ar placea foarte mult cartea aceasta:Zidul de foc de Blanca Borbely.De ce?
    Este o noua lume creata pentru oamenii plictisiti de viata cotidiana si mie,sincer,mi-ar placea sa evadez din ea pentru a intra intr-o lume magica!

  170. Andrei spune:

    Eu aleg cartea:Eu si Marley de John Grogan.
    Am citit ca este vorba despre viata unui caine si sincer sa fiu sunt sigur ca este o carte exceptionala,pe care din inima mi-as dori sa o citesc.

  171. Nina spune:

    Eu aleg cartea Apocalipsa de Stephen King.Am citit cateva carti de acest autor si sincer va spun ca e genial.Mi-ar placea noua lume creata de King sa o cunosc si sa ma infior la fiecare pagina.

  172. Cristina spune:

    Marele Atlas Ilustrat Al Corpului Uman – asta e cartea la care m-am oprit, pentru ca sunt sigura ca fetita mea tare s-ar mai bucura de ea. Fiind destul de scumpa, nu am reusit sa i-o cumpar pana acum.
    Laura, multumesc frumos pentru sansa ce mi-o oferi :*

  173. Lira spune:

    … din pacate mi s-a trimis mesajul fara a reusi sa imi termin ideea… dupa cum spuneam cartea aleasa este Thenici culinare si ustensile de bucatarie…. vroiam sa mai spun ca aleg aceasta carte pt. ca eu consider ca sunt o multime de sfaturi insotite de poze, sfaturi primite de la profesionisti care ma pot ajuta in viitor pentru a ajunge la niste retete preparate perfect. LIRA POPAN

  174. Anonymous spune:

    Am ales cartea "De ce vedem filme" de Alex Leo Serban deoarece mi se pare o pierdere uriasa moartea . A fost un om nemaipomenit si un adevarat nume romanesc. Oana ()

  175. Lavinia spune:

    Buna. Sunt o viitoare mamica si pentru a fi cat mai pregatita pentru ceea ce urmeaza am ales cartea "Mama si copilul" de Elisabeth Fenwick. Felicitari pentru blog; ai retete pentru toate gusturile insa cel mai important aspect este dat de faptul ca acestea sunt explicate pas cu pas pentru a putea fi realizate de oricare din noi.

  176. nustiu spune:

    Mi-ar placea tare mult sa am Bucatele noastre de Horia Virlan. Ii vad din cand in cand emisiunea si cred ca are ce spune in/despre bucataria romaneasca. As vrea sa stiu ce spune:)

  177. Cristina Alexa spune:

    Salut,
    Imi doresc cartea "Tehnici Culinare Si Ustensile De Bucatarie" pentru ca sunt pasionata de gatit si vreau sa invat noi tehnici.

  178. Silvy spune:

    Eu am ales cartea Dictionar de simboluri pentru protectia spirituala de Risvan Vlad Rusu,deoarece sunt practicant de reiki si cartea m-ar ajuta foarte mult pe drumul meu de dezvoltare personala si cunoastere spirituala,drum pe care am ales sa merg acum trei ani o data cu prima initiere in Reiki.Iti multumesc pentru oportunitate.

  179. luky spune:

    Arca Lui Noe – Carte-Puzzle o doresc pentru copii mei.pentru a invata mai multe despre Dumnezeu…este foare important ca, copii sa il cunoasca pe Dumnezeu 🙂

  180. Laura Frunza spune:

    Desi am undeva spre zero sanse sa castig, trebuie sa imi marturisesc dorinta arzatoare de a avea cartea Tehnici si ustensile in bucatarie. Am vazut-o anul trecut la targul de carte Gaudeamus, era abia lansata, si nu mi-am putut lua ochii de la ea. Are tot ce ai nevoie sa stii in bucatarie in materie de tehnici. Deseori cartile culinare contin numai retete fara prea mult "how to" dar asta este epitomul how to-ului. E un must have pentru orice femeie pasionata de gatit.

  181. Alexandra Oltean spune:

    Buna! Mie mi-a atras atentia in mod deosebit cartea "Tehnici culinare si ustensile de bucatarie". Gatitul este marea mea pasiune. Ma bucura si ma relaxeaza fiecare moment petrecut in bucatarie atat la pregatirea bucatelor cat si la savurarea lor.

  182. Cristina:X spune:

    Eu mi-as dori din toata inima cartea:Memoriile Unei Gheise – Arthur Golden.
    Pur si simplu,eu cred ca este o carte cu un subiect delicat si din recenziile citite mi-as dori foarte mult sa intru in aceasta lume,o lume necunoscuta mie si totodata neinteleasa.

  183. Danut spune:

    Eu as alege cartea Sunt Aiurita Si Se Ia! – Caprice Crane.
    Sincer sa fiu,mi-ar placea un pic de culoare in lumea aceasta stearsa,in aceasta lume banala.Mi-a recomandat-o un coleg si apoi am citit niste recenzii dupa care mi-am format o idee:este plina de aventuri si lucruri comice,exact pe gustul meu!

  184. Laura-Elena spune:

    Mie mi-ar placea cartea:Cadavrul Care Rade – Laurell K. Hamilton.
    Am citit primul volum:Placeri interzise si m-a captat cu totul.Mi-ar placea sa vad ce se intampla in continuare cu Anita si viata ei fabuloasa.O lume imbinata cu culori si amuzament.

  185. Angelica spune:

    Eu daca ar fi sa aleg o carte ar fi Petrecrea De Halloween – Agatha Christie.
    De ce??
    E foarte simplu,ador felul in care scrie si cum totul decurge asa simplu si totusi nu-ti trece prin cap cine ar fi criminalul.Sper sa am posibilitatea sa citesc cartea.

  186. Ioana spune:

    Buna seara!
    Mi-ar placea foarte mult ca pe viitor sa ma pot folosi de cartea ”Atlas de anatomie umana” de Frank H. Netter ,in pregatirea pentru facultatea de medicina.
    Multumesc.

  187. Daniela Gheba spune:

    Eu mi-as dori cartea Accidentul – Nicholas Sparks.
    Ador sitlul lui Sparks si cum fiecare carte a lui ma face sa plang.Si,ca o romantica ce sunt mi-ar placea sa mai plang inca o data la sfarsitul cartii acesteia.

  188. Codruta spune:

    L-as alege pe Gordon Ramsey pentru ca sunt putine retete pe internet de-ale lui, pentru ca e un adevarat profesionist si pentru ca am vazut un show cu el ce mi-a placut (Ramsay's Kitchen Nightmares), chiar daca e aspru si "obraznic"

    multa bafta Laura, uite cata lume te admira

  189. Dana spune:

    Eu aleg cartea:P.S. Te Iubesc – Cecelia Ahern.
    Imi place felul simplu al acestei autoare si fiecare carte are un moment mai delicta si lacrimile se revarsa pe oraji.Iubesc cartile de dragoste!Am mai citit o carte de-a ei si sper sa o citesc si pe aceasta.

  190. Afordita spune:

    "Sa gatim cu Jamie" imi doresc de foarte mult timp aceasta carte, deoarece sunt sigura ca imi va fi de mareeeee ajutor in bucatarie.

  191. ARO spune:

    Mi-ar placea mult cartea lui Gordon Ramsey – Bucataria lumii. Am aflat din surse sigure ca e un bucătar prea bun ca să fie adevărat.E inventiv, pragmatic, practic, ușor isteric (cum îi stă bine oricărui bucatar chef), foarte inspirat si asa avem toate sansele sa gatim apropiat lui.

  192. Munteanu spune:

    Aleg cartea TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE, pentru ca imi place sa gatesc si imi doresc ca totul sa imi iasa ca la carte…

  193. Ramona A. spune:

    Imi doresc foarte mult cartea "Limbjul secret al bebelusilor" deoarece am un bebe de un an si as vrea sa il inteleg mult mai bine cand vrea sa imi transmita cate ceva 🙂
    Multumesc pentru blog, esti minunata!

  194. alina spune:

    este pentru prima data cand comentez , desi va urmaresc blogul, imi doresc enorm cartea cu gordon ramsay-bucataria lumii deoarece este chef-ul meu preferat

  195. costici iulia spune:

    aleg cartea Cu JAMIE in Italia (Jamie Oliver), sora mea este o fana inraita a acestuia si mi-ar placea sa i-a pot face cadou

  196. B.Eliza spune:

    Buna! Imi plac concursurile de acest fel, si binenteles imi plac cartile! Si cum in domeniul bucatariei imi e de ajuns acest minunat blog, am ales o carte din domeniul cresterii copiilor si anume "Cresterea Copilului De La O Zi La Sase Ani" Manualul Parintilor – Anne Bacus, pentru-ca sunt o tanara mamica a unui bebelas, si cum primii 6 ani sunt cei mai importanti in cresterea copiilor, as fi foarte multumita cu o astfel de carte.

  197. sinziana spune:

    "Bucataria Lumii" – Gordon Ramsay – suntem doua surori si ne place sa gatim, motiv pentru care si Gordon Ramsey se numara printre preferatii nostri, alaturi de Laura, careia ii multumim din suflet pentru acest blog :))

  198. Madalina V. spune:

    Ma intereseaza foarte mult cartea "Revolutie in bucatarie" de Gheorghe Mencinicophschi deoarece am realizat cat de mult inseamna pentru viata si sanatatea noastra o alimentatie corecta. Multumesc!

  199. Nicoleta Grofova spune:

    Buna seara,
    Daca ar fi sa am sansa unui castig as alege cartea "Tehnici culinare si ustensile de bucatarie". Va multumesc pentru retetele deosebite.
    Nico

  200. Morarescu Dragos Mihai spune:

    Java De La 0 La Expert Cartonat – Stefan Tanasa, Cristian Olaru, Stefan Andrei

    -pentru ca este o carte foarte buna care m-ar ajuta mult pe plan profesional

  201. ioana iacob spune:

    Aleg "Bucataria lumii" a lui Gordon Ramsay, pentru ca,treptat, cu limbajul lui colorful a devenit pentru mine un foarte dragut chef:)

  202. Andreea Dianu spune:

    Eu as dori "Carte Regala de bucate" doarece fiecare reteta are si o poveste plina de incarcatura emotionala 🙂

  203. Kahlo spune:

    Mi-ar placea: "DEXI – Dictionar Explicativ Ilustrat Al Limbii Romane".

    Ar fi un instrument de lucru extrem de util atat pentru mine, cat si pentru ceilalti membri ai familiei mele.

  204. sLow spune:

    Mancaruri Rapide Cu Grasimi Putine – Ainsley Harriott imi doresc aceasta carte pentru mama mea .Sigur i-as face o bucurie cu ea .

  205. Anonymous spune:

    Dexi – Dictionar Explicativ Ilustrat Al Limbii Romane Mi-l doresc fiindca vreau sa-l fac cadou copiilor mei 🙂

  206. Mary spune:

    Scrisorile Contesei de Chou-Fleur – Contesa de Chou-Fleur – pentru ca patrunde intr-o lume fascinanta,o lume imaginara dar frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor